Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η Πανσέληνος στον Λέοντα και η επιρροή της για τα 12 ζώδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα και η επιρροή της για τα 12 ζώδια

Αυτή Πανσέληνος του Μοναχικού Λύκου μας καλεί να πλοηγηθούμε μέσα από τα πρωταρχικά μας ένστικτα επιβίωσης που μας υποστηρίζουν αυτό το διάστημα στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους ανταπόκρισης στις προκλήσεις της ζωής.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα αποτελεί μία γροθιά δυναμικής ενέργειας που απαιτεί αλλαγή, επιτακτική κίνηση αλλά και που μπορεί να προσφέρει σημαντικά ανοίγματα. 

Ο ‘Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο φωτίζοντας ένα νέο μονοπάτι και νέες δυνατότητες στο μελλοντικό μας όραμα που δημιουργείται τώρα. 

Η Σελήνη στον Λέοντα είναι γενναιόδωρη τολμηρή και χαρίζει αυτοπεποίθηση ειδικά όσον αφορά την εκτόνωση της προσωπικής ελεύθερης αυτοέκφρασης που εκδηλώνεται έντονα ως επιτακτική ανάγκη και επιθυμία αυτό το διάστημα. 

Αυτή η πανσέληνος στον Λέοντα σας ζητά να συνδεθείτε με την αίσθηση του αυθεντικού σας εαυτού ώστε να ισχυροποιήσετε την αυτοκυριαρχία σας για να διαχειριστείτε τις παγκόσμιες αλλαγές που ξεδιπλώνονται με τεράστια ταχύτητα.

Ο συνδυασμός της ενέργειας του Λέοντα και του Υδροχόου είναι το να ζούμε από την καρδιά, να ακούμε τη διαίσθησή μας, να είμαστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά μας και να φροντίζουμε για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στην ζωή μας.

Αυτό σημαίνει ότι η πανσέληνος αυτή μας καλεί πάνω απ 'όλα να βρούμε τον πραγματικό μας αυθεντικό σκοπό, το εσωτερικό μας φως και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το φως για να λάμψει πάνω στην κοινωνία που ζούμε. Όλοι έχουμε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό για να συμβάλουμε στον πλανήτη. Επειδή ο σκοπός μας δεν είναι αυτό που η υλιστική μας κοινωνία μας έχει οδηγήσει να πιστέψουμε. Είναι κάτι περισσότερο από μια δουλειά. Είναι κάτι περισσότερο από κάτι που κάνουμε για να κερδίσουμε χρήματα. Πρόκειται για το πάθος μας. Είναι το έργο που δεν κάνουμε γιατί πρέπει, αλλά επειδή μας τροφοδοτεί με έμπνευση και δημιουργική ενέργεια.

Αυτή είναι η εποχή που υπερβαίνουμε τα ερείπια του παρελθόντος μας σε ατομικό όσο σε συλλογικό επίπεδο, θεραπεύουμε τις παλιές μας πληγές και μας ενθαρρύνει να γίνουμε ικανοί να εκφράσουμε τον αυθεντικό εαυτό μας στον κόσμο. Φέρνει μια πλήρη μεταμόρφωση μέσα μας - και αυτό μπορεί να συμβεί σε σχέση με τον δημιουργικό μας εαυτό, ή θα μπορούσε να συμβεί με τον τρόπο της απελευθέρωσης των περιοριστικών μοτίβων συμπεριφοράς που αποτελούσαν τροχοπέδη έως τώρα στην ζωή μας.

Θεωρώ ότι αυτή είναι μια περίοδος προετοιμασίας για μια πιο φωτισμένη εποχή, μια εποχή αγάπης, ειρήνης και αρμονίας στη γη, μιας εποχής αλήθειας, ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης για όλους .

Ο κόσμος μπορεί να είναι μόνο αυτό που πιστεύετε ότι είναι ... και αυτό που πιστεύετε για τον εαυτό σας είναι αυτό που γίνεται ο κόσμος.

Έτσι μην φοβάστε να αφήσετε την εσωτερική σας δύναμη να εκδηλωθεί και τον εσωτερικό σας αυθεντικό εαυτό να ουρλιάξει ελεύθερα στο φεγγάρι

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο στον Λέοντα και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές για εσάς αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

Μπορείτε να διαβάσετε τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, τον Ήλιο και την Αφροδίτη σας για πιο ολοκληρωμένη κατανόηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριοί , αυτή η φλογερή πανσέληνος στον Λέοντα ρίχνει τον προβολέα στον πέμπτο σας οίκο των ερώτων, της έμπνευσής και της δημιουργικότητας,  το αίμα σας βράζει και το πάθος σας θα είναι ανεξέλεγκτο. 

Η ανάγκη σας για φλερτ και παιχνίδι θα είναι έκδηλο. 

Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια καθώς θα νιώθετε μία έκρηξη έμπνευσης και δημιουργικότητας, να κάνετε νέα σχέδια .

Δείξτε εμπιστοσύνη στην ικανότητα της καρδιάς σας η οποία ξέρει τι είναι αυτό που ακριβώς θέλετε,  και ακούστε και το σώμα σας που σας καθοδηγεί σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε όμορφα.ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι, ενώ αυτή πανσέληνος στον Λέοντα είναι κατάλληλη για κοινωνικοποίηση, παιχνίδι  και επιδίωξη των στόχων,  εσάς φαίνεται να σας καλεί να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας να μείνετε σπίτι με τον εαυτό σας ,να νιώσετε την συναισθηματική  ασφάλεια εντός σας καθώς αυτό φαίνεται να είναι  αυτό που θα σας ωφελήσει περισσότερο αυτό το διάστημα.  

Επεξεργάζεστε πολύ έντονα συναισθήματα αυτό το διάστημα με τον Ουρανό και τον Άρη στον 1ο σας οίκο και χρειάζεται να μάθετε  πώς να τα διαχειριστείτε ώστε  να τα εκφράσετε  δίχως να εκραγείτε. 

Φροντίστε τον εαυτό σας και δώστε το χρόνο και το χώρο να αφομοιώσετε αυτές τις ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμοι, η πρόκληση σας κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Λέοντα είναι να παραμείνετε στην παρούσα στιγμή καθώς θα μπαίνετε στον πειρασμό να παρασυρθείτε από μεγαλειώδεις ιδέες και φαντασίες που θα είναι δύσκολο να τις υλοποιήσετε στο τώρα σας αν αγνοείτε τις τρέχουσες συνθήκες και τα επείγουσα θέματα που καλείστε να διαχειριστείτε.

Μείνετε εστιασμένοι σε αυτό που βρίσκεται μπροστά σας ακόμα και αν δεν θέλετε να το δείτε.

Ο πραγματικός κόσμος σας προσφέρει την αληθινή έμπνευση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τον ονειρικό κόσμο που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνοι, αυτή η πανσέληνος στο Λέοντα ενεργοποιεί τον 2ο σας οίκο των αισθήσεων  και θα σας εμπνεύσει να αισθανθείτε περισσότερο τις επιθυμίες του σώματος σας και να επεξεργαστείτε  τα συναισθήματά σας  μέσα από τις αισθήσεις σας. 

Η έντονη ευαισθησία που σας διακατέχει θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα θέματα των άλλων ενώ το διάστημα είναι κατάλληλο περισσότερο να εστιάσετε στα προσωπικά σας ζητήματα που ζητούν επιτακτική λύση και κατανόηση.

Τονίζονται έντονα θέματα οικονομικά, ερωτικά, ευχαρίστησης, απόλαυσης και κυρίως αξίας του εαυτού.

ΛΕΩΝ

Λέοντες, είστε πρωταγωνιστές καθώς φιλοξενείτε αυτή την πανσέληνο, η πρώτη της χρονιάς στο ζώδιό σας και είστε έτοιμοι να ξεδιπλώσετε όλη την κοσμική σας ακτινοβολία.

Ενώ κάποια δράματα και κάποιες έντονες καταστάσεις στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να σας κλέψουν την προσοχή, στο τέλος της ημέρας ξέρετε ότι δεν σας αφορούν προσωπικά πραγματικά. 

Έχετε μάθει πώς να εκφραστείτε πιο ελεύθερα, πιο αυθεντικά και δημιουργικά στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στις σχέσεις σας. 

Μη φοβάστε να δείξετε πόσο έχετε αναπτυχθεί και εξελιχθεί και λάμψτε ελεύθερα!ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένοι, κατά τη διάρκεια  αυτής της πανσελήνου στον Λέοντα μπορεί να νιώσετε περισσότερο εξάντληση και την επιθυμία απλά να χαλαρώσετε στο χώρο του σπιτιού σας παρόλο που θα έχετε προκλήσεις και ευθύνες καθημερινές.

Αντί να εργάζεστε υπερωρίες δώστε ένα ρεπό στον εαυτό σας σε αυτή την πανσέληνο για να θέσετε νέες προτεραιότητες  κυρίως πνευματικής  και σωματικής θεραπείας, ώστε να μπορέσετε να είστε πιο παραγωγικοί και ανάλαφροι.

Είναι κατάλληλο διάστημα για διαλογισμό, οραματισμό και επανασύνδεση με το σώμα και την ψυχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγοί,  είστε η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού και ο οίκος των φιλικών σας σχέσεων  τονίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου στον Λέοντα. 

Θα προσπαθήσετε να βρείτε πηγές έμπνευσης ίσως και ρομαντισμού στις φιλίες σας και γενικότερα στον κοινωνικό σας κύκλο. 

Προσοχή μην παρασυρθείτε πάρα πολύ από εξωγενείς παράγοντες που σας κάνουν να ξεχνάτε να τιμάτε τη δική σας καρδιά και τις προσωπικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Προτιμότερο σε αυτή την πανσέληνο να κανονίσετε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας, να το φροντίζετε και να το τιμήσετε και κυρίως να ακούσετε αυτά που έχει να σας πει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί, η πανσέληνος στον Λέοντα τονίζει τον οίκο που έχει να κάνει με θέματα καριέρας και σας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ικανότητες με μία ισχυρή δόση αυτοπεποίθησης που θα σας δώσει το θάρρος να κάνετε κάποια σημαντικά δυναμικά επαγγελματικά βήματα. 

Είναι κατάλληλο διάστημα να διοχετεύσετε το έντονο σας πάθος σε δημιουργικά project, αλλά, δώστε προσοχή μην αμελήσετε την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχέσεις. 

Σας δίνεται η ευκαιρία να εξισορροπήσετε αυτό τον άξονα και να γίνετε πιο παραγωγικοί και ανάλαφροι στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότες αυτή η πανσέληνος  στο Λέοντα φωτίζει νέες δυνατότητες ανάπτυξης, νοητικής διέγερσης και πνευματικής επέκτασης. 

Αξιοποιήστε συνετά αυτό το διάστημα και μην αποσπάσετε από ασήμαντες καταστάσεις που σας βγάζουν εκτός ροής  και σας εξαντλούν ενεργειακά. 

Είναι κατάλληλο διάστημα να οργανώσετε τις προτεραιότητές σας, να είστε τολμηροί, να ονειρευτείτε και να εμπιστευτείτε ότι θα βρείτε όλα τα χαμένα κομμάτια του παζλ, για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκεροι, η ψυχή σας βρίσκεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταμόρφωσης κατά την διάρκεια της πανσελήνου στον Λέοντα, οπότε μην περιπλανηθείτε πολύ στις τετριμμένες καταστάσεις που σας κάνουν να χάνετε την επαφή με την ωμή αλήθεια που αναδύεται από τον βαθύτερο σας πυρήνα. 

Ενώ θέματα οικονομικά ή συναισθηματικά μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας, τώρα είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να θέσετε κάποια όρια, βάζοντας προτεραιότητα την δική σας ανάπτυξη και εξέλιξη.  

Αντιμετωπίστε τα βαθύτερα σας μυστικά και  εκφράστε τις εσωτερικές σας αλήθειες εκεί που χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι,  θα νιώσετε τις σεισμικές δονήσεις αυτής της πανσελήνου στον Λέοντα σε πολύ προσωπικό επίπεδο, καθώς ο προβολέας πέφτει στον οίκο  των συντροφικών και συνεταιρικών σχέσεων και σας ζητά να ανοίξετε την καρδιά σας στους ανθρώπους που βρίσκονται περισσότερο κοντά σας. 

Εκδηλώνοντας τη δική σας αλήθεια και το δικό σας όραμα ελεύθερα αλλά ακούγοντας και σεβόμενοι  τις αλήθειες και τις απόψεις που οι άλλοι σας εκφράζουν. 

Μη φοβάστε να γίνετε πιο τολμηροί στην έκφραση των συναισθημάτων σας καθώς αυτό θα σας ενδυναμώσει και θα σας εξισορροπήσει αυτό το διάστημα.

 ΙΧΘΥΣ

Ιχθείς, αυτή η πανσέληνος στο Λέοντα σας προκαλεί να κατεβείτε από τα σύννεφα και τη φαντασίωση και να προσγειωθείτε στο χώρο της καθημερινής σας ρουτίνας καθώς θα σας φωτίσει και θα σας γίνουν ξεκάθαρα ποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας για να ζείτε περισσότερο αυθεντικά αλλά και πιο εμπνευσμένα. 

Χρειάζεται να διαχειριστείτε τις καθημερινές καταστάσεις που ζητούν την προσοχή σας αντί να τα αγνοήσετε καταφεύγοντας στο χώρο των ονείρων και των φαντασιώσεων. 

Μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτά τα όνειρα τελικά πραγματικότητα.

Όντας πλήρως παρόντες στην παρουσία σας καθημερινά.

Εμπνευσμένη και δημιουργική πανσέληνο εύχομαι σε όλους!

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Δείτε παρα κάτω τα σχετικά βίντεο:

Η Πανσέληνος των Λύκων

Η Πανσέληνος στον Λέοντα και η επιρροή της για τα 12 ζώδια

Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο – Boom!!!

Άρης στον Ταύρο - Ερμής στον Υδροχόο για τα 12 Ζώδια

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 Ζώδια

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις

 

Κοινοποίηση

  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω