Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Άρης στους Διδύμους από 30/10/2022 έως και τις 14/1/2023 – Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Συγγραφέας: Ιωάννης Παναγιωτόπουλος   Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ  ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ 2022

Στην Αστρολογία ο Άρης στους Διδύμους ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 βασικά κάνει ταχύτατες τις αποφάσεις και τις κινήσεις μας, ενώ η διάθεση για ταξίδια, βόλτες και μετακινήσεις θα είναι αυξημένη. Σύμφωνα με την αστρολογία, ο πλανήτης Άρης που σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες, στο ζώδιο των Διδύμων θα επαναφέρει τη λογική σε όλες τις πράξεις μας. Ο Άρης στους Διδύμους φέτος, με το μοιραίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και την Αντι-παραλληλία με άξονα Κρόνου/Νοτιου δεσμού της Σελήνης (Η επιθυμία κάποιου να αποδεσμευτεί από συναισθηματική καταπίεση. Υποφέροντας διαμέσου άλλων. Ένας βεβιασμένος χωρισμός. R.Ebertn) κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα προκαλέσει σε μεγάλο βαθμό εξαπατήσεις, παραπλανήσεις και μπερδέματα. Θα φέρει πολλές κρυφές διαπραγματεύσεις, ενώ πολλά θα γίνονται στο παρασκήνιο και δεν θα τα μαθαίνουμε. Εκείνοι που θα είναι ιδιαίτερα νευρικοί και θα έχουν τα περισσότερα και σημαντικότερα προβλήματα, είναι κυρίως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Μια γενικευμένη ανησυχία και ένταση θα υπάρχει διάχυτη όλες αυτές τις μέρες, ενώ το παρασκήνιο θα δρα ανενόχλητο και δύσκολα θα μπορεί να το ανακαλύψει κανείς. Εκείνοι που θα είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και μπορούν να βγουν ακόμα και κερδισμένοι αν αναλάβουν σημαντικές πρωτοβουλίες, θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται όλες οι συζητήσεις και γενικότερα οι επαφές μας, όπου μπορεί να επικρατήσει ξαφνικά μεγάλη ένταση από το πουθενά και θα είναι δύσκολο να την ελέγξουμε, και θα πρέπει να αποχωρήσουμε άμεσα για να μην πάρουν τα πράγματα μεγαλύτερες διαστάσεις. Πώς θα επηρεάσει ο Άρης Ανάδρομος στους Διδύμους από τις 30 Οκτωβρίου 2022 έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες και συνεχείς επαφές για να καταφέρετε αυτά που θέλετε με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομο από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες, γεγονός που θα σας κουράσει αφάνταστα και θα σας γεμίσει με έντονη ανησυχία για το παρόν και το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να γίνετε σκληροί με άτομα από το περιβάλλον σας, το εργασιακό ή οικογενειακό, καθώς δεν βλέπετε να ενεργούν και με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίστε να μην πιέζετε καταστάσεις που ακόμα δεν είναι ώριμες, αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να είστε απότομοι, συμφωνίες, μετακινήσεις και ταξίδια, και κινηθείτε όσο γίνεται πιο διακριτικά και με περισσότερη διπλωματία για να γλιτώσετε τις παράπλευρες απώλειες. Τώρα χρειάζονται σκληρές διαπραγματεύσεις για να πετύχετε κάτι σημαντικό. Προσπαθήστε το γιατί το αξίζει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων Ανάδρομο από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες θα φέρει καταστάσεις γεμάτες ένταση, που θα αφορούν τον τομέα των εσόδων σας, τα οποία θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ανάλογα με τις κινήσεις που θα κάνετε το διάστημα αυτό, μπορείτε να έχετε μια ραγδαία άνοδο των οικονομικών σας, ή μια ραγδαία πτώση, αν ρισκάρετε κάτι παραπάνω από τη λογική ή από τις προετοιμασίες και τον προγραμματισμό σας. Καλύτερα όμως να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις, και να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, για να επωφεληθεί η οικονομική σας κατάσταση, και να αποφύγετε τις συγκρούσεις που θα σας φέρουν έξοδα αντί για κέρδη. Στα συναισθηματικά προσπαθήστε να μην τσακώνεστε για θέματα οικονομικά, και αποφύγετε κάθε συζήτηση ή εμπλοκή.

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δικό σας ζώδιο ανάδρομος, ο Άρης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες θα φέρει πολλές μοιραίες συναντήσεις, γνωριμίες, σχέσεις ή ακόμα και κάποια νέα ή αλήθειες που βγαίνουν στην επιφάνεια και που δεν έρχονται τυχαία στη ζωή σας, αλλά θα φροντίσουν να αλλάξουν πολλούς τομείς ριζικά. Ο έντονος εκνευρισμός και η αυξημένη εσωτερική σας ένταση, δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία όλο το διάστημα αυτό και θα ξεσπάσετε άσχημα, ενώ, μοιραία πάθη θα προσπαθήσουν να δώσουν μια διαφορετική νότα στην ερωτική σας ζωή και θα ζήσετε πιο έντονα. Αδιέξοδες σχέσεις, δεν θα μπορέσετε τώρα να τις αποφύγετε, γι’ αυτό φροντίστε τουλάχιστον να τις απολαύσετε για όσο κρατήσουν, ακόμα κι αν βάλουν σε κίνδυνο άλλες εξίσου σημαντικές σχέσεις, που έχετε στη ζωή σας. Μην κάνετε συζητήσεις υπό το καθεστώς έντασης τις μέρες αυτές, γιατί δεν θα αποδειχθούν και ιδιαίτερα σωστές, εκτός κι αν φροντίσετε να είστε ήρεμοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη προσοχή με την υγεία σας χρειάζεται το διάστημα όπου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες καθώς θα φέρει αρκετά προβλήματα, και δεν χρειάζεται να προσθέτετε και άλλα. Κρυολογήματα και γρίπη που μπορεί να σας καταβάλουν σωματικά την περίοδο αυτή, προσπαθήστε να τα περάσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα μένοντας στο σπίτι, αποφεύγοντας τις πολλές εξόδους. Οι απώλειες σε όλα τα επίπεδα καραδοκούν και μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Το διάστημα αυτό δεν θα είστε και στα καλύτερά σας. Θα είστε αρκετά νευρικοί, θα έχετε έντονο εσωτερικό θυμό, και ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα και να κάνετε έναν απολογισμό, χωρίς να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Στα ερωτικά, αν περάσει ο πρώτος θυμός και δεν είστε επικριτικοί, μπορεί να σας βγει θετικά, με πολύ πάθος.

 

ΛΕΩΝ

Ριζικές αλλαγές στους στόχους και τα όνειρά σας θα προσπαθήσει να φέρει ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες καθώς μοιραία γεγονότα θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη σε πολλά και να πάρετε διαφορετικούς δρόμους, απ’ αυτούς που είχατε αρχικά προγραμματίσει. Παρόμοιες αλλαγές και ίσως και έντονες διαφωνίες πιθανό να φέρει και στον τομέα της φιλίας, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξουν ριζικές οι σχέσεις με κάποιους φίλους. Σίγουρα θα εκνευριστείτε με την στάση και τη συμπεριφορά κάποιων φίλων, ενώ άλλοι θα μπουν δυναμικά στη ζωή σας. Μη γυρίσετε σε παλαιότερες ερωτικές σχέσεις το διάστημα αυτό, γιατί μπορεί ο ερωτισμός να σας ενώνει, αλλά δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε συγκρούσεις, που θα έχουν μεγαλύτερη ένταση από πριν. Βάλτε δυναμικά νέους στόχους και φροντίστε τώρα που είστε δυνατοί να ξεκινήσετε την υλοποίησή τους μετά τις .

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές δυσκολίες θα φέρει για σας ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες κυρίως στον τομέα της καριέρας αλλά και στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Όλη αυτήν την περίοδο θα αναγκαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες που δεν θα τις κάνατε υπό άλλες συνθήκες αν κάποια μοιραία γεγονότα δεν σας ανάγκαζαν. Προχωρήστε σε ριζικές αλλαγές γιατί αν δεν το κάνετε εσείς, σίγουρα θα σας προλάβουν από μόνες τους και δεν θα σας αφήσουν και πολλά περιθώρια δράσης ή αντίδρασης. Θα βάλετε υψηλούς στόχους ή έχετε βάλει ήδη και θα δείτε τώρα πως είναι δύσκολο να τους πραγματοποιήσετε, παρόλο που θα το θέλετε πολύ. Στα ερωτικά μάλλον δεν θα έχετε και πολύ το μυαλό σας, λόγω πρακτικών προβλημάτων και αυτό θα προβεί εις βάρος της ερωτικής σας ζωής και μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Προσέξτε γενικότερα τους καυγάδες.

 

ΖΥΓΟΣ

Μοιραίες συναντήσεις, συζητήσεις, γνωριμίες και σχέσεις φέρνει για σας ο Άρης στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων αλλά ανάδρομος, από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες. Φαίνεται πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και αυτό καλείστε τώρα εσείς να εξακριβώσετε. Το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα για να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε σημαντικά κομμάτια από ένα παζλ που σας ενδιαφέρει πολύ. Μην αφήσετε καμμιά γνωριμία ή συνάντηση που σας κίνησε το ενδιαφέρον το διάστημα αυτό να πάει χαμένη, γιατί θα σας δώσει πληροφορίες και θα σας μάθει πράγματα που έχετε απόλυτη ανάγκη για να συνεχίσετε. Ασχοληθείτε για να μάθετε περισσότερα με μαθήματα ή σεμινάρια για τομείς που σας ενδιαφέρουν πραγματικά και δεν θα χάσετε. Μην υπογράψτε νέες συμφωνίες και συμβόλαια, αν δεν τα εξετάσετε εξονυχιστικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη ανησυχία για θέματα οικονομικά θα φέρει για σας ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες καθώς τα έξοδά σας συνεχώς αυξάνονται και μάλλον δεν θα συμβαίνει το ίδιο και με τα έσοδά σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά προσπαθήστε να μην έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα γιατί είναι πολύ πιο πιθανές οι απώλειες από τα κέρδη. Ο ερωτισμός σας είναι αρκετά ανεβασμένος και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε μοιραίες σχέσεις χωρίς όμως διάρκεια, αλλά θα ζήσετε έντονες καταστάσεις. Μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες τώρα σας ευνοούν, αλλά φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί μπορεί να φέρουν απώλειες οικονομικές ή αισθηματικές, αργά ή γρήγορα και με τους λάθος χειρισμούς. Δοκιμάστε να μην αδικήσετε άτομα που σας έχουν σταθεί, γιατί το διάστημα αυτό μπορεί να τους χάσετε χωρίς να το καταλάβετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών σας ο Άρης θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες και θα φέρει πολλές συγκρούσεις με τους άλλους γενικότερα, καθώς οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα εριστικοί και απότομοι μαζί σας, συχνά ίσως και χωρίς λόγο. Δύσκολα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε την ένταση που υπάρχει στις πιο σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ σκέψεις ριζικών αλλαγών θα περάσουν από το μυαλό σας την περίοδο αυτή. Μοιραία πάθη και έρωτες μπορούν να σας δώσουν πρόσκαιρη χαρά, γι’ αυτό, μη ρισκάρετε σταθερές σχέσεις που σας δίνουν ασφάλεια και σταθερότητα για σχέσεις ακραίες και αμφιβόλου διάρκειας. Μην κάνετε καμία παρορμητική κίνηση το διάστημα αυτό δίχως να σκεφτείτε σωστά γιατί θα το μετανιώσετε. Πολλοί και πολλά θα είναι εναντίον σας τώρα, ίσως χωρίς να το αξίζετε, και μόνο υπομονή θα πρέπει να κάνετε για να περάσει το διάστημα αυτό χωρίς απώλειες από τους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Η εσωτερική σας ένταση και ανησυχία για θέματα που αφορούν τους τομείς της υγείας και της εργασίας αυξάνονται με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος, από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες. Προσπαθήστε να μην εκφράσετε όλη αυτήν την ένταση που κρύβετε μέσα σας στους άλλους γιατί θα κάνετε τα πράγματα ακόμα χειρότερα στο περιβάλλον σας. Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να επιλύσετε πρακτικά προβλήματα αλλά καλύτερα αποφύγετε τις απότομες κινήσεις, γιατί δεν σας συμφέρουν καθόλου. Βάλτε περισσότερη οργάνωση στη ζωή και στο χρόνο σας, για να νιώσετε και μεγαλύτερη ασφάλεια. Αναζητήστε μια νέα ή μια δεύτερη δουλειά, πιο σταθερή, όπου θα σας δίνει αυτά που έχετε ανάγκη την περίοδο αυτή και θα δείτε πως θα πέσετε με τα μούτρα, καθώς θα σας αρέσει πολύ. Φροντίστε την υγεία σας και προσπαθήστε με νέες τεχνικές να αποβάλετε το τεράστιο άγχος και αγωνία που έχετε, ίσως όχι για σημαντικούς λόγους πολλές φορές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον ερωτικό τομέα ο Άρης στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες θα φέρει πολλές και έντονες καταστάσεις, έντονη ερωτική διάθεση και συναισθήματα για πρόσωπα που απλά σας ενδιαφέρουν, αγαπάτε ή εκτιμάτε ιδιαίτερα. Ο ερωτισμός σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και θα αφεθείτε σε μοιραία ερωτικά πάθη και έρωτες, που θα σας δώσουν προσωρινή όμως μεγάλη χαρά αλλά πολύ πιθανό προσωρινή. Θα πρέπει, βέβαια, να προσέξετε για να μην ξεπεράσετε κάποια όρια και πληγωθείτε. Τολμήστε να ζήσετε πιο έντονα στον ερωτικό τομέα και να αναλάβετε εσείς πρωτοβουλίες, για να έχετε αυτό που θέλετε. Το διάστημα αυτό ο Άρης θα φροντίσει να σας ομορφύνει περισσότερο, και θα βγαίνετε πιο συχνά έτσι ώστε να διασκεδάζετε περισσότερο με φιλικές και αγαπημένες παρέες. Δοκιμάστε να είστε ξεκάθαροι στα ερωτικά σας και να αποφύγετε τις διπλές καταστάσεις, γιατί σύντομα θα σας μπλέξουν άσχημα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων ανάδρομος από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14η Ιανουαρίου 2023 για 74 ημέρες δεν είναι και ότι καλύτερο για σας, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τεράστιες εντάσεις και δυσκολίες κυρίως σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Πολλές συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή έντονος θυμός μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες ενέργειες, αν δεν φροντίσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω την κατάλληλη στιγμή και να χειριστείτε κάθε θέμα που θα προκύψει με διπλωματία. Αποφύγετε οποιαδήποτε απόφαση ή κίνηση το διάστημα αυτό σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, και την ακίνητή σας περιουσία, γιατί οι απώλειες που θα έχετε τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, θα αποβούν μοιραίες για σας. Υλοποιήστε δυναμικά παλαιότερες αποφάσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Συναισθηματικά θα έχετε πολύ θυμό και πρέπει να φροντίσετε να βγει δημιουργικά για να μην σας «φάει».

Ποιους θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα το 2022

Σκορπιούς που γεννήθηκαν  από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου

Τοξότες που γεννήθηκαν από τις 23 Νοεμβρίου έως και 21 Δεκεμβρίου

Και Αιγόκερους που γεννήθηκαν από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι και την 14η Ιανουαρίου

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ 2022

Οι υπόλοιποι περιμένετε σύντομα (μετά τον Ερμή και  της Αφροδίτης ανάδρομους για το άρθρο μας «Πότε, Πού και Πώς» με συγκεκριμένες ημερομηνίες για όλους.

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω