Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Χείρων ορθόδρομος τον Δεκέμβριο, και πως θα επηρεάσει τα Ζώδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 Ο Χείρων ορθόδρομος τον Δεκέμβριο, και πως θα επηρεάσει τα Ζώδια

Το Εσώτερο Παιδί - Το εγγενές αστείρευτο και αδάμαστο Εσώτερο μας Δυναμικό.

Ο Χείρωνας στον Κριό έχει γυρίσει ορθόδρομος από στις 15 Δεκεμβρίου και μας ενθυμίζει την ελευθερία που έχουμε για να θεραπεύσουμε τις πληγές της γνήσιας μας ταυτότητας ώστε να εκδηλώσουμε την πληρότητα της ύπαρξης μας. Η εγγενής αυτή ορμή προέρχεται από την ανάγκη και την επιθυμία μας να εκτιμούμε, ακόμη και τη θυσία ή τον τραυματισμό της ατομικότητάς μας στο πλαίσιο της ανάπτυξης μας. Η ανάγκη μας για την έκφραση της αυθεντικότητα μας στο κοινωνικό καθεστώς δοκιμάζεται εξαιτίας της κρίσης των προσωπικών αρχών.

Παντού υπάρχει ανάγκη για καινοτομία, αλλά το λαμπρό άτομο, το εσώτερο παιδί  και το καθιερωμένο σύστημα πρέπει να βρουν τρόπους για να συμφιλιωθούν και να συνεργαστούν, διαφορετικά, σημαντικές ανακαλύψεις μπορεί να καθυστερήσουν ή να χαθούν.

Ο Αιγόκερως θέλει να ηγηθεί, να τελειοποιηθεί και να κυριαρχήσει, ενώ ο Κριός προτιμά να ξεκινήσει, να προσπαθήσει και να λειτουργήσει χωρίς κανόνες, όπως ένα παιδί, το εσώτερο παιδί.

Στη γέννησή μας αντικρίζουμε τον κόσμο για πρώτη φορά μέσα από τη ζωοφόρο ματιά του Εσωτερικού μας Παιδιού. Στη γέννησή μας και στην αρχή της παιδικής ηλικίας όλες οι πρώτες εμπειρίες αποτυπώνονται απευθείας στον Πυρήνα της Ύπαρξης μας, επειδή δεν έχουν προλάβει να δημιουργηθούν ψυχικές δομές οι οποίες θα φιλτράρουν και θα επεξεργάζονται τα πρωτογενή ερεθίσματα. Ως εκ τούτου οι πρώτες εμπειρίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας είτε προς την κατεύθυνση της υγείας και ισορροπίας στην περίπτωση θετικών προσλαμβανουσών είτε για τη δημιουργία ψυχολογικών προβλημάτων αν πρόκειται για επώδυνες, τραυματικές εμπειρίες.

Πολλές και ποικίλες είναι οι εμπειρίες στην παιδική ηλικία που δυνητικά μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς, σε σχίσματα, σε κατακερματισμούς, σε καθηλώσεις του ψυχισμού, σε χαρακτηρολογικές στρεβλώσεις και σε άλλες επιπτώσεις στην υγιή ανάπτυξη του ψυχισμού του παιδιού. Για παράδειγμα, συγκρούσεις ή ψυχρότητα στις οικογενειακές σχέσεις, βία, εγκατάλειψη, παραμέληση, απόρριψη, υποτίμηση, συνεχής αρνητική κριτική, έλλειψη στοργής και αγάπης, υπερπροστασία, ενοχές κ.λ.π. επηρεάζουν αρνητικά τη διαμόρφωση και λειτουργικότητα των ψυχικών και σωματικών δομών του ατόμου, αναστέλλοντας τη διαδικασία εξατομίκευσης, αυτονόμησης και ενηλικίωσής του.

Ενώ τα χρόνια περνούν και το άτομο μεγαλώνει, ένα βαθύ και πολύτιμο κομμάτι του εαυτού σταματάει να αναπτύσσεται και παραμένει στάσιμο, καθηλωμένο στην ηλικία που πληγώθηκε αποτελώντας τη βάση για τη δημιουργία ενός ψυχικού μορφώματος καθοριστικής σημασίας για την ανάπτυξη της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσής του. Ως ενήλικος πλέον, το άτομο φέρει, βαθιά κρυμμένο μέσα του, αυτό το εξαιρετικά σημαντικό ψυχικό μόρφωμα ως υπόλειμμα της εξελικτικής πορείας του τραυματισμένου και ανικανοποίητου παιδιού, το οποίο αναζητά εναγωνίως την κάλυψη των πρωταρχικών του αναγκών όπως αναγνώριση, υποστήριξη, επαφή και αγάπη που δεν είχαν ικανοποιηθεί επαρκώς στην παιδική ηλικία. (Wilhelm Reich).

Το “Τραυματισμένο Εσωτερικό Παιδί”, όπως αποκαλούμε αυτό το ψυχικό μόρφωμα, είχε γίνει στα παιδικά του χρόνια ασυνείδητα πολυμήχανο αναπτύσσοντας πολύπλοκους τρόπους και μηχανισμούς προκειμένου να ικανοποιήσει τις παραπάνω πρωταρχικές του ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διαφυλάξει την επιβίωσή του. Το σημαντικό είναι ότι ακόμη και σήμερα το άτομο συνεχίζει να χρησιμοποιεί ασυνείδητα στην ενήλική του ζωή τους ίδιους ψυχικούς μηχανισμούς και στρατηγικές χωρίς αυτό να είναι πλέον αναγκαίο αλλά ούτε και χρήσιμο.

Το άτομο στην ενήλικη ζωή του, καταπιέζοντας και αρνούμενο το Τραυματισμένο Εσωτερικό Παιδί και ταυτόχρονα ταυτιζόμενο πλήρως ή εν πολλοίς με το Εγώ και το προσωπείο του, οδηγείται σε μία ασυνείδητη βαθιά και δισεπίλυτη σύγκρουση στον ψυχισμό του και καθ’ αυτόν τον τρόπο γίνεται ασυνείδητα δέσμιο του Τραυματισμένου Εσωτερικού του Παιδιού. Καθίσταται δέσμιο των ακάλυπτων αναγκών του και των πολύπλοκων ψυχικών μηχανισμών που προαναφέραμε πολλοί εκ των οποίων όμως αποτελούν την αφετηρία για τη διαμόρφωση δυσλειτουργικών συμπεριφορών και δομών στην ενήλικη ζωή. Αδυναμίες, νοητικές στάσεις και στερεότυπα, σενάρια ζωής & επαναλαμβανόμενα μοτίβα συμπεριφοράς ,ανεξέλεγκτα πάθη, χαρακτηρολογικές θωρακίσεις και σωματικές δομές ,όχι μόνο δημιουργούν μια συνολικότερη δυσλειτουργία στην ενήλικη ζωή του και πλήθος περιττών εμποδίων στη καθημερινότητά του αλλά επιπρόσθετα επανατροφοδοτούν δευτερογενώς αυτήν την ασυνείδητη σύγκρουση.

Το μοναδικό κίνητρο-όφελος του ατόμου για να “προκαλεί”, να δημιουργεί και να έλκει ασυνείδητα αυτά τα ίδια περιττά εμπόδια είναι ότι μέσω της επανάληψης τους στο Σενάριο Ζωής του – δηλαδή των επιλογών και των ψυχικών στάσεων που είχαν υιοθετηθεί – καλύπτονται έστω και εν μέρει, έστω και με νευρωτικό τρόπο οι πρωταρχικές ανάγκες του Τραυματισμένου Εσωτερικού του Παιδιού. Στη πραγματικότητα δε το Σενάριο Ζωής παρέχει στο άτομο απλά και μόνο δευτερογενή οφέλη όπως πλασματική αίσθηση “νοήματος στη ζωή του”, νευρωτικού τύπου διέγερση, ικανοποίηση και ποτέ δεν του προσφέρει οποιαδήποτε ουσιαστική κάλυψη των πρωτογενών αληθινών αναγκών του και ούτε οδηγεί στην Αυτοπραγμάτωσή του . Μιας όμως που ο ενήλικας έχει αποξενωθεί από το Εσωτερικό του Παιδί και την αυθεντικότητα που αυτό φέρει, το Σενάριο Ζωής και οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές & δομές είναι, για αυτόν, ο μόνος γνωστός τρόπος προκειμένου να έχει επαφή, έστω και νευρωτική, με το περιβάλλον του και να αντλεί από αυτό, έστω και στοιχειώδη, ικανοποίηση.Ως εκ τούτου το Σενάριο Ζωής και οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές & δομές όχι μόνο γίνονται απαραίτητα στοιχεία στη ζωή μας, που έχουμε ανάγκη διατήρησης τους, αλλά σταδιακά καθίστανται αναπόσπαστα, θεμελιώδη μέρη του στρεβλωμένου τρόπου ύπαρξης μας που συγκροτούν ένα μηχανισμό πλασματικής υπαρξιακής αυτοεπιβεβαίωσης και που λειτουργούν ως “αυτοεκπληρούμενη προφητεία” του προσωπικού μας δράματος και της νεύρωσης μας. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι αυτός ο φαύλος κύκλος, αυτό το “έργο που επαναλαμβανόμενα παίζεται” στη ζωή μας ενώ φαινομενικά τροφοδοτεί και κινητοποιεί τις υπαρξιακές μας ανησυχίες, είναι επί της ουσίας ο ίδιος ο δεσμώτης του εγγενούς αστείρευτου Εσωτερικού Δυναμικού μας και αυτός που μας κρατάει σε απόσταση από τον Πυρήνα της Ύπαρξής μας.

Όσο εμείς αφήνουμε τραυματισμένο μέσα μας το Εσωτερικό μας Παιδί και αρνούμαστε να αποδεχτούμε την προσωπική μας αλήθεια, τόσο οι εξαρτήσεις, η κατάθλιψη, οι προβληματικές σχέσεις και η χρόνια έλλειψη ικανοποίησης κυριαρχούν στη ζωή μας. Όταν όμως αντιμετωπίζουμε τα θέματα της παιδικής μας ηλικίας, και φροντίζουμε να ιαθεί το Τραυματισμένο Εσωτερικό Παιδί, τότε τείνουμε να επανακτούμε τις φυσικές μας ποιότητες, δυνατότητες και χαρακτηριστικά όπως: Διάθεση για παιχνίδι, ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, αυθορμητισμό, σωματική ανθεκτικότητα, φαντασία, αγάπη για τη ζωή, περιέργεια, αθωότητα, χιούμορ, φυσική ζωτικότητα, αισιοδοξία, νεανικό πνεύμα και φρεσκάδα, και την ελεύθερη έκφραση αυθεντικών συναισθημάτων. Δηλαδή όταν αισθανόμαστε χαρά, θλίψη, θυμό, φόβο ή στοργή, η εσωτερική μας ενόρμηση αναβλύζει ανεμπόδιστα από τον πυρήνα στην επιφάνεια, βιώνοντας έτσι εμείς τα συναισθήματα μας πρωτογενώς και αναλλοίωτα από αμυντικές και δευτερογενείς διεργασίες.

Αυτό το εγγενές αστείρευτο και αδάμαστο Εσωτερικό μας Δυναμικό τροφοδοτεί αδιάλειπτα τον εαυτό μας σε μια ανεπανάληπτη, από πλευράς αλματωδών ρυθμών ανάπτυξη που συντελείται σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού του εμβρύου και του μικρού παιδιού... Είναι αυτό το Εσωτερικό μας Δυναμικό που μας οδηγεί στο ταξίδι της Ζωής και που μας τροφοδοτεί ανελλιπώς όταν λυγίζουμε στις δύσκολες στιγμές...

Το Εσωτερικό Παιδί είναι ο πυρήνας στο Εσώτερο Είναι μας, είναι ο Αληθινός Αυθεντικός Πραγματικός Εαυτός μας τον οποίο καλούμαστε να αναγνωρίζουμε κοιτώντας το βαθιά μέσα μας. Εμείς είμαστε ο Γονιός αλλά και το Παιδί.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Χείρωνας έχει γυρίσει ορθόδρομος  και θα παραμείνει στο ζώδιο σας έως το 2027. Πιθανότατα θα ξανασυναντήσετε αυτές τις καταστάσεις που σας έκαναν να νιώθετε ευάλωτοι στο παρελθόν.  Θα ψάχνετε το νόημα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των σχέσεων σας. Αλλά αντί να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άλλους, εστιάστε πρωταρχικά στον εαυτό σας. Η αναδρομή του Χείρωνα στο ζώδιο σας σας έμαθε πώς να γίνετε αυθεντικοί και γνήσιοι απέναντι στα συναισθήματα σας και τον τρόπο που τα εκδηλώνετε στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ορθοδρόμηση του Χείρωνα θα έχει αντίκτυπο στον 12ο οίκο, στη μυστική σας πλευρά και στο μέρος του εαυτού σας που έχει να κάνει με τα παλιά τραύματα και το κάρμα, οπότε ορισμένα πράγματα που παραμένουν χρόνια στάσιμα στο παρελθόν σας θα πρέπει να λυθούν.  Τον τελευταίο καιρό, κλειστήκατε στον εαυτό σας και κρύβετε τα συναισθήματά σας από τους ανθρώπους . Αντί να ξεφύγετε από τα συναισθήματά σας, δοκιμάστε να τα κατανοήσετε και να τα αγκαλιάσετε. Τότε θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε αληθινές σχέσεις κατανόησης, χωρίς χειριστικούς μηχανισμούς και δράματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Χείρων ορθόδρομος επηρεάζει τον τομέα των ομάδων, των φιλικών σας κύκλων και των μακροχρόνιων σχέσεων με τους ανθρώπους.  Δίνεις πολύ από τον εαυτό σου σε όλους χωρίς να το καλοσκεφτείς και χωρίς να περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα. Στην πραγματικότητα, έχετε την τάση να προσφέρετε πάρα πολύ αγάπη και υποστήριξη σε φίλους για να είστε αρεστοί, αλλά που δεν εκτιμούν την καλοσύνη σας. Ο Χείρων σας έμαθε να σέβεστε τον χρόνο και την ενέργεια σας. Κόψτε τους φίλους που δεν είναι αληθινοί και περιβάλλετε τον εαυτό σας με εκείνους που σας εκτιμούν πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΟ Χείρων ορθόδρομος θα σας καθοδηγήσει ώστε να υπερβείτε τα συναισθηματικά εμπόδια που σας μπλοκάρουν από το να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Έτσι μπορείτε να περιμένετε μια αλλαγή που έχει να κάνει με τον εσωτερικό σας κόσμο, την προσωπική σας ταυτότητα, τον αντίκτυπο που έχετε στους άλλους και στην κοινωνία. Η ζωή δεν είναι διαγωνισμός δημοτικότητας, παρόλο που μπορεί να φαίνεται έτσι. Μην αλλάζετε την προσωπικότητά σας ή την εμφάνισή σας για να ταιριάζετε στο πλήθος – θα σας κάνει να νιώθετε μόνο αγανάκτηση και πικρία. Μην κρύβεστε και προσπαθήστε να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είστε: καταπληκτικοί!

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από ό, τι συνειδητοποιήστε ότι δεν τα γνωρίζετε πραγματικά όλα. Αλλά αυτό επίσης θα σας βοηθήσει να ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες φιλοσοφίες και δραστηριότητες με ανώτερη αντίληψη. Εφόσον αποδέχεστε τη θέση σας ως μαθητής της ζωής και όχι δάσκαλος, μπορείτε να μάθετε πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η οπτική της ζωής σας αλλάζει καθολικά και διευρύνεται. Είναι κατάλληλη εποχή να εξειδικευτείτε στον τομέα που σας ενδιαφέρει και να επεκτείνετε την γνώση σας. Ο Χείρων θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε νέα έργα, να βελτιώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα και επίσης τον τρόπο που φροντίζετε τον εαυτό σας.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ψυχικές σας ικανότητες δεν είναι 100% λειτουργικές επί του παρόντος, πράγμα που σας κάνει να δίνετε λάθος σήματα στους άλλους. Υπάρχει μια θολούρα στο τοπίο της ζωής σας. Αποσυνδεθείτε λοιπόν από τις εξωτερικές επιρροές για να μείνετε ήρεμοι με τον εαυτό σας. Ο διαλογισμός θα σας βοηθήσει να βρείτε κατανόηση σε ένα βαθύτερο πνευματικό και εσωτερικό επίπεδο. Στην επόμενη περίοδο, ο Χείρων θα διασφαλίσει ότι θα αφήσετε το παρελθόν πίσω και ότι θα αποκτήσετε τις συνδέσεις με τους ανθρώπους που πραγματικά χρειάζεστε στην ζωή σας. Επομένως, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξεκινήσετε μια σχέση με κάποιον που γνωρίζετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεχάσετε το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ενώ ο Χείρων γυρνάει ορθόδρομος, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό σας. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σας ήταν λίγο ακανόνιστες τους τελευταίους μήνες (το λιγότερο) με έντονες αλλαγές που αποδόμησαν δραματικά τον συναισθηματικό σας κόσμο. Η μοναξιά που τόσο φοβάστε, σας καλεί να την αγαπήσετε. Αυτό θα σας προσφέρει όμως την συναισθηματική αυτονομία και αρμονία που τόσο ποθείτε. Θα αρχίσετε να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και να διασφαλίζετε ότι ικανοποιείτε οποιαδήποτε από τις επιθυμίες σας. Αν και ορισμένοι θα λένε ότι είστε εγωιστές, η εστίαση στον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε πραγματικά την εσωτερική ηρεμία σας που τόσο έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δίνετε πολλή ενέργειά σε φίλους που έχουν πέσει σε συναισθηματική λίμναση, αρά σε τοξικότητα. Αυτό μπορεί να σας αποστραγγίσει οπότε χρειάζεται να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αντί να δώσετε τόσο πολύ τον εαυτό σας στους άλλους, πάρτε πίσω τη δύναμή σας. Δώστε στον εαυτό σας όλο τον χρόνο που χρειάζεστε. Και τότε το θαύμα συμβαίνει. Ετοιμαστείτε, γιατί η αγάπη θα φέρει νέα χρώματα στη ζωή σας. Είτε έχετε ήδη εμπλακεί σε σχέση είτε θα γνωρίσετε κάποιον, θα απολαύσετε πολλές όμορφες στιγμές με τον εραστή σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε κάποιον από το παρελθόν σας και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε εστιάσει αποκλειστικά στα αρνητικά το τελευταίο διάστημα με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να ανακατεύει τον 12ο οίκο των κρυφών μυστικών στις κάμαρες του υποσυνειδήτου. Αλλά μέσα από την Σκοτεινή Νύχτα της Ψυχής, καταφέρετε να θεραπεύσετε και να κλείσετε τους συναισθηματικούς κύκλους που ξεκίνησαν από τον Νοέμβριο του 2018. Είναι μια περίοδος εσωτερικής ενδυνάμωσης και αναγέννησης και τώρα ήρθε η ώρα να λάμψετε. Εάν τα πράγματα ήταν αρκετά βαριά μέχρι τώρα, από τώρα και στο εξής, θα απολαύσετε την περιπέτεια της ζωής σας. Ο Χείρων μπορεί να σας φέρνει μια μυστική πικάντικη σχέση αγάπης που θα σας κάνει να νιώσετε ότι πετάτε στον ένατο ουρανό. Απολαύστε το, προσοχή όμως μην χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένεια μπορεί να σας ανυψώσει, αλλά μπορεί επίσης να φέρει και πολύ δράμα στην ζωή σας. Πραγματοποιήστε μια ειλικρινή συζήτηση με την οικογένειά σας σχετικά με κάποιες προηγούμενες καταστάσεις που μπορεί να έβλαψαν τα συναισθήματά σας. Θα είναι ανοιχτοί να ακούσουν τι έχετε να πείτε και θα το επεξεργαστούν με προσοχή. Ο Χείρων από την άλλη θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πολλά νέα ενδιαφέροντα άτομα. Η θετική επίδραση αυτής της εκδήλωσης θα ωφελήσει τόσο τη σχέση με το ταίρι σας όσο και τις φιλικές ομάδες. Δώστε προσοχή σε όλα τα σημάδια εάν είστε singles, επειδή ο ψυχικός σας σύντροφος θα μπορούσε να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη για μια περιπέτεια, και αυτό είναι μόνο ένα από τα αποτελέσματα που έχει o Χείρων ορθόδρομος στο ζώδιο σας. Θα ξεκινήσετε ίσως μια σχέση στον εργασιακό χώρο και γι 'αυτό θα ήταν καλύτερο να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα άτομα που μπορεί να σας σχολιάσουν κακοπροαίρετα. Δεν είναι ότι δεν εκφράζετε την αλήθεια σας, απλά δεν σας αρέσουν οι συναισθηματικές συνομιλίες. Νιώθετε άβολα καθώς δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτές. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή για να ανοίξετε την καρδιά σας. Μην κολλήσετε στον ίδιο παλιό κύκλο. Συζητήστε τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και εξελίξτε τη σχέση ή την κατάσταση σας.

ΙΧΘΥΣ

Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε πίσω στο νερό, Ιχθείς. Η εμπιστοσύνη και η πίστη σας ήταν πάνω-κάτω το προηγούμενο διάστημα, αλλά οι επόμενοι πέντε μήνες θα ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή σας. Δοκιμάστε να απαγγείλετε μια καθημερινή πρόθεση για να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε το μεγαλείο σας , μέσα και έξω. Ο Χείρων ορθόδρομος θα ευνοήσει τον ταξιδιωτικό τομέα το επόμενο εξάμηνο, αλλά και την προσωπική σας φιλοσοφία ζωής. Έτσι, θα εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να βρείτε εσωτερική ηρεμία, αλλά και για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Έχετε ονειρευτεί να ταξιδέψετε σε ένα ιδιαίτερο μέρος που δεν έχετε πάει μέχρι τώρα; Το ταξίδι μπορεί να είναι κοντινό ή μπορεί να γίνει με την διεύρυνση του νου σας. Είναι καιρός να μετατρέψετε το όνειρο σας σε πραγματικότητα!

 

Karina Alina Ardelean

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και σύμβουλος αστρολογίας

Link για το άρθρο Η επιρροή του ορθόδρομου Χείρωνα για τα 12 Ζώδια

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1607869793

Link για το άρθρο  - Ο Χείρων ορθόδρομος - Το Εσώτερο Παιδί

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1607613819

Video για τις Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

https://www.youtube.com/watch?v=YewHqTl_U6A

Video για τα Ζώδια Δεκέμβριος 2020 - Η Σύνοδος Δία - Κρόνου και προβλέψεις για το 2021

https://www.youtube.com/watch?v=iqq9M-j4BEA

 

  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω