Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2023  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2023  new
Ερμής ανάδρομος 2023  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η επιρροή της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και συμβουλές για τα 12 Ζώδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω και συμβουλές για τα 12 Ζώδια

Το πρώτο νέο φεγγάρι του 2021 πλησιάζει και επιτελείται στο φιλόδοξο Αιγόκερω καταλύοντας τους στόχους σου και δίνοντας σου ώθηση να εφαρμόσεις τα  σχέδια που υποστηρίζουν τα ισχυρά σου οράματα και να τα βάλεις σε πράξη.

Ξεκίνησε τη νέα σου χρονιά με νέες προθέσεις για το μέλλον σου με αυτή τη νέα σελήνη στον επιτευκτή Αιγόκερω, η οποία υποστηρίζει τα οραματικά σου σχέδια. Μία απότομη αλλαγή στα σχέδιά σου μπορεί να επιταχύνει ακόμα περισσότερο το έργο σου μακροπρόθεσμα ώστε να υλοποιηθεί.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη δομή, τους κανόνες, τα όρια, την σύνεση, την πειθαρχία αλλά και την επιτυχία.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μία αρχή μιας ισχυρής φάσης σχεδιασμού που θα μπορούσε να καρποφορήσει στην πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 25 Ιουνίου του 2021.

Πρόσθεσε μερικές δυνατές δόσεις έμπνευσης, δημιουργικότητας και νέων Ιδεών στο σχέδιο σου κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης καθώς η καλλιτεχνική φύση της Αφροδίτης συναντά το καινοτόμο Ουρανό καθώς μας καλεί να βγούμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας και τα κουτάκια μας και να τολμήσουμε νέες ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο.

Ένα προκλητικό ξεκαθάρισμα θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης καθώς ο επίμονος και πραγματιστής Άρης στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στον οραματιστή Υδροχόο. Προσοχή μην γίνεις απαισιόδοξος  λέγοντας στους άλλους ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.  Αντί αυτού χρησιμοποίησε τα εργαλεία σου για να δοκιμάσεις οποιαδήποτε καινοτόμα ιδέα αναδύεται πριν την προχωρήσεις σε εφαρμογή.

Σας παραθέτω πέντε προτάσεις παρακάτω που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ενέργεια της νέας σελήνης στον Αιγόκερω.

1. Μην εγκαταλείπεις ποτέ τα όνειρά σου

Στην αρχή μπορεί να υπάρχει αποτυχία, αλλά μην τα παρατάς, ανασυντάξου και προσπάθησε άλλη μέθοδο για να πετύχεις τον σκοπό σου.  Ο Αιγόκερως είναι ανθεκτικός, επίμονος και ακούραστος προχωρώντας μπροστά αποφασισμένος και εστιασμένος στο στόχο του.  Να ανέβει στην κορυφή του βουνού.

Μην εκνευρίζεσαι εάν οι δημιουργικές σου προσπάθειες δεν αποδίδουν αμέσως. Αντ αυτού χρησιμοποίησε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο για να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου και να σιγουρευτείς ότι χτίζεις σε σταθερά θεμέλια. Ακόμα κι αν κάποιο project έχει ακόμα πολύ εργασία εστίασε στα μακροπρόθεσμα κέρδη.

Μην ξεχάσεις όταν ολοκληρώσεις το επιθυμητό σου σχέδιο να ανταμείψεις τον εαυτό σου για τη σκληρή εργασία που κατέβαλε  για την υλοποίησή του. Και μην ξεχνάς ότι η ζωή είναι απρόσμενη και όλοι κάνουν λάθη κατά καιρούς αλλά δίχως αυτές τις μαθησιακές εμπειρίες πώς θα μπορούσαμε να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε;2.Σχεδίασε το μέλλον σου καθώς σέβεσαι το παρελθόν σου

Στον αγώνα για την κορυφή του βουνού ο Αιγόκερως είναι ο δρομέας στο μαραθώνιο και όχι ο sprinter.  Αντί να αγχώνεσαι για ασήμαντα πράγματα, προσπάθησε να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα.  Οραματίσου που θα ήθελες να είσαι του χρόνου τέτοια εποχή, ύστερα έλα στο τώρα και ξεκίνα να σχεδιάζεις πρακτικά βήματα που θα χρειαστεί να κάνεις για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Ο Αιγόκερως σαν σύμβολο είναι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος, μισός αίγας και μισός ψάρι, Κριός-Ιχθύς.  Αυτή η ενέργειά σας υποστηρίζει να βουτήξετε στα βάθη της φαντασίας σας καθώς επιμελείστε το πρακτικό σας σχέδιο στον υλικό κόσμο. Μείνετε ανοιχτοί στις εκπλήξεις της επίγνωσης που μπορεί να αναδυθουν από τον υποσυνείδητο νου.

Να θυμίσουμε ότι ο Αιγόκερως επίσης τιμά τις παραδόσεις που δοκιμάστηκαν στα βάθη του χρόνου.  Ο Αιγόκερως είναι ο φύλακας της ιστορίας, οπότε είναι κατάλληλη στιγμή να τιμήσετε την προγονική σας γραμμή.  Αν υπάρχουν κάποιες παραδόσεις και τελετουργίες που σας δόθηκαν προγονικά, δείτε τι σημαίνουν αυτές για εσάς. 

Εάν δεν υπάρχουν κάποιες παραδόσεις μπορείτε να διαβάσετε για τις παραδόσεις της ανθρώπινης ιστορίας ή κάποια βιογραφικά και τα επιτεύγματα των ανθρώπων που συνέβαλαν στον εμπλουτισμό της ιστορίας της Γης.  Ίσως αυτό σας εμπνεύσει στο να οραματιστείτε τη κληρονομιά που θα θέλατε να αφήσετε πίσω σας μία μέρα, για τις επόμενες γενιές.

3.Συνδεθείτε με την ενέργειά του πατέρα σας ή κάποιας πατρικής φιγούρας που κυριαρχεί στη ζωή σας

Ο Αιγόκερως κυβερνά τον δέκατο οίκο του ζωδιακού κύκλου που συμβολίζει κάποια πατρική μορφή που έχει κυρίαρχη και ισχυρή θέση στη ζωή σας.  Είναι ιδανική στιγμή να εκφραστείτε ειλικρινά και να έρθετε πιο κοντά σε αυτήν τη πατρική φιγούρα.

Μπορείτε να νιώσετε σεβασμό και εκτίμηση για τον άνθρωπο που συμμετείχε στον ερχομό σας στη ζωή; 

Ακόμα και αν υπάρχουν άλυτα θέματα οικογενειακά, είναι ιδανικό διάστημα να απελευθερώσετε τα τραύματα του παρελθόντος και να επέλθει βαθιά  συγχώρεση μέσα στην καρδιά σας.  Αυτό θα σας απελευθερώσει και τους δύο από τα καρμικά δεσμά.

Κυρίως όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε με την αρσενική σας ενέργεια Γιανγκ, που εδρεύει μαζί με την θηλυκή Γιν σε όλα τα όντα ασχέτως φύλου,  ώστε να επέλθει εξισορρόπηση και εσωτερική Αρμονία εντός σας.

4.Ανέβα στην κορυφή του βουνού

Ο Αιγόκερως φέρνει τις ποιότητες τις διαισθητικές των Ιχθύων και τη θέληση του Κριού . Μπορούμε στη ζωή μας να λειτουργήσουμε με την διαίσθηση αλλά και τη θέληση να συνεχίσουμε ακούραστα την πορεία μας και την ανάβαση μας στην κορυφή του Ιερού βουνού. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθάει στο να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε πολύ πιο ικανοί από ότι θεωρούμε και μας υπενθυμίζει να προχωρήσουμε πέρα από τους νοητικούς περιορισμούς και τους φόβους μας. Ό μόνος που μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο στην ζωή μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι.

5.Συνδέσου με τις δυνάμεις της Γης

Ο Αιγόκερως σχετίζεται με την αρχαιολογία, ορυκτολογία και τους κρυστάλλους.  Οι θησαυροί που βρίσκονται στα έγκατα της γης περιέχουν θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στη ζωή μας.  Ο μαύρος όνυχας είναι κατάλληλος για τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω καθώς βοηθάει στην μετουσίωση και εστίαση της ενέργειας, την ενίσχυση της και την αξιοποίηση της στο επιθυμητό σχέδιο που θέλετε να πετύχετε.Πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τα 12 ζώδια;

Μπορείτε να διαβάσετε τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, τον Ήλιο και την Αφροδίτη σας για μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση.

Κριός

Κριοί, η καριέρα σας και τομέας της εργασίας σας τονίζεται έντονα κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος.  καθορίζοντας προθέσεις σε αυτόν τον τομέα είναι μία συνετή κίνηση,  Αλλά δώστε προσοχή καθώς μπορεί να πιεστείτε υπερβολικά για να προοδεύσετε. Υπάρχει πιθανότητα να αναδυθούν θέματα εξουσίας όσον αφορά κάποιο άτομο κύρους ή κάποια πατρική μορφή.

Χρειάζεται να έχετε κατά νου ότι αυτό το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για παρορμητικές αντιδράσεις. Παρατηρήστε οποιαδήποτε ζητήματα μπορεί να προκύψουν, σημειώστε τους εργασιακούς στόχους σας και ύστερα ορίστε μία στρατηγική  για την επίτευξη τους.  Προς το παρόν, μέχρι να καταλαγιάσουν οι απρόοπτες καταστάσεις που μπορεί να αναδυθούν κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης στον Αιγόκερω,  Κάντε μία παύση ύστερα καθορίστε τα επόμενα σας βήματα που θα σας οδηγήσουν την πολυπόθητη επιτυχία.

Ταύρος

Ταύροι, αυτή η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον 9ο σας οίκο της ανώτερης μάθησης και γνώσης.  Οι νέες σας επιδιώξεις αυτό το μήνα τείνουν προς θέματα ακαδημαϊκά και διανόησης. Είναι ένα κατάλληλο διάστημα για ενδοσκόπηση και για νοητική διεύρυνση. Υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσετε νέα άτομα από το εξωτερικό είμαι διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τα όριά της αντίληψης σας.

Μπορείτε να αναρωτηθείτε τι καινούργια πράγματα θέλετε να μάθετε;

Ίσως σκέφτεστε να εξειδικευτείτε σε κάτι που γνωρίζετε ήδη ή να παρακολουθήσετε κάποιο νέο κύκλο μάθησης. Αξιοποιήστε συνετά αυτό το διάστημα ανάπτυξης και τις νέες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού.

Δίδυμοι

Δίδυμοι αυτή η Νέα Σελήνη στον αιγόκερω ενεργοποιεί τον όγδοο σας οίκο που αφορά θέματα κοινών εσόδων, κληρονομιάς,  αλλά και θέματα σεξουαλικότητας,  ταμπού,  κατανόησης βαθύτερων επιθυμιών  και εσωτερικής μεταμόρφωσης.

Εάν τα σχέδιά σας αυτό το διάστημα περιλαμβάνουν συλλογικές ομάδες χρησιμοποιήστε τις ικανότητές της επικοινωνίας σας για να εκφράσετε ζητήματα που παρατηρήσατε και σας απασχολούν.

Είναι κατάλληλο διάστημα να συμμαζέψετε την ενέργειά σας να καθορίσετε που θέλετε να δώσετε χρόνο και ενέργεια για να πετύχετε τους απώτερους σας στόχους.

Καρκίνος

Καρκίνοι,  αυτή η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον 7ο σας οίκο των συντροφικών και συνεταιρικών σχέσεων.  ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο ανοίγεται κατά τη διάρκεια αυτού του μηνός σε αυτό τον τομέα, αλλά θα χρειαστεί να πάρετε χρόνο για ενδοσκόπηση για να κατανοήσετε τι και ποιον θέλετε στη ζωή σας. 

Η σύνοδος της  Νέας Σελήνης με τον Πλούτωνα  μπορεί να ανακαλέσει σκέψεις και αναμνήσεις από παρελθοντικές σχέσεις. Είναι κατάλληλο διάστημα για να κάνετε έναν απολογισμό και να αναγνωρίσετε γιατί κάποιες παρελθοντικές σχέσεις δεν λειτούργησαν όπως επιθυμούσατε. 

Εφόσον κάνετε το απαραίτητο  ξεκαθάρισμα και δημιουργηθεί νέος χώρος της ζωής σας, μπορεί να προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία για τους ελεύθερους ή για τους δεσμευμένους μπορεί η ήδη υπάρχουσα σχέση να  προχωρήσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Λέων

Λέοντες η Νέα Σελήνη στον αιγόκερω ενεργοποιεί τον έκτο σας οίκο της καθημερινής εργασίας, ρουτίνας και της υγείας.  Νέο έτος,  Νέα Σελήνη, η πρώτη της χρονιάς  αποτελεί ιδανικό διάστημα να ενσωματώσετε μία νέα ρουτίνα την καθημερινότητά σας και να αλλάξετε κάποιες συνήθειες.  Οραματιστείτε και οργανώστε πώς θα θέλατε καθημερινή σας ζωή να κυλά και πώς θα μπορούσατε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας καλύτερα.  Υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση  των καθημερινών συνθηκών ή καταστάσεων  αλλά πρωτίστως χρειάζεται να δώσετε περισσότερο βάση να φροντίστε την υγεία σας νοητικά, συναισθηματικά και βιολογικά.Παρθένος

Παρθένοι, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί το πέμπτο σας ηλιακό οίκο των ερώτων, της έμπνευσής και της δημιουργικότητας. Είναι κατάλληλο διάστημα για να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, να ευγνωμονείτε για τη ζωή σας και να αισθανθείτε περισσότερο χαρούμενοι.  Ανοίξτε τα παράθυρα της ψυχής σας και επιτρέψτε σε αυτή την νέα πνοή  να εισχωρήσει βαθιά μέσα σας και να ξυπνήσει νέες δυνατότητες έμπνευσης. Σκεφτείτε κάτι νέο που θέλετε να δημιουργήσετε, κάποιο έργο, κάποιο project και οργανώστε τα κατάλληλα βήματα που χρειάζεται να κάνετε για να υλοποιηθεί.  Ίσως χρειάζεται να σκεφτείτε κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί με τελείως νέο και διαφορετικό τρόπο.  Οι ενέργειες αυτής της νέας σελήνης σας ωθούν να ζείτε πιο εμπνευσμένα και με περισσότερο ενθουσιασμό.

Ζυγός

Ζυγοί, όπως και οι Κριοί,  δεν είναι τώρα το κατάλληλο διάστημα γύρω από τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω για να κάνετε πολύ τολμηρές  κεφαλονίτικες κινήσεις.  αυτή η νέα σελήνη ρίχνει το φως στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.  Είναι πιθανόν να προκύψει κάποιο ξαφνικό επείγον ζήτημα που αφορά αυτούς τους τομείς, που θα απαιτήσει από σας να σταθείτε στα πόδια σας και να σκεφτείτε για τον εαυτό σας. Μπορεί το περιβάλλον της οικογένειάς σας να είναι αρκετά προκλητικό αυτό το διάστημα για αυτό θα ήταν συνετό να παραμείνετε ψύχραιμοι, να αναλύσετε όλες τις λεπτομέρειες και να μπείτε πλήρως τη δύναμή σας, ώστε να επιλύσετε οποιαδήποτε ζητήματα μπορεί να προκύψουν.

Σκορπιός

Σκορπιοί,  αυτή η Νέα Σελήνη στον αιγόκερω ενεργοποιεί τον τρίτο ηλιακό οίκο της επικοινωνίας. Ίσως αυτό το διάστημα έχετε μία τάση για απομόνωση να υπερασπιστείτε το προσωπικό σας χώρο. Αλλά κατακλύζεστε επίσης από πολύ έντονα και ισχυρά συναισθήματα  που αφορούν τους ανθρώπους που είναι μέρος της ζωής σας.  Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τα αναγνωρίσετε και να τα επικοινωνήσετε ειλικρινά με  το περιβάλλον σας που θα είναι περισσότερο δεκτικό αυτό το διάστημα σε αυτά που έχετε να εκφράσετε και θα δείχνει περισσότερο κατανόηση στην ένταση των συναισθημάτων σας.  Δώστε προσοχή πώς θα εκφραστείτε αυτό το διάστημα καθώς το ισχυρό σας ανεξέλεγκτο πάθος  μπορεί και να απομακρύνει ανθρώπους από κοντά σας.

Τοξότης

Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω  ενεργοποιεί το δεύτερο σας ηλιακό οίκο  των φυσικών σας πόρων και της αξίας σας.  είναι κατάλληλο διάστημα να  αξιοποιήσετε την ερευνητική σας και περιπετειώδη σας φύση για να βρείτε νέους τρόπους εσόδων. Η φιλόδοξη ενέργεια του Αιγόκερου σας υποστηρίζει για να σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα σας βήματα για την επίτευξη αυτού. Οι  νέες ευρηματικές  και καινοτόμες  ιδέες που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα θα σας βοηθήσουν να συντάξετε ένα νέο οικονομικό πλάνο.  Αναγνωρίζοντας εσείς οι ίδιοι την αξία σας και επικοινωνώντας ειλικρινά  τα σχέδιά σας με τους κατάλληλους ανθρώπους,  μπορείτε να χτίσετε νέα θεμέλια με μακροπρόθεσμη βάση.  Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, αλλά προχωρήστε με πρακτικά και συνετά βήματα.

Αιγόκερως

Εσείς κύριοι βρισκόσασταν κάτω από τεράστια πίεση τα τελευταία τρία χρόνια με την διέλευση του Κρόνου στο ζώδιό σας.  Παρόλο που ο Κρόνος προχώρησε στον Υδροχόο ο Πλούτωνας παραμένει ακόμα εκεί και συνεχίζει να αποδομεί και να μεταμορφώνει καταστάσεις στη ζωή σας  που χρειάζονται αλλαγή.

Αυτή η νέα σελήνη στο ζώδιό σας ειδικά σε όσους έχουν γεννηθεί 7 με 18 Ιανουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να εισέλθετε πλήρως στη δική σας αυτοκυριαρχία.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς να καθορίσετε τις πιο τολμηρές προθέσεις.  έχετε τεράστια δύναμη να δημιουργήσετε οτιδήποτε θελήσετε,  αλλά σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν θα την χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε τη δύναμη  από τους άλλους, αλλά αντί αυτού για να τους ενδυναμώσετε.Υδροχόος

Υδροχόοι,  η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί τον 12ο ηλιακό σας οίκο που έχει να κάνει  με το υποσυνείδητο,  με φόβους,  κρυφούς εχθρούς, με θέματα παρελθοντικά αλλά και καρμικα.  παρόλο που προτιμάτε να κοιτάτε μπροστά ως ζώδιο του μέλλοντος που είστε το παρελθόν συνεχίζει και σας χτυπάει την πόρτα.  Θέματα που παραμένουν άλυτα ζητούν επείγουσα και επιτακτική λύση.

Αυτό το διάστημα υπάρχει μία εσωτερική σύγκρουση μέσα σας του παρελθόντος με το παρόν σας.Το παρελθόν είναι σημαντικό καθώς διαμόρφωσε αυτό που  είστε σήμερα και συνεχώς  μαθαίνετε από αυτό καθώς συνεχώς αναδύονται όψεις  και συναισθήματα  από το υποσυνείδητο,  για ενσωμάτωση στο συνειδητό μέσω της επίγνωσης. Ξεκαθαρίστε και κλείστε οριστικά παρελθοντικά κεφάλαια στη ζωή σας καθώς νέες δυνατότητες εξέλιξης ανοίγονται μπροστά σας.

Ιχθύς

Ιχθείς,  η Νέα Σελήνη στον αιγόκερω ενεργοποιεί τον 11ο  ηλιακό σας οίκο  που αφορά τις φιλίες σας, τις ομάδες , τις ελπίδες και τα όνειρά σας.  Αυτό το διάστημα σηματοδοτεί  την απαρχή ενός νέου κύκλου που εμπεριέχει τη δημιουργία σχέσεων νέων φίλων ή την εξέλιξη των φιλικών σας σχέσεων και του κοινωνικού σας κύκλου. Όλο αυτό το διάστημα της κοινωνικής απομόνωσης σας βοήθησε να δείτε πιο ξεκάθαρα ποιοι άνθρωποι στη ζωή σας σας υποστηρίζουν και σας πιστεύουν πραγματικά. Αυτό σας  σας κινητοποίησε ώστε να δείτε πού θέλετε να δώσετε το χρόνο και την ενέργειά σας. Είναι ιδανικό διάστημα  για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο και να συνδεθείτε με ανθρώπους που σας φέρνουν χαρά,  σας ενθαρρύνουν και σας ενδυναμώνουν.

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Διαβάστε το σχετικό άρθρο

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - Domini Sui – Αυτοκυριαρχία

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - Domini Sui – Αυτοκυριαρχία

Η επιρροή της Νέας Σελήνης στον Αιγόκερω για τα 12 Ζώδια

Άρης στον Ταύρο - Ερμής στον Υδροχόο για τα 12 Ζώδια

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 Ζώδια

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<