Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Πανσέληνος στον Καρκίνο 29 Δεκεμβρίου 2020 – Ο Ηνίοχος
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Πανσέληνος στον Καρκίνο 29 Δεκεμβρίου 2020 – Ο Ηνίοχος

Η τελευταία πανσέληνος του 2020 επιτελείται στις 08 ° 53 ′ του Καρκίνου, στις 30 Δεκεμβρίου στις 05:33 π.μ και σχετίζεται μέσα από τις ευνοϊκές όψεις με τον Ουρανό, με την ευπρόσδεκτη αλλαγή, την ελευθερία, τη διαίσθηση και τον ενθουσιασμό. Η πανσέληνος αυτή βρίσκεται επίσης υπό την επιρροή ενός πνευματικού και καλλιτεχνικού απλανή αστέρα που φέρνει καλή υγεία, τιμή, πλούτο και ευχαρίστηση. Έτσι, η τελευταία πανσέληνο του 2020 είναι εξαιρετική για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Αν θυμάστε στην αρχή της χρονιάς, στις 11 Ιανουαρίου 2020, είχαμε επίσης μια Πανσέληνο Καρκίνου, ωστόσο, αυτή η Πανσέληνος ήταν μια Σεληνιακή Έκλειψη και η ενέργειά της ήταν πολύ ισχυρότερη από την δεύτερη πανσέληνο στον Καρκίνο που κλείνει την χρονιά φέτος. Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον που ανοίξαμε το 2020 με μια πανσέληνο στον Καρκίνο και τώρα κλείνουμε με μια πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο. Η διαφορά μεταξύ τότε και τώρα, ωστόσο, είναι ότι τα πράγματα έχουν μαλακώσει, οι ενέργειες δεν είναι τόσο βαριές, υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι μπορούμε να ξεκουραστούμε και να αναπληρώσουμε όλες τις δυνάμεις μας.

Η πανσέληνος της 29ης Δεκεμβρίου διαρκεί δύο εβδομάδες έως τη νέα σελήνη της 10ης Ιανουαρίου . Λειτουργεί σε συνδυασμό με την ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου στον Τοξότη . Αυτή η έκλειψη έδωσε την ενέργεια και την πρωτοβουλία για να θέσετε νέους στόχους και να ενεργήσετε στα σχέδιά σας με αυτοπεποίθηση.

Η Ψυχρή Πανσέληνος της Μακράς Νύχτας

Η πανσέληνος αυτού του μήνα έχει πολλά ονόματα, αλλά δύο που ακούγονται πιο συχνά σήμερα είναι η Ψυχρή Πανσέληνος η Πανσέληνος της Μακράς Νύχτας και χρωματίζουν ιδανικά την εικόνα αυτής της εποχής του χρόνου. Οι θερμοκρασίες πέφτουν και το φως της ημέρας είναι σύντομο. Όταν η ζεστασιά και το φως απουσιάζουν από το σκοτάδι του χειμώνα, χρειάζεται να τα διατηρήσουμε εντός μας. Αυτό το νόημα συμβαδίζει με το ήθος του Καρκίνου, που ισοδυναμεί με ένα απλό, συνεκτικό μήνυμα για την πανσέληνο αυτού του μήνα:

Κάντε ό, τι μπορέσετε για να νιώσετε ασφάλεια και ζεστασιά εντός σας. Μόλις βρεθείτε στο χώρο ζεστασιάς και φωτός της καρδιάς σας, μείνετε εκεί - και γιορτάστε το πόσο πολύτιμο είναι αυτό το συναίσθημα.

Ήλιος σε αντίθεση με την Σελήνη

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε αντίθεση με τη Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει το σπίτι, την οικογένεια και τις οικείες σχέσεις σας σε πιο έντονη εστίαση για τις επόμενες δύο εβδομάδες αυτής της φάσης του φεγγαριού. Οι αντίπαλες δυνάμεις, όπως η εργασία έναντι οικογένειας, ή αυτό που χρειάζεστε σε σχέση με αυτό που θέλετε, δημιουργούν εσωτερική ένταση και εξωτερικές πιέσεις. Προσοχή καθώς αυτή η εσωτερική διαμάχη μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις και κρίσεις που εξαντλούν την ενέργειά σας.

Οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους σε μια πανσέληνο. Ειδικά σε αυτήν που πραγματοποιείται στο φυσικό σπίτι της Σελήνης, τον Καρκίνο που κυβερνά. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την αυξημένη συναισθηματική δύναμη και διαίσθησή σας για να ξεπεράσετε τυχόν προκλήσεις σχέσης. Η υποσυνείδητη συνειδητοποίηση επιτρέπει μια αμερόληπτη και ισορροπημένη ματιά στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα δείτε ξεκάθαρα οποιαδήποτε δυναμική σχέσης ή αρνητικά συναισθήματα που προκαλούν δυσαρμονία.

Κυβερνήτης της Πανσελήνου η Σελήνη

Ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, οπότε η Σελήνη λάμπει στο στοιχείο της αυτήν τη νύχτα, μεγάλη και γεμάτη για να την δούμε όλοι μας. Καθώς η Σελήνη επιστρέφει στο αγαπημένο της σημείο στον ουρανό, είναι σε θέση να εκφράσει τις δυνάμεις της στο έπακρο.Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματά μας, αλλά και αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς. Αντιπροσωπεύει την ικανότητά μας να καλλιεργούμε και να φροντίζουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες.

Ο Καρκίνος είναι το 4ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το 2020 ήταν επίσης αριθμός 4 στην αριθμολογία. Ο αριθμός 4 αντιπροσωπεύει το σπίτι. Αντιπροσωπεύει την καρδιά του ποιοι είμαστε και πως αισθανόμαστε το σώμα μας ως ιερός μας οίκος.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε περάσει πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι φέτος.

Τι μας έχει δείξει αυτό;

Τι ανακαλύψαμε για τον αυτό μας στην πορεία;

Το θεμέλια της σταθερότητας και της ασφάλειάς μας έχουν γκρεμιστεί φέτος, αλλά η Σελήνη μας θυμίζει ότι δεν έχουν χαθεί όλα. Μας υπενθυμίζει ότι έχουμε πάντα τη δύναμη να δημιουργούμε ασφάλεια, άνεση, αγάπη και ζεστασιά μέσα σε αυτό το σώμα που ονομάζουμε σπίτι μας. Το σώμα μας είναι η πρώτη μας κατοικία.

Αυτή πανσέληνος είναι ένα εσωτερικό κάλεσμα. Ένα κάλεσμα να καλλιεργήσουμε τον ιερό οίκο της ψυχής μας.

Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε τις ανάγκες του σώματος, της καρδιάς και της ψυχής σας. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή, αλλά και φόβος, στην κατάσταση της υγείας μας φέτος, οπότε κάντε μια παύση για να τιμήσετε, να θρέψετε και να φροντίσετε τη δική σας ευημερία.

Αστρολογικές όψεις Πανσελήνου στον Καρκίνο

Η πανσέληνος της 30ης Δεκεμβρίου στις 08 ° 53 ′ του Καρκίνου κάνει την αρμονική όψη εξαγώνου με τον συναρπαστικό Ουρανό και σύνοδο με ένα ευχάριστο απλανή αστέρα στις 09 ° 23 ′ του Καρκίνου.

Η Πανσέληνος σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Η πανσέληνος σε εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτες συναρπαστικές συναντήσεις και ξαφνικά γεγονότα. Η μείωση των αναστολών σας και η έκφραση μεγαλύτερης προσωπική ελευθερίας σημαίνει ότι μπορείτε ενεργά να αναζητήσετε αλλαγή. Αυτή είναι μια καλή πανσέληνος για να δοκιμάσετε κάτι νέο στην καθημερινή ρουτίνα ή στην προσωπική σας ζωή.

Μια οξεία διευρυμένη διαίσθηση και αναλαμπές διορατικότητας μπορεί να σας καθοδηγήσουν στη λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Ακολουθήστε τα ένστικτά σας και εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Οι πιθανές συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε κεραυνοβόλους έρωτες και νέες φιλίες.

Η διάθεσή σας μπορεί να είναι αρκετά μεταβλητή και ορισμένες από τις συμπεριφορές σας μπορεί να φανούν περίεργες στους άλλους. Αλλά θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να εκφράζετε τη μοναδική αυθεντική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σπάσετε τις παλιές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με νέες συμπεριφορές.

Επίσης αυτή η αρμονική όψη εξαγώνου της πανσελήνου με τον Ουρανό, υποδεικνύει ότι ενδέχεται να λάβετε κάποια απρόοπτη ανταμοιβή για την αφοσίωση των προσπαθειών σας. Ίσως αυτά να προέρχονται από ένα απτό δώρο, αλλά ίσως επίσης έρχονται και σε ένα άυλο τρόπο.

Συχνά μετράμε την παραγωγικότητά μας με βάση τα συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε επιτύχει, αλλά γιατί να μην την μετρήσουμε στο πόσο αγαπήσαμε, δείξαμε ευγνωμοσύνη, ασκήσαμε καλοσύνη και ευγένεια.

Ίσως η αληθινή μας ανταμοιβή είναι να συνειδητοποιήσουμε πόσα έχουμε επιτύχει, πόσο έχουμε εξελιχθεί και πόσο αγάπη έχουμε απλώσει στον κόσμο.

Η Πανσέληνος σε τετράγωνο με τον Χείρων

Ο Χείρων, ο πληγωμένος θεραπευτής, είναι επίσης πολύ δραστήριος υπό αυτήν την Πανσέληνο καθώς σχηματίζει προκλητική όψη τετραγώνου. Υποστηρίζει την ιδέα να αφήσουμε τα νερά της τρικυμίας να καταλαγιάσουν, να κάτσει όλη η σκόνη, αντί να προσπαθήσουμε να παρέμβουμε παρορμητικά για να «διορθώσουμε» τα πράγματα και να τα επιστρέψουμε στο κανονικό.

Κάτω από αυτήν την τελική πανσέληνο του 2020, ο Χείρων συνεργάζεται με τις ενέργειες αυτές για να μας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τον εαυτό μας και την αξία μας σε κανέναν.

Δεν χρειάζεται να κρατάμε το βάρος ολόκληρου του κόσμου στους ώμους μας. Δεν χρειάζεται να απολογηθούμε για αυτό που είμαστε, μπορούμε απλά να είμαστε αυτό που είμαστε. Γνήσια και αυθεντικά.

Πού είστε υπερβολικά τεταμένοι ή υπερβολικοί στη ζωή σας;

Πού προσπαθείτε πολύ σκληρά για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις των άλλων;

Αυτές οι περιοχές της ζωής μας μπορούν να υποδηλώνουν τις ανασφάλειες μας. Όποιος τομέας μας ενδιαφέρει πάρα πολύ μπορεί να δείξει κάτι βαθύτερο που μπορεί να αξίζει να εξερευνήσουμε κάτω από το φως αυτής Σελήνης.

Απλανή Άστρα της Πανσελήνου

Η πανσέληνος επιτελείται αστρολογικά στον Καρκίνο, αλλά σχηματίζεται στην πραγματικότητα αστρονομικά στον αστερισμό των Δίδυμων. Αυτή η ασυμφωνία οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών  που έχουν μετακινήσει τα ηλιακά ζώδια σχεδόν ολόκληρες 30ο  από την ευθυγράμμιση με τους αστερισμούς από τους οποίους ονομάστηκαν πριν από 2000 χρόνια.

Ο απλανής αστέρας Alhena στις 09 ° 23 ′ του Καρκίνου βρίσκεται στο αριστερό πόδι των Διδύμων, Pollux. Προσφέρει υπεροχή στην τέχνη αλλά φέρνει ευθύνη για ατυχήματα που επηρεάζουν τα πόδια. Οι καλλιτεχνικές δεξιότητες εμφανίζονται ιδιαίτερα με το γραπτό ή προφορικό λόγο και την ικανότητα διαπραγμάτευσης μιας ειρηνικής επίλυσης διαφορών μεταξύ ανθρώπων. Ο  Alhena αποδίδει επίσης έναν πνευματικό προσανατολισμό, με ενδιαφέρον για τις επιστήμες.

Σελήνη σε σύνοδο με Alhena: Καλή υγεία, τιμή, πλούτος, ευχαρίστηση και κοινωνία, οικιακά οφέλη.

Το Άρμα - η Πτερόεσσα Ψυχή & ο Ηνίοχος

Ο Σωκράτης τότε, αρχίζει να τού περιγράφει την Φύση τής Ανθρώπινης Ψυχής, χρησιμοποιώντας έναν Μύθο, τον Μύθο τής Πτερόεσσας Ψυχής.  Λέει, λοιπόν, ο Σωκράτης πως οι Ψυχές, Θεϊκές και Ανθρώπινες, ταξιδεύουν στον Ουρανό.  Κάθε μία απεικονίζεται με πτερωτό άρμα που το σέρνουν δύο ίπποι  και το οδηγεί ένας ηνίοχος.

Ο ηνίοχος συμβολίζει το Λογιστικό, εκείνο το μέρος τής Ψυχής με το οποίο σκεπτόμαστε και κρίνουμε.

Ο ένας ίππος είναι το Θυμοειδές, που συνδέεται με ορμητικά συναισθήματα, όπως αυτό τής οργής.

Ο άλλος ίππος είναι το Επιθυμητικό, δηλαδή η πηγή των επιθυμιών τού σώματός μας, όπως η πείνα.

Καθώς ταξιδεύουν οι Ψυχές φτάνουν σε ένα σημείο,  από όπου είναι ορατή η περιοχή πέρα από τον Ουρανό, εκεί όπου βρίσκεται το Πραγματικό, η Αλήθεια.

Σύμφωνα με τον Πλάτωνα η ψυχή έχει δύο αντιθετικής υφής ροπές, το λογιστικόν- φρόνηση - δικαιοσύνη - ο Ηνίοχος ο  οποίος συγκρατεί τα ηνία της ψυχής και τα ασυγκράτητα πάθη, συναισθήματα - οι δύο ίπποι. Ο ίππος συμβολίζει το ανεξέλεγκτο γενετήσιο ένστικτο και την ορμή του συναισθήματος , μαζί και τα δύο προσδιορίζουν το απρόβλεπτο της αδεσμεύτου φύσης του.Το Θυμοειδές/συναισθηματικό είναι ο Λευκός Ίππος, είναι ο αγαθός ίππος και εκπροσωπεί την ευαισθησία, την καλή συναισθηματική σχέση ίππου/ιππέως, το θάρρος, την τόλμη, την αποφασιστικότητα, την προθυμία να συνεργασθεί. Πρέπει να ελέγχει και να τιθασεύει τις ά-λογες ορέξεις του επιθυμητού, με τις νουθεσίες και την διδασκαλία.

Από αυτό εξαρτώνται τα πάντα: ο ηνίοχος μπορεί να θριαμβεύσει όσο το άσπρο άλογο κρατάει γερά. Το άσπρο άλογο υπακούει στον ηνίοχο και ο θυμός στο λόγο. Δε χρειάζεται να το χτυπήσει: για να το οδηγήσει αρκεί μια εντολή και ένας λόγος.

Το Επιθυμητικό/ενστικτώδες – Μέλας Ίππος εκπροσωπεί, το ανυπάκουο επιθετικό,  και το ασταθές. Είναι τα πάθη και  το ενστικτώδες, το διεγείρον πάσης  φύσεως ηδονές εις το σώμα, είναι ο κακός ίππος. Έχει την δυνατότητα, εκ φύσεως να εκπαιδεύεται και να διαπλάθεται, δια της συνήθειας. Στην αρχή το μαύρο άλογο μέσα στη βία του παρασύρει με δύναμη τους δυο άλλους και θριαμβεύει. Τους καθυποτάσσει.

Στο Γήινο Επίπεδο των Ενσαρκώσεων,  τα Συναισθηματικά Πάθη των υπερβολών και ελλείψεών μας, των ανθρώπων, είναι στην Δικαιοδοσία τού Θεού Ποσειδώνος ο οποίος με την τρίαινά του, όμοια με το γράμμα Ψ τής Ψυχής,  ταράσσει τα ύδατα και τα μετατρέπει από λίμνη (ήρεμα) σε θάλασσα (τρικυμιώδη). Όπως τα τρομακτικά τέρατα τής θάλασσας, έτσι και αυτά, τα Πάθη μας, έρχονται απειλητικά και μάς κατατρώγουν, αν τους αφήσουμε χώρο να αναπτυχθούν.  Βιώνουμε το Ποσειδώνιο Βασίλειο των Συναισθημάτων του Υγρού στοιχείου.

Ερχόμαστε μέσα από μίαν υγρή μήτρα, σε έναν αμνιακό σάκκο, γεννιόμαστε σε έναν πλανήτη όπου το 80 % καταλαμβάνεται από ύδατα, αποκτούμε ένα σώμα με 80 % περιεκτικότητα υγρών και τα Συναισθήματά μας εκφράζονται δια τής Υγρότητας. Δάκρυα Χαράς αλλά και Δάκρυα λύπης.

Η ψυχή έχει την δυνατότητα όμως να αναπτύξει την θετική Ή την αρνητική πλευρά των κινήτρων και των ροπών αυτών των ίππων.

Συμβολικά οι δύο πτερωτοί ίπποι του μύθου έχουν αντιθετικής κατεύθυνσης κινήσεις

-Την ορμητική, ανεξέλεγκτον του επιθυμητικού/ενστικτώδους μαύρου ίππου

-Την απρόβλεπτη  κυκλοθυμική του θυμοειδούς/συναισθηματικού λευκού ίππου.

Η ορθότητα της εξισορρόπησης των σταθερών αποφάσεων είναι η εικόνα του ορθίου, επι του  άρματος , ΗΝΙΟΧΟΥ.

Το κίνητρο, το πρώτον κινούν, είναι το άλογον μέρος της ψυχής, αφού οι δύο ίπποι προηγούνται και έπεται ο Ηνίοχος. Η δύναμη τους μπορεί να παρασύρει το άρμα, όμως η κατεύθυνση, την οποία θα δώσει ο Ηνίοχος είναι υπ’ ευθύνη του και εξαρτάται από την ορθή στάση του.

Ο Ηνίοχος κατευθύνει το επιθυμητικό και το θυμοειδές μέρος της ψυχής προς την οδό της αρετής. Σύσταση της είναι οι τέσσερις ιδιότητες:

H  σοφία μέσα από το λογιστικόν - νόηση

H  θέληση μέσα από το θυμοειδές – βούληση

H  σωφροσύνη μέσα από το επιθυμητικόν

H  δικαιοσύνη μέσα από το επιθυμητικόν

Η ηνιόχηση του ανθρώπινου οχήματος είναι κατ΄ ανάγκη επίπονος και δύσκολη διαδικασία. Μεταξύ επιθυμιών και λογικής κείται, αλλά και κινείται η ψυχή, ταυτιζόμενη πότε με το άλογον, άστατον και άπληστο μέρος της και πότε με τον σοφό, αιώνιο και αυτάρκη σύντροφό της. Γι΄αυτό και δεν είναι περίεργο που οι διαθέσεις της  δεν είναι σταθερές, αφού μη γνωρίζουσα την φύση της ουσίας της, αμφιταλαντεύεται, κυκλοθυμικά, ανάμεσα σε υπερβολές και ελλείψεις, αναζητώντας τον άξονα της ισορροπίας της.

Το λογιστικόν είναι η ικανότης του συλλογίζεσθαι, το αναπτύσσον δια της μνήμης τον νούν με σκοπό την αναζήτηση  και ανεύρεση γνώσης , είναι ο ΗΝΙΟΧΟΣ. Ενεργοποιείται δια της ανάμνησης των όντων, του κόσμου των Ιδεών, τα οποία είδε κάποτε η ψυχή.

Μεταξύ Επιθυμιών και Λογικής κείται, αλλά και κινείται η Ψυχή, ταυτιζόμενη πότε με το άλογον, άστατον και άπληστον μέρος της και πότε με τον σοφόν, αιώνιον, αυτάρκη σύντροφό της, τον ηνίοχον.

Αποτέλεσμα αυτού να αμφιταλαντεύεται, κυκλοθυμικά, ανάμεσα σε υπερβολές, αναζητώντας το μέτρο και την ισορροπία της.

 «Το επιθυμητικό κατακερματίζει την ψυχή, ενώ ο νους την ενώνει, αλλά η ψυχή είναι και το επιθυμητικό και ο Νους.» ΦΑΙΔΡΟΣ του Πλάτωνα.

Εν κατακλείδι

2020! Τι έτος ήταν αυτό! Παρόλο που αυτή η χρονιά έχει ανατρέψει τα πάντα για όλους εμάς, είναι σημαντικό να κοιτάξουμε πίσω με ευγνωμοσύνη και να αναγνωρίσουμε τα δώρα που άφησε, ακόμη και αν είναι δύσκολο να τα διακρίνουμε μέσα από τα συντρίμμια.

Ποια δώρα σας στάλθηκαν φέτος;

Τι μάθατε;

Τι ανακαλύψατε;

Πώς έχετε εξελιχθεί;

Ανεξάρτητα από τις ανατροπές που αντιμετωπίσατε φέτος, είναι πιθανό να έχετε κάτι στη ζωή σας για να είστε ευγνώμονες, υπάρχει αγάπη, ελπίδα και φως όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες.

Αλλά υπάρχει και αυτή η αποκορύφωση των αυξημένων σε ένταση συναισθημάτων που διοχετεύονται κάτω από το φως της τελευταίας πανσελήνου της χρονιάς στον Καρκίνο.

Φαίνεται πως ό, τι συναισθηματικό βάρος συνεχίζουμε να κουβαλάμε, μπορεί να μας συντρίψει στην ακτή σαν ένα κύμα και να μας πνίξει στο βάρος του. Ακόμα κι αν αυτό ακούγεται καταστροφικό, είναι στην πραγματικότητα περισσότερο εξαγνιστικό και απελευθερωτικό. Υπάρχει αυτή η αίσθηση πως ό, τι κι αν κουβαλούσαμε στην πλάτη μας, όποιο κι αν ήταν το βάρος του κόσμου που νιώσαμε στους ώμους μας, τώρα ξεπλένεται και απελευθερωνόμαστε από συναισθηματικές προσκολλήσεις.

Αφήστε τις πύλες της εσωτερικής πλημμύρας να ανοίξουν. Μην  φοβάστε.

Ανοίξτε το καρδιακό σας κέντρο. Αυτό μας ψιθυρίζει αυτή η Πανσέληνος του Καρκίνου καθώς κλείνουμε το έτος 2020.

Η Πανσέληνος του Καρκίνου θα φωτίσει το δρόμο για το νέο έτος. Μας ζητά να αφήσουμε όλα αυτά που μας βαραίνουν και μας αποδυναμώνουν.

Μας ζητά να αφήσουμε οτιδήποτε δεν θέλουμε πλέον να φέρουμε μαζί μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο που πρόκειται να ξεκινήσουμε. Μας ζητά να το απελευθερώσουμε, όχι μέσω αγώνα ή επίπονης προσπάθειας, αλλά επιτρέποντας στους εαυτούς μας απλά να είμαστε.

Αφήστε τα κύματα να καταρρεύσουν και να πέσουν γύρω σας. Αφήστε τα κύματα των συναισθημάτων σας να ξεπλυθούν πίσω στη θάλασσα.

Αφήστε τις δονήσεις της Πανσελήνου στον Καρκίνο να σας ηρεμήσουν και να σας απελευθερώσουν. Αφήστε τις ενέργειες της Σελήνης να σας καθοδηγήσουν στο εσωτερικό σας σπίτι, όπου όλα είναι ασφαλή και όλα είναι αγάπη.

Έρευνα, σύνταξη και επιμέλεια κειμένου

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Link για το άρθρο Πανσέληνος στον Καρκίνο – Ο Ηνίοχος

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1609173428

  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω