Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η Αφροδίτη στον Τοξότη – Η ελεύθερη αυτοέκφραση
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η Αφροδίτη στον Τοξότη – Η ελεύθερη αυτοέκφραση

Στις 15 Δεκεμβρίου, μετά την τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, η Αφροδίτη άφησε την χώρα του Σκορπιού, εισήλθε στον Τοξότη και ετοιμάζεται για την μεγάλη της κοσμική σύνοδο με το Γαλακτικό Κέντρο – Huanb Ku στις 6 Ιανουαρίου του 2021.  Στον Σκορπιό ο «ενεργειακός τόνος» της συνδέθηκε με το πώς μετασχηματίζουμε, μοιραζόμαστε , κρατάμε μυστικά, τι θέλουμε σεξουαλικά και πώς διαχειριζόμαστε την εξουσία σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Στον Τοξότη , ο «ενεργειακός τόνος» της θα είναι πιο φιλοσοφικό, φιλελεύθερο και υψηλόφρονο σε ότι αφορά τη συσχέτιση με το Όλον.

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη, μετά από τόσο πολύ έμφαση και ένταση που βιώσαμε στον Σκορπιό, είναι πιθανό να νιώσουμε σαν να βγήκε το ουράνιο τόξο μετά τον κατακλυσμό. Η ελπίδα επιστρέφει ενώ αναδύεται έντονα η ανάγκη της ελεύθερης αυτοέκφρασης, καθώς αναζητούμε έμπνευση, ψάχνοντας σε μέρη που δεν έχουμε ξανά-ερευνήσει ποτέ.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Χείρωνα στον Κριό αυτήν την εβδομάδα, υπόσχεται ότι αυτή η νέα αρχή θα είναι σπαρμένη με θεραπευτική ενέργεια και οτιδήποτε μας συναρπάζει, διευρύνει την αντίληψη μας και αναζωπυρώνει το πάθος μας .

Η χώρα του Τοξότη

Όταν οι πλανήτες επελαύνουν τον Τοξότη, σε αυτήν την περίπτωση ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη, μια παιδική αφέλεια στροβιλίζεται στον αέρα.

Από την άλλη είναι ενδιαφέρον ότι όσοι διαθέτουν προσωπικούς πλανήτες στον Τοξότη (Ήλιος, Φεγγάρι , Ωροσκόπος , Ερμής ή Αφροδίτη) αναφέρονται συχνά ως "οι αναζητούντες την αλήθεια", δεδομένης της έμφυτης επιθυμίας τους να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν όλα όσα υπάρχουν πέρα από τον ορίζοντα.

Ο συνδυασμός Ηλίου – Ερμή – Αφροδίτη μπορεί να φέρει τη φλογερή πλευρά του Τοξότη στην επιφάνεια - μπορεί να υπάρχουν εκρηκτικά επιχειρήματα για τα φιλοσοφικά θέματα, την υπεράσπιση ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελεύθερης προσωπικής έκφρασης με μια φιλελεύθερη και φιλοσοφική επαναστατική τάση. Μπορεί ακόμα αυτή η πύρινη ενέργεια να επεκταθεί προς τα μέσα μας μαθαίνοντας μας καινούργια πράγματα με μια περιπετειώδης τάση εξερεύνησης του εαυτού.

Ο Τοξότης συμβολίζεται από τον Κένταυρο που στοχεύει το βέλος του στο κέντρο του γαλαξία μας και επίσης είναι παθιασμένος για τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου οράματος, τον Homo Universalis.

Ο Κένταυρος είναι θεραπευτής και έχει μια σοφία που είναι πέρα από αυτόν τον κόσμο. Το τόξο και το βέλος του λέγεται ότι συμβολίζουν την ψυχική του φύση, καθώς ο Κένταυρος δεν χάνει ποτέ και πάντα ξέρει να κατευθύνει την ενέργεια του προς τη κατεύθυνση αυτού του οράματος. Ενώ ο Κένταυρος έχει το δώρο της διορατικότητας, πιστεύει επίσης ότι ανεξάρτητα από την κατεύθυνση στο οποίο έριξε το βέλος του, θα είναι πάντοτε σε θέση να αξιοποιήσει στο έπακρο το ταξίδι και να αποκτήσει σοφία και ανάπτυξη σε όλη τη διαδικασία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Ο Τοξότης είναι γνωστός ότι θα απομακρυνθεί όταν μια κατάσταση λιμνάζει και στερείται ζωτικής ενέργειας. Δεν είναι μόνο σωματικά ανήσυχος, αλλά και συναισθηματικά. Δεν θέλει να αντιμετωπίσει ένα άτομο ή κάτι εάν αυτό θα προκαλέσει μη παραγωγική διαφωνία. Θέλει να χορέψει μαζί με το ρυθμό του λαμπερού ιδεαλισμού του στα κοσμικά χρώματα του Σύμπαντος.  Θα χρειαστεί λοιπόν να αντισταθούμε στην ανάγκη να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα, όταν προκύπτουν κοινωνικά εμπόδια και χρειάζεται να οριοθετούμε αυθεντικά τον εαυτό μας.

Ο Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και να ταξιδεύει είτε με τον νου είτε με το σώμα, έτσι κι εμείς ίσως να θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με την διέλευση της Αφροδίτης στον Τοξότη έως τις 8 Ιανουαρίου. Μετά από όλες τις βαθιές καταδύσεις στα ύδατα του Σκορπιού, ίσως τώρα οι απόψεις μας έχουν αλλάξει, ή πρέπει να σκεφτούμε πώς οι πεποιθήσεις μας υποστηρίζουν ή ξεθωριάζουν την προσωπική μας αποστολή και το πεπρωμένο μας. Κατά τη διάρκεια της σεζόν του Τοξότη, είναι επίσης σημαντικό να επανασυνδεθούμε με αυτό που μας φέρνει χαρά.

Μέσα σε όλους μας βρίσκεται ο θεραπευτής Κένταυρος και αν αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και το όραμα μας, κατευθύνουμε το βέλος μας με την αλήθεια, θα είμαστε σε θέση να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το ταξίδι της ζωής πολύ πιο αυθεντικά.

Το γιορτινό κλίμα των σχέσεων

Στον Τοξότη, η Αφροδίτη βρίσκεται στη φιλοσοφική και επεκτατική ενέργεια του Δία και έχει μία αποστολή:

Να ενσταλάξει την ελπίδα και την πίστη ξανά στις καρδιές μας.

Οι σχετικές αυτές ενεργειακές ροές εισέρχονται σε αυτό που πιστεύουμε, αντιλαμβανόμαστε  και γνωρίζουμε για την αγάπη μέσα από εμπειρίες σε διαφορετικούς πολιτισμούς, ηπείρους και χρόνους. Η Αφροδίτη στον Τοξότη θέλει να διερευνήσει την αιώνια φύση και τις κοινές κοσμικές αλήθειες της αγάπης και των σχέσεων.

Τι μας αποκαλύπτουν τα προσωπικά μαθήματα  και η επίμονη έρευνα της αγάπης για τους δικούς μας ιδιαίτερους τρόπους συσχετισμού με τον εαυτό μας και με τους άλλους σε ένα πιο κοσμικό επίπεδο;

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα εξετάσει τι μαθαίνουμε - σε πνευματικό ή φιλοσοφικό επίπεδο στις σχέσεις μας - και εάν αυτά τα μαθήματα μας ωφελούν ή όχι. Εάν δεν αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στον εαυτό μας να προβληματιστούμε, δεν απορροφούμε τα μαθήματα.

Καθώς η Αφροδίτη μετακινείται μέσω του Τοξότη, οι επιλογές μας σε μια σχέση θα τείνουν προς την βαθύτερη κατανόηση το γιατί αγαπάμε με τον τρόπο που αγαπάμε, πώς η ιδιαίτερη αγάπη μας ταιριάζει στο ευρύτερο σχέδιο της κοσμικής αγάπης γενικότερα και πώς αγαπάμε και συνδέουμε το πνεύμα μας με τον ανώτερο νου και με την καρδιά μας. Η ενέργεια της Αφροδίτης στον Σκορπιό απομακρύνεται από το πρωταρχικό ιερό τσάκρα μας για να ανέβει μέχρι το διάστημα μεταξύ του λαιμού μας, του λόγου της αλήθειας και του 6ου τσάκρα της κοσμικής διευρυμένης όρασης Ajna.

Οι αγάπες κινούνται με οραματικές σκέψεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο καθένας θα «εξιδανικεύσει» την αγάπη, βιώνοντας την περισσότερο με τον ανώτερο νου παρά από τις αισθήσεις.

Πιθανόν να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πίστη σας στην αγάπη και πώς οι ιδιαίτεροι τρόποι συσχετισμού σας - αγάπη ,φιλία, οικογενειακή αγάπη και ρομαντική αγάπη - όλα φέρουν και διαμορφώνουν την δική σας φιλοσοφία και "θρησκεία" αγάπης .

Είστε "αληθινός πιστός" στην αγάπη;

Είσαι αγωνιστής της αγάπης;

Ή ίσως έχετε γίνει «αθεϊστής» αγάπης;

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η Αφροδίτη στον Τοξότη θέλει να καταλάβει την αγάπη με μια υψηλότερη αίσθηση της κοσμικής οκτάβας της Διάνοιας. Αυτή η ενέργεια αναδεύει την αίσθηση της κοσμικής αγάπης μέσα από την εξέλιξη των σχέσεων μεταξύ μας σε ένα πλαίσιο περισσότερο αυθεντικό και ενθαρρυντικό.

Οι προκλήσεις

Αυτή είναι μια γενναιόδωρη διέλευση που μας θυμίζει όλη την αφθονία που υπάρχει στη ζωή μας και μας κατακλύζει με ένα κύμα ευγνωμοσύνης. Όμως, όταν βρεθεί σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στους Διδύμους την τελευταία μέρα του 2020, ίσως κάνει πιο απρόβλεπτα και περίπλοκα τα ζητήματα.

Στις 30 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Τοξότη, κοντά στο σημείο της ηλιακής έκλειψης, ενώ θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που απαιτεί κρυστάλλινη διάκριση και διαύγεια ώστε να διαλυθεί η αυταπάτη και η πλάνη μας . Ατομικά και συλλογικά. Μερικές φορές αυτές οι όψεις περιλαμβάνουν αναμονή ή σύγχυση στις σχέσεις μας και στο τι αντιλαμβανόμαστε και πιστεύουμε.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά απρόβλεπτη όψη, όπου ξαφνικές ενέργειες ή αποφάσεις μπορεί να μας οδηγήσουν αλλάξουμε κατεύθυνση ζωής από εκεί που δεν το περιμέναμε . Σίγουρα, είναι συναρπαστικό, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνουμε εστιασμένοι στο καρδιακό κέντρο, βρισκόμενοι στο κέντρο του κυκλώνα των παγκόσμιων και κοσμικών αλλαγών.

Αντιμετωπίστε την παρορμητικότητα και τη συγκρουσιακή συμπεριφορά, ειδικά στην έκφραση που εμπεριέχει διαφορετικές απόψεις από τις δικές μας.Σέβεστε την ελεύθερη έκφραση των άλλων;

Έχετε σκεφτεί τι σας κάνει να εκφραστείτε ελεύθερα;

Η ελευθερία προέρχεται από την αυτογνωσία και από τη γνώση της αλήθειας της ψυχής σας.

Δεν είστε βέβαιοι για το ποια είναι η αλήθεια της ψυχής σας;

Μην ανησυχείτε, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα την εκφράσετε αβίαστα. Το σύμβολο του Τοξότη είναι μια αναπαράσταση του βέλους του Κενταύρου που δείχνει προς τον άπειρο ουρανό, στο Γαλακτικό μας κέντρο ,όπου βρίσκεται ο αστερισμός του Τοξότη ‘Α, μαζί με τις άπειρες δυνατότητες που εκπέμπει.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη απλώς θέλει την επέκταση των οριζόντων σας, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να είστε πρόθυμοι να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Ναι, η αναζήτηση σε άγνωστο έδαφος δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν θα ξέρετε μέχρι να δοκιμάσετε, έτσι;

Εκτός αυτού, πέρα από την ζώνη ασφαλείας υπάρχει η αφθονία και η χαρά του Δία, που σας θυμίζει να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

Τι φοβάστε;

Κάνετε ό, τι χρειάζεται για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας;

Η στιγμή είναι τώρα, οπότε σιγουρευτείτε ότι ζείτε τη ζωή στο μέγιστο.

Εν κατακλείδι

Όλο το 2020 μας προκάλεσε να ανυψώσουμε τις δονήσεις μας, να απελευθερώσουμε την ένταση και την απογοήτευση και να θέσουμε το βλέμμα  μας σε ένα νέο παγκόσμιο όραμα.

Το 2020 τελειώνει με την Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 30 Δεκεμβρίου. Η αλλαγή αυτής της ενεργειακής παλίρροιας μπορεί να φέρει μια στιγμή αβεβαιότητας. Τι είναι πραγματικό και τι ψευδαίσθηση;

Χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τη διαίσθησή μας ως πυξίδα για την πλοήγηση στα κύματα της ζωής και σύντομα τα νέα όνειρα που θα ακολουθήσουν θα βγουν από τα βάθη του ασυνείδητου μας και της κοσμικής μας ψυχής , εκδηλώνοντας την βέλτιστη πορεία της εξέλιξης και του κοινού μας Πεπρωμένου, της Ενότητας μέσα από την Εκδηλωμένη Μοναδικότητα της Ύπαρξης.

Είναι καιρός για μια κοσμική έγχυση ελευθερίας και ευτυχίας που ενεργοποιεί η σύνοδος Δία – Κρόνου στον Υδροχόο. Ανεβείτε πιο ψηλά, φτάστε πιο μακριά, τραβήξτε πίσω το βέλος και, στη συνέχεια, βρείτε το όριο, το σημάδι και σημαδέψτε, ρίχνοντας το βέλος στην κορυφή του Ιερού Βουνού. Το βέλος του Τοξότη που είναι κεντραρισμένο με το Γαλακτικό Κέντρο , είναι το κλειδί για την χώρα του Αιγόκερου. Ο αυτοέλεγχος, η αυτοπειθαρχία και η Εγκράτεια - Τέχνη που συμβολίζει την ποιότητα του Τοξότη στην Μεγάλη Αρκάνα στα Ταρώ, είναι το αποτέλεσμα της αλχημιστικής συγχώνευσης της φωτιάς και του νερού . Ισορροπία μεταξύ εργασίας και περιπέτειας, συναισθήματος και νου, πνεύματος και σώματος.

Ας προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό που μας φέρνει χαρά και να το καταστήσουμε προτεραιότητα στη ζωή μας αυτό το διάστημα. Ας αναζητήσουμε την περιπέτεια, την περιέργεια να μάθουμε νέα πράγματα, να γευτούμε τις δυνατότητες και την ομορφιά που μας προσφέρει η ζωή μέσα από τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις της.

Ανάψτε ξανά τη σπίθα σας.

Ενδυναμώστε την θέληση σας για ζωή.

Χαρείτε το ταξίδι.

Έρευνα, σύνταξη και επιμέλεια κειμένου

Karina Alina Ardelean - Ireth

 

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και ερευνήτρια αστρολογίας

 

 Η Αφροδίτη στον Τοξότη για τα 12 Ζώδια

Video για τις Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

Video για τα Ζώδια Δεκέμβριος 2020 - Η Σύνοδος Δία - Κρόνου και προβλέψεις για το 2021

Κοινοποίηση

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω