Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αστρολογία - ζώδια: Αφροδίτη στους Ιχθείς από 27/3 - 20/4 – Προβλέψεις για σχέσεις και οικονομικά για όλα τα ζώδια.
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Στην αστρολογία η Αφροδίτη στους Ιχθείς από 27/3 – 20/4 φέρνει έντονο ρομαντισμό, ιπποτικές κινήσεις, ενώ είναι υπέροχες ημέρες για όλες μας τις σχέσεις και θα προσπαθήσει να βελτιώσει και θέματα οικονομικά. Θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο, θα ανθίσουν οι κρυφές, αδιέξοδες και παράνομες σχέσεις, αλλά όλο το διάστημα αυτό θα μπορέσουμε να νιώσουμε την απόλυτη μορφή αγάπης και έρωτα. Πολλές από τις επιθυμίες μας θα είναι αρκετά δύσκολο να εκπληρωθούν κυρίως στον αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Θα δημιουργήσει πολλούς κεραυνοβόλους έρωτες, ενώ πολύ πιθανό να διαπιστώσουμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε μακριά από κάποια πρόσωπα που αγαπάμε και ίσως να νιώθουμε και ένα είδος εξάρτησης από αυτά. Χρειάζεται προσοχή γιατί καλός ο ρομαντισμός, το πάθος και τα όνειρα, αλλά όταν πρόκειται για θέματα οικονομικά και επαγγελματικά θα πρέπει να πατάμε γερά τα πόδια μας στη γη και να είμαστε ρεαλιστές πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση, αφού μπορεί μια λάθος εκτίμηση να μας εκθέσει και να μας οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες. Το διάστημα αυτό μπορούν να αναπτυχθούν κάποιες ιδιαίτερα δημιουργικές ιδέες και να βοηθήσουν τα οικονομικά μας, αλλά μπορεί να ακολουθήσουμε και παραπλανητικούς δρόμους που πιθανό να μας κάνουν να χάσουμε κάποια χρήματα αν δεν προσέξουμε. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες να βελτιώσουν θέματα σχέσεων και οικονομικά και να αποφύγουν τα δύσκολα. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο για να μην κάνουν λάθη στις σχέσεις και τα οικονομικά τους είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες καθώς και όσοι έχουν στο προσωπικό τους ωροσκόπιο άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Πώς όμως θα επηρεάσει το πέρασμα της Αφροδίτης από τους Ιχθείς φέτος από 27/3 – 20/4 ξεχωριστά κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Μυστικές συζητήσεις, συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων για σας από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να προσέχετε, γιατί μπορεί να περνάτε καλά μέσα από υπέροχα εξιδανικευμένες, παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, αλλά πολύ πιθανό αργότερα να το πληρώσετε πολύ ακριβά. Προσέξτε κάθε σας βήμα, γιατί μπορεί το διάστημα αυτό το παρασκήνιο να σας ευνοεί, αλλά τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος σας είναι πολλά και επικίνδυνα.

Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που σας έχουν δημιουργήσει απώλειες και κατά το παρελθόν. Ακόμα,  θα υπάρχει άλλο επίπεδο κατανόησης στις σχέσεις σας, διάθεση συμπαράστασης στον περίγυρο (γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο του Απρίλη) αλλά και κρυφές πηγές εσόδων. Υπερβολές οικονομικές καλύτερα να αποφευχθούν  γύρω στις 14, 15 του Απρίλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίεργη τύχη θα σας φέρει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας, αλλά θα πρέπει να έχετε όλες σας τις αισθήσεις σε εγρήγορση για να μην τη χάσετε μέσα από τα χέρια σας. Γεμάτο νέες ευκαιρίες θα είναι όλο αυτό το διάστημα και θα λύσετε αρκετά προβλήματα σε ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και πολύ καιρό, παρόλο που πιθανό να συνεχίσουν να σας δυσκολεύουν κατά κάποιον τρόπο. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα καλή, θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα κερδίσετε πολλά δώρα τόσο από τον αισθηματικό, όσο και από τον επαγγελματικό τομέα που τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σας.

Η Τύχη ούτε πολύ ούτε λίγο είναι με το μέρος σας. Οι στόχοι σας οι επαγγελματικοί θα υποστηρίζονται συχνά εκεί που δεν θα το περιμένετε και τα έσοδά σας πολύ πιθανό να προέρχονται από δύο διαφορετικές πηγές. Ακόμα, πολλές σχέσεις στο προσκήνιο. Δεν θα ήταν καλή ιδέα ωστόσο μέχρι τα μέσα του Απρίλη να σχετιστούν τα οικονομικά σας με φιλικά σας άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου θα σας κάνει να δείτε κάποια πράγματα πιο σοβαρά και να γίνετε περισσότερο συμβιβαστικοί με τα «θέλω» των άλλων. Μπορεί να είστε διαφορετικοί και να ζητάτε άλλα πράγματα από κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αλλά το διάστημα αυτό θα δείτε πως θα πρέπει να υποχωρήσετε, αλλιώς καλύτερα να απομακρυνθείτε από κοντά τους. Ο χώρος της καριέρας κρύβει πολλές νέες ευκαιρίες, αλλά κινηθείτε προσεκτικά και συνεργαστείτε μαζί με άλλους για να κερδίσετε όσο γίνεται περισσότερα.

 Ένας συνεταιρισμός, ένας γάμος, ένας αρραβώνας ή μια συμβίωση θα ήταν ότι καλύτερο. Χρησιμοποιείστε διαφανείς μεθόδους για να πετύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και το ίδιο απαιτείστε και από τους συνεργάτες σας (μέχρι το τέλος του Απρίλη τουλάχιστον). Καλό διάστημα για προβολή επαγγελματική. Κοινωνικότητα αυξημένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών και οικονομικά, παρόλο που νιώθετε περίεργα αυτό το διάστημα. Πολλές νέες γνωριμίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, και προτάσεις θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα, αλλά θα επιδιώκετε και την ηρεμία και την απομόνωσή σας παράλληλα. Στείλτε τα μηνύματα που θέλετε, συναντήστε ανθρώπους ιδιαίτερα γοητευτικούς και ξεκινήστε καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες αφού έχετε πολλά να κερδίσετε τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα το διάστημα αυτό και μη φοβάστε να ανοιχτείτε, πάντα όμως με προσοχή. Ξεκινήστε διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, σεμινάρια και δημόσιες σχέσεις που θα σας μάθουν πράγματα και θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με τους άλλους.  

 Παρά την ταλαιπωρία του Κρόνου στον Αιγόκερω (ειδικά το 2ο δεκαήμερο) η άνοιξη διευρύνει τους ορίζοντες σας τους πνευματικούς, και σας αποζημιώνει με προτάσεις, ταξίδια, συμφωνίες, μετακινήσεις εποικοδομητικές. Εξομαλύνονται σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας και εκκρεμότητες νομικές λύνονται. Δηλώσεις αγάπης από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά και για κάποιους πρόταση επίσημης δέσμευσης.

ΛΕΩΝ

Το διάστημα από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου η Αφροδίτη στους Ιχθείς θα φέρει τεράστια ερωτική έλξη για πρόσωπα και καταστάσεις γεμάτα μυστήριο. Ο ερωτικός τομέας θα είναι υπερδραστήριος, όλο πάθη και εντάσεις, οι οποίες μπορούν να σας βγουν και σε καλό. Αποφύγετε τη ζήλια, την έντονη κτητικότητα και τον απόλυτο έλεγχο στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, γιατί μπορεί να χαλάσετε σχέσεις που πάνε αρκετά καλά, ή αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβληματάκια. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε αδιέξοδες, κρυφές ή παράνομες σχέσεις που δεν σας βγάζουν πουθενά, και μπορεί να σας προκαλέσουν μεγάλο πόνο και απογοήτευση, και ελάχιστες στιγμές χαράς και απόλαυσης. Θα χρειαστεί να συνδιαλλαγείτε με τα βαθύτερα κομμάτια του εαυτού σας προκειμένου να απαλλαγείτε από σκέψεις βασανιστικές ζήλειας και κτητικότητας.

Κάποιοι από σας θα είναι οι αποδέκτες μιας τέτοιας κατάστασης (το πρώτο δεκαήμερο του μήνα Ιδιαίτερα ). Σαν δράση επαγγελματική κινείστε άμεσα και αποτελεσματικά προς νέες κατευθύνσεις παρ΄ότι οι αντικειμενικές συνθήκες δεν είναι εύκολες. Έσοδα υπό μορφή δανείου ή χρήματα που σας οφείλονται θα τα εισπράξετε τελικά αλλά μετά τις 15. Διπλές σχέσεις για μια μικρή μερίδα των εκπροσώπων του ζωδίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου θα κάνει τους άλλους λίγο πιο θετικούς μαζί σας, ακόμα κι εκείνους που ήταν ιδιαίτερα καχύποπτοι ή αρνητικοί κατά το προηγούμενο διάστημα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με ανθρώπους που είχατε ψυχραθεί, αρκεί να κάνετε κι εσείς κάποια μικρά βηματάκια εκεί που πιστεύετε πως πραγματικά αξίζει. Μη χάνετε όμως πολύτιμο χρόνο αν δείτε πως δεν αξίζει. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην είστε υπεραισιόδοξοι και πολύ σίγουροι για πρόσωπα και πράγματα που δεν έχετε ελέγξει λεπτομερώς εσείς οι ίδιοι, για να μην γίνουν λάθη ανεπανόρθωτα.

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Να το έχετε στο νου σας αυτό όταν οι άλλοι επιδεικνύουν ένα αγγελικό πρόσωπο. Σχέσεις και συνεργασίες θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο το πρώτο δεκαήμερο του Απρίλη αλλά έχει ήδη αρχίσει για σας μια ανανεωτική περίοδος, ένα νέο ξεκίνημα ζωής (για το 1ο δεκαήμερο) που παρά κάποιον εκνευρισμό περαστικό ,σας ανοίγει μια πόρτα στην εποικοδομητική αλλαγή.

ΖΥΓΟΣ

Πρακτικά ζητήματα θα χρειαστεί να επιλύσετε με την Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου ακόμα κι αν σας φαίνονται ιδιαίτερα δυσάρεστα ή βαρετά. Πρακτικά ζητήματα που είτε αφορούν τις σημαντικότερες σχέσεις σας είτε τη δουλειά, θα πρέπει να τα ξεκαθαρίσετε για να νιώσετε κι εσείς καλύτερα, αφού μάλλον σας έχουν ήδη ταλαιπωρήσει αρκετά. Δεν θα πρέπει να πιέζετε καταστάσεις που βλέπετε πως δεν είναι ακόμα ώριμες για σας. Προσπαθήστε, όσο μπορείτε, χρησιμοποιώντας την υπέροχη διπλωματία σας, να μάθετε τι συμβαίνει εκεί που υπάρχουν κάποια μπερδεμένα μηνύματα ή δεν ξέρετε ακριβώς που βαδίζετε, για να σας φύγουν και οι αμφιβολίες. Προσέξτε περισσότερο θέματα εργασιακά και υγείας.

Ίσως σας κουράσουν περισσότερο στην αρχή του μήνα, αλλά φαίνεται ότι όλα καλυτερεύουν γύρω στις 15. Κάποιοι από σας θα συμπαρασταθούν στο πρόβλημα ενός αγαπημένου προσώπου. Αισθηματικά θετικά και ψυχολογία ανεβασμένη από τις 15 και μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου να σας ευνοεί κυρίως σε θέματα ερωτικά και παιδιών, αλλά θα σας φέρει και πολλά προβλήματα και λάθος κινήσεις. Θα βγαίνετε πιο συχνά έξω για διασκέδαση, θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αλλά πολύ πιθανό να υπάρξει και μια δυσαρέσκεια από άλλες στενές σχέσεις σας. Η δημιουργικότητά σας αυτές τις μέρες, θα είναι το κάτι άλλο, αλλά δεν θα μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.

Τολμήστε να κατακτήσετε και να περάσετε καλά με τους ανθρώπους που θέλετε, όμως προσέξτε να μην ρισκάρετε πολλά. Εν αρχή ευνοείστε ερωτικά και η τύχη οικονομικά είναι με το μέρος σας. Ωστόσο δεν θα λείψουν τα παραστρατήματα στις σχέσεις ή μια νεφελώδης, απροσδιόριστης αιτίας  δυσθυμία στα ζητήματα αυτά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Διασκέδαση ,χαρά απ΄τα παιδιά, η αναγγελία ενός νέου απογόνου και δώρα της αρεσκείας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν είναι και τόσο ευνοϊκή για σας. Μάλλον θα σας φέρει κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις, άγχος και αγωνία στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Το διάστημα από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας, να αλλάξετε σπίτι, να μετακομίσετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα μέρος της ακίνητής σας περιουσίας ή να τρέχετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, μπορείτε να προσεγγίσετε ανθρώπους από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και προσπαθώντας να λύσετε παρεξηγήσεις πιθανό να κάνετε τα πράγματα χειρότερα.

Ανεξάρτητα βέβαια από αυτό στην καλή ή κακή σας διάθεση προστίθεται τώρα και η ωραιοποίηση του χώρου που ζείτε ή και του επαγγελματικού σας χώρου. Φυσικά και θα ξεφύγετε οικονομικά (από 8 ε ως 15 Απρίλη ) αλλά έχετε την ανάγκη να προσφέρετε μικρές πολυτέλειες στον εαυτό σας τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου θα φέρει πολλές καινούργιες ευκαιρίες και προτάσεις για σας τις οποίες θα πρέπει να δεχτείτε, εφόσον διαπιστώσετε πόσο πολύ σας ευνοούν. Θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και πράγματα, θα έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο σε μέρη γνώριμα και μη, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Μπορεί οι συνεχείς μετακινήσεις να σας κουράσουν, αλλά μέσα σας θα νιώσετε μια βαθιά ικανοποίηση για αυτά που θα πετύχετε αυτό το διάστημα, γι’ αυτό μην κάτσετε ούτε λεπτό.

Τρέξτε να προλάβετε όλη την εύνοια της περιόδου αυτής. Έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε λίγο απ΄τις πιέσεις της καθημερινότητας. Θα προσφέρετε στον εαυτό σας κάτι που από καιρό επιθυμείτε. Καινούριο μέσον μεταφοράς, τηλέφωνο, ένα σύντομο ταξίδι. Επικοινωνείτε πιο άμεσα και θετικά με το περιβάλλον σας ,ακόμα κι αν αυτό σας μεταφέρει νέα που δεν σας κάνουν ευτυχείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ καλά νέα σας φέρνει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, κυρίως για θέματα οικονομικά όπου θα φροντίσει για σας από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου. Θα έχετε μια αύξηση των εσόδων σας, αλλά προσέξτε πολύ για να μην έχετε και μία παράλληλη αύξηση στα έξοδα, λόγω του ότι θα θέλετε να κάνετε μια σειρά από αγορές αυτό το διάστημα. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων τις μέρες αυτές, που θα παραμείνουν σταθερές από τώρα και στο μέλλον. Στον αισθηματικό τομέα, τώρα μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέσεις που είναι σημαντικές και έχουν πολλά ακόμα να σας δώσουν.

 

Μην ανακατεύετε θέματα αισθηματικά, οικογενειακά  και οικονομικά, γιατί δεν σας συμφέρει. Αν υπάρχει ένα ακίνητο ανεκμετάλλευτο έως τώρα, καλή περίοδος να σας αποφέρει έσοδα.  Αλλαγές στο περιβάλλον που σας ικανοποιούν. Ώρα να αποκτήσετε ένα χώρο στις προδιαγραφές σας. Δημιουργικό διάστημα, με αύξηση των οικονομικών, παρ΄ότι στα έξοδα θα ξεφύγετε λίγο. Για κάποιους μανία για αγορές!

ΙΧΘΕΙΣ 

Στο δικό σας ζώδιο η Αφροδίτη θα παραμείνει από τις 27 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου και θα βάλει το χεράκι της διορθώνοντας πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας, αλλά και πάλι χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς. Το διάστημα αυτό θα νιώσετε πως έχετε μία ακόμη ευκαιρία με το σύντροφό σας και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούργια βήματα μαζί, αρκεί να αποφύγετε τη γκρίνια. Βελτιώστε την εξωτερική σας εμφάνιση, αναθερμάνετε σχέσεις που είχαν παγώσει, βελτιώστε τα έσοδά σας με νέες κινήσεις έως και τις 30/4 και κάντε δημόσιες σχέσεις που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας.

 Ψάρια (την τύφλα μες στα μάτια μου που έλεγε και η γιαγιά μου!) ομορφαίνετε ,γλυκαίνετε σαν υπάρξεις ,ασχολείστε με τα συναισθήματα σας παραπάνω ίσως απ΄ότι πρέπει. Πιο ευαίσθητοι, άρα και πιο ευάλωτοι εδώ μέχρι τις 10 /4 που τα θέματα σας μεγαλοποιούνται από εσάς τους ίδιους πρώτα, και τα των άλλων επίσης.  Ενσυναίσθηση αυξημένη. Παρ΄όλα αυτά ,στα ζητήματα καρδιάς αφήνετε τους άλλους να σας πλησιάσουν και αξιολογείτε. Κρατάτε πάντα ένα κρατούμενο μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Πηγη για το anew.gr: Αναστασία

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω