Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η Πανσέληνος του Μοναχικού Λύκου
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Πανσέληνος του Μοναχικού Λύκου

Στις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του 2021 στην 9° του Λέοντα στις 9:16 μ.μ και επηρεάζει, κυρίως, ζώδια του Σταθερού σταυρού.  Αυτή η Πανσέληνος ολοκληρώνει έναν σεληνιακό κύκλο που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 20 Αυγούστου που έγινε κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης της Πύλης του Λέοντα.  Αυτή Πανσέληνος μας καλεί στην ελεύθερη αυτό έκφραση και να εισέλθουμε σε μία άλλη νέα πληρέστερη κατανόηση του εαυτού. 

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου είναι γνωστή ως η πανσέληνος των λύκων καθώς το ουρλιαχτό των λύκων ακούγονται περισσότερο τέτοια εποχή να οριοθετούν την περιοχή τους, να εντοπίσουν μέλη της αγέλης, να συντονίσουν το κυνήγι  και λόγω της αυξημένης τους πείνας, καθώς τα θηράματα είναι λιγοστά κατά τη διάρκεια του βαρύ χειμώνα.

Επίσης οι δεινοί αυτοί κυνηγοί μόλις αντιληφθούν την απουσία ενός συμμάχου ή ενός ζώου ανώτερου από αυτούς στην ιεραρχία του κοπαδιού, ουρλιάζουν αδιάκοπα. Ο «βαθμός του ουρλιαχτού» σχετίζεται με τον «ποιοτικό χρόνο» που είχαν περάσει μαζί το ζώο που ούρλιαζε και αυτό που απουσίαζε. Επιπλέον, συνδέεται με την ιεραρχία κάθε λύκου στο κοπάδι, αφού τα ζώα που έμεναν πίσω ούρλιαζαν περισσότερο όταν έφευγε κάποιος από τους κυρίαρχους λύκους.

Οι λύκοι φαίνεται πως ουρλιάζουν περισσότερο όταν απομακρύνονται πιο υψηλόβαθμα μέλη γιατί τα μέλη αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνική ζωή των λύκων. Όταν απομακρύνονται, είναι λογικό οι υπόλοιποι λύκοι να προσπαθούν να ανακτήσουν την επαφή. Το ίδιο ισχύει για τις φιλίες.

Η δύναμη της Πανσελήνου των Λύκων, όπως αναφέρεται η πανσέληνος του Ιανουαρίου από τους ιθαγενείς της Αμερικής, χρησιμεύει ως οδηγός για να εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας και να δώσετε προσοχή σε αυτό που προσπαθούν να σας πουν.

Ο λύκος συμβολίζει τη νοημοσύνη, την αφοσίωση, την ελευθερία, τις κοινωνικές σχέσεις  και την επιδίωξη τους με πιο ισορροπημένο τρόπο. Ο Λύκος είναι ο Μεγάλος Δάσκαλος, ο οποίος μετά από πολλούς χειμώνες εξερεύνησης στο ιερό μονοπάτι και αναζητώντας τους νέους τρόπους σοφίας, επιστρέφει για να μοιραστεί νέες γνώσεις με τη φυλή του.Αυτό το φεγγάρι μπορεί να είναι τολμηρό, φανερό και φωτεινό ή να καλύπτεται από μεταξωτά σύννεφα και νοητικά πέπλα. Όπως και ο λύκος μπορεί να φανεί πονηρός. Ένα συμβολικό μάθημα θα μπορούσε να είναι ότι η πρόοδος είναι μερικές φορές αθέατη και συμβαίνει στο παρασκήνιο. Επειδή οι λύκοι είναι απίστευτα έξυπνοι και επινοητικοί, μπορούν επίσης να συμβολίσουν τη δική μας κρυφή δυνατότητα επιβίωσης, προσαρμοστικότητας, ευρηματικότητας και εξέλιξης που αφυπνίζεται μέσα από πιεστικές προκλήσεις και καταστάσεις.

Ο ’ξονας Λέων - Υδροχόος

Η Πανσέληνος αυτή πραγματοποιείται πάνω στην πολικότητα του Λέοντα- Υδροχόου. Οι δύο αυτοί αντίθετοι πόλοι αφορούν δύο διαφορετικές πλευρές μας, όπως ένας μαγνήτης - τον προσωπικό - Λέοντα και τον απρόσωπο - Υδροχόο. Ο Λέων φέρνει την δημιουργική έκφραση στην επιφάνεια. Είναι υπερήφανη και έτσι μπορούμε να πάρουμε την απαραίτητη ώθηση που μας κατακλύζει με θάρρος και χαρά να επιδιώξουμε τα όνειρα μας στο ατομικό επίπεδο - Λέων και κατά επέκταση στο συλλογικό - Υδροχόος.

Μπορούμε να λάβουμε αυτή την ώθηση με τη μορφή του ρομαντισμού, έμπνευσης ή μέσω των δημιουργικών μας απολαύσεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Υδροχόος δεν έχει σχέση με το άτομο, αλλά περισσότερο με την ομάδα. Ασχολείται με την αντικειμενικότητα και τη φιλία που δεν έχουν ακόμη περάσει το όριο της προσωπικής και ιδιωτικής σχέσης. Η πανσέληνος αυτή προσπαθεί να φέρει μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο πλευρών, δημιουργώντας έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ φιλίας και προσωπικών σχέσεων με μια δόση αναζωογονητικού ρομαντισμού και έμπνευσης.

Μπορούμε να πλεύσουμε σε αυτό το διάστημα εκφράζοντας τον εαυτό μας τόσο με τον απρόσωπο  όσο και με τον πιο ιδιαίτερο προσωπικό τρόπο, γι 'αυτό και αυτή η πολικότητα συνδέει τις δύο πλευρές και διευκολύνει την αυτοεκδήλωση μας, παρόλο που οι ενέργειες μπορεί να φαίνονται να είναι  κεραυνοβόλες και ισχυρές. Μπορεί να αισθανθούμε την ισχυρότερη ενέργεια και οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας μπορεί να είναι τόσο αιφνίδιες και ταχύτατες που θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε ως τώρα.

Η Σελήνη στον Λέοντα

Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, την έμπνευση,  τον έρωτα, το παιχνίδι και το πάθος για τη ζωή,  ποιότητες που καθιστά αυτή την πανσέληνο ιδανικό διάστημα για να συνδεθούμε με την καρδιά μας και να αισθανθούμε περισσότερο εμπνευσμένοι και δημιουργικοί.  Μπορούμε να ολοκληρώσουμε σχέδια δημιουργικά και να εξαλείψουμε όποια εμπόδια υπάρχουν στη ερωτική μας ζωή. Μπορεί να αισθανθούμε λιγότερο συγκεντρωμένοι όσον αφορά εργασιακά θέματα και αντί αυτού θα προτιμήσουμε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να ερωτευτούμε.

Ο Λέων μας φέρνει ενέργειες θάρρους, αγάπης και αυτο-φροντίδας. Καθώς μαθαίνουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας άνευ όρων, θα είμαστε σε θέση να αποκολληθούμε από τους αμυντικούς μηχανισμούς του υποσυνειδήτου που έχουν μάθει να απαιτούν την προσοχή από το περιβάλλον.

Η ενέργεια αυτή μπορεί να είναι έντονη, όπου συχνά πρέπει να αντιμετωπίζουμε πράγματα στη ζωή μας που δεν μας είναι άνετα, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε, έτσι το μαγικό ταξίδι μας συνεχίζεται. Από την άλλη πλευρά, τα μοτίβα και οι περιοριστικές πεποιθήσεις που μας συγκρατούν μπορούν να μετατοπιστούν μέσα σε μια στιγμή λόγω της κοσμικής ενέργειας που μας στηρίζει να κλείσουμε την πόρτα στις χαμηλότερες δονήσεις καθώς ανοιγόμαστε προς το άγνωστο.

Η ενέργεια του Λέοντα μας αναγκάζει να έρθουμε σε επαφή με το εσωτερικό μας παιδί, ενώ η ουσία του Υδροχόου μας βοηθάει ώστε η εσωτερική μας ανταρσία να εκφραστεί και να μοιραστούμε την αλήθεια μας με τις μάζες.

Η Σελήνη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Ήλιο – Δία στον Υδροχόο

Η Σελήνη στο Λέοντα σε αντίθεση με τον Ήλιο στον Υδροχόο τονίζει το θάρρος να εκφραστούμε ελεύθερα,  η ανάγκη για κοινωνικοποίηση θα είναι έκδηλη καθώς και οι υπερβολικές εκδηλώσεις που ο Δίας ενθαρρύνει καθώς μεγεθύνει τον ενθουσιασμό στις συμπεριφορές μας και το δράμα δεν θα λείψει. Ευτυχώς δίπλα  στον Δία βρίσκεται ο Κρόνος στον Υδροχόο που μας βάζει φρένο από το να τα βγάζουμε όλα στη φόρα,  κυρίως σε λάθος άτομα και σε λάθος περιβάλλον.

Από την άλλη η αντίθεση με τον Δία μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε περισσότερο βαριεστημένοι με μία τάση υπερβολής σχετικά με  το φαγητό, το αλκοόλ και άλλες εθιστικές συνήθειες.

Αυτή η ενέργεια υπερβολής εκφράζεται και με έντονη  νοητική υπερδιέγερση και μπορεί να κατακερματίσει την προσοχή μας σε χίλιες δύο διευθύνσεις, καθώς έκτακτα και άκρως ενδιαφέροντα γεγονότα θα ξεδιπλώνονται με μεγάλη ταχύτητα και θα ζητούν την προσοχή μας.Αυτή η πανσέληνος μας καλεί να δώσουμε  ιδιαίτερη προσοχή σε ό τι ακούμε, σε ότι λέμε,  σε όποια απάντησή μας δίνεται στο ερώτημα μας,  χρησιμοποιώντας τη διαίσθηση και την ενσυναίσθηση μας.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην 25η μοίρα του Αιγόκερου αποκαλύπτει τον τρόπο που θα επισκευαστεί ολόκληρο το σύστημα αξιών και κοινωνικών σχέσεων κατά τη διάρκεια του 2021. Θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε με μεγαλύτερη διαύγεια τις εξουσιαστικές δυναμικές και τους φόβους που μας αποτρέψανε από το να συνδιαλλαγούμε μεταξύ μας με υγιείς τρόπους . Αυτή η ενέργεια μεταμορφώνει τον τρόπο που σχετιζόμαστε ο ένας με τον άλλον σε ένα πλαίσιο νέας συναισθηματικής αυτονομίας και αυτοκυριαρχίας για να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε πραγματικά, ώστε να επιτύχουμε την ευημερία, όλοι μας ατομικά αλλά και συλλογικά.

Το προκλητικό Τ τετράγωνο

Το Τ τετράγωνο που σχηματίζεται κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου είναι άκρως προκλητική και σκληρή όψη, καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον ’ρη στον Ταύρο και η Σελήνη θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο - Δία στον Υδροχόο.  Αυτή η εύφλεκτη και εκρηκτική ενέργεια οφείλεται κυρίως στον ’ρη που ενεργοποιήθηκε πλήρως  από την σύνοδο του με τον Ουρανό στον Ταύρο  που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου αλλά ο απόηχος συνεχίζει να είναι αρκετά ισχυρός καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα.

Το δυναμικό Τ τετράγωνο μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση του θάρρους αλλά και της επανάστασης  εναντίον σε ότι περιορίζει και καταστέλλει την ελεύθερη αυτοέκφραση μας. Μέσα από τις προκλήσεις ενισχύεται η αίσθηση αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης μας.

Προσοχή καθώς αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσουμε περισσότερο ευερέθιστοι, εκνευρισμένοι, θυμωμένοι και έτοιμοι για καβγά.

Οι προκλήσεις της Πανσελήνου στον Λέοντα

Η Σελήνη είναι γνωστή ότι κυβερνάει τα συναισθήματα σε βαθύτερο ψυχικό επίπεδο και θα μας φέρει σε μια εντελώς νέα σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό μας. Αυτή είναι μια συναισθηματική περίοδος και φέρνει την υπόσχεση να εκπληρώσει τις επιθυμίες που κάνατε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω.

Γενικά, οι φάσεις της σελήνης επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Φέρνουν μια κρίση στο φως που είχε θαφτεί κάτω από την επιφάνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γενικά, αυτή η κρίση μπορεί να είναι η κρίση της έλλειψης της κάλυψης των συναισθηματικών αναγκών. Εάν η έλλειψη είναι ισχυρή, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα μιας ριζικής αλλαγής στον τρόπο που συνδεόμαστε με τους άλλους ανθρώπους.

Η πανσέληνος αυτή είναι περισσότερο εστιασμένη στο συναισθηματικό πεδίο σε σχέση με την προηγούμενη νέα σελήνη  και αυτό σημαίνει ότι η σχέση που μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο έχει να κάνει με τους άλλους. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό και μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πτυχές που χρειάζεται να εργαστείτε, να εξισορροπήσετε και να οικοδομήσετε για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Χρειάζεται όμως να δώσουμε περισσότερο προσοχή με αυτή την Πανσέληνο στον Λέοντα καθώς μπορεί να μας κάνει να λειτουργούμε περισσότερο απαιτητικά από τους άλλους. Αυτό βέβαια είναι ένα ζήτημα που ανάγεται στην έλλειψη αυτοπεποίθησης και σε συναισθήματα ανασφάλειας οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να εργαστούμε σε αυτά τα θέματα  για να τα λύσουμε. 

Θα υπάρχει τάση να πλησιάσουμε περισσότερο τους ανθρώπους που νιώθουμε ότι πραγματικά μας αγαπάνε και υπάρχει μία πνευματική σύνδεση μαζί τους και μπορεί να νιώσουμε την ανάγκη να αποτραβηχτούμε  μακριά από καταστάσεις  χειρισμού και όπου η αγάπη  φαίνεται  να απουσιάζει.

Είναι μια περίοδος, που θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πιο συγκεκριμένα, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να κρατήσετε δίπλα σας, μόνο αυτούς που πραγματικά σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Έχετε βαρεθεί πλέον, να ανέχεστε άτομα, μόνο και μόνο για το τυπικό της υπόθεσης. Θα κάνετε την επανάστασή σας και θα ξεφορτωθείτε όλους εκείνους, που σας καταπιέζουν, ή σας υποτιμούν, ή σας διαβάλουν. Επιπλέον, θα πάρετε την απόφαση να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις, που σας κρατάνε πίσω στα θέλω σας, ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Θα μπείτε σε μια φάση που θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πως να το διεκδικήσετε.

Η αγάπη του εαυτού μεταμορφώνεται σε επιτακτική ανάγκη ζωής. Οι σχέσεις που βασίζονται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό αποκόπτονται. Κάποιες στοργικές, ευχάριστες συνδέσεις μπορεί να μπουν σε παύση, επειδή τα μονοπάτια του καθενός στροβιλίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο Ουρανός ορθόδρομος

Μέρος αυτού που βιώνουμε τώρα οφείλεται στη φύση της πανσελήνου, η οποία πάντα φέρνει την κορύφωση και την ολοκλήρωση. Όλα αυτά μπορεί να έρχονται με βροντές, αστραπές που στρέφονται στο σκοτάδι για να το φωτίσουν, με συναισθηματικές εκρήξεις και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αυτό συμβαίνει επειδή ο διοργανωτής αυτού του γεγονότος είναι ο κοσμικός καλλιτέχνης ταχείας αλλαγής, ο επαναστατικός Ουρανός, ο οποίος ασχολείται με τις απροσδόκητες, απελευθερωτικές ενέργειες και με την Σελήνη να βρίσκεται στον Λέοντα, ο οποίος κυβερνάται από τον Ήλιο που βρίσκεται στον Υδροχόο, ο οποίος κυβερνάται από τον Ουρανό, φανερώνει μια κρυφή ανταλλαγή και συνεργασία ενεργειών που επιτελείται στο ουράνιο παρασκήνιο.Η αντίσταση στην αλλαγή δεν ωφελεί καθώς η επαναστατική ενέργεια του Ουρανού βρίσκεται σε διάδραση με τη Σελήνη, τον Ήλιο, τον Δία, τον Κρόνο και τον ’ρη ταράζοντας ολόκληρο το κοινωνικό στάτους κατεδαφίζοντας εμπόδια όλων των ειδών. Τεράστιες αλλαγές και αποκαλύψεις ξεδιπλώνονται αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να διακρίνουμε από μια σκοπιά ετοιμότητας τα πραγματικά άλματα της επιταχυνόμενης εξέλιξης που επιτελούνται αυτό το διάστημα.

Η πίεση ήταν σταθερή τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες αλλά καθώς ο Ουρανός γύρισε σε ορθόδρομη πορεία, συνεχίζει να ταξιδεύει με δυναμική διαμόρφωση μέσα από τον Ταύρο θέλοντας να εκτονώσει όλη την πίεση. Αυτή η εκτόνωση φέρνει την ενέργεια της εξέγερσης, της επανάστασης, του απροσδόκητου. Η άλλη πιθανότητα με τον Ουρανό είναι ότι μας παρουσιάζει απροσδόκητες ευκαιρίες και τη δυνατότητα ανακαλύψεων και προσωπικών μετασχηματισμών.

Έτσι, παρά το τι συμβαίνει στον κόσμο, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την καρδιά σας ανοικτή και να μείνετε εστιασμένοι στις θετικές δυνατότητες που μπορείτε να φανταστείτε για τον εαυτό σας και το συλλογικό.

Εν κατακλείδι

Αυτή πανσέληνος μας καλεί να πλοηγηθούμε μέσα από τα πρωταρχικά μας ένστικτα επιβίωσης που μας υποστηρίζουν αυτό το διάστημα στο να ανακαλύψουμε νέους τρόπους ανταπόκρισης στις προκλήσεις της ζωής.

Αυτό σημαίνει ότι η πανσέληνος αυτή μας καλεί πάνω απ 'όλα να βρούμε τον πραγματικό μας αυθεντικό σκοπό, το εσωτερικό μας φως και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το φως για να λάμψει πάνω στην κοινωνία που ζούμε. Όλοι έχουμε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό για να συμβάλουμε στον πλανήτη. Επειδή ο σκοπός μας δεν είναι αυτό που η υλιστική μας κοινωνία μας έχει οδηγήσει να πιστέψουμε. Είναι κάτι περισσότερο από μια δουλειά. Είναι κάτι περισσότερο από κάτι που κάνουμε για να κερδίσουμε χρήματα. Πρόκειται για το πάθος μας. Είναι το έργο που δεν κάνουμε γιατί πρέπει, αλλά επειδή μας τροφοδοτεί με έμπνευση και δημιουργική ενέργεια.

Αυτή είναι η εποχή που υπερβαίνουμε τα ερείπια του παρελθόντος μας σε ατομικό όσο σε συλλογικό επίπεδο, θεραπεύουμε τις παλιές μας πληγές και μας ενθαρρύνει να γίνουμε ικανοί να εκφράσουμε τον αυθεντικό εαυτό μας στον κόσμο. Φέρνει μια πλήρη μεταμόρφωση μέσα μας - και αυτό μπορεί να συμβεί σε σχέση με τον δημιουργικό μας εαυτό, ή θα μπορούσε να συμβεί με τον τρόπο της απελευθέρωσης των περιοριστικών μοτίβων συμπεριφοράς.

Θεωρώ ότι αυτό είναι μια περίοδος προετοιμασίας για μια πιο φωτισμένη εποχή, μια εποχή αγάπης, ειρήνης και αρμονίας στη γη, μιας εποχής αλήθειας, ισότητας, ελευθερίας και δικαιοσύνης για όλους .

Ο κόσμος μπορεί να είναι μόνο αυτό που πιστεύετε ότι είναι ... και αυτό που πιστεύετε για τον εαυτό σας είναι αυτό που γίνεται ο κόσμος.

Έτσι μην φοβάστε να αφήσετε την εσωτερική σας δύναμη να εκδηλωθεί και τον εσωτερικό σας αυθεντικό εαυτό να ουρλιάξει ελεύθερα στο φεγγάρι!

 

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Η Πανσέληνος των Λύκων

Η Πανσέληνος στον Λέοντα και η επιρροή της για τα 12 ζώδια

’ρης στον Ταύρο - Ερμής στον Υδροχόο για τα 12 Ζώδια

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 Ζώδια

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις

  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω