Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η Αφροδίτη στον Τοξότη για τα 12 Ζώδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη για τα 12 Ζώδια

Μια διέλευση ξεχωριστή μέσα στις εορτές μια που θα ελαφρύνει το κλίμα, προσθέτει ελευθερία και μεγαλύτερη ευχαρίστηση μέσα στο ξεχωριστό κλίμα των εορτών.

Μέσα στο όλο το σκηνικό με τις εκλείψεις, η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 15/12/2020 έως 8/1/2021 θα είναι μια '' παρηγοριά '', καθώς θα αφήσει μια φλογερή χαρούμενη νότα στο διάβα της.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν του Τοξότη, είναι επίσης σημαντικό να επανασυνδεθούμε με αυτό που μας φέρνει χαρά και ενθουσιασμό.  Ανάψτε ξανά τη σπίθα σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, την προσωπική φιλοσοφία και την περιπέτεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε κάτι ξεχωριστό για τις γιορτές με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο μαζί, να μαγειρέψετε κάτι εξωτικό ή να μάθετε εκ νέου ο ένας τον άλλον. Για τους αδέσμευτους, είναι πιθανόν να γνωρίσετε ένα νέο άτομο με διαφορετική κουλτούρα και υπόβαθρο από το δικό σας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην διεύρυνση της αντίληψης σας για την ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα των κοινών πόρων, των θεμάτων κληρονομιάς αλλά και της σεξουαλικότητας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείτε περισσότερο ερωτικά, είτε με το ταίρι σας για τους δεσμευμένους, είτε με τις νέες γνωριμίες που θα έρθουν στην ζωή σας. Εκφραστείτε ελεύθερα για τις επιθυμίες σας και τι σας ευχαριστεί, δίχως ταμπού και ντροπές. Εάν περνάτε μοναχική περίοδο, η ενασχόληση με θέματα ψυχολογίας, αστρολογίας και αποκρυφισμού μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και άλλες πτυχές του εαυτού σας που αγνοούσατε. Δώστε προσοχή στα κοινά έσοδα αλλά και στις απερίσκεπτες σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της συντροφικής δέσμευσης και της συζυγικής σας σχέσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τα πράγματα χαλαρά και να μην προσπαθήσετε να πιέσετε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να ερωτευτείτε ή να γνωρίσετε κάποιον νέο αν είστε ελεύθεροι, και αυτό μπορεί να είναι μια μαγική στιγμή για εσάς συναισθηματικά, με ένα άκρως ενδιαφέρον ερωτικό παιχνίδι που θα ξεδιπλωθεί για τους επόμενους μήνες. Δεσμευμένοι ή μη, παίξτε στον έρωτα, χαρείτε, διασκεδάστε και απολαύστε την γιορτινή περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα των καθημερινών καθηκόντων, της υγείας και της εργασίας σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς να εστιάσετε στα μικρά πράγματα της ζωής που σας δημιουργούν εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Ευγνωμονήστε και εστιάστε σε αυτά που έχετε και όχι σε αυτά που σας λείπουν. Ορίστε μια ρουτίνα για να ασκηθείτε και μπορείτε να προσκαλέσετε τον σύντροφό σας να δεσμευτεί για έναν υγιεινό τρόπο ζωής μαζί σας. Εάν είστε ελεύθεροι, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο ζώο ή εάν έχετε να ασχοληθείτε περισσότερο , με μερικές λιχουδιές και την εκπαίδευση ίσως ενός νέου κόλπου.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθετε περισσότερα για αυτό που αγαπάτε και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας για αυτά που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς. Μπορεί να αλλάξετε αυτό που θεωρείτε ρομαντικό και να επιλέξετε μια λιγότερο κτητική και πιο ελεύθερη προσέγγιση στη σχέση σας. Μπορούν να γίνουν συζητήσεις για ένα προσωρινό χωρισμό για εσάς και τον σύντροφό σας, εάν και οι δύο αισθανθείτε την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο χώρο για νέες εμπειρίες. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε τον ερωτικό σας κόσμο με την ευρύτερη έννοια, εάν είστε ελεύθεροι, και να γνωρίσετε κάποιον από διαφορετική χώρα ή με διαφορετικό υπόβαθρο από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε με τους συγγενείς σας που ζουν σε άλλα μέρη και να μάθετε για τη γενεαλογία σας. Μπορεί να ανακαλύψετε το οικογενειακό σας ιστορικό και να μάθετε περισσότερα για την ανατροφή σας. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεθάψετε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και να τις οργανώσετε. Εάν δεν έχετε κάνει το τεστ DNA σας ακόμα, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψετε την καταγωγή σας και να δείτε με ποιον μπορεί να είστε συγγενείς σε όλο τον κόσμο αφού λάβετε τα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα επικοινωνίας, των τοπικών ταξιδιών και της τεχνολογίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συνδεθείτε με τα κατάλληλα άτομα που επιθυμείτε. Ίσως έχετε συνηθίσει να είστε εσωστρεφείς λόγω της πανδημίας, αλλά τώρα τα ενδιαφέροντά σας μπορούν να γίνουν περισσότερο κοινωνικά. Μπορεί να είστε έτοιμοι να βγάλετε τα συναισθήματά σας ξανά στην φόρα, να βγείτε ραντεβού ή να αποφασίσετε αν είστε ανοιχτοί τουλάχιστον για συνομιλία με νέους ανθρώπους για να δείτε πως θα εξελιχθούν οι καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων και της προσωπικής σας περιουσίας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας που θα θέσουν ένα νέο σκηνικό για αγάπη και ρομαντισμό. Κάντε την κρεβατοκάμαρά σας πιο άνετη με μικρά πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε διαφορετικό κόσμο όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Επενδύστε σε μερικά βιβλία και δημιουργήστε τη δική σας προσωπική βιβλιοθήκη. Η Αφροδίτη στο Τοξότη μπορεί επίσης να σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της προβολής και την ταυτότητά σας. Ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες και να εργαστείτε στη ρουτίνα ομορφιάς σας. Κάντε κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή σας που σας δίνουν μια νέα εμφάνιση. Αλλάξτε στυλ. Διαλέξτε μερικά είδη ένδυσης που σας αρέσουν. Απαλλαγείτε από οτιδήποτε γνωρίζετε ότι είναι ξεπερασμένο ή μεταποιείστε τα.  Αυτή είναι η στιγμή να αρχίσετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας που καλλιεργούν μια αίσθηση αυτο-αγάπης και αυτοεκτίμησης. Είναι η στιγμή σας να λάμψετε, να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα των κρυφών εχθρών και του κάρμα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε λίγο μια παύση όταν πρόκειται για άτομα που θέλετε να βγάλετε από τη ζωή σας, αλλά δεν έχετε το θάρρος να αποκολληθείτε. Εάν έχετε τοξικές φιλίες ή άτομα που γνωρίζετε ότι δεν είναι κατάλληλα για εσάς, ορίστε όρια. Κάντε κλικ στην επιλογή «μην ενοχλείτε» στο κινητό σας, ώστε να λαμβάνετε κλήσεις μόνο όταν είστε έτοιμοι για αυτά, αντί να αφήσετε τον χρόνο σας να κυριαρχείται από ασήμαντες απαιτήσεις ή πράγματα που σας ενοχλούν. Σεβαστείτε τον χρόνο και την ενέργεια σας και μην τα σπαταλάτε απερίσκεπτα εκεί που δεν αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της φιλίας σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο. Γίνετε μέλος σε μερικές ομάδες και λάβετε μια απόφαση να συμμετάσχετε σε αυτές. Βρείτε τη φυλή σας σε κοινότητες και συμμετάσχετε σε κοινές συνομιλίες Μπορείτε να προσφέρετε εθελοντικά σε συλλόγους φιλανθρωπίας ή να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι που αγαπάτε. Είναι πιθανόν κάποιο άτομο του φιλικού σας κύκλου να σας προσεγγίσει και να εξομολογηθεί τα αισθήματα που μπορεί να τρέφουν για εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον τομέα της σταδιοδρομίας και της κοινωνικής σας κατάστασης. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβετε ενεργό ρόλο στο χώρο εργασίας σας. Δείτε ποιος χρειάζεται βοήθεια και γίνετε εθελοντής. Εάν είστε ανύπαντροι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον μέσω των αλληλεπιδράσεων και των αλλαγών που κάνετε στην κανονική σας ρουτίνα. Εάν είστε σε μια σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε πώς μπορείτε να είστε πιο υποστηρικτικοί ο ένας για τον άλλον για να αυξήσετε τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας στο χώρο εργασίας, ειδικά εάν εργάζεστε εκτός σπιτιού.

Έρευνα, σύνταξη και επιμέλεια κειμένου

Karina Alina Ardelean - Ireth

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

Link για το άρθρο Η Αφροδίτη στον Τοξότη – Η ελεύθερη αυτοέκφραση

Video για τις Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

Video για τα Ζώδια Δεκέμβριος 2020 - Η Σύνοδος Δία - Κρόνου και προβλέψεις για το 2021

Κοινοποίηση

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω