Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Τα Ζώδια το Φθινόπωρο 2018
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 
 
 

Κριός
 
Το διάστημα του φθινοπώρου Κριέ, σε περιμένει ένα ευχάριστο γεγονός στο σπίτι ή την οικογένεια σου που αφορά είτε τη γέννηση ενός παιδιού, είτε τη δέσμευση ή το γάμο ενός ατόμου από το οικογενειακό σου περιβάλλον. 
 
Κατά τη διάρκεια των τριών αυτών μηνών (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) θα υπάρξουν εντάσεις στην ερωτική ή την προσωπική σου ζωή, καθώς ίσως χάσεις την εμπιστοσύνη σου στο έτερο ήμισυ ή ίσως σου δημιουργεί αβεβαιότητα με τη συμπεριφορά και τα άστατα συναισθήματα του. 
 
Όλα τα γεγονότα που θα φέρει το φθινόπωρο θα σε αναγκάσουν να αναζητήσεις νέους τρόπους να γίνει αρμονική η σχέση σου και φυσικά να ξεκαθαρίσεις μέσα σου όλα όσα μπορείς να περιμένεις στο μέλλον για την προσωπική σου ζωή. 
 
Είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη περίοδος για σένα οικονομικά και είναι πολύ πιθανό να λάβεις χρήματα από κάποια συναλλαγή. Ταυτόχρονα όμως να είσαι προσεκτικός με κάποια εξάδα που θα σε επιβαρύνουν γιατί δεν τα είχες υπολογίσει. 
 
Μπορείς να περιμένεις προσκλήσεις για να επισκεφθείς φίλους ή να σε επισκεφθούν φίλοι ή συγγενείς στο σπίτι σου, καθώς και άλλες προτάσεις για συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Πιθανότατα θα αρνηθείς κάποιες για δικούς σου σοβαρούς λόγους.
Ενδέχεται αυτό τον καιρό να βιώσεις την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου.
 
Δώσε τώρα την προσοχή σου σε θέματα του σπιτιού ή κάποιου ακινήτου και όσους συνδέονται με αυτό, γιατί ίσως οι αποφάσεις τους και οι ενέργειες τους να μην είναι προς όφελος σου και αυτό θα σου φέρει απογοήτευση.
 
Μια ευκαιρία που άφησες στην άκρη στο παρελθόν επανέρχεται με σκοπό να σου φέρει ανάπτυξη, και αυτή τη φορά θα βάλεις όλη σου την τέχνη για να πετύχεις το επιθυμητό για εσένα αποτέλεσμα. Σκέψου σοβαρά και προγραμμάτισε τις κινήσεις σου!

 
 
Ταύρος
 
 
Τούτο το φθινόπωρο Ταύρε, έρχεσαι αντιμέτωπος με γεγονότα συναισθηματικής φύσεως που σχετίζονται με κάποιο παιδί ή εγγόνι, που ίσως δεν είναι κοντά σου, αλλά τα γεγονότα που το αφορούν έχουν να κάνουν με κάποιο ταξίδι.
 
 
θα βιώσεις έντονα συναισθήματα για αυτό θα ήταν καλό να βρεις τρόπους να παραμείνεις ήρεμος και να αφήσεις στην άκρη ότι σε αγχώνει. 
 
 
Αυτό το διάστημα θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. 
 
Καλό είναι να είσαι προσεκτικός χωρίς να γίνεσαι καχύποπτος. Να είσαι σε εγρήγορση προτού μια κατάσταση εξελιχθεί αναπάντεχα σε πρόβλημα.
 
 
Οι φθινοπωρινοί μήνες ευνοούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά σου σχέδια. Είναι πιθανή μια αύξηση ή μία ευκαιρία για να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες στη δουλειά σου. θα είναι επίσης μια σημαντική περίοδος για  σένα που δίνεις εξετάσεις στο σχολείο σου ή για σένα που κάνεις μια παρουσίαση στον εργασιακό σου χώρο. 
 

 
Ταυρίνες, έρχονται μεγαλύτερες ευθύνες για εσάς που μεγαλώνετε παιδιά, και αυτές αφορούν την ανάπτυξη ή την εκπαίδευσή τους. Ενημερωθείτε σχετικά και θα βρείτε την καταλληλότερη λύση για τα μικρά σας! 
 
 
Οι άνδρες Ταύροι θα έρθετε σε επαφή με κάποιο φιλικό πρόσωπο και θα μοιραστείτε μαζί του ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τη ζωή του, που είναι πιθανό να σχετίζεται με αλλαγή κατοικίας, αλλαγή δουλειάς ή την πορεία μιας δικαστικής υπόθεσης.
 

 
 
 
 
Δίδυμος
 
 
Δίδυμε για σένα το φθινόπωρο θα φέρει μεγάλες προσδοκίες σχετικά με την υλοποίηση των επιθυμιών και των σχεδίων σου. Ίσως πληγωθείς από την άδικη προς εσένα  συμπεριφορά κάποιου φίλου ή γνωστού, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα σε εκπλήξει καθώς γνωρίζεις πάντα με ποιον έχεις να κάνεις.
 
 
Το στρες και η στεναχώρια δεν είναι καλός σύμβουλος για να αντιμετωπίσεις γεγονότα που έχουν να κάνουν με συγγενείς. θα είναι αυξημένες οι υποχρεώσεις σου στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς επίσης θα παρευρεθείς σε ένα σημαντικό γεγονός για τη ζωή κάποιου αγαπημένου ατόμου με το οποίο μπορεί να έχεις και επαγγελματικές επαφές.
 
 
Αυτό το διάστημα καλό είναι να μην επιτρέψεις να ευδοκιμήσουν ίντριγκες με συνεργάτες ή συναδέλφους γιατί δεν σε αφορούν άμεσα και δεν κάνουν καλό σε κανέναν. Αντιθέτως μπορεί οι συμβουλές σου να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και να βοηθήσεις να βρεθεί η πιο κατάλληλη λύση. 
 
 
Μια δυσκολία στις σχέσεις, στο γάμο ή στην προσωπική σου ζωή ενδεχομένως να ταράξει τα νερά του φθινοπώρου για σένα Δίδυμε, αλλά αυτό θα σε βάλει σε κίνηση και θα ενεργοποιήσεις τους μηχανισμούς για να βρεις τις άκρες σου. 
 
 
Δώσε προσοχή σε νομικά ζητήματα ώστε να δρομολογηθούν οι υποθέσεις σου προς όφελος σου. 
 

 
 
 
Καρκίνος
 
 
Το φθινόπωρο για σένα Καρκίνε θα προκύψει μια αναστάτωση στα οικονομικά σου. Ίσως αγχωθείς από μια μείωση των εσόδων σου, για αυτό είναι απαραίτητο να βάλεις προτεραιότητα και να σχεδιάσεις καλύτερα τον προϋπολογισμό σου ξανά από την αρχή ώστε να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις οικονομικές υποχρεώσεις που δεν είχες προβλέψει ή αδιαφόρησες για αυτές κατά το παρελθόν. 
 
 
Θα έχεις επικοινωνία και συναντήσεις με άτομα διαφορετικής κουλτούρας από σένα ή με άτομα που προέρχονται από το εξωτερικά γενικότερα, και αυτό θα διευρύνει τους ορίζοντες σου.
 
 
Βαλε μπρος τα ταλέντα σου και τότε θα έχεις προσωπική επιτυχία σε κάποιο παλιό στόχο ή σχέδιο που είχες αφήσει πίσω σου, και δέξου την πολύτιμη συμβουλή κάποιου φίλου. Η βοήθεια έρχεται πάντα εκεί που δεν το περιμένεις!! 
 
 
Αυτό το διάστημα ίσως σε αναστατώσει κάποιο γεγονός στην ευρύτερη οικογένεια ή στη γειτονιά σου, αλλά αν δώσεις βάση στην επικοινωνία, ό,τι κι αν σε απασχολεί θα βρει το δρόμο του. 
 
 
Οι άνδρες Καρκίνοι ασχοληθείτε με το σπίτι σας και δώστε του όλη σας τη φροντίδα!
 
Οι γυναίκες Καρκίνοι θα λάβετε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα μέσα από τα όνειρα σας. Δώστε του προσοχή!! 
 

 
 
 
Λέων
 
 
Για σένα Λέοντα το φθινόπωρο φέρνει εκπλήξεις για το παιδί ή κάποιο νεαρό άτομο στη ζωή σου. Ίσως τα νέα που θα μάθεις αφορούν μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.
 
Σημαντικά θα είναι τα γεγονότα που θα συμβούν στη ζωή ενός δικού σου παιδιού, εάν έχεις. 
 
 
Αυτό το διάστημα θα είναι καλό να δώσεις την προσοχή και τη φροντίδα σου στον τομέα της υγείας της δικής σου ή κάποιου πολύ δικού σου ανθρώπου. 
 
 
Υποχρεώσεις σε σχέση με τους συγγενείς ή το σύντροφό σου θα χρειαστούν τη φροντίδα σου. Εάν παρατηρήσεις πιο προσεκτικά, θα διαπιστώσεις πως οι απώλειες που είχες από την αρχή αυτής της χρονιάς δεν προέκυψαν τυχαία, όμως τώρα η ζωή σου δίνει μια μεγάλη, καινούργια ευκαιρία να πράξεις διαφορετικά γιαυτό σε παροτρύνω να την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο για σένα τρόπο. 
 
 
Σχεδίασε με ενθουσιασμό και προετοιμάσου για ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσεις ως το τέλος της χρονιάς. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί και ίσως πρόκειται για ένα ταξίδι αναψυχής για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
 
 
Κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου σου ίσως να μετακινηθούν σε μια άλλη πόλη, ή να σκεφτούν και το ενδεχόμενο να μετακομίσουν σε άλλη χώρα !!!  
 

 
 
 
 
Παρθένος
 
 
Για σένα Παρθένε αυτό το φθινόπωρο φέρνει εργασία και χαρά!!! Αυτό το διάστημα σε περιμένει τρέξιμο, αλλά θα είναι και μια εξαιρετική περίοδος για σένα να συζητήσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα, να δεχθείς μία νέα προσφορά στο κομμάτι της εργασίας και να αναπτύξεις τις δημόσιες σχέσεις σου για να εξελιχθείς επαγγελματικά! 
 
 
Στο οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον ένας γάμος ή τα νέα για μια δέσμευση θα σε εκπλήξουν ευχάριστα, και επίσης θα υπάρξουν εξελίξεις στο οικογενειακό και συγγενικό σου περιβάλλον όσον αφορά τη μόρφωση ή την καριέρα. 
 
 
Ίσως τώρα είναι ο καιρός να σκεφθείς και να πραγματοποιήσεις μια σημαντικά αγορά που θα βελτιώσει το σπίτι σου. Αυτοί είναι οι καταλληλότεροι μήνες για να επιδιορθώσεις τα πράγματα που χρειάζεται, αλλά και παράλληλα να σκεφθείς ακόμα και να αλλάξεις τόπο διαμονής. Το φθινόπωρο θα σου φέρει ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις στο σπιτικό σου από κάποιον που προσωρινά μένει και εργάζεται μακριά!
 
 
Είναι σημαντικές οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις αυτούς τους μήνες που έρχονται και αυτό σου δημιουργεί στρες. 
 
 
Όσο όμως ο καιρός πλησιάζει προς το τέλος της χρονιάς γίνεσαι όλο και πιο ανυπόμονος και θέλεις να έχεις ξεκάθαρα τα επιθυμητά για σένα αποτελέσματα. Γιαυτο σε παροτρύνω να κινηθείς προς τους στόχους σου, βάλε σε εφαρμογή τη φιλοδοξία σου και προσπάθησε να μην αφήσεις καμμία ευκαιρία για πρόοδο και υλοποίηση να πάει χαμένη!!
 
 
 
 
Σε σένα Ζυγέ το φθινόπωρο έρχεται με ενθουσιασμό! Θέματα οικονομικά που σε απασχολούν σχετίζονται και με ένα άλλο άτομο από το γυναικείο φύλο. Θα μπορούσε να είναι από το συγγενικό ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον και οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για σένα.
 
 
Αυτό το διάστημα θα δεχθείς  προσκλήσεις για συναντήσεις με φίλους, όμως προσωπικοί ή οικογενειακοί λόγοι κάποιες φορές δεν θα σου επιτρέψουν να παρευρεθείς. 
 
 
Ας είσαι προσεκτικός καλύτερα γιατί ενδέχεται ένα γεγονός στο σπίτι ή στο περιβάλλον σου να ταράξει την ηρεμία σου.
 
 
Αυτούς τους φθινοπωρινούς μήνες οι προβολείς ρίχνουν τα φώτα τους στην ερωτική σου ζωή! Έχεις εύνοια στις σχέσεις σου και μια νέα αγάπη ίσως σου χτυπήσει την πόρτα  ή ίσως την βρεις σε μέρη που δεν το περιμένεις. Έχε την καρδιά σου ανοιχτή στην αγάπη λοιπόν Ζυγέ! 
 
 
Θέματα επαγγελματικά που ενδεχομένως να επηρεάζουν την οικογένεια ή το σπίτι σου θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Δώσε την απαραίτητη προσοχή σε κάθε είδους έγγραφα για να αποφύγεις τυχόν δυσκολίες και εμπόδια. 
 
 
Γεγονότα σημαντικά που σχετίζονται με το ευρύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό σου περιβάλλον θα σου δώσουν μεγάλη ευχαρίστηση και θα αφορούν το γενικότερο καλό.
 
 
Άνδρες Ζυγοί ετοιμαστείτε για μια ευνοϊκή περίοδο σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας σχέδια. Δώστε τον καλύτερο σας εαυτό!
 
 
Ζυγίνες, να θυμάστε ότι τα όμορφα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται ποτέ κάτω από πίεση. Μείνετε παρατηρητής σε ό,τι καλό έχει να σας προσφέρει η ζωή και απολαύστε το με την καρδιά σας!
 

 

 
 
 
Σκορπιός
 
 
Για σένα Σκορπιέ οι επερχόμενοι φθινοπωρινοί μήνες φέρνουν απροσδόκητα γεγονότα στον επαγγελματικό σου χώρο και τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να μην βρεθείς απροετοίμαστος σε κάθε περίπτωση.
 
 
Έχεις μια αδιόρατη σύγχυση γύρω από τα σχέδια σου. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή που χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις για να βρεις τις λύσεις στα επαγγελματικά σου που σου δημιουργούν δυσκολίες.
 
 
Έρχονται νέα συμβόλαια, αλλαγές στο προσωπικό, και γενικά αυτή η περίοδος αναπροσαρμογής στον εργασιακό σου χώρο είναι απαραίτητη διαδικασία που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για όλους. 
 
 
Απόφυγε όσο μπορείς να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, άσε για λίγο στην άκρη τις επενδύσεις και τις αγορές χωρίς πριν να έχεις υπολογίσει με ακρίβεια όλες τις παραμέτρους, γιατί ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις απολαβές σου. Έλεγξε όσο μπορείς καλύτερα τις κινήσεις σου. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου.
 
 
Αυτή τη χρονιά σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου έχει ένας άνδρας από το άμεσο ή το επαγγελματικό σου περιβάλλον που ίσως προέρχεται από τον δημόσιο και πολιτικό χώρο.
 
 
Νέες επαφές στην κοινωνική σου ζωή, στον κύκλο των φίλων ή των συγγενών σου ή νέα πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα κάνουν την εμφάνιση τους. Καινούργιοι πελάτες και συνεργάτες είναι μέσα στα σχέδια του φθινοπώρου και αυτό σε ευνοεί σημαντικά.
 
 
Απόφυγε τις άσκοπες συζητήσεις και τα κουτσομπολιά με τους γείτονες.
 
Νέοι έρωτες, νέες αγάπες και νέα φλερτ για τις αδέσμευτες Σκορπίνες έρχονται στο προσκήνιο, γιαυτο προετοιμαστείτε για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή!!!
 
 
 
 
Τοξότης
 
 
Τοξότη για σένα το φθινόπωρο έρχεται να ζητήσει την φροντίδα σου σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου και ό,τι χρειάζεται να επιδιορθωθεί άμεσα. Το νοικοκυριό σου πολύ πιθανό να σου ζητά μια ανανέωση. Επιπλέον, θα προκύψουν θέματα οικογενειακά και περιουσιακά που ζητούν λύση και θα χρειαστούν την προσοχή την δική σου και του άμεσου συγγενικού σου περιβάλλοντος.
 
Σε νομικά ζητήματα ίσως υπάρξουν αναβολές για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά μπορείς να βασιστείς στο γεγονός ότι οι καταστάσεις θα έρθουν ευνοϊκά για σένα στο τέλος.
Στον εργασιακό σου χώρο θα αλλάξει το σκηνικό και θα βρεθούν καινούργιες λύσεις σε σχέση με τα θέματα που σε απασχολούν.
Κάποιο άλλο ζωτικής σημασίας θέμα θα εξελιχθεί με έναν πολύ ενδιαφέροντα για σένα τρόπο.
 
Τούτο το φθινόπωρο σε περιμένει ένα δώρο συναισθηματικής αξίας που θα σε ευχαριστήσει βαθιά.
Άνδρες Τοξότες λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούσαν για πολύ καιρό βρίσκουν τον δρόμο τους.
 
Γυναίκες Τοξότες ευνοείστε σημαντικά σε κάθε είδους οικονομικά θέματα.
 

 
Αιγόκερως
 
 
Αιγόκερε σε σένα το φθινόπωρο δίνει την πίστωση χρόνου που χρειάζεσαι για να επιλύσεις όλα τα σημαντικά θέματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Πολύ μεγάλο ρόλο στις ενέργειες και στις αποφάσεις σου θα παίξει ένα συγγενικό σου πρόσωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή μακρυά σου. Προσπάθησε να συμβιβαστείς όσο μπορείς ώστε να μην έρθουν μεγαλύτερες συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια σου, και όλα θα πάνε κατ' ευχήν!
Αυτό το διάστημα θα βρεθείς σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Επίσης είναι μια έντονη συναισθηματικά περίοδος με συναντήσεις που θα κάνεις και η επικοινωνία σου θα αφορά προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.
Τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα έρθουν σε σένα χρήματα χάρη στη βοήθεια ενός ανδρικού προσώπου. Έσοδα που δεν περίμενες ή και αύξηση στο εισόδημά σου είναι πολύ πιθανά καθώς και αλλά απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με την οικονομική σου κατάσταση.
Κάποιος συγγενής θα χρειαστεί τη βοήθεια σου ίσως γιατί περνάει δύσκολες στιγμές. Η στήριξη σου θα είναι πολύ σημαντική γιαυτο το άτομο περισσότερο για τη συναισθηματική του κατάσταση.
Γυναίκες Αιγόκεροι ετοιμαστείτε για μια περίοδο μεγάλης τύχης που έρχεται με διάφορους τρόπους για να ομορφύνει την καθημερινότητα σας !!
Άνδρες Αιγόκεροι αυτό το φθινόπωρο σας υπόσχεται μεγάλη επαγγελματική επιτυχία, αναγνώριση και πληθώρα νέων ευκαιριών!!
 
 
 
Υδροχόος 
 
 
Αυτό το φθινόπωρο Υδροχόε για σένα έρχονται σημαντικά νέα που σχετίζονται με κάποιο κορίτσι ή γυναίκα του στενού σου περιβάλλοντος. 
Θα ταξιδέψεις έχοντας ένα συγκεκριμένο σκοπό στο μυαλό σου να πετύχεις.
Κατά το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να δεχθείς μια πρόσκληση για επαγγελματικούς ή κοινωνικούς λόγους, και ίσως να σκεφθείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσεις. 
Αυτούς τους μήνες θα έχεις μεγάλο ενθουσιασμό. Επιθυμείς νέα υλικά αγαθά και βρίσκεις τρόπους να έρθουν στην κατοχή σου!
Ίσως οι καταστάσεις να σε φέρουν πιο κοντά με την κόρη σου εάν έχεις, ή κάποιο άλλο συγγενικό σου πρόσωπο. Είναι ένας γάμος ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός που σας επηρεάζει και σας ενώνει φέρνοντας χαρά στις καρδιές σας!
Στα προσωπικά σου τώρα καλό είναι να αποφύγεις κάθε μορφή ζήλιας που προκύπτει στην ερωτική σου ζωή ή στο γάμο σου από κακόβουλα σχόλια τρίτων που δεν σε αφορούν. 
 
Θα ακούσεις ευχάριστα νέα από το περιβάλλον σου για μια εγκυμοσύνη ή για τη γέννηση ενός παιδιού!! 
Οι Υδροχοίνες θα νιώθετε συναισθηματικά ασταθείς αυτόν τον καιρό και αυτό προκύπτει από την ανάγκη σας να συμβεί κάτι καλό στη ζωή σας. Αντί να ανησυχείτε, προσπαθήστε απλά να βρείτε την αρμονία μέσα στην ψυχή σας, γιατί τα καλά νέα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένετε.
Υδροχόοι καλό είναι να αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις με αγνώστους. 
 
 
 
Ιχθείς
 
 
 
Ψαράκι, αυτό το φθινόπωρο θα σε εκπλήξει με μια ποικιλία από γεγονότα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα έρθουν στο δρόμο σου νέες ευκαιρίες και μια μεγάλη πιθανότητα να επιτύχεις έναν σπουδαίο για εσένα στόχο!
θα νιώθεις την επιτυχία με το μέρος σου, θα αισθανθείς ότι η τύχη θα είναι πάντα μαζί σου και αυτό θα σς οδηγήσει να σκεφθείς σχετικά με το μέλλον σου!
Να περιμένεις χρήματα να έρθουν σε εσένα αυτό το φθινόπωρο και θα ήταν καλό να επωφεληθείς από νέες ευκαιρίες για εισοδήματα. Τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, θα λάβεις χρήματα μέσα από ενέργειες ανθρώπων που ήδη γνωρίζεις.
Κάποιες όχι ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα προκύψουν από άτομα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου ενεργώντας εναντίον σου.
Αυτό το διάστημα ίσως προκύψει ένα θέμα υγείας κάποιου συγγενικού ή φιλικού σου προσώπου και είναι πιθανό να χρειαστεί τη βοήθεια ή τη φροντίδα σου.
Οι άντρες Ιχθείς θα έχετε εύνοια στα τυχερά παιχνίδια. Είναι πιθανό να δεχθείτε προσκλήσεις που δεν θα μπορείτε να αναβάλλετε.
 
Οι γυναίκες Ιχθείς δώστε προσοχή στα όνειρά σας αυτούς τους μήνες. Παράξενα όνειρα ίσως με κάποιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο ή που θα σχετίζονται συνεχώς με το ίδιο πρόσωπο θέλουν να σας στείλουν κάποιο μήνυμα. Μην το αγνοήσετε!

 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω