Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Vi Veri Veniversum Vivus Vici
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος
Επικοινωνία με τον συγγραφέα: anew@anew.gr
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Vi Veri Veniversum Vivus Vici

Έκλειψη ηλίου ονομάζεται το φαινόμενο κατά το οποίο η Σελήνη παρεμβάλλεται ανάμεσα στον Ήλιο και τη Γη, με αποτέλεσμα ορισμένες περιοχές της Γης να δέχονται λιγότερο φως από ό,τι συνήθως. Η τελευταία ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στις 14 Δεκεμβρίου, είναι μια ολική ηλιακή έκλειψη και θα είναι ορατή από τη Χιλή, την Αργεντινή, τη Βολιβία, τη Βραζιλία, τον Ισημερινό, την Παραγουάη, το Περού και την Ουρουγουάη.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη και νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει επέκταση, μετασχηματισμό και ξαφνικές αλλαγές που ακολουθούνται από αυξανόμενη και απότομη ανάπτυξη. Είναι μια Νέα Σελήνη, η οποία φυσικά σημαίνει μια ενέργεια νέας αρχής, επομένως πολλοί μπορεί να αισθάνονται μια ισχυρή επιθυμία να κάνουν αλλαγές, πιθανώς να κάνουν αλλαγές σε παλιές πεποιθήσεις, προθέσεις ή στόχους και να τα θέσουν εκ νέου.

Η ισχυρότερη και πιο σημαντική όψη της αστρολογίας είναι η ηλιακή έκλειψη. Σημαίνει ότι όλες οι δυνατότητες είναι στο τραπέζι και μπορείτε να κινηθείτε συνετά και να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή των νέων σχεδίων για το μέλλον. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή, οπότε γράψτε τους νέους στόχους σας σε χαρτί. Αμφισβητείτε τις παλιές σας συνήθειες και συμπεριφορές καθώς αναζητάτε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο στην ζωή σας.

Ο Κυβερνήτης αυτής της έκλειψης είναι ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται σε μία δυσμενή θέση για αυτόν, αλλά ο οποίος βλέπει το φως στο τέλος του τούνελ, καθώς αργά αλλά σταθερά πλησιάζει τώρα την οριστική έξοδο του από την πτώση του στον Αιγόκερω και εισέρχεται στον Υδροχόο.

Η έκλειψη πέφτει πάνω σε σταθερούς αστέρες που σχετίζονται με την ικανότητα να αλλάζει κάποιος το δέρμα του όπως ένα φίδι και άρα να μπορεί να ανανεώνεται, να μορφοποιεί ξανά τον εαυτό του ώστε να ταιριάζει με τις τρέχουσες συνθήκες, δείχνοντας την ανάγκη ώστε ο κόσμος να απαλλαγεί τα προηγούμενα πρότυπα, ιδέες και προτεραιότητες του και να προσεγγίσει τον εαυτό του με διαφορετικό τρόπο.

Ο Απόηχος των Εκλείψεων του Ιουνίου 2020

Αυτή η Έκλειψη Ηλίου συνδέεται με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου και μαζί αντανακλούν πίσω στον χρόνο που πέρασε, σε αυτό που ήσουν τότε.

Θυμάστε τι σας ζητήθηκε να απελευθερώσετε από τη ζωή σας κάτω από εκείνη την Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου ;

Τι τελειώσατε τότε;

Πόσο έχετε αλλάξει από τότε;Έχουν εμφανιστεί ξανά κάποιοι από τους παλιούς κύκλους ή τα μοτίβα σας;

Ποιες νέες προθέσεις μπορείτε να ορίσετε τώρα για να σας βοηθήσουν να μεταμορφωθείτε και να εξελιχθείτε;

Οποιοσδήποτε άδειος χώρος δημιουργήθηκε από τότε θα ανθίσει με λουλούδια υπό την παρουσία αυτής της ηλιακής έκλειψης του Δεκεμβρίου στον Τοξότη.

Σε συνδυασμό με τη σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου στους Διδύμους σχηματίζουν μια φάση έκλειψης που διαρκεί μέχρι τη σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου 2021. Η τελευταία έκλειψη αυτής της οικογένειας συνέβη το 2002. Επίσης υπάρχουν συνδέσεις με την Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου του 2001 και με την Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου του 2011, επομένως μπορεί να υπάρχει συνέχεια θεμάτων που ξεκίνησαν τότε, ή αυτά τα θέματα τώρα βρίσκουν την ολοκλήρωση τους ή δίνουν τα αποτελέσματα τους. Αν αναμένετε γεγονότα, τότε αυτά μπορεί να συνδέονται με θέματα που είχαν προκύψει τότε.

Όψεις της Νέας Σελήνης – Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη

Η ηλιακή έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου στις 23 ° 08 ′ στον Τοξότη πραγματοποιείται στις 18:16 το απόγευμα και απέχει μόλις 3 μοίρες από τον Ερμή. Έτσι, τα κύρια θέματα της έκλειψης είναι η σκέψη και η επικοινωνία. Αρμονικές όψεις τριγώνου με τον Άρη εμπνέουν την δράση και την πρωτοβουλία. Προκλητικές όψεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από την άλλη φέρνουν σύγχυση και εξαπάτηση.

Τα τετράγωνα είναι ισχυρότερα από τα τρίγωνα. Ωστόσο, όπως δείχνει ο παρακάτω χάρτης, η ανοχή για τα τρίγωνα είναι το μισό από αυτό των τετραγώνων. Αυτό σημαίνει ότι η θετική επιρροή του Άρη είναι ισχυρότερη από την προκλητική επιρροή του Ποσειδώνα. Σημαίνει ότι η γρήγορη σκέψη και η σαφήνεια μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγχυση και την εξαπάτηση. Μπορείτε να είστε άμεσοι και κατηγορηματικοί αντί να είστε αναβλητικοί και διστακτικοί.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή

Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή εστιάζει στη σκέψη, τις επικοινωνίες και στα ταξίδια μικρών αποστάσεων. Φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη, προσαρμοστικότητα και περιέργεια.

Αναμένεται να υπάρχει αύξηση της προσωπικής αλληλεπίδρασης στη γειτονιά σας, με αδέλφια, σχολεία και μέσω Διαδικτύου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για ανταλλαγή ιδεών, δημιουργία σχεδίων, αγορά και πώληση, διαπραγμάτευση και συνάντηση νέων ανθρώπων.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη

Η ηλιακή έκλειψη σε τρίγωνο με τον Άρη, δίνει ώθηση στην ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας. Αυτή είναι λοιπόν μια εξαιρετική ηλιακή έκλειψη για να θέσετε νέους στόχους και να ξεκινήσετε νέα έργα. Θα πρέπει να αισθάνεστε δυνατοί και θαρραλέοι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία σας για να προχωρήσουν τα πράγματα και να αντιμετωπίσετε δύσκολες εργασίες.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά έναν ανώτερο στην εργασία ή κάποιον σημαντικό στην ιδιωτική σας ζωή. Η αυξημένη σεξουαλική επιθυμία συνδυάζεται με αυξημένο χάρισμα και μαγνητική γοητεία. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

Ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη προσφέρει αυξημένη ψυχική διαισθητική ενέργεια και εστιασμένη συγκέντρωση για έρευνες , μελέτες και εξετάσεις. Η γρήγορη σκέψη και η αποφασιστικότητα σας επιτρέπουν να κάνετε σχέδια και να ενεργείτε άμεσα με αυτοπεποίθηση. Το να είστε πιο τολμηροί, παρόλο τον φόβο, και να αναλαμβάνετε ρίσκα θα σας οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Ένα πιο αποφασιστικό και σίγουρο στυλ επικοινωνίας, καθιστά ένα ιδανικό διάστημα για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, ζητήματα εύνοιας και δημόσια ομιλία. Έχετε το θάρρος να μοιραστείτε ιδέες που διαφορετικά θα διατηρούσατε για τον εαυτό σας, ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας ή ένα ζήτημα για το οποίο είστε παθιασμένοι.Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε τετράγωνο με την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη

Το τετράγωνο ανάμεσα στην ηλιακή έκλειψη και τον Ποσειδώνα από την άλλη, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αδύναμοι, απαθείς και ανασφαλείς. Η σύγχυση, η εξαπάτηση, η εξιδανίκευση και η ευπάθεια μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια, απογοήτευση, σκάνδαλο ή συκοφαντία. Η παράνοια και τα υποχόνδρια συμπλέγματα είναι πιθανά να εμφανιστούν, αλλά υπάρχει και αυξημένος κίνδυνος προδοσίας και ευαισθησίας σε ασθένειες και λοιμώξεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε τετράγωνο με τον Ερμή στον Τοξότη

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να παραμορφώσει τη σκέψη σας που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και περιπλοκότητα των συζητήσεων και επιχειρηματικών συναλλαγών. Ο αυξημένος κίνδυνος παρερμηνείας και εξαπάτησης σημαίνει ότι είναι σημαντικό να είμαστε σαφείς και συνοπτικοί σε αυτά που λέμε και πράττουμε. Αποφύγετε να ταυτιστείτε με οτιδήποτε ακούσετε όλο αυτό το διάστημα, την προπαγάνδα πανικού και επιβολής των ΜΜΕ, αλλά και τις θεωρίες συνωμοσίας ή τις περίεργες και ακραίες πνευματικές θρησκευτικές απόψεις.

Karma - Dharma

Η σύνοδος της ηλιακής έκλειψης με τον Ερμή στον Τοξότη εκτός ορίων, θα συναντηθεί με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον Τοξότη, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις προηγούμενες ζωές σας, τους καρμικούς κύκλους, τις ενέργειες που έχετε μεταφέρει ή έχετε κυριαρχήσει στις προηγούμενες ζωές σας, ενώ ο Βόρειος Δεσμός είναι περισσότερο η αποστολή της ζωής σας, όπου χρειάζεστε να εξελιχθείτε, ενέργειες που χρειάζεται  να κυριαρχήσετε σε αυτήν τη διάρκεια ζωής. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί πραγματικά να φέρει την ευκαιρία να θέσει νέες προθέσεις και να αρχίσει να κάνει τη συνειδητή προσπάθεια ώστε να κάνει τη μετατόπιση, να θεραπεύσει και να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς του παρελθόντος σας, για να τερματίσει οριστικά τους παλιούς, καρμικούς κύκλους.Με την ενέργεια του Τοξότη θα υπάρξει μια ισχυρή επιρροή για να ελευθερωθούμε, να αποφασίσουμε εμείς και να μην αφήσουμε κανέναν να ελέγξει ή να αποφασίσει για εμάς, αλλά τελικά να λάβει ο καθένας αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά επιθυμεί βαθιά. Πολλοί μπορεί να αισθάνονται αρκετά συναισθηματικοί και αυτή είναι η ενέργεια της έκλειψης, οπότε αναμένεται το απροσδόκητο, παραμένουν ανοιχτές όλες οι κοσμικές πιθανότητες και επιτρέπει στις προκλήσεις και τις αλλαγές να αποτελούν έναν νέο δρόμο προς την ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό.

Η Ηλιακή Έκλειψη στο Γαλαξιακό Κέντρο – Hunab Ku

Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη πραγματοποιείται  στις 23-24 μοίρες του Τοξότη, όπου βρίσκεται το Γαλαξιακό Κέντρο – Hunab Ku. Η 23η μοίρα του Τοξότη αποτελεί την μοίρα έξαρσης του Χείρων, ο οποίος γυρνάει ορθόδρομος την επόμενη μέρα μετά της έκλειψης στις 15 του μηνός, όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη.

Το Γαλαξιακό Κέντρο πιστεύεται ότι είναι το κέντρο του Σύμπαντός μας και βρίσκεται περίπου στην 27η μοίρα του Τοξότη. Αυτή είναι μια πάρα πολύ ευαίσθητη και ισχυρή μοίρα του ζωδιακού κύκλου και δείχνει έντονες γαλαξιακές ενεργοποιήσεις.

Υπό το φως αυτής της έκλειψης, μπορεί να παρατηρήσουμε ότι η συχνότητά μας ανυψώνεται και η συνείδησή μας επίσης. Μπορεί να αρχίσουμε να νιώθουμε αυξανόμενους πόνους ή διάφορα συμπτώματα καθώς η ισχυρή αυτή κοσμική ενέργεια ενσωματώνεται και ξεμπλοκάρει το ενεργειακό σύστημα στο φυσικό πεδίο . Μπορεί ακόμη και να αποκτήσουμε πρόσβαση στη σοφία της διαίσθησής μας, στους πνευματικούς οδηγούς και στον ανώτερο εαυτό μας με μεγαλύτερη ευκολία.

Τα Αστέρια της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη

Η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη ευθυγραμμίζεται με ένα αστέρι στον Αστερισμό του Σκορπιού. Αυτή η ασυμφωνία οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών που έχουν μετακινήσει τα ηλιακά ζώδια σχεδόν 30 ολόκληρες μοίρες από την ευθυγράμμιση με τους αστερισμούς από τους οποίους ονομάστηκαν πριν από 2000 χρόνια.

Η νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου – η Ψυχρή Νέα Σελήνη, ευθυγραμμίζεται με ένα αστέρι που ονομάζεται Lesath στο κεντρί του Σκορπιού. Αλλά είναι ακόμη πιο κοντά σε ένα αστέρι που σηματοδοτεί το κεφάλι του Οφιούχου, που ονομάζεται Rasalhague.

18 ♐ 15 - η Ophiuchi, Sabik

20 ♐ 05 - Ερμής

22 ♐ 43 – α Ophiuchi, Ras Alhague

23 ♐ 08 - Ηλιακή έκλειψη Δεκέμβριου 2020

24 ♐ 17 – υ Scorpii, Lesath

Ο αστερισμός του Οφιούχου λέγεται ότι χαρίζει μια παθιασμένη, τυφλά καλή καρδιά, αλλά σπάταλη και εύκολα περιπλανημένη φύση, μαζί με αόρατους κινδύνους, εχθρότητα, διαμάχες και συκοφαντίες, καθώς και τον κίνδυνο δηλητηρίασης.

Αυτός ο αστερισμός έχει επίσης ονομαστεί Aesculapius – Ασκληπιός και θεωρείται ότι κυβερνά την ιατρική και τα φάρμακα. Δίνει σύνεση και σοφία, τη δύναμη της ανακάλυψης θεραπευτικών βοτάνων και την ικανότητα να θεραπεύει κανείς με αυτά τα τσιμπήματα δηλητηριωδών φιδιών.

Rasalhague

Το σταθερό αστέρι Rasalhague είναι της φύσης του Κρόνου και της Αφροδίτης. Δηλώνει ατυχία στις γυναίκες, διεστραμμένα γούστα και διανοητική καταστροφή.

Το Rasalhague κάνει τους ανθρώπους ιδιαίτερα επιρρεπείς σε λοιμώξεις που προκαλούνται από τοξίνες και μια τάση για ιατρικά ή παραισθησιογόνα φάρμακα, διεγερτικά τρόφιμα και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Υπάρχει κίνδυνος τσιμπήματος εντόμων, δαγκωμάτων φιδιών ή επίθεσης από ζώα ή σκύλους.

Ήλιος σε σύνοδο με τον Rasalhague: Δηλώνει καχυποψία, μοναχικότητα, δίχως πλούτο, απροσεξία της κοινής γνώμης.

Σελήνη σε σύνοδο με τον Rasalhague: Δημόσια προβολή σε θρησκευτικά και πνευματικά θέματα, ευνοϊκή όψη για κέρδη. Πολύ επιρρεπής όψη σε λοιμώξεις γενικά και σε επιδημικές λοιμώξεις.

Lesath

Το σταθερό αστέρι Lesath είναι της φύσης του Ερμή και του Άρη. Δηλώνει κίνδυνο, απελπισία, ανηθικότητα, εξαπάτηση, χειραγώγηση, κακομεταχείριση και συνδέεται με οξέα δηλητήρια.

Αλλά ο Lesath χαρίζει επίσης μια διερευνητική, ευφυή διάνοια και διακριτική εξυπνάδα που μπορεί να είναι εξίσου καταστροφική σαν ξίφος για έναν αντίπαλο. Ένα επιχειρηματικό πνεύμα έντονης διορατικότητας δίνει επιτυχία στις συζητήσεις, τις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό και το υψηλό αξίωμα γενικά.

Η πανδημία Coronavirus διαρκεί και θα πρέπει να διατηρήσετε την επιφυλακή σας για να αποφύγετε τη μόλυνση. Οι οικονομικές απώλειες που έχει προκαλέσει σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα πιο απελπισμένοι άνθρωποι στον κόσμο που προσπαθούν να εξαπατήσουν, να χειραγωγήσουν και να ελέγξουν. Επομένως, χρειάζεστε επίσης μια οξεία διάνοια και δυναμικές λεκτικές εκφράσεις για προστασία από την εξαπάτηση και την χειραγώγηση.

Ερμής στον Τοξότη – Η Ταχύτητα της Σκέψης

Ο Ερμής, ο «αγγελιοφόρος των Θεών» που κυβερνά την επικοινωνία και το νου είναι επίσης πολύ δραστήριος υπό αυτήν την ηλιακή έκλειψη.  Οι δυνατότητές σας να δημιουργείτε και να έλκετε ενισχύονται, οπότε δώστε προσοχή σε αυτό που επιλέγετε να εστιάσετε και να σκεφτείτε. Ο Ερμής στον Τοξότη εκδηλώνει την ταχύτητα υλοποίησης στο μέγιστο. Αυτό που σκέφτεστε , εκδηλώνεται στο διπλάσιο υπό τη δύναμη αυτής της έκλειψης.

Ενώ πρέπει να προσέχετε τις διαδικασίες σκέψης σας αυτήν την ημέρα, είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι το να είσαστε αληθινοί στον εαυτό σας είναι αυτό που πρέπει να επιδιώκετε ώστε να υλοποιήστε από καρδιάς. Δεν χρειάζεται να είσαστε ψεύτικα θετικοί. Πρέπει να παραμείνετε ριζωμένοι στην αλήθεια σας, αλλά με τρόπο που ενθαρρύνει την επέκταση της ύπαρξης σας. Έτσι, για παράδειγμα, αντί να εστιάζετε σε ένα λάθος ή να προσπαθείτε να προσποιηθείτε ότι δεν συνέβη ποτέ, αντίθετα αναγνωρίστε το λάθος με αλήθεια και καλοσύνη και εστιάζετε σε αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα για να προχωρήσετε.

Η ιδέα του Ερμή να είναι ο αγγελιοφόρος των Θεών αφορά επίσης την ακρόαση της εσωτερικής μας θεϊκότητας. Ο καθένας από εμάς κρατά την ουσία του «Θεού» μέσα του, Πώς μπορείτε να συνδεθείτε με αυτόν τον πυρήνα του εαυτού σας και να ακούσετε τη σοφία που έχει να σας πει;

Υπάρχει επίσης μια εσωτερική δύναμη που αναδύεται όταν ακούμε τη δική μας εσωτερική ύπαρξη αντί να χαθούμε στη θάλασσα του θορύβου των άλλων που πολύ συχνά μας περιβάλλει. Είναι καιρός να ασκήσουμε αυτήν τη δύναμη.

Οι ηλιακές εκλείψεις είναι σαν ισχυρά νέα φεγγάρια που ξεκλειδώνουν μια πόρτα σε μια νέα πύλη ενέργειας νέων δυνατοτήτων. Και εσείς είστε το κλειδί.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη πιθανότατα θα φέρει σημαντικές πνευματικές αναβαθμίσεις και αφυπνίσεις και πολλοί θα ανοίξουν την ύπαρξη τους για να κατανοήσουν νέες ιδέες, προοπτικές και φιλοσοφίες. Μπορεί να αισθάνεστε το κάλεσμα της αφύπνισης, μια έκλαμψη συνειδητοποίησης του «γιατί ζω έτσι;»  και να νιώθετε μια έντονη επιθυμία να κάνετε προσωπικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Αυτή είναι επίσης η τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να αναλογιστείτε πραγματικά τον περασμένο χρόνο, τον τρόπο με τον οποίο έχετε μεγαλώσει, πόσο έχετε ξεπεράσει και θεραπεύσει τις πληγές και όλες τις προκλήσεις που έφεραν σημαντικά μαθήματα ανύψωσης της συνείδησης σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να καταλάβετε ποιες επιλογές θέλετε να κάνετε, ποια διαδρομή θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε και τι θέλετε να συνεχίσετε να δημιουργείτε.

Santa Saturn

Υπάρχει από την άλλη, τόση πολύ φρέσκια ανανεωτική ενέργεια διαθέσιμη για εμάς κάτω από αυτήν την Ηλιακή Έκλειψη. Φέρνει την υπόσχεση για ολοκαίνουργιες αρχές, νέα ξεκινήματα και την ευκαιρία να τεθούν σε κίνηση οι τροχοί. Η ισχυρή, άφθονη ενέργεια που ρέει γύρω από αυτήν την ηλιακή έκλειψη μπορεί επίσης να φέρει κάποια δώρα και ανταμοιβές για όσους έχουν εργαστεί πραγματικά τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα ενισχυθεί επιπλέον από τον Κρόνο, ο οποίος λίγες μέρες αργότερα στις 17 Δεκεμβρίου, θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω εκεί που ήταν τα τελευταία 2,5 χρόνια, για το ζώδιο του Υδροχόου.

Λέγεται ότι κάθε φορά που ο Κρόνος αφήνει ένα ζώδιο για ένα άλλο, μας ανταμείβει για όλη τη σκληρή εργασία που έχουμε επιτύχει, αφού περάσουμε τις κρόνιες εξετάσεις του.

Η ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης έχει τη δύναμη να ενισχύσει αυτά τα δώρα και τις ανταμοιβές, οπότε σκεφτείτε πού αισθανθήκατε περισσότερο πρόκληση και πού έχετε κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση και, στη συνέχεια, μείνετε ανοιχτοί σε τυχόν δώρα και ανταμοιβές που μπορεί να φωτιστούν για εσάς αυτή η ενέργεια.

Το Σύμβολο Sabian της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη

Κάθε μοίρα του ζωδιακού κύκλου μεταφέρει επίσης ένα σημαντικό μήνυμα. Αυτά τα μηνύματα διαισθητοποιήθηκαν από το ψυχικό μέσο Elise Wheeler και είναι γνωστά ως Sabian Symbols.

Το σύμβολο Sabian για αυτήν την ηλιακή έκλειψη, η οποία πέφτει μεταξύ 23-24 μοιρών του Τοξότη είναι –

 Ένα γαλάζιο πουλί στέκεται στην είσοδο ενός σπιτιού.

Η ιδέα αυτού ενός γαλάζιου πανέμορφου πουλιού να στέκεται στην πόρτα προκαλεί θαυμασμό και ευτυχία. Τι ωραία θα ήταν να έβλεπες ένα φωτεινό γαλάζιο παραδεισένιο πουλί να περιμένει στην πόρτα σου! Θα το νιώθατε σαν ένα ξεχωριστό δώρο και ένα θαυμαστό σημάδι από το Σύμπαν.

Ωστόσο, αυτό το γαλάζιο παραδεισένιο πουλί θα μπορούσε επίσης να χαθεί. Θα μπορούσε να είστε πολύ απασχολημένοι στο τηλέφωνό σας, στις σκέψεις σας, στο πόσα πράγματα πρέπει να κάνετε, και να χάσετε εντελώς αυτό το θαυμαστό θέαμα.

Και αυτή η ενέργεια μεταφέρεται και μέσω της Ηλιακής Έκλειψης. Προσφέρει νέες αρχές, προσφέρει δώρα από το Σύμπαν - αλλά θα είστε ανοιχτοί για να τα δείτε;

Θα είστε ανοιχτοί για να δείτε το φωτεινό γαλάζιο παραδεισένιο πουλί να κάθεται στην πόρτα σας;

Το Σύμπαν μας προσφέρει τα πάντα απλόχερα , αλλά πρέπει να είμαστε σε μια ανοιχτή κατάσταση για να παρατηρήσουμε και να λάβουμε αυτές τις προσφορές.

Ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσουμε σε μια κατάσταση διευρυμένης αντίληψης είναι να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και ο ευκολότερος τρόπος να το κάνουμε είναι να εστιάσουμε στην αφθονία, την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη όσο πιο συχνά μπορούμε.

Όταν απομακρύνεστε από τα παράπονα, που θα επιθυμούσατε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, η αυτοπεριοριζόμενη σκέψη αντί της αφθονίας, θα ανοίξετε την πόρτα όχι μόνο για να δείτε το θαύμα, αλλά και όλα όσα θαυμαστά έχετε να προσφέρετε επίσης.

Δίνοντας από την αγνότητα της καρδιάς σας είναι επίσης ένας άλλος τρόπος να ανοίξετε στην αφθονία και να διαλύσετε τις αυτοπεριοριστικές σκέψεις . Αυτή η εποχή του χρόνου τείνει να αναδείξει το πνεύμα της δωρεάς και της προσφοράς ούτως ή άλλως, αλλά δείτε αν μπορείτε να προσφέρετε από καρδιάς και όχι από υποχρέωση.

Tips για την Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη

Με τη Νέα Σελήνη να είναι και ηλιακή έκλειψη, η ενέργεια είναι έντονη, οπότε θα θελήσετε να εστιάσετε τις προθέσεις σας πιο εσωτερικά - όπως στην προσωπική σας ανάπτυξη και επέκταση. Η ενέργεια του Τοξότη μπορεί να επηρεάσει ορισμένους να επικεντρωθούν στην επέκταση της σοφίας, της συνείδησης και των πνευματικών τους πεποιθήσεων. Για να θέσετε νέους στόχους που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε περιοχές που αισθάνεστε ότι χρειάζεστε να αναπτύξετε, να δημιουργήσετε χώρο για να θεραπεύσετε και να τιμήσετε τα συναισθήματά σας, να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να γνωρίσετε τον εαυτό σας σε βαθύ επίπεδο, να αρχίσετε να κάνετε καθημερινές πρακτικές για να αλλάξετε νοοτροπία ή συνείδηση, για να ανακαλύψετε την εσωτερική σας αλήθεια και όλη τη σοφία που κρατάτε και που είναι στη διάθεσή σας.

Αφιερώστε χρόνο για να γειώσετε τις ενέργειές σας, να διαλογιστείτε, να εξασκηθείτε στη γιόγκα, στην αναπνοή ή σε ό, τι σας ταιριάζει καλύτερα. Βρείτε σταθερότητα και συνδεθείτε με την ψυχή σας και το κέντρο της καρδιάς σας. Λάβετε σαφήνεια για το τι είναι αυτό που θα έκανε την ψυχή σας ευτυχισμένη και εκπληρωμένη. Η ενέργεια του Τοξότη θα μας βοηθήσει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα, γιατί κάπως αυτή η ενέργεια μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα του μονοπατιού που θα εξυπηρετήσει την βέλτιστη εξέλιξη για εσάς. Αυτή η ενέργεια μπορεί πραγματικά να σας επηρεάσει για να αλλάξετε τις προοπτικές σας στη ζωή, με μια ισχυρή επιθυμία για επέκταση μέσω της οποίας είναι πιθανό να αναβαθμίσετε τη συνείδηση, καθώς και να αναπτύξετε μια πιο αισιόδοξη στάση για τη ζωή, για τον εαυτό σας και την πορεία σας στο μέλλον.

Σε αυτή η Νέα Σελήνη, ανοίξτε την καρδιά σας, ακούστε την καρδιά σας και αρχίστε να παίρνετε περισσότερες αποφάσεις που προέρχονται από την καρδιά σας. Είναι τόσο καλή στιγμή για να σκεφτείτε προς τα πού θέλετε να επεκτείνετε την ύπαρξη σας, πώς μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί και συμπονετικοί, πού μπορείτε να είστε πιο θαρραλέοι. Ήρθε η ώρα να αφήσετε τους φόβους, να τους αφήσετε πίσω και να κάνετε αυτό το άλμα πίστης στο άγνωστο, με πλήρη πίστη στον εαυτό σας ότι ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεστε, θα είστε εντάξει και ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

Εν κατακλείδι

Αυτή η ηλιακή έκλειψη μας καλεί να σηκωθούμε από τον ύπνο της εσωτερικής μας πλάνης και να παρατηρήσουμε τις πολλές ευλογίες της ζωής μας που τις έχουμε κρύψει στις σκιές. Καθώς φέρνουμε τις ευλογίες μας στο φως, φωτίζει επίσης τη σχέση μας με το Σύμπαν.

Το Σύμπαν μας ακούει και ανταποκρίνεται πάντα. Ακόμα και σε εκείνες τις σκοτεινές στιγμές όπου αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν μας υποστηρίζει και ότι το Σύμπαν μας έχει γυρίσει την πλάτη, αυτό συμβαίνει διότι έχουμε εισέλθει σε ένα κεφάλαιο όπου είμαστε αρκετά δυνατοί για να ενηλικιωθούμε και χαράξουμε εμείς την πορεία στην ζωή μας.

Συνολικά, αυτή η έκλειψη εκπέμπει την πιο φωτεινή και ισχυρή ενέργεια που έχουμε ζήσει  έως τώρα όλο το χρόνο.

Αγκαλιάστε αυτήν την εποχή της ζωής σας, γειώστε αυτήν την ενέργεια της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη και κρατήστε την καρδιά και το νου σας ριζωμένα στο θαύμα που Είστε.

Στο θαύμα της Ύπαρξης.

Στο θαύμα της Ζωής.

Μείνετε ανοιχτοί στο φως παρόλο που υπάρχει και το σκοτάδι.

Προσέξτε για τα φωτεινά γαλάζια πουλιά.

Ακούστε τη δική σας εσωτερική φωνή και κρατήστε την καρδιά σας στραμμένη προς την κατεύθυνση που θέλετε να χαράξετε σε αυτό το απεριόριστο πεδίο δυνατοτήτων.

Εσείς είστε το τόξο.

Εσείς είστε και το βέλος.

Προς τα πού θα στοχεύσετε;

Αυτό εσείς το αποφασίζετε.

Επιλέξτε συνετά.

Εμπνευσμένη και δημιουργικής ηλιακή έκλειψη εύχομαι σε όλους!

Κοινοποίηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Τοξότη για τα 12 ζώδια

 

Έρευνα, σύνταξη και επιμέλεια κειμένου Karina Alina ArdeleanIreth

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη – Vi Veri Veniversum Vivus Vici

https://channelyourself.gr/#articles.php?cat=astrology&art=1607597736

Video για τις Αστρολογικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

https://www.youtube.com/watch?v=YewHqTl_U6A

Video για τα Ζώδια Δεκέμβριος 2020 - Η Σύνοδος Δία - Κρόνου και προβλέψεις για το 2021

https://www.youtube.com/watch?v=iqq9M-j4BEA

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω