Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Πώς ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει το Ζώδιό σας;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αυτήν την διέλευση θα την νιώσετε σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Επιτέλους ξαλαφρώνετε και ξεκουράζεστε από την ισχυρή ενέργεια του τελευταίου εξαμήνου.

Μερικές φορές όμως δυσκολεύεστε να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας για να εκτιμήσετε αυτό που έχετε ήδη ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις.

Κατά τους επόμενους δύο μήνες, θα απολαύσετε ένα διάλειμμα από τη βιασύνη της ζωής και θα μπορείτε να απολαύσετε την αγάπη που σας περιβάλλει ήδη και θα νιώσετε πιο όμορφα.

Θα μπορούσατε να παγιδευτείτε αναζητώντας αλλού την ευτυχία, όσο δεν συνειδητοποιείτε ότι όσο εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό μας, δεν θα βρούμε ευχαρίστηση πουθενά αλλού .

Πάρτε αυτήν την αναπνοή καθαρού αέρα και αφήστε την να καθαρίσει την αμφιβολία ή την ανασφάλεια από μέσα σας, ώστε να μην χάσετε το καλύτερο πράγμα που σας συνέβη ποτέ. Το παρόν.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Θα νιώσετε λίγο πιο φιλόδοξοι από το συνηθισμένο, ειδικά όσον αφορά την αναζήτηση μιας αγάπης που είναι στο μυαλό σας από το περασμένο καλοκαίρι.

Είναι επίσης σαν να αισθάνεστε πιο θαρραλέοι, αλλά και ότι θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας , υπενθυμίζοντας σας τα πραγματικά όνειρά σας και για το τι υποτίθεται ότι αξίζει να αγωνιστείτε.

Μπορεί να πλησιάζετε την αγάπη μερικές φορές σαν να μην σας ενδιαφέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια, καθώς θα είστε τόσο εστιασμένοι στη στιγμή και αυτό που αισθάνεστε σαν να είναι το μόνο που υπάρχει.

Αλλά είναι εντάξει να ξεκαθαρίσεις συναισθήματα και είναι περισσότερο από εντάξει να αλλάξεις αυτό που θέλεις και να το εκφράσεις, και αν είναι το άτομο που πρόκειται να είναι μαζί σου, εάν θα ανταποκριθεί στην πρόκληση ή όχι, τότε είναι καλύτερο να το γνωρίζεις τώρα παρά αργότερα.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώΔίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θα υπάρξει μια αργή επιβράδυνση στην οποία ακόμη και αν αντισταθείτε θα είναι εξαιρετικά απαραίτητη. Κάντε ένα διάλειμμά για να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας.

Τείνετε να κινηθείτε λίγο πιο γρήγορα από ό, τι οι περισσότεροι, ειδικά στο τομέα της αγάπης που σημαίνει ότι μερικές φορές δεν κάνετε πάντα τις σωστές επιλογές.

Ενώ θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι δεν υπάρχουν λανθασμένες επιλογές εάν μάθετε κάτι από αυτές , μπορεί επίσης συχνά να μάθετε με τον σκληρό τρόπο ότι δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από κάτι που σας βαραίνει απλώς αγνοώντας το.

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε μερικά δύσκολα μαθήματα στον τομέα των σχέσεων, αλλά θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο εντός σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Αυτό είναι το σημείο καμπής όλων αυτών των κύκλων που έχετε ολοκληρώσει, χρειάζεται να το αποδεχτείτε και να προχωρήσετε στον νέο κύκλο από τον Μάρτιο που θα σας εκτινάξει στο μέλλον που δημιουργήθηκε από τα προηγούμενα σας βιώματα. Αναγνωρίστε πόσα έχετε μάθει και πόσο μακριά έχετε φτάσει.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Έχετε πάντα την τάση να τείνετε προς ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε καλά, οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα νιώθετε την ανάγκη να δημιουργήστε ασφάλεια στον χώρο που ζείτε - αλλά αυτό που θα είναι δύσκολο για εσάς είναι να μάθετε να εκφράζεστε και να μιλάτε για αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

Επειδή η ειρήνη στις σχέσεις σας τείνει να είναι η υψηλή προτεραιότητα, συχνά είστε αυτοί που δαγκώνετε τα χείλη σας και δεν εκφράζεστε αληθινά για να μην πληγώσετε τους άλλους και έτσι δεν γίνεστε αποδεκτοί. Αλλά τι γίνεται αν δεν χρειάζεται να είναι έτσι;

Τους επόμενους μήνες, θα ενθαρρυνθείτε να βρείτε τη φωνή σας , να μιλήσετε και να μάθετε ότι αν λέτε την αλήθεια σας και αυτή δεν είναι αποδεκτή , τότε δεν χρειάζεται να πιέσετε τις καταστάσεις, απλά μην διαμορφώνετε την αλήθεια σας με βάση την οπτική των άλλων. Βάλτε εσάς προτεραιότητα και προχωρήστε με τα άτομα που πραγματικά σας κατανοούν και σας σέβονται.  Ήρθε η ώρα να αφήσετε τους άλλους να προσαρμοστούν στις αλλαγές που βιώνετε.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι τελευταίοι έξι μήνες έχουν περάσει σαν ένας ανεμοστρόβιλος για εσάς, έχουν συμβεί πολλά και τόσο γρήγορα που δεν είχατε χρόνο να τα κατανοήσετε και να τα αφήσετε πραγματικά να εγκατασταθούν ως νέα δεδομένα πλέον στην ζωή σας.

Και στις σχέσεις σας, υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζατε ότι γνωρίζετε. Ακούγεται αντιφατικό, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, κάπως έτσι όμως νιώθετε τώρα. Πολλά έχουν συμβεί. Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει . Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει και αλλάζουν συνεχώς.

Το απροσδόκητο έχει συμβεί και μπορείτε να αισθανθείτε ότι δεν είστε το ίδιο άτομο που ήσασταν πέρυσι αυτή τη στιγμή.

Πάρτε αυτούς τους δύο μήνες και αφήστε τη σκόνη να κάτσει και να ηρεμήσει και το μάθημα να απορροφηθεί. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε στο επόμενο κεφάλαιο – όλα ρέουν την κατάλληλη στιγμή.

Είναι διάστημα όμως που μπορείτε να βάλετε νέες ιδέες και project σε πράξεις, ειδικά στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώΠαρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η αγάπη είναι το καλύτερο εργαλείο για θεραπεία.

Αυτό είναι κάτι που μερικές φορές ξεχνάτε να εκφράσετε, μαζί με την ευγνωμοσύνη για τη δύναμη που σας δίνουν οι σχέσεις που είναι πιο κοντά σας. Συχνά τα θεωρείτε δεδομένα. Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Και φαίνεται τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κατανοήσετε αυτό.

Όταν αρχίζετε να θεραπεύετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις σχέσεις σας, αυτός ο τρόπος αλλάζει, αλλά μερικές φορές αυτό που μαθαίνετε είναι ότι ξεπερνάτε επίσης εκείνους τους ανθρώπους που δεν νομίζατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να το κάνετε.

Αφήστε τον εαυτό σας να θεραπευτεί τους επόμενους μήνες, να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε ό, τι πραγματικά αισθάνεστε , να χρησιμοποιήσετε την αγάπη για να θεραπεύσετε τη πληγωμένη καρδιά σας, επειδή οι σχέσεις αλλάζουν και γίνονται πιο γνήσιες και ουσιαστικές μόνο όταν συμβεί αυτό.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Όταν σταματήσετε να κοιτάτε πίσω, θα μείνετε έκπληκτοι πόσες δυνατότητες μπορείτε να δείτε να ανοίγονται μπροστά σας. Όσον αφορά την αγάπη , μερικές φορές κολλάτε σε ορισμένες ιδέες ή σκέφτεστε ότι η αγάπη μπορεί να μοιάζει μόνο με έναν τρόπο ή να είναι με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αλλά τους τελευταίους μήνες όλα σας άλλαξαν βαθιά, έτσι ώστε να νιώθετε πιο ανοιχτοί και να νιώσετε περισσότερο ότι δεν χρειάζεται να προσκολλάτε σε κάτι, από φόβο μην το χάσετε. Διότι αυτό έγινε. Καταρρίφθηκαν οι προσκολλήσεις σας.

Μέρος αυτού οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε προχωρήσει πιο δυναμικά σε θέματα που αφορούν την αξία σας, ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις σας τις συντροφικές και τις συνεταιρικές, και εξαιτίας αυτού περνάτε μια περίοδο αξιολόγησης και ριζικής μεταρρύθμισης.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι ένα κατάλληλο διάστημα να αφομοιώσετε τις αλλαγές και να προβληματιστείτε σχετικά με τις σχέσεις που έχετε ήδη στη ζωή σας και αν έχουν αξία για εσάς ή όχι. Ποιο είναι το πραγματικό σας κίνητρο όταν επισυνάπτετε σχέσεις; Μήπως ο φόβος της μοναξιάς;

Ο Άρης και ο Ουρανός στον 8ο σας οίκο, αναπροσαρμόζουν ολόκληρη την ψυχοσύνθεση σας, αποδομώντας υποσυνείδητα ξεπερασμένα μοτίβα συμπεριφοράς ώστε να αναδυθούν νέες όψεις και νέες δυνατότητες που αυτές φέρνουν.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Η αγάπη δεν χρειάζεται να πληγώσει. Δεν χρειάζεται να γίνει χαοτική ή επώδυνη και δεν χρειάζεται να είναι μια περίπλοκη υπόθεση όπου χάνετε τον εαυτό σας, λόγω της βαθιάς σας ανάγκης για ολοκληρωτική συγχώνευση.

Αλλά για να μπορέσετε να αποδεχτείτε την υγιή και γνήσια αγάπη, χρειάζεται πρώτα να θεραπεύσετε τα μέρη του εαυτού σας που διδάχτηκαν στο παρελθόν ότι η αγάπη είναι ισοδύναμη με τα βάσανα.

Χρειάζεται να αναγνωρίσετε τα μέρη του εαυτού σας που προσκολλώνται σε αυτά που σας πληγώνουν γιατί δεν γνωρίζατε πώς να ζείτε χωρίς ένταση και πόνο.

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τον εαυτό σας και την επιθυμία σας για έντονη παθιασμένη αγάπη, για να είναι υγιής η σχέση σας - αλλά όσο εστιάζετε όλη σας την προσοχή σε αυτό που σας πονάει, δεν θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε την πραγματική γνήσια αγάπη όταν αυτή εμφανιστεί.

Οι επόμενοι δύο μήνες είναι μια ευκαιρία να επιβραδύνετε και να προβληματιστείτε σχετικά με το πώς πραγματικά μοιάζουν οι σχέσεις στη ζωή σας και να αφήσετε τον εαυτό να ρισκάρετε για την πραγματική αγάπη, δίχως πόνο και απαιτήσεις. Να ρέετε ελεύθερα μέσα στο ρεύμα της κοσμικής αγάπης.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Όταν λέτε ψέματα στον εαυτό σας, συνθλίβετε τα όνειρα που δεν έχετε ακόμη ονειρευτεί. Προδίδετε τις δικές σας καρδιές και γυρίζετε τα κλειδιά στις κλειδαριές της πραγματικής αξίας σας. Αλλά έχετε επίσης μια άλλη επιλογή.

Έχετε την αλήθεια που γνωρίζει βαθιά η καρδιά σας. Από το περασμένο καλοκαίρι ανοίξατε τις κλειδαριές, αντιμετωπίσατε τους εσωτερικούς σας φόβους και ήσασταν εκείνοι που παραμείνατε όρθιοι μετά τον τυφώνα. Έχετε κάνει σκληρή δουλειά με τον εαυτό σας, αλλά τώρα έχετε ακόμα περισσότερα.

Ενώ σας ζητήθηκε να σκεφτείτε εάν η σχέση που ήσαστε στην πραγματικότητα βασίζεται στην αλήθεια σας και να λάβετε αυτές τις δύσκολες αποφάσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια - τώρα είναι όλα σχετικά με το τι θέλετε να αναπτύξετε. Είναι διάστημα που όλα είναι πιθανά, εξαρτάται που εστιάζετε την προσοχή σας.

Οι επόμενοι δύο μήνες θα φέρουν πιθανότητες να σταματήσετε, να θεραπεύσετε, να γιορτάσετε, να αγαπήσετε, αλλά πάνω απ 'όλα είναι μια ευκαιρία να αναγνωρίσετε τη μαγεία που ξεδιπλώνεται σε όλους τους τομείς της ζωής, όταν εκφράζεστε και κινείστε με βάση την αλήθεια και τις αξίες σας.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ  

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Το μόνο πράγμα που σας κρατά πίσω είναι η ψευδαίσθηση του πώς πρέπει να μοιάζει η ζωή σας από δω και στο εξής. Στη ζωή και ειδικά στις σχέσεις τείνετε να είστε ο χειρότερος εχθρός σας. Νομίζεις το χειρότερο και συχνά το σχεδιάζεις υποσυνείδητα εν αγνοία σου.

Κοιτάζετε με σκεπτικισμό εκείνους γύρω σας και αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη.

Όλο αυτό το διάστημα, θα συνεχίσετε να χτίζετε, αλλά δεν θα κινείστε με βάση την φανταστική υποχρέωση που αισθανόσασταν έως τώρα σε ανθρώπους που δεν σας έχουν εκτιμήσει και σεβαστεί. Τονώστε την πίστη στον εαυτό σας και έτσι θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και σε άλλους ανθρώπους.

Έχετε μια ζωή και είναι δική σας να την ζήσετε. Μην αφήσετε κάποια ανάμνηση ή λέξεις που είπε κάποιος άλλος να σας αποσπάσει από αυτό που θέλετε και επιθυμείτε πραγματικά στην ζωής σας.

Μπορεί να νιώθετε σαν να καταρρέουν όλα τώρα, αφήστε τα. Ευγνωμονήστε το παρελθόν και προχωρήστε άφοβα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων ανοίγει μπροστά σας που θα θέσει βάσεις μακροπρόθεσμα.

Τους επόμενους μήνες, θα μπορείτε να εστιάσετε ξανά στους στόχους σας και θα σας ζητηθεί να ενεργήσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε, αλλά για να το κάνετε αυτό, χρειάζεται να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Μερικές φορές, ακόμη και αν συναντήσετε κάποιον που αλλάζει ολόκληρο τον κόσμο σας σε μια στιγμή, ακόμα κι αν προσποιείστε ότι είστε cool, ακόμα κι αν προσπαθήστε να πείσετε τον εαυτό σας πόσο ανεξάρτητοι είστε, εξακολουθείτε να αισθάνεστε κουρασμένοι βαθιά στον ψυχικό σας πυρήνα.

Αυτή είναι η μαγεία του ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την ροή της αγάπης, όσο κι αν λέτε ότι είστε εντάξει και χωρίς αυτήν στην ζωή σας , κάποιος θα βρεθεί στην ζωή σας τελικά να το αμφισβητήσει.

Οι τελευταίοι έξι μήνες σας προκάλεσαν να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή και την αγάπη. Αυτή η επόμενη φάση θα είναι πραγματικά αυτό το μάθημα για εσάς.

Το θέμα με την αγάπη που αλλάζει τη ζωή μας, είναι ότι συμβαίνει είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε είμαστε έτοιμοι για αυτό είτε όχι.

Έτσι, ίσως έχετε δοκιμάσει δικαιολογίες ή ακόμα και για να συνεχίσετε να ζείτε όπως πάντα, αλλά αυτό δεν θα λειτουργεί αυτή τη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείτε πλέον να αγνοήσετε αυτά τα ζητήματα.

Αφήστε τον εαυτό σας να μαλακώσει περισσότερο τους επόμενους μήνες , ανοίξτε την καρδιά σας, εκπνεύστε και εμπιστευτείτε ότι,  ό, τι έρχεται προορίζεται για εσάς για την βέλτιστη σας εξέλιξη.

Για περισσότερα κάντε κλίκ εδώ

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Υπάρχουν χρόνια που αισθάνεστε ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ και υπάρχουν χρόνια που πετούν τόσο γρήγορα που δεν είστε καν σίγουροι ότι συνέβησαν καθόλου.

Μερικές φορές δεν ξέρουμε καν με ποιον είμαστε μέχρι να προσπαθήσουμε να βάλουμε μαζί όλα τα κομμάτια στο παζλ αγάπης, ελπίζοντας ότι όλα θα κουμπώσουν με κάποιον τρόπο μαζί στο τέλος.

Όσο και αν αισθάνεστε ότι έχετε μια επιλογή στην αγάπη, υπάρχουν στιγμές στη ζωή σας που θέλετε να προσποιηθείτε ότι δεν έχετε επιλογή.

Κάνοντας αυτό ελπίζετε κρυφά να αποτρέψετε την ευθύνη της κατάστασης που σας απασχολεί, αλλά το μόνο που συμβαίνει είναι να αναβάλλετε το ταξίδι της ευτυχίας σας.

Συχνά καθυστερείτε την οικοδόμηση της αγάπης που θέλετε λόγω του φόβου για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Αλλά όταν δεν φοβόμαστε πλέον αυτό σημαίνει ότι σταματήσαμε να είμαστε εμπόδιο στη δική μας αφθονία.

Σημαίνει ότι εμπιστευόμαστε ότι τα κομμάτια του γρίφου μας θα ενώνονται, ωστόσο αυτοί οι επόμενοι μήνες είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ακριβώς αυτό.

Να δείξετε εμπιστοσύνη στην καρδιά σας και στην ψυχή σας και να δράσετε με ειλικρίνεια και αγάπη στην ζωή σας.

Αξιοποιήστε συνετά αυτό το διάστημα ανάπτυξης!

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

 

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Άρης στον Ταύρο - Ερμής στον Υδροχόο για τα 12 Ζώδια

https://www.youtube.com/watch?v=NLhElX7KoEs

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 Ζώδια

https://www.youtube.com/watch?v=4TWY4jVR1Ic

Ιανουάριος 2021 - Αστρολογικές προβλέψεις

https://www.youtube.com/watch?v=Bfj055pUeCw

Διαβάστε τα σχετικά άρθρα:

Άρης στον Ταύρο 2021 - Virtutis fortuna comes

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1610277487

 Πώς ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει το ωροσκόπιο σας;

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1610278863

 Μηνιαίο Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2021

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1609269287

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω