Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογικές Αναλύσεις Περισσότερες αναλύσεις |
Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία για τη Madonna  
  Print this report E-mail this report to a friend   
 
  Αγορά
 
   Σελίδα 1 από 2  
  παραγγείλτε τώρα τις δικές σας καρμικές αναλύσεις  
 

Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία - Εισαγωγή στην Καρμική Αστρολογία

Οι επιδράσεις από τις εμπειρίες και τις δοκιμασίες μας, σε προηγούμενες ζωές, μας μεταφέρουν σ' αυτή την ενσάρκωση ένα μεγάλο αριθμό από ενδιαφέροντα, συνήθειες, οργανικές παθήσεις, ακόμα και φοβίες, ιδιότητες του χαρακτήρα, οι οποίες αντιστέκονται ισχυρά στις οποιεσδήποτε συμβατικές μεθόδους εξήγησης ή ερμηνείας τους.

Αυτή η ανάλυση, εξετάζει τις ενδεχόμενες σχέσεις προηγούμενων ζωών σας, χρησιμοποιώντας μόνον Αστρολογικές παρατηρήσεις και μεθόδους. Δεν επιδιώκεται να γίνει πλήρης ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας, αλλά να επισημανθούν σημαντικά σημεία που σχετίζονται με τις προηγούμενες εμπειρίες σας από μια μόνο άποψη.

Όπως θα διαπιστώσετε η αναφορά είναι γραμμένη σε πολύ απλή γλώσσα και αποφεύγεται η χρήση Αστρολογικών όρων, όσο είναι δυνατό. Για όσους όμως ενδιαφέρονται περισσότερο για την Αστρολογία ή είναι σχετικοί μ' αυτήν, στην αρχή κάθε παραγράφου υπάρχουν οι βασικοί δείκτες που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάλυση. Υπάρχουν επιβεβαιωμένοι παράγοντες που μας προτρέπουν να αναζητήσουμε περισσότερες απαντήσεις σ' αυτό το είδος των αναδρομών στις προηγούμενες ζωές μας.

Αν βρούμε ότι πολλές από τις παρακάτω αναλύσεις, μας "θυμίζουν" καταστάσεις ή εμπειρίες που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την καταγωγή τους, τότε -είναι πολύ πιθανό- η πνευματική μας ανάπτυξη να βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο ν' αποκτήσει εμπειρίες επαναφοράς μνήμης "από προηγούμενες συνθήκες ζωής". Αν όμως αυτή η ανάλυση δεν μας θυμίζει τίποτε, τότε υπάρχουν δύο εκδοχές: α) είτε ότι η ώρα της γέννησής μας είναι λανθασμένη, β) είτε ότι δεν βρισκόμαστε στην κατάλληλη χρονική περίοδο για εμπειρίες και αναζητήσεις αυτού του είδους.


Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία - Κεφάλαιο 1: Οι πιο σημαντικές εμπειρίες από τις προηγούμενές σας Ζωές.

Στην παραδοσιακή Αστρολογία, ο δωδέκατος οίκος αντιπροσωπεύει την αυτοκαταστροφή, τις στερήσεις, τις απώλειες, τα βάσανα, τη βαθιά λύπη, τις κακές συνήθειες, τις απόκρυφες καταστάσεις, τις υποσυνείδητες διεργασίες, κλπ.

Πιστεύεται ότι είναι ο "χώρος" που μεταφέρει τις Καρμικές Μνήμες (αναμνήσεις) στο υποσυνείδητο και ότι αυτές οι υποσυνείδητες "αναμνήσεις" μπορούν να υπονομεύσουν, αρνητικά ή θετικά, τις προσπάθειες και το έργο μας στην παρούσα ζωή. "Όταν προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε αυτό τον τοίχο των υποσυνείδητων φόβων και ενοχών, τότε θ' ανακαλύψουμε ότι το μονοπάτι της Εσωτερικής Αναγέννησης απλώνεται μπροστά μας".

η ακμή του 12ου σε Λέοντα

Διαθέτετε σημαντική εσωτερική δύναμη, θέληση και διαρκή επιμονή, οι οποίες είναι κρυμμένες κάτω από την επιφανειακή σας συμπεριφορά. Η εικόνα που παρουσιάζετε στους άλλους, συχνά δεν διαθέτει κάποια συμμετρία ή, π.χ., εμφανίζεστε ως σημαντικό ή εντελώς ασήμαντο άτομο. Γνωρίζετε πάντως ότι μπορείτε να επιτύχετε πλήρως σε oτιδήποτε σας αναθέσουν ή αναλάβετε.

Λέων στην Ακμή του 12ου, Ωροσκόπος στην Παρθένο

Είστε πολύ σχολαστική στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Οι άλλοι σας βλέπουν σαν άτομο που δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων και στον οργανωμένο τρόπο ζωής. Είναι συνήθειες και χαρακτηριστικά τα οποία έχετε μεταφέρει από την αμέσως προηγούμενη ζωή σας, μεγαλώνοντας σ' ένα περιβάλλον με αυστηρές αρχές και υπερβολική τάξη.

Ο Ήλιος σας στο 12o Οίκο

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης ζωής σας χρησιμοποιούσατε τη δύναμή σας πάνω σε πιο αδύναμα άτομα, χωρίς ιδιαίτερες τύψεις. Πιθανό να κάνατε κάποια κατάχρηση της εξουσίας που είχατε ή να υπήρξατε μια τρομερά κυριαρχική προσωπικότητα. Σ' αυτή τη ζωή, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με την εξουσία (νομικές υποθέσεις) ή να μην έχετε καλές σχέσεις με τα παιδιά ή τον πατέρα σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το καρμικό μάθημα που πρέπει να πάρετε είναι η επίδειξη σεβασμού απέναντι σε όσους υστερούν -είτε σε δύναμη είτε σε θέση-σε σχέση με σας. Χρησιμοποιήστε την ισχυρή σας θέληση προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής των άλλων και ειδικά των ανθρώπων του άμεσου περιβάλλοντός σας.

Ο Ερμής σας στο 12o Οίκο

Ίσως, στη διάρκεια της προηγούμενης ζωής σας, είχατε χρησιμοποιήσει την ικανότητά σας για επικοινωνία με ένα τρόπο, ο οποίος ευνοούσε αποκλειστικά μόνον εσάς και έτεινε, κατά κάποιο τρόπο, σε βάρος των συνάνθρωπών σας. Το αποτέλεσμα είναι, σ' αυτή τη ζωή, να "υποστείτε" κάποιες συνέπειες, παρουσιάζοντας πιθανά προβλήματα είτε εσείς είτε κάποιο πολύ δικό σας άτομο, στο λόγο, στην επικοινωνία ή γενικά στη μάθηση. Ένα ακόμη αποτέλεσμα "προηγούμενων" βιωμάτων είναι, ίσως, το ότι δείχνετε διστακτική να παρουσιάσετε τον εαυτό σας ή να εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Τώρα, το καρμικό μάθημα που πρέπει να πάρετε είναι ότι η σωστή κρίση μπορεί να προσδιορίσει τι πρέπει να κάνετε, να πείτε, να συζητήσετε με τους άλλους και τι όχι. Αποφύγετε να μιλάτε για τις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτές δεν σας αφορούν άμεσα.

Ο Ουρανός σας στον 12o Οίκο

Οι πρωτοποριακές ιδέες και η επαναστατική συμπεριφορά που είχατε στην προηγούμενη ζωή, σας έφεραν πολλές φορές σε σύγκρουση με το σπίτι σας και τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Επίσης, είναι πιθανό να φύγατε από το πατρικό σας σπίτι, σε πολύ μικρή ηλικία. Ίσως, ακόμη, κάποιες απερίσκεπτες ενέργειές σας, προκάλεσαν βλάβη στους συνανθρώπους σας.

Το καρμικό σας μάθημα είναι ν' αποκαλύψετε τη μοναδικότητα, την ιδιορρυθμία και την ατομικότητα της προσωπικότητάς σας και ν' αποδεχτείτε τις διαφορές σας, όπως τις αποδέχεστε σ' αυτούς που βρίσκονται γύρω σας. Τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας έχουν μεγάλη ανάγκη από την αληθινή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ο Πλούτωνας σας στον 12o Οίκο

Στην προηγούμενη ζωή σας κάνατε κακή χρήση των ψυχικών σας χαρισμάτων, κυριαρχώντας και εξουσιάζοντας τη ζωή των συνάνθρωπων σας. Eίναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσατε τη μαγεία και τον υπνωτισμό για να ελέγχετε τους άλλους και να προκαλείτε το φόβο.

Το καρμικό σας μάθημα είναι να διοχετεύσετε αυτή την ισχυρή ενέργεια σε δημιουργικούς δρόμους, π.χ. στην πνευματική άσκηση και θεραπεία. Πρέπει ν' αποδεχτείτε ότι όλοι έχουν την ικανότητα των δυνατών συγκινήσεων και επιρροών και ότι, πολλές φορές, αν δεν την κατευθύνουν σωστά μπορεί ν' αποβεί καταστρεπτική για κάποιους άλλους. Η εσωτερική γαλήνη εμφανίζεται όταν βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φόβους σας και βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να μεταμορφώσετε την αρνητική ενέργεια σε θετικό αποτέλεσμα.


Καρμική Ανάλυση - Καρμική Αστρολογία - Κεφάλαιο 2:
Κρόνος (Ο Μεγάλος Δάσκαλος)

Η πηγή των περισσότερων αυτοεπιβαλόμενων περιορισμών μπορεί να βρεθεί από τη θέση του πλανήτη Κρόνου. Η τοποθέτηση και η θέση του στο ωροσκόπιο, αντιπροσωπεύει τον τομέα της ζωής όπου πρέπει να διδαχθούμε τα μεγαλύτερα μαθήματα. Εξαιτίας αυτών των μαθημάτων μπορούμε ν' αναπτυχθούμε και να βελτιώσουμε τη θέση μας μέσα στην κοινωνία, είτε πνευματικά είτε υλικά. Σαν τον αυστηρότερο δάσκαλο στο σχολείο, τα μαθήματα του Κρόνου απαιτούν σκληρή δουλειά και αυτοπειθαρχία. Και σαν τα μαθήματα αυτού του δασκάλου, έτσι και του Κρόνου, δύσκολα μπορούμε να τα ξεχάσουμε.

Αυτό που μαθαίνουμε, μας βοηθά να βάλουμε σε τάξη, σε σειρά και σε σταθερή πορεία τη ζωή που διανύουμε τώρα. Όταν ένα μάθημα από κάποια προηγούμενη ζωή δεν έγινε κατανοητό είναι πιθανό ν' αποκτήσουμε εμπειρίες ανεξήγητης ενοχής ή αυτοπεριορισμού. Η διερεύνηση των "ξεχασμένων" εμπειριών ή η σωστή κατανόηση των μαθημάτων του Κρόνου μπορεί να μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε όλα τα φυσικά μας ταλέντα και τις ικανότητες.

Ο Κρόνος σας στον 4o Οίκο

Η ακίνητη περιουσία ή η οικογενειακή κληρονομιά μπορούν να γίνουν μια, όχι ευχάριστη, ευθύνη για σας σ' αυτή τη ζωή. Πολλές φορές, οι οικογενειακές υποχρεώσεις υπήρξαν ανασταλτικός παράγων όσον αφορά τον προσανατολισμό των στόχων και, φαίνεται ότι, οι γονείς σας συνέβαλαν αρνητικά σ' αυτό.

Ένας από τους σημερινούς γονείς σας, πολύ πιθανό η μητέρα σας, υπήρξε και στην προηγούμενη με την ίδια σχέση, με την μόνη διαφορά ότι στην προηγούμενη ήταν υπερπροστατευτική σε σημείο να αισθάνεστε περιορισμένη.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε ν' ανακαλύψετε τη φύση των συναισθημάτων που τρέφετε για τους γονείς σας, ώστε να μπορέσετε ν' αξιολογήσετε τις μελλοντικές σας οικογενειακές υποχρεώσεις.

Κρόνος Τρίγωνο Ήλιος

Το καθήκον απέναντι του εαυτού σας και των άλλων βρισκόταν σε μεγάλη ισορροπία, σε προηγούμενη ζωή σας, με αποτέλεσμα να διαθέτετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, τώρα. Οι αναμνήσεις αυτές, σας βοηθούν να είστε ή να γίνετε φυσική αρχηγός. Οι ηγετικές σας ικανότητες έχουν μια πρακτική φύση και εκφράζουν την αναλυτική σας ικανότητα, σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Φαίνεται ότι έχετε εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η εποχή της ανταμοιβής σας.

 
Αγορά
| 1 | 2 |
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<