Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη για τα 12 ζώδια
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 Η ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου στις 23 ° 08 ′ στον Τοξότη πραγματοποιείται στις 18:16 το απόγευμα και απέχει μόλις 3 μοίρες από τον Ερμή. Έτσι, τα κύρια θέματα της έκλειψης είναι η σκέψη και η επικοινωνία. Αρμονικές όψεις τριγώνου με τον Άρη εμπνέουν την δράση, κίνηση, καινούργια ξεκινήματα και μια ώθηση για να πάρουμε  πρωτοβουλία σε όλες τις εκκρεμότητές που έχουμε αφήσει. Προκλητικές όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από την άλλη μεριά θα μας φέρνουν σύγχυση, φανταστικές καταστάσεις, όνειρα χωρίς την δυνατότητα εκπλήρωσης και πιθανότητα εξαπάτησης. Ας δούμε τώρα όμως πως θα επιδράσει γενικά φυσικά σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

 

 

 

 

 

 

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη για τα 12 ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Εάν αισθάνεστε άγχος το τελευταίο διάστημα, να ξέρετε ότι και αυτό θα περάσει. Να ξέρετε ότι δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Αυτά που είναι να συμβούν, θα συμβούν και η ανησυχία δεν θα τα αλλάξει. Εάν υπάρχει κάποιο είδος συναισθηματικής καταιγίδας ή πρόκλησης που συμβαίνει στην ζωή σας, να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να υπερβείτε τους φόβους που αποτελούν το πραγματικό εμπόδιο στην ζωή σας. Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη διέρχεται τον 9ο οίκο σας και οποιεσδήποτε προκλήσεις υπάρχουν, θα φέρουν δώρα και ευκαιρίες καθώς μαθαίνετε να αναπτύσσεστε μέσα από αυτές τις εμπειρίες. Εάν διατηρήσετε την πρόθεσή σας αγνή και την καρδιά σας ανοιχτή στις εμπειρίες της ζωής, θα ανταμειφθείτε με τη σοφία που αυτή προσφέρει σε εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να βάλετε την πίστη σας σε ό, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και να σταματήσετε να συμβιβάζεστε με λιγότερο από αυτό. Μερικές φορές αυτό δεν σημαίνει να αφήσετε μια δουλειά, μια σχέση ή άλλη κατάσταση, αλλά να αλλάξετε την οπτική σας. Εάν φροντίζετε τον εαυτό σας και τη δική σας εσωτερική ευθυγράμμιση, τότε τα πράγματα γύρω σας θα αλλάξουν ανάλογα μαζί σας, θα αναπτυχθούν και θα κινηθούν μαζί σας. Εάν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα ή πεποιθήσεις για τον εαυτό σας ή τον κόσμο γύρω σας που σας κρατάνε σε νοητικά δεσμά, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε μέσω αυτών, και να απελευθερώσετε όλα τα συναισθηματικά αλλά και νοητικά βαρίδια του παρελθόντος. Έτσι θα αλλάξει προς το καλύτερο η πραγματικότητα της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οτιδήποτε σπάει και ανοίγει την καρδιά σας και επεκτείνεται, σας επιτρέπει να εμπιστεύεστε ότι μπορείτε να την διατηρήσετε ανοιχτή, ανεξάρτητα από το τι. Οι καρδιές μας κλείνουν φυσικά όταν η ζωή γίνεται σκληρή, ως μηχανισμός προστασίας, αλλά πραγματικά έχετε μάθει ή μαθαίνετε τι αξίζει να προστατέψετε και για τι να αγωνιστείτε. Συνειδητοποιείτε πού είναι πιο σημαντικό να μαλακώσετε την καρδιά σας και να υποκλίνεστε στις ευαισθησίες σας. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη που υπάρχει, το άνοιγμα της καρδιάς σας σε αυτήν θα σας δώσει την σοφία να διακρίνετε πώς να διαχειριστείτε το σπαθί του λόγου σας για να υπερασπίσετε την αλήθεια μέσα από το πεδίο της αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εάν έχετε συνηθίσει να τηρήσετε μια ρουτίνα για να νιώσετε ασφαλείς ή «τέλειοι», είναι καιρός να αλλάξει τώρα! Η ρουτίνα και η δομή είναι σταθερές που εισάγουν την καθημερινή συνήθεια, αλλά χρειάζεται να διασφαλίσετε ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για εσάς να χαρείτε την ζωή. Ωστόσο, διαπιστώνετε ότι η τελειότητα είναι μια ψευδαίσθηση, οπότε πόσο αφήνετε τον εσωτερικό σας κριτή να ορίσει την ζωή σας; Όλοι έχουμε πληγωθεί και τραυματιστεί στη ζωή σε έναν βαθμό, αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθούμε το ανέφικτο, να εμποδίσουμε την ζωή από το να συμβεί. Πού μεταφέρετε βάρος και κρατάτε πράγματα από το παρελθόν; Μόλις αναγνωρίσετε το μάθημα, η ζωή θα σας ξαφνιάσει και θα σας απογειώσει με τον καλύτερο απρόοπτο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Είστε έτοιμοι να φέρετε ένα νέο καλλιτεχνικό όραμα ή έργο στη ζωή σας. Για να το κάνετε αυτό, ίσως χρειαστεί να καλλιεργήσετε μόνοι σας την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σας για λίγο πριν το μοιραστείτε στον κόσμο. Αργότερα, όταν ανακοινωθεί επίσημα, η πρόσκληση σε σχόλια από άλλους είναι απαραίτητη όπως ο υγιής διάλογος. Ωστόσο, στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης ενός έργου, το όραμά σας θα μπορούσε να διακυβευθεί ακούσια εάν το μοιραστείτε με εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να το δουν ή να το ακούσουν, ή με εκείνους που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ακόμη το όραμα που φέρνετε. Δημιουργήστε το έργο σας λοιπόν με όλη την πρόθεση και το πάθος σας και διατηρήστε τα όρια γύρω του έως ότου πραγματικά το πιστεύετε 100%, έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να το πιστέψουν περισσότερο από μια ιδέα, και στη συνέχεια να σπεύσουν να το υποστηρίξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εάν είστε στη μέση μιας απόφασης αυτήν τη στιγμή, απλώς θυμηθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να λάβει αυτήν την απόφαση για εσάς, εκτός από εσάς. Κάντε λοιπόν ό, τι πρέπει να κάνετε - δημιουργήστε τις λίστες σας, διαλογίστε, προσευχηθείτε σε αυτό, ωστόσο είναι απαραίτητο να διαχωρίσετε με διαύγεια τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και γιατί. Στη συνέχεια, πάρτε την απόφαση και προχωρήστε. Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη διέρχεται το 4ο οίκο της οικογένειας και του σπιτιού σας, οπότε θα μπορούσε να είναι μια απόφαση σχετικά με τη μετακίνηση ή την αλλαγή του σπιτιού ή του περιβάλλοντός σας. Θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τον καθορισμό καλύτερων ορίων με μέλη της οικογένειας ή άτομα που μοιράζονται το νοικοκυριό σας. Έτσι εάν υπάρχει κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξετε ή να εκφράσετε για τον εαυτό σας, τότε αυτή είναι η ώρα να το κάνετε.


ΖΥΓΟΣ

Αντί να διορθώσετε μια τρέχουσα κατάσταση, αυτή είναι μια πρόσκληση για να καλλιεργήσετε μεγαλύτερη αποδοχή και υπομονή κατά το χρόνο που χρειάζεται για να ξεδιπλωθεί η κατάσταση. Δεν μπορείτε να αναλύσετε κάθε λόγο πίσω από τον οποίο συμβαίνουν τα πράγματα, πάντα με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν πάντα κινούμενα μέρη που δεν μπορείτε ακόμα να δείτε ή να κατανοήσετε πλήρως. Εάν κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε σε λειτουργία επινόησης και επίλυσης προβλημάτων όλη την ώρα. Φροντίστε τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και έπειτα εμπιστευτείτε ότι η ζωή θα σας μεταφέρει στο σημείο που πρέπει να είστε κάθε φορά. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας τονίζει ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιεύσετε και να επικοινωνήσετε σχετικά με τις αξίες σας σχετικά με τα χρήματα, την ομορφιά και την ευχαρίστηση - όχι για νοητική ανάλυση, αλλά για να φτάσετε στον πυρήνα αυτού που πραγματικά εκτιμάτε και επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για συνεργασία με άλλους. Εάν νιώθατε μόνοι σε ό, τι κι αν κάνατε, τώρα μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι όχι μόνο δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι, αλλά στην πραγματικότητα η από κοινού σύνδεση με άλλους, είναι πώς θεραπεύουμε πραγματικά τα τραύματα μας και προχωρούμε μπροστά στη ζωή μας. Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη διέρχεται το 2ο οίκο σας και αυτή είναι μια εποχή όπου χτίζετε και εφαρμόζετε μια σταθερή βάση για το μέλλον, με περισσότερους τρόπους από έναν. Εάν αισθάνεστε φορτωμένοι με πολλά, επικοινωνήστε και ζητήστε βοήθεια, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σας υποστηρίξουν και να συνεργαστούν μαζί σας. Εάν παραμείνετε στην ακεραιότητά σας και είστε ριζωμένοι στην αγάπη, τότε οι σωστοί άνθρωποι θα είναι πάντα εκεί στη ζωή σας που θα θέλουν να βοηθήσουν και να χτίσουν μαζί σας αυθεντικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότες ξέρετε περισσότερο από οποιονδήποτε ότι η ζωή είναι μια περιπέτεια. Μερικές φορές αυτή η διαδρομή μπορεί να την αισθάνεστε χαοτική ή ακατάστατη και μερικές φορές είναι απολύτως συναρπαστική, αλλά κάθε φορά παίρνετε το αρνητικό και το μετουσιώνετε σε θετικό. Με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σας, θα μπορούσατε να αισθανθείτε μια ισχυρή ενεργειακή μετατόπιση στον τρόπο που προβάλλεστε στους άλλους. Απλώς προσπαθήστε να εστιάσετε σε αυτό που σας διδάσκει και όχι σε αυτό που φαίνεται να παίρνει από εσάς η ζωή, γιατί οτιδήποτε είναι πραγματικά δικό σας δεν μπορεί να εκλείψει από εσάς. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επιδιορθώσετε τις αποξενωμένες σχέσεις, αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβετε ποιοι είστε εσείς και ποιοι είναι οι άλλοι. Εάν αισθάνεστε λίγο χαμένοι αυτό το διάστημα, είναι εντάξει να το παραδεχτείτε. Σας κάνει άνθρωπο. Απλά μην το αφήσετε να σας κρατήσει εκτός πορείας για καιρό.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι η ώρα να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε από καρδιάς και σε επίπεδο ψυχής. Σίγουρα, κάποια πράγματα θα σας έρθουν φυσικά και εύκολα στην πορεία, αλλά αυτά τα πρώτα βήματα είναι συχνά τα πιο δύσκολα και τα πιο απαραίτητα. Είτε θα λειτουργήσει είτε δεν θα λειτουργήσει, αλλά υπάρχει πολύ καλύτερη πιθανότητα να επιλυθεί οποιαδήποτε κατάσταση εάν δεν αφήσετε τον φόβο να σας αποτρέψει από το να συμβεί. Βρίσκεστε στη διαδικασία να απελευθερώσετε παλιά μοτίβα αυτοκαταστροφής, αυτοσαμποτάζ και περιοριστικών συμπεριφορών. Ξέρετε τι αξίζετε και είστε σε θέση να ενεργήστε ανάλογα. Αυτή η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καθώς διέρχεται το 12ο οίκο σας, θα μπορούσατε να δείξετε κάποιες κρυφές πλευρές του εαυτού σας που δεν είχατε προηγουμένως προβάλλει. Αφήστε τες να εμφανιστούν στο φως αν θέλετε να τις μεταμορφώσετε, γνωρίζοντας ότι οι σκιές διαλύονται υπό το φως της επίγνωσης.  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν ζούσατε πάρα πολύ μέσα στο μυαλό σας, αυτή η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη προσφέρει μια βαθιά πρόκληση για να πέσετε στο βάθος της καρδιάς σας. Λένε ότι η καρδιά ξέρει τι θέλει, και οι επιθυμίες της καρδιάς σας δεν είναι πάντα σύμφωνες με τον νου, αλλά πραγματικά έχουν σημασία για την εξέλιξη σας. Η καρδιά σας δεν θέλει να σχεδιάσει τίποτα, θέλει να ανταποκριθεί, να αισθανθεί, να βασιστεί στη διαίσθηση και την ώθηση της αγάπης. Και πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας για μια εκπληρωμένη ζωή. Υπάρχει ένα καρδιοχτύπι και μια ζεστασιά στο στήθος σας που δεν θα φύγει σύντομα. Είναι η δύναμη της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε την ενώ βρίσκεστε εδώ για να αγαπήσετε τους ανθρώπους, να δημιουργήσετε τέχνη και να κάνετε αυτά που δεν θα ωφελήσουν μόνο εσάς αλλά και όλους γύρω σας, δημιουργώντας ένα φαινόμενο κυματισμού που θα απλωθεί πέρα ​​από εκεί που μπορεί να δει η περιορισμένη προοπτική του νου.

ΙΧΘΥΣ

Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη καθώς διέρχεται τον 10ο οίκο της καριέρας σας επηρεάζει το δημόσιο πρόσωπο σας και το status quo για τις επόμενες εβδομάδες. Κάποιες λανθάνουσες περιοχές της προσωπικότητας σας που συνήθως δεν εκδηλώνετε, αφυπνίζονται και πλέον θα είναι φανερές. Έχετε σκεφτεί στην νέα σας πορεία να μετατρέψετε τα αναδυόμενα πάθη σας στην καριέρα σας και πώς μπορείτε να προβληθείτε πιο αυθεντικά ; Όταν ξεκινάτε κάτι νέο, αρχικά θα βασίζεστε αποκλειστικά στο να διατηρήσετε το δημιουργικό πάθος, αλλά αργότερα θα ψάχνετε πιο μακροπρόθεσμους τρόπους για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Βήμα προς βήμα, μέρα με τη μέρα και έργο ανά έργο, θα καταβάλλετε προσπάθειες για αυτό που επιθυμείτε και θα προβάλλετε τον εαυτό σας εκεί έξω ως κάποιον που είναι δημιουργικός και αξίζει. Και μην ξεχνάτε το πώς αντιλαμβάνονται οι άλλοι το έργο σας δεν είναι πάντοτε ακριβής αντανάκλαση της ίδιας της εργασίας, αλλά των εσωτερικών τους καταστάσεων.

Κοινοποίηση

 

 

 

 

Karina Alina Ardelean

Ολιστική θεραπεύτρια, πνευματική ακτιβίστρια και σύμβουλος αστρολογίας

 

Link για την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη για τα 12 ζώδια

 https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1607869331

Link για το άρθρο Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Vi Veri Veniversum Vivus Vici

 https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1607597736

Video για τις Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

 https://www.youtube.com/watch?v=YewHqTl_U6A

Video για τα Ζώδια Δεκέμβριος 2020 - Η Σύνοδος Δία - Κρόνου και προβλέψεις για το 2021

  https://www.youtube.com/watch?v=iqq9M-j4BEA 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω