Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Παύλος Χαϊκάλης   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 Η Σύνοδος Δία-Κρόνου στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ξεχωριστά.

 

Μεγάλη και ιστορική αυτή η σύνοδος που γίνεται στις 19/12/2020 και ώρα Ελλάδος 15.07 στη 1ο μοίρα του Υδροχόου, και με Ωροσκόπο στην 28ο μοίρα του Ταύρου. Μας καλεί να εργαστούμε σε ένα νέο πλαίσιο επικοινωνίας και γνώσης, προτάσσοντας κάθε τι εναλλακτικό. Ώρα επαναπροσδιορισμού αρχών, κινήτρων, ιδεών.

 

 

Η συγκεκριμένη σύνοδος έχει φαινομενικά διάρκεια τριών χρόνων περίπου, αλλά ουσιαστικά το αποτύπωμα της κρατάει πολύ περισσότερο, αγγίζοντας τα 200 και πλέον χρόνια.  Αγώνας για επικράτηση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της, σε πολλούς τομείς. Στο χέρι μας είναι τι θα επικρατήσει. Ας δούμε όμως πως θα επηρεάσει τα ζώδια ξεχωριστά.

 

ΚΡΙΟΣ: Ο τομέας της εργασίας σας είναι αυτός στον οποίο πρέπει να επικεντρώσετε όλο το ενδιαφέρον σας για να εκτονώσετε τον παρορμητισμό σας. Εργασθείτε  ασταμάτητα χωρίς διαλλείματα. Θα έχετε μια τάση να αναμορφώσετε τα πάντα στο περιβάλλον σας, χρησιμοποιώντας εκεί όλη σας την ένταση. Τυχόν επαγγελματικές αλλαγές μπορεί να σας αγχώσουν. Επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε τον αυθορμητισμό σας, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Σκεφθείτε και αφιερωθείτε στους στόχους σας, με υπομονή και οργάνωση.Αφήστε στην άκρη προκλητικές συμπεριφορές και ενώστε τις προσπάθειές σας με άλλους για το κοινό καλό. Θα δεχθείτε μεγάλες πιέσεις, αλλά φροντίστε να μην εκτεθείτε στην αδυναμία εξωτερικών επιρροών. Το φιλικό περιβάλλον, σας έχει ανάγκη, γι αυτό μετατρέψτε την δυναμική σας σε μια αλτρουιστική προσφορά γι’ αυτούς. Πιθανή απώλεια φίλων σας. Στα ερωτικά σας, η μοίρα για τους ελεύθερους, μπορεί να επιφυλλάσει εκπλήξεις. Εμφάνιση μιας τυχερής  σχέσης που θα σας γεμίσει στοργή. Οι δεσμευμένοι μπορεί  να αισθανθούν πίεση και υποχρεωτικότητα. Προσοχή λοιπόν στη συμπεριφορά σας για αποφυγή ρήξεων. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε συναλλαγές ύποπτης προέλευσης και μην ονειρεύεστε συνεργασίες που φαίνονται ιδανικές. Ξαφνικές αλλαγές θα σας προβληματίσουν, αλλά είναι αναπόφευκτες. Κρύβουν παγίδες. Το νευρικό σας σύστημα μπορεί να δεχθεί κλυδωνισμούς, από ψυχικά κυρίως αίτια, κούραση, ανασφάλεια. Προσπαθείστε να κατανοήσετε τα πράγματα αντί να τα πολεμάτε. Ασχοληθείτε με την πνευματική σας καλλιέργεια, που μπορεί να σας εξελίξει σε πολλούς τομείς. Γενικά θα χρειαστείτε φρόνηση και συγκέντρωση στη σκέψη σας, για να μην οδηγηθείτε σε λανθασμένες αντιλήψεις θεμάτων που φέρνουν γρήγορη απογοήτευση. Μην επιλέξετε την ψευτιά και την κακία για να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές εντάσεις. Η αδυναμία χειρισμού πολλών θεμάτων θα είναι εμφανής, αλλά μην εγκαταλείψετε τον εαυτό σας στη τύχη. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην αφήσετε τον εαυτό σας να υποφέρει εξ αιτίας άλλων. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε την αυτοπεποίθησή σας. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για σας, για ένα νέο ξεκίνημα σε θέματα πνευματικά και μεταφυσικά. Μην αφήσετε αποκλεισμένη τη συνείδησή σας.Τα πνευματικά ταξίδια θα σας οδηγήσουν σε έναν κόσμο έμπνευσης, πνευματικής γνώσης και κατανόησης. Αυτοέλεγχος είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας για το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε να αντιμετωπίσετε την μεγαλύτερη πρόκληση όλων των εποχών. Ο Ουρανός, κυβερνήτης του ζωδίου που δέχεται την σύνοδο Δία-Κρόνου, βρίσκεται στο ζώδιό σας. Εσείς θα δεχθείτε όλες τις διαμάχες, παιχνίδια, ανατροπές και το πιο σημαντικό; Δεν θα μπορείτε να αντιδράσετε. Όχι, δεν θα παραδοθείτε. Θα εφαρμόσετε εξαιρετικές δυνάμεις αντίστασης. Θα προσπαθήσετε να συνδιαλλαγείτε, αλλά θα είναι αυτοβασανισμός. Μπορεί να υπονομεύσετε ακόμη και την υγεία σας, προκειμένου να διεκδικήσετε τα κεκτημένα. Παιχνίδι για γερά νεύρα.  Αλλά μόνον ο Θεός γνωρίζει πως θα βγείτε απ’ αυτό. Αν προσαρμοστείτε, που έχετε τη δυνατότητα, σε μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής, η ξαφνική προσαρμογή σε νέες καταστάσεις στη ζωή σας, θα σας φανεί πολύ εύκολη. Αλλιώς, η οποιαδήποτε αλλαγή,  θα είναι καταστροφική. Δεν είναι όπλα σας η ισχυρογνωμοσύνη και η αδιαλλαξία, αλλά η υπομονή και η κατανόηση. Στα οικονομικά σας, μπορεί να βρεθείτε σε καταστάσεις απογοήτευσης, εξ αιτίας λανθασμένης αντίληψης για το ποιόν των ανθρώπων που συναλλάσσεστε. Προσπαθειστε να κατοχυρωθείτε σε νομικά πλαίσια για κάθε οικονομική συμφωνία και μην βασίζεστε απλά στα λόγια. Ακόμη και απογοητεύσεις από φίλους. Συγγενικά πρόσωπα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας κρύβουν πράγματα, που θα σας δημιουργήσουν εντάσεις συναισθηματικές και ίσως φτάσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Οι σχέσεις σας θα κλυδωνιστούν επικίνδυνα αυτό το διάστημα και τα φλερτ, διασκεδάσεις και δημιουργικά σχέδια μπαίνουν σε τροχιά ταλαιπωρίας. Στα επαγγελματικά σας, δείξτε συμπάθεια και κατανόηση στους γύρω σας, αποφεύγοντας όμως να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης, ή να εκτεθείτε σε περίεργες επιρροές. Οι όποιες συζητήσεις για εξέλιξη πάνω σε επαγγελματικά θέματα θα αντιμετωπίσουν εμπόδια. Ίσως βρεθείτε σε δύσκολη και αδύναμη θέση, εξ αιτίας καταπίεσης από παλαιά προβλήματα του συντρόφου σας, (ακόμα και υγείας), ή κάποιων συνεργατών σας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει δημιουργικά και όχι καταστροφικά. Αστάθεια είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας στο επόμενο διάστημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εναποθέτετε τη σκέψη σας και τη λογική σας στους άλλους και αυτό είναι αδυναμία. Μην βασίζεστε στις συνεργασίες και στις επαφές σας, στα λόγια των άλλων, αλλά οργανώστε τη σκέψη σας σε κάτι πνευματικό και ανώτερο. Το νευρικό σας σύστημα δεν θα είναι και στη καλύτερη κατάστασή του και προφανώς μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα υγείας. Μια έλλειψη αντοχής και ανοχής θα σας χαρακτηρίζει  στην καθημερινότητά σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν διακυμάνσεις και θα εντείνουν την αστάθεια. Πιθανή απώλεια πόρων. Προσέξτε την εκτίμηση που θα κάνετε σε οικονομικές συναλλαγές. Πολύ μεγάλη ευκαιρία θα υπάρξει για πιο στενή και ανανεωτική επαφή με τα αδέλφια σας ή και τους συγγενείς σας. Μην αφήσετε εγωισμούς να καταστρέψουν την οποιαδήποτε τάση για αλλαγή προς το καλύτερο. Η ανώτερη σκέψη, θα είναι  καλύτερη συνταγή επιτυχίας από το λόγο σας. Πιθανόν να υπάρξουν ξαφνικές απώλειες συγγενών, ειδικά αν βρίσκονται μακριά., όπως και εμπλοκές θα υπάρξουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα αισθανθείτε να καταπιέζεται πολύ η πρακτική θεώρηση της ζωής σας, καθώς και η ηθική συνείδησή σας. Μην αναλωθείτε στη γκρίνια και στη κριτική, αλλά φιλοσοφείστε τη πρακτική πλευρά της ζωής σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μην προσπαθειστε να πετύχετε βίαιες και βιαστικές αλλαγές. Με την υπομονή και επιμονή, μπορείτε να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αργά και σταθερά, αλλιώς  περιορισμοί, απώλειες και χωρισμοί είναι στο προσκήνιο. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πολύ έντονα τα φαινόμενα σύγκρουσης και περιπλοκών. Μην καταφύγετε στα ψέματα και στις συνωμοσιολογίες, αλλά ερευνήστε τις καταστάσεις σε βάθος. Διαλογιστείτε πριν αποφασίσετε να πάρετε το δρόμο της πτώσης, ηθικής και υλικής. Αδυναμία είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας στο επόμενο διάστημα.  

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο αγώνας για ύπαρξη και επιβίωση για σας είναι το πρώτο πιάτο στο μενού της συνόδου. Με ένα λάθος ένστικτο στη γεύση σας να σας οδηγεί και μια υπερευσθησία να σας διακατέχει,  είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε από ακραίες εξάρσεις. Δείξτε αντοχή, αλτρουισμό και αυτοθυσία για ό,τι σας φέρνει σύγχυση και ακολουθείστε τη θεϊκή οδό του εσωτερικού οραματισμού. Η συμπάθεια είναι το όπλο για να προχωρήσετε στο λάκκο με τα φίδια. Καρδιολογικά φαινόμενα σκιαγραφούν τον επαγγελματικό ή οικογενειακό σας ορίζοντα, καθώς ξαφνικές ανακοπές συνεργατών θα σας απασχολήσουν έντονα. Επικεντρωθείτε στο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς σας και διοχετεύστε εκεί όλη την έντασή σας. Προσπαθειστε να δείξετε κατανόηση και υπομονή, στις όποιες εξάρσεις, παρεμβάσεις συνεργατών ή συντρόφων. Μην αφήσετε τον εαυτό σας στη δυσφορία της στιγμής, αλλά διακρίνετε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του συντρόφου ή συνεργάτη σας. Μην ξεχνάτε ότι εξαρτάστε από αυτούς. Μελετήστε και οργανώστε προσεκτικά οποιαδήποτε επενδυτική σας κίνηση. Μπορεί να είναι επικερδής, αλλά προσοχή στις παγίδες που μπορεί να κρύβονται και να σας οδηγήσουν σε απώλειες. Πρακτικά θέματα με συγγενείς, αδέλφια, ίσως παρουσιάσουν προβλήματα και χρειάζεται να δείξετε ένα πνεύμα καλής θέλησης για να επιλυθούν. Κάποιοι από τους συγγενείς σας  μπορεί να εκδηλώσουν  ξαφνική ασθένεια, λόγω έντασης και νευρικής κατάπτωσης. Τα ερωτικά σας δεν είναι και στην καλύτερη φάση τους. Υπομονή και βαθιά εξέταση των συναισθημάτων σας, για να αποφύγετε την πίεση, την δυσαρέσκεια και την αστάθεια που μπορεί να νιώσετε. Το ανικανοποίητο, μόνο με περισυλλογή αντιμετωπίζεται. Οι απογοητεύσεις στο φιλικό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο με υπόγειες διαδρομές. Μόνο με σοβαρή, υπεύθυνη σκέψη και επιπέδου συζήτηση, αλλά σε πιο κυριαρχική μορφή, μπορείτε να ελπίζετε σε μια άρση του αδιεξόδου μαζί τους. Αγώνας είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας για το επόμενο διάστημα.


ΛΕΩΝ: Οι τυχεροί της συνόδου. Είναι η στιγμή που καλείστε να βγάλετε τον βασιλικό ανώτερο εαυτό σας. Η στιγμή της απόκτησης εμπειρίας που θα ενισχύσει τη βασιλική σας περιουσία. Είναι η ώρα επιλογής να δείξετε την χαρισματική σας δύναμη. Ισχυρή όσο ποτέ. Αυτή που θα σας επιτρέψει να αισθάνεστε βασιλιάς, χωρίς αυλή και υπηκόους, αλλά θα φεγγοβολά η ανώτερη σκέψη και επιβολή στα πράγματα. Όλες οι ιδέες και οι ανώτεροι στόχοι θα εκφραστούν μέσα από τη δύναμη της υπομονής, συγκράτησης, επιφυλακτικότητας και δικαιοσύνης. Είναι η ώρα σας, για μια μεγάλη αναμόρφωση που θα σας οδηγήσει σε ηγετικούς δρόμους, αν εκφράσετε σωστά τη δύναμή σας. Η ώρα της αλλαγής. Αν επιμείνετε σε παλιά κλισέ, ορολογίες, εγωιστικές σκέψεις, δυναμισμού της προσωπικής λάμψης και εμφάνισης, ο δρόμος της καταστροφής απλώνεται μπροστά σας ορθάνοιχτος. Πρέπει να καταλάβετε ότι οι οικονομικοί δεσμοί, οι δεσμοί με την ύλη που θα δεχθούν πιέσεις, δεν είναι αυτοσκοπός αλλά η πνευματική αξία της ύλης. Αυτή που καλείστε να δημιουργήσετε. Η όποια δυσκολία στα οικονομικά, είναι πύλη εισόδου στην εμπειρία του πνεύματος, η σχηματοποίηση της μορφής. Ξεκινώντας από το συγγενικό περιβάλλον, βοηθείτε ώστε η υλική έλλειψη να αναδειχθεί σε ηθική συνοχή και η δυσαρέσκεια να γίνει ευχαριστία στον  Δημιουργό. Μην αφήσετε να σας γεμίσει ψυχικά η αίσθηση της σύγκρουσης και της επιβολής, αλλά επιλέξτε την σύνθεση των διαφορών σε ένα ειρηνευτικό πεδίο που θα σας γεμίσει δύναμη και αυτοκυριαρχία. Επιλέξτε τώρα να σχεδιάσετε τον δρόμο της συνειδητοποίησης των στόχων και σκοπών ενός ηγέτη. Με αίσθηση του καθήκοντος, ευθύτητα, δικαιοσύνη, διπλωματία και εγκράτεια. Δεν χωράει σχεδιασμός στο μέλλον με έλλειψη πίστης στο όραμα. Οι εμπειρίες που έρχονται είναι πολύ σημαντικές. Δεν είναι γνώριμα στοιχεία αυτά για σας, το ξέρω, αλλά είναι η επιλογή σας για το μέλλον. Μπορεί να είστε ευτυχισμένοι μέσα στη μοναξιά σας, αλλά φανταστείτε μια περιποιητική συμπεριφορά που αρμόζει στο σύντροφό σας. Ακόμα και να τον εξιδανικεύσετε. Να αισθανθείτε εξαρτημένος, καλύτερα έτσι, παρά ανεύθυνος και εγωιστής. Επιλέξτε οι απώλειες να είναι ήσσονος σημασίας. Αλλά οι μάχες είναι το σημαντικό. Θα συναντήσετε απογοητεύσεις, εντάσεις, εμπόδια, υπονόμευση σχέσεων και σχεδίων. Και τίθεται το ερώτημα, θα τα αντιμετωπίσετε με τα παλιά όπλα ή με τη σύνεση και το ηγετικό όραμα και τη νέα εμπειρία που χρειάζεται το μέλλον; Επιλογή είναι η λέξη κλειδί λοιπόν που αντιστοιχεί σε σας για το επόμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι η ώρα για σας της βαθιάς περισυλλογής. Ώρα να μιλήσετε με τον εαυτό σας σε ένα άλλο επίπεδο. Η ισορροπία ανάμεσα στη λογική σκέψη και στο συναισθηματικό χάος που θα αισθανθείτε, είναι η πορεία λύτρωσης. Η εκτόνωσή σας σε οτιδήποτε καλλιτεχνικό, θα αποτελέσει βαλβίδα ασφαλείας για τις πιέσεις που έρχονται. Όχι ότι δεν θα συναντήσετε εμπόδια, αλλά η διάθεσή σας πρέπει να στραφεί σε πιο θετικές και δημιουργικές κριτικές και όχι σε μίζερες εκφάνσεις. Επιλέξτε μεθοδικότητα στη προσέγγιση των θεμάτων σας και πρακτικότητα στο συναισθηματικό κύμα που θα σας κατακλύσει. Τις όποιες εντάσεις εμφανιστούν, αντιμετωπίστε τις με σχολαστικότητα και με σωστή συμπεριφορά. Απαιτείται ηρεμία, γιατί συναισθηματικοί πόνοι μπορεί να εμφανιστούν. Συγγενικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, θα αισθανθείτε ότι σας καταπιέζει και σας πνίγει. Μην το ρίξετε στο φαγητό, αλλά στην σκέψη. Θα αισθανθείτε ξαφνικά την αντοχή σας και τη ζωτικότητά σας σε απαγορευτικά επίπεδα, γι’ αυτό η συγκέντρωσή σας σε κάτι πιο ουσιώδες και ανώτερο, θα σας ανακουφίσει. Η υγεία σας θα χρειαστεί πολλή προσοχή. Νευρικότητες και εκνευρισμοί δεν είναι καλοί σύμβουλοι αυτή την περίοδο. Μεγάλη προσοχή στους γύρω σας. Θα υπάρξουν απογοητεύσεις και εξαπατήσεις, εάν αφήσετε το πέπλο της παραπλάνησης να σας ταξιδέψει στο εύκολο και επιδερμικό. Μην αφήσετε να παρουσιαστεί η αδυναμία σας, ως ανικανότητα στη διαχείριση των εντάσεων που θα σας προκαλέσουν. Προσπαθειστε να βρείτε συμμάχους, παρά να αφεθείτε στο έλεος των περιστάσεων. Μην αφήνετε τον φόβο να φωλιάζει στις ψυχές σας. Μορφοποιείστε την έκφρασή σας σε κάτι ανώτερο και δημιουργικό και όχι σε παθητικότητα. Χτίστε πάνω στην υπομονή, επιμονή και δημιουργική κατεύθυνση την ζωή σας. Μακριά από επαφές που μπορούν να σας δημιουργήσουν σύγχυση ιδεών. Ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν και στο φιλικό σας περιβάλλον. Κάθε τι που χάνεται, δείτε το θετικά. Αλλά ότι μείνει εξιδανικεύστε το. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που σας αναλογούν. Βάλτε λογική  στο ένστικτό σας και θα σας οδηγήσει σωστά. Σε διπλό ταμπλό τα επαγγελματικά σας. Μην σταθείτε στη σιγουριά της μιας ασχολίας. Αναζητήστε και κάτι άλλο που θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς. Προσοχή σε   ατυχήματα και τακτοποιήστε οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί σε σας αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ: Την λέξη ισορροπία που αποτελεί κυρίαρχη έννοια για σας τους Ζύγους, με αυτή την σύνοδο, θα την αισθανθείτε ως άγνωστη λέξη. Οι περισσότεροι τομείς στην ζωή σας θα επηρεαστούν άμεσα, και η μόνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν είναι η περισυλλογή. Έχετε μάθει στη μπουνάτσα και ήρθε η ώρα της εμπειρίας μέσα από φουρτούνες. Όλα για καλό είναι. Στα οικονομικά σας, θα φτάσετε στα όριά σας. Θα αισθανθείτε την πίεση σε μεγάλο βαθμό, αλλά δείτε με άλλη ματιά πια, τις οικονομικές και ηθικές σας αξίες. Το δούναι είναι επίσης σημαντικό,  όσο και το λαβείν. Μην αισθάνεστε ανικανοποίητοι. Και η απώλεια είναι στοιχείο της ζωής. Η όποια ανασφάλεια, αντιμετωπίζεται με σκέψη και οργάνωση. Ώρα να σκεφθείτε τα οικονομικά σας με μια άλλη φιλοσοφία και να περιορίσετε ό,τι είναι περιττό. Ο ψυχικός σας κόσμος θα περιέλθει σε μεγάλες συγκρούσεις. Χρησιμοποιείστε μεθοδικότητα και ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους και όχι βία και παρορμητισμό. Θα υπάρξουν αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανές συγκρούσεις και με τους γονείς ή ανάδειξη προβλημάτων υγείας, θα σας δυσκολέψουν. Πιθανά προβλήματα υγείας ή ατυχημάτων στα παιδιά σας. Η αστάθεια και η εσωστρέφεια είναι αρνητικοί παράγοντες στο να εκφραστείτε σωστά και δημιουργικά. Υπάρχει κίνδυνος ρήξης στις σχέσεις σας,  λόγω τρόπου επαφής και συνεννόησης. Ξεκαθαρίστε τις σχέσεις σας από κάθε σύγχυση και ενδιαφερθείτε με περισσότερη ευαισθησία για τα αισθηματικά σας. Προσπαθειστε να κατανοήσετε τους άλλους γύρω σας και κυρίως με ότι ασχολείστε και αποφύγετε την κριτική των λαθών τους. Αυτό θα σας οδηγήσει σε απογοητεύσεις και όχι σε συνεργασίες. Θα αντιμετωπίσετε ρήξεις, φυσικά και απίστευτα εμπόδια. Κάποια μπορεί να γίνουν και επίτηδες. Ίσως τα ανακαλύψετε και σας πληγώσουν. Αλλά μην ξεχνάτε ότι τα ξεκαθαρίσματα είναι και η αρχή της ισορροπίας που τόσο σας χαρακτηρίζει, ακόμα και ανάμεσα στους φίλους σας. Δείτε λοιπόν την σύνοδο σαν μια αναμορφωτική εικόνα στο μέλλον και ψυχική ανακατάταξη και όχι με φόβο και ανασφάλεια. Ανησυχία είναι η λέξη κλειδί σε σας γι αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πίεση, καταπίεση, απογοήτευση είναι έννοιες που θα αισθανθείτε να σας περιτριγυρίζουν αυτή την περίοδο. Αλλάζει όλος ο χάρτης των προσδοκιών σας και η σύγκρουση είναι προ των πυλών. Η βία είναι στη σκέψη σας σε πρώτο πλάνο. Αυτό σας χαρακτηρίζει και τώρα προβάλλει έντονα. Αν σχεδιάζετε κιόλας το πώς θα ενεργήσετε με ύπουλο τρόπο, πλανάσθε πλάνην οικτρά. Μόνο σε προβλήματα πρόκειται  να εμπλακείτε. Την  πίεση λοιπόν που θα αισθανθείτε, είναι μια ευκαιρία να την μετατρέψετε σε αυτοπειθαρχία και αγάπη για τη μοναχικότητα και την απομόνωση. Εκεί μέσα στον ασκητισμό και την μοναχικότητα, δεν υπάρχει ο φόβος που ίσως φαντάζεστε, αλλά ένας μεταφυσικός κόσμος που θα σας ανοιχτεί, ακόμα καλύτερος, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι ο μόνος δρόμος για να αποφύγετε εντάσεις, συγκρούσεις και πολέμους. Επειδή αποζητάτε την επιτυχία, αυτή δεν θα έρθει μέσα από σύγκρουση, αλλά από επιμονή και υπομονή. Ευκαιρία για συνειδητοποίηση νέων στόχων. Ωριμότητα πια. Την έχετε ανάγκη. Οικονομικά, ήρθε η ώρα των λίγων και αναγκαίων. Αλλάξτε το οικονομικό σας προφίλ, σε μια ηθική αναζήτηση που ίσως είχε χαθεί. Αν επιμείνετε στη βίαιη αλλαγή, στα γνωστά κεκτημένα και στις εμμονές του παρελθόντος, επιβάλλετε στον εαυτό σας προμελετημένο έγκλημα που αφορά στην υγεία σας. Συναισθηματικές αναστολές και απαισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζουν έντονα. Και οι προσβολές είναι ανοιχτές, λόγω έντασης που θα δημιουργήσετε. Τα σχέδιά σας επαγγελματικά και μη, έχουν να υποστούν αλλοιώσεις και θα δεχθούν εμπόδια ,ανατρέποντας τα πάντα. Είναι η ώρα να αφήσετε το ερπετό που κρύβει ο σκορπιός μέσα σας και να πετάξετε με τον αετό της γνώσης, που έχετε παραμελήσει τόσο καιρό. Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι σύμμαχος σ’ αυτό τον αγώνα. Τώρα έχετε ξεκαθαρίσει ποιοι είναι κοντά σας και που μπορείτε να οδηγηθείτε.  Θα αισθανθείτε πιεσμένοι, αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να ξεσπάσει με υπερβολικό πάθος,  γιατί θα αισθανθείτε σαν απάντηση την ψυχρότητα και την δυσαρέσκεια. Αναβαθμίστε τις ηθικές σας αξίες σε πρωτεύοντα ρόλο. Μακριά από σκοτάδια και βρωμιές. Γίνετε οι ηγέτες του φωτός, αν γνωρίζετε το σκοτάδι. Ένταση είναι η λέξη κλειδί σε σας για την περίοδο της συνόδου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πάλη της ανώτερης γνώσης και συνείδησης με το υλικό σας κομμάτι, είναι το πλαίσιο αναφοράς στη σύνοδο που έρχεται. Έχετε την δύναμη να κάνετε τους άλλους να αναδείξουν την αδυναμία επικοινωνίας τους και να υποκλιθούν στο φως της γνώσης σας. Αλλά πρέπει να παλέψετε γι’ αυτό. Θα βρείτε εμπόδια μπροστά σας, από συγγενείς, φίλους, σχέσεις κλπ. Ακόμα και τον θάνατο θα αντιπαλέψετε, προκειμένου να επιβάλλετε το φως. Και το φως έχει απόσταση μέχρι να έρθει, γιατί είναι μακριά και θέλει υπομονή και επιμονή. Αυτή την λαχτάρα για αγάπη που σας διακατέχει, μην την προσωποποιείτε. Διαδώστε την παντού, αν αισθανθείτε μπλοκαρισμένοι σε θέματα προσφοράς και αγάπης, αλλά αυτό είναι που πρέπει να παλέψετε. Αποτινάξτε τον φιλήδονο εαυτό σας και αναζητείστε τον πιο πνευματικό. Ο οικονομικός τομέας είναι το πεδίο που έχετε να παλέψετε αυτή τη φορά. Πεδίο δράσης με πολλές εντάσεις και περιορισμούς. Ξαφνικά εμπόδια αναστέλλουν τα σχέδιά σας και δημιουργούν εντάσεις. Ηρεμίστε και δείτε αυτή τη πλευρά της ζωής από άλλη οπτική. Μόνο το απαραίτητο και αναγκαίο είναι ο στόχος σας. Στο ηθικό μέρος όμως καμμιά έκπτωση, εκεί είναι που πρέπει να εναντιωθείτε και να το υπερασπίσετε. Τα όποια εμπόδια στο συγγενικό σας περιβάλλον, αντιμετωπίστε τα με αυταπάρνηση και ιδεαλισμό. Η προσφορά είναι η ηδονή της επικοινωνίας σας. Ακόμη και ο λόγος σας θα είναι θεραπευτικός. Καλό θα είναι να μην κάνετε σχέδια, γιατί υπάρχει κίνδυνος απογοήτευσης. Καλύτερα να φιλοσοφήσετε και να σχεδιάσετε νοητικά το μέλλον τους, όταν τα εμπόδια θα έχουν αποσυρθεί. Η πρακτικότητά σας δεν θα έλεγα ότι θα είναι σε ακμαιότατη διάθεση. Καλύτερα να τη διερευνήσετε για να αποφύγετε λάθη, που θα μπορούσαν να σας φέρουν νευρικότητα. Θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν, αλλά όχι  σημαντικά. Θα αισθανθείτε την αδυναμία των συντρόφων σας, καθώς και των συνεργατών, που μπορεί να αφεθούν στα χέρια σας για βοήθεια. Μην την εκμεταλλευτείτε, αλλά βοηθείστε να βγουν από την απόγνωση με τη στήριξή σας. Συναισθηματικά τραντάγματα που θα νιώσετε, ή οποιεσδήποτε αλλαγές, μην αφήσετε να σας επηρεάσουν, όσο κι αν κρύβουν ανείπωτη ευαισθησία. Επαγγελματικά, αναζητείστε διπλό τρόπο έκφρασης και προσέγγισης. Ίσως τον χρειαστείτε στο μέλλον. Προσοχή στο φιλικό περιβάλλον, μπορεί να κρύβει παγίδες. Πάλη είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί για σας στο διάστημα αυτής της συνόδου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βιασύνη και υπομονή, αισιοδοξία και απαισιοδοξία, ισχύς και ανασφάλεια είναι έννοιες άκρως αντίθετες και πρέπει να βγάλετε πολλά συμπεράσματα στη ζωή σας από αυτή την αντιφατικότητα, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι στο πέρας της μάχης. Το δίκαιο των πραγμάτων θα πρέπει να σας χαρακτηρίζει και να είναι ο αστρολάβος σας στο μακρύ και δύσκολο ταξίδι που έχετε μπροστά σας. Θέλετε να αλλάξετε ιδέες και παθογένειες χρόνων, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσετε τι πρέπει να κρατήσετε σαν βάση. Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε, αλλά συζητείστε. Μην ισοπεδώσετε, αλλά συντηρήστε τα απαραίτητα. Μην φοβάστε να γκρεμίσετε, αλλά δείξτε στους άλλους πώς να δημιουργούν. Τις όποιες αντιδράσεις που θα δεχθείτε, κάντε τις διάλογο και όχι πολεμική σύρραξη. Όποια εξουσία και αν έχετε διαχειριστείτε την με δικαιοσύνη και αγάπη, όχι με μονόπλευρη κατεύθυνση προς τα εκεί που σας συμφέρει. Μην προσπαθήσετε να επιβάλλετε οικονομικές αλλαγές με βίαιο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε σθεναρές αντιστάσεις που μπορεί να ενέχουν μεγάλο κίνδυνο και ρίσκο. Το οικονομικό σας συμφέρον δεν πρέπει να βασίζεται στην ασάφεια, στον δόλο και σε συγκεχυμένες φιλοδοξίες. Βασιστείτε σε ηθικές αρχές, για να μην εξαντληθείτε και απογοητευτείτε. Όχι νευρικές κινήσεις, μην παραμυθιάζετε τους γύρω σας, για να μην παραμυθιαστείτε. Η πλάνη δεν ωφέλησε κανέναν, ούτε το ψέμα. Χρησιμοποιείστε την φαντασία σας ιδεαλιστικά και όχι επιπόλαια. Μπορεί να βλάψετε άτομα από δικά σας λάθη. Τα σχέδιά σας βασίζονται στην πλάνη και ίσως βαπτιστούν με απογοήτευση, λόγω και της πίεσης που διαθέτουν,  αλλά και που θα υποστείτε. Στον έρωτα επίσης δεν θα είναι τα πράγματα όπως τα φαντάζεστε. Προβλήματα υγείας μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και αδυναμία. Δυσκολίες στη πρακτικότητά σας. Μεγάλες και ασυνήθιστες αντιδράσεις από τους γύρω σας. Πιθανές απώλειες θα σας αναστατώσουν. Δείτε την ανθρώπινη πλευρά και όχι το συμφέρον σας μόνο. Το ηθικό σας κομμάτι, πρέπει να ασπασθεί το δίκαιο των πραγμάτων και τους νόμους του σύμπαντος. Η έννοια της καριέρας και της εξουσίας για σας είναι δίπολη ή θα σας πνίξει ή θα σας ελευθερώσει. Ίσως βρεθείτε σε αδύναμη θέση, προσοχή στο φιλικό σας περιβάλλον. Οι απογοητεύσεις περιμένουν στη γωνία. Όπως φέρεσθε θα σας φερθούν. Δικαιοσύνη είναι η λέξη κλειδί που αντιστοιχεί για σας στο διάστημα αυτής της συνόδου.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παιδιά του Ουρανού εσείς οι υδροχόοι και Υδροχοϊνες , έχετε συνηθίσει τις αλλαγές του καιρού. Έτσι και τώρα προετοιμαστείτε για τα σύννεφα που έρχονται. Θέλετε να βγείτε μπροστά με δύναμη και πάθος, αλλά τα συναισθήματα σας κυριεύουν. Φουρτούνα το μυαλό και η δύναμη πάλλεται μια μπρος και μια πίσω. Από το συναισθηματικό θάρρος,  στην ατονία και την κακή διάθεση, στην καταπίεση και την αποθάρρυνση. Μπορείτε να καθοδηγήσετε το ένστικτό σας; Να το αποκωδικοποιήσετε και να σας δείξει το δρόμο; Αν όχι εσείς, οι φίλοι σας μήπως; Αλλά και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Είναι πραγματικοί φίλοι; Έχετε ξεκαθαρίσει ποιοι είναι και ποιοι όχι; και εκεί δίλημμα. Σηκώστε λοιπόν τα μάτια προς τον ουρανό που ξέρετε και αναζητείστε την βοήθεια που ζητάτε από τον Ανώτερο εαυτό σας. Μ’ αυτόν που ξέρετε και συζητάτε πολύ καλά για τα πάντα. Αυτή την φορά θα σας δοκιμάσει, δεν θα σας χαριστεί. Οι εποχές αλλάζουν και δεν θα είναι όλα για όλους. Θα αισθανθείτε τη πίεση και την σύγχυση επάνω σας. Αλλά αυτή είναι η δοκιμασία για σας. Στα οικονομικά σας,  μην αφήσετε τις απογοητεύσεις να σας βαρύνουν, ούτε να καταφύγετε σε βίαιες αντιδράσεις και εντάσεις. Μην αφήσετε το άγχος να σας πάρει την σκέψη και να επέμβετε δυναμικά στα διλήμματά σας. Μεγάλες πιέσεις και πιθανές απώλειες στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στα αισθηματικά σας,  μην φερθείτε εγωιστικά ή επιφανειακά, αλλά προσπαθειστε να μην δείξετε ως αδυναμία την όποια φιλοσοφική διάθεση,  πάνω στα σχέδια σας για τον άλλον. Απλά δείξτε την θετική αλλαγή σας προς κάτι ανώτερο. Αποφύγετε νευρικότητες και μην διασκορπίζεστε, για να μην σας βγουν ανασφάλειες και μοιραστείτε με τους συνεργάτες και συντρόφους σας τα σχέδιά σας, όσους εξ αυτών εμπιστεύεστε φυσικά.  Διαγράψτε ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν μέλλον ή είναι κουραστικές. Μην αφήνετε όμως εκκρεμότητες και λύστε φιλικά όλες τις διαφορές. Την όποια διάθεση για απομόνωση μην την εκλάβετε σαν αδυναμία, ούτε το ποτό σαν λύση. Περισυλλογή και εγκράτεια, σχεδιασμός με υπομονή,  για να ορίσετε τη νέα σας κατεύθυνση. Σύγχυση είναι η λέξη κλειδί για σας που αντιστοιχεί στη νέα αυτή περίοδο της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ: Και εδώ ερχόμαστε στα δύσκολα. Η αδυναμία της θέλησης και προσφοράς στην πιο ανάγλυφη εικόνα της. Είστε σε φάση παραίτησης στο αναπόφευκτο, αναστολών, ανικανότητας να αντιμετωπίσετε τις όποιες εντάσεις και γενικά σε μια άρνηση να αντισταθείτε σε οτιδήποτε. Σας αρέσει; Όχι βέβαια. Που είναι ο ουμανισμός σας, τα οράματά σας για ένα καλύτερο αύριο, οι εμπνεύσεις σας, οι ιδέες για ένα κόσμο με θέσεις και πράξεις που αφορούν στο γενικό καλό; Τόσο καιρό τα είχατε κρυμμένα μέσα σας και τώρα ήρθε ο καιρός να τα προβάλλετε στην οθόνη της ζωής. Θα αφήσετε τη ψευτιά, την απάτη, την αβεβαιότητα, την έλλειψη σταθερότητας, την αναξιοπιστία, την όποια αρνητική στάση να σας επηρεάσουν; Είναι η στιγμή που ο κόσμος περιμένει πολλά από σας. Πρέπει η θέληση σωτηρίας όλου του κόσμου να τεθεί σε εφαρμογή. Να θυσιαστείτε, να υποφέρετε, να συγκρουστείτε, αλλά για το γενικό καλό, όχι για το συμφέρον σας. Να δείξετε τις όποιες αλλαγές στα οικονομικά, όχι σαν εμπόδια αλλά σαν βράχο ηθικών αντανακλάσεων που χρειάζεται το μέλλον. Μην αφήσετε το συγγενικό περιβάλλον να αποτρέψει την θετικότητα της σκέψης σας για κάτι ανώτερο. Ψυχικά μπορεί να αισθανθείτε αδύναμοι, αλλά μέσα σας γνωρίζετε ότι έτσι κάνετε τους άλλους δυνατούς. Μην αισθανθείτε κατώτεροι αν δείτε τα σχέδιά σας να αποτυγχάνουν ή να μένετε μόνοι. Η μάχη για την αλήθεια είναι υπεράνω όλων. Μην αφήσετε την άσχημη διάθεση, να σας δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Προσοχή στο συκώτι. Ανακαλύψτε την πρακτικότητα και την σταθερότητα μέσα από αναζήτηση και θα δικαιωθείτε. Συνεργασίες μπορεί να έχουν εμπόδια ή προβλήματα με τους συντρόφους, αλλά το όραμα πρέπει να ορίζει την πορεία. Αντιδράστε στο φιλικό σας περιβάλλον, αν θέλει να σας στρέψει σε μια άλλη κατεύθυνση από αυτή που ορίζει η αρχική σας θέληση και το όραμα. Μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν. Εκμεταλλευτείτε την κυτταρική σας μνήμη για κάθε τι θεϊκό στην υπηρεσία του ανθρώπου. Θέληση πρέπει να είναι η λέξη κλειδί για το επόμενο διάστημα. Μόνο αυτή σας αφορά.

Κοινοποίηση

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω