Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο 14 ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019!
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Ο 14 ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019!


Στις 22 Αυγούστου το 2019, στο κανάλι του στο You Tube, ο δεκατετράχρονος Abighya Anand προέβλεψε ότι ο κόσμος θα περάσει σε μια δύσκολη και σκληρή περίοδο-φάση που θα ξεκινούσε από το Νοέμβριο του 2019 και θα διαρκέσει ως τον Απρίλιο του 2020.

Ο Abighya Anand είναι ενας διάσημος Ινδός ανήλικος Αστρολόγος που έχει εμφανιστεί σε αναρίθμητα περιοδικά και ιστοσελίδες της Ινδίας. Συγκεκριμένα το 2013 έδωσε συνέντευξη στους Times της Ινδίας Ιndiatimes.com” “το οποίο δυστυχώς δεν είναι προσβάσιμο από Ευρωπαϊκές χώρες»  όπου εκεί εξετάστηκαν και οι αστρολογικές του ικανότητες. Και προς έκπληξη πολλών οι γνώσεις του στην Αστρολογία θεωρήθηκαν κάτι σαν παιδικό παιχνίδι για αυτόν.


Αποδείχθηκε πάρα πολύ σωστός προβλέποντας τις τιμές για την αγορά του χρυσού και του αργυρού, όπως και για αλλες δραστηριότητες εμπορικές της Ινδίας,  χρησιμοποιώντας την αστρολογία.

Σχετικά με τον Κορωναίο, μας λέει ότι πρέπει να τον λάβουμε υπόψιν μας σαν έναν παγκόσμιο πόλεμο. Ένα πόλεμο μεταξύ του ιού και της ανθρωπότητας, και το αν εμπλέκονται οι κυβερνήσεις των κρατών ή όχι εναπόκειται στη δική σας κρίση. Αλλά ένα είναι ξεκάθαρο, ότι πρόκειται για πόλεμο, και σ' αυτό ο Anand επιμένει.


Η αίτια που ο Anand θεωρεί ότι η 31η Μαρτίου είναι η κορύφωση του γεγονότος βασίζεται στην αστρολογία. Αναφέρει ότι ο Άρης που θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Δία, και ταυτόχρονα η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Rahu, « Rahou» ο βόρειος Δεσμός της Σελήνης».


Και όπως μας λέει:

Αυτό είναι ένα γεγονός που σπάνια συμβαίνει αστρολογικά, καθώς ο Άρης, ο Κρόνος και ο Δίας θεωρούνται οι πιο ισχυροί πλανήτες διότι αυτοί είναι εξωτερικοί του Ηλιακού μας συστήματος και επομένως όταν ευθυγραμμίζονται πάρα πολύ κοντά η δύναμη που ασκούν επάνω στον πλανήτη Γη είναι τεράστια.

 

Επίσης, η σύνοδος της Σελήνης με τον Βόριο Δεσμό «Rahu» είναι επίσης ισχυρή καθότι η Σελήνη θεωρείται ο πλανήτης που σχετίζεται με την εξάπλωση του υγρού στοιχείου και ο Rahu ¨Βόρειος Δεσμός Σελήνης» θεωρείται και ουράνιο σημείο συνδεδεμένο με την επικοινωνία.

Σχετικά με την εξάπλωση του υγρού στοιχείου, σημειώνει οτι ο βήχας και το φτέρνισμα σε εκείνη την περίοδο θα είναι σε έξαρση βοηθώντας τον ιό να εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο. Αυτό καθιστά αναγκαίο να κρατάμε μεταξύ μας απόσταση κατά τη διάρκεια της περιόδου μεταξύ του μηνός Μαρτίου και του Απρίλιου.


Σχετικά με την 29η Μαΐου, σύμφωνα με τους αστρολογικούς υπολογισμούς του Anand, αναφέρει ότι ο άξονας της διάταξης των πλανητών θα σπάσει και έτσι η πλανήτες στην καινούργια τους διάταξη θα γίνουν πιο ευνοϊκοί για τη θεραπεία (του ιού).


Επίσης:

Από αυτήν την ημερομηνία και μετά θα αρχίσουν να αναφέρονται μειωμένα τα περιστατικά σχετικά με την ασθένεια. Σε σχέση τώρα με την παγκόσμια οικονομία, προβλέπει ότι η δύσκολη κατάσταση που επήλθε παγκόσμια εξαιτίας του Κορωνιού θα τελειώσει στο τέλος του Νοεμβρίου το 2021.   

 

Στο κανάλι του στο You tube με την ονομασία Conscience που σημαίνει «Συνείδηση» μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλά ενδιαφέροντα βίντεο με ή χωρίς Αγγλικούς υπότιτλους:

CORONA - HOPE AMIDST DESPAIR

Κορωναίος: Ελπίδα μέσα στην απελπισία

https://www.youtube.com/watch?v=0iQNu9qwMe4

 

What may happen from MARCH 29TH--APRIL 2ND---Abhigya

Τι θα συμβεί μεταξύ 29ης Μαρτίου και 2 Απριλίου

https://youtu.be/xjdLk83tytU

 

VEDIC ASTROLOGY IS ABSOLUTELY TRUE....Challenge to all Skeptics!

Η Βεδική Αστρολογία είναι μια πραγματικότητα… μια πρόκληση για τους σκεπτικιστές!

https://youtu.be/an1WqwVHJ9g

 

Who is most likely to get the Coronavirus? Be careful Capricornians--Abhigya Anand

Ποιοι είναι πιθανότατα πιο ευάλωτοι στον Κωροναϊο/. Αιγόκεροι να είστε προσεκτικοί.

https://youtu.be/37y9DLGj6jU

 

Μεγάλος παγκόσμιος κίνδυνος για την ανθρωπότητα από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι και τον Απρίλιο του 2020. Αγγλικά και Hindi. Πρώτη δημοσίευση στις 22 Αυγούστου το 2019!

https://youtu.be/nZyNhpqMIHY

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω