Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ετησιες Ταρω-Προβλεψεις 2017 με τις Καρτες του Αστρολογικου Ταρο για όλα τα ζωδια και τις κάρτες που επηρεάζουν το καθένα από αυτά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Οι Προβλεψεις του 2017 με τις Καρτες του Αστρολογικου Ταρο μας δείχνουν πως είναι μια χρονιά όπου θα πρέπει να καταβάλουμε τεράστια προσωπική προσπάθεια για να λειτουργήσουν τα πράγματα υπέρ μας, για να έχουμε τις επιτυχίες που περιμένουμε, και για να αποδοθεί η πολυπόθητη δικαιοσύνη σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Τα γεγονότα θα εξελίσσονται ραγδαία σύμφωνα με τις Καρτες ταρω για το 2017
Δικαιοσυνη και Εραστες αλλά δεν θα πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παραδοθούμε πλήρως στη μοιρα μας.

Οι καρτες ταρω του 2017 προβλέπουν πως άτομα με εξουσία θα προσπαθήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με το ταρο όλο το 2017 θα αναζητάμε αρμονία, ισορροπία αλλά και σταθερότητα κυρίως στα ερωτικα, αλλά και στα επαγγελματικα μας ζητήματα, ενώ αν δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω τόσο στον εαυτό μας, όσο και στις καταστάσεις γύρω μας, αλλά και  στους άλλους, θα έχουμε περισσότερες αισθηματικές και υλικές επιτυχίες.

Τα όρια ανοχής στον συναισθηματικό πόνο για όλο το 2017 θα είναι ιδιαίτερα χαμηλά και ίσως χρειαστεί να πληρώσει κανείς ένα ιδιαίτερα υψηλό τίμημα για να έχει αυτό που θέλει. Θα πρέπει όμως να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και όχι να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε απ’ αυτές, γιατί τότε σίγουρα θα υπάρξουν αρκετές απώλειες σε όλα τα επίπεδα.

Όσοι θα είναι αποφασιστικοί, καλά οργανωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό και τις ικανότητές τους, και θα το δείχνουν αυτό στην πράξη με κάθε τους κίνηση, σίγουρα θα είναι οι κερδισμένοι του 2017.

Λύσεις σε προβλήματα μπορούν να δοθούν μόνο αν δεχτούμε τη βοήθεια των άλλων, ιδιαίτερα εκεί που φαίνεται να υπάρχει διπλή λύση.

Θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην εξέταση ορισμένων καταστάσεων και να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο δίκαιοι και αντικειμενικοί, αλλά να δουλέψουμε και πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας δίχως να περιμένουμε τίποτα από τους άλλους.
      


Οι Προβλεψεις του 2017 με τις Καρτες του Αστρολογικου Ταρω για όλα τα ζωδια:
#ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#        ΚΡΙΟΣ 

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΟ για το 2017:  

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 

Το 2017 σύμφωνα με την Καρτα Ταρο Δικαιοσυνη είναι η χρονιά όπου θα σας απασχολήσουν έντονα, θέματα που αφορούν τις ερωτικές σας σχέσεις, τα παιδιά, επενδύσεις μακροχρόνιες και μη, καθώς και οτιδήποτε αφορά τα δημιουργικά σας σχέδια, τα οποία και θα πρέπει να φροντίσετε να τακτοποιηθούν άμεσα και δίχως άλλες καθυστερήσεις. Φροντίστε να είστε δίκαιοι και έντιμοι και αφήστε όλα τα άλλα να έρθουν από μόνα τους. Μην κρύψετε τώρα την αλήθεια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί πολύ πιθανό να το πληρώσετε αργά ή γρήγορα. Η χαρά, η διασκέδαση, το φλερτ, όλες οι δημιουργικές σας ασχολίες ή μια πιθανή εγκυμοσύνη, θα σας γεμίσουν τώρα με ευτυχία. Μετρήστε τη γνώμη του αγαπημένου σας προσώπου και μην κάνετε κινήσεις που θα βλάψουν τις σημαντικότερες σχέσεις σας.     ΤΑΥΡΟΣ 

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΟ για το 2017:

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ 

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όλο το 2017 με την υγεία σας
, σας επισημαίνει η Καρτα Ταρο Αυτοκρατειρα γιατί οι έντονοι ρυθμοί και οι πολλές ώρες δουλειάς, είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε εξάντληση. Φέτος θα αισθανθείτε περισσότερο αδύναμοι από ποτέ για να αντιδράσετε και να παλέψετε τις συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σωστοί και τυπικοί γίνεται στον εργασιακό σας χώρο, καθώς και στις καθημερινές εργασίες σας, γιατί αν δώσετε λαβές για σχόλια πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανεπιθύμητες αλλαγές. Μη βιάζεστε και προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε, γιατί η αποτυχία μπορεί να έρθει μόνο από λάθος χειρισμό και έλλειψη ψυχραιμίας από μεριάς σας.        ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΟ για το 2017:

Ο ΤΡΕΛΟΣ 

Αυτή είναι μια δύσκολη χρονιά για κάθε είδος σχέσης σας
, φιλική, επαγγελματική, ερωτική ή οικογενειακή όπως μας δείχνει η Καρτα Ταρο Τρελος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως αισθάνεστε αρκετά ανασφαλείς γιατί με όλα αυτά που έχετε ήδη περάσει κατά το παρελθόν δεν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Το 2017, ίσως είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε από τους άλλους και να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, προκειμένου να δείτε αν εσείς έχετε το πρόβλημα, ή απλά βρίσκεστε σε σχέσεις με λάθος ανθρώπους. Αλλιώς, θα πρέπει να σταματήσετε να πιέζετε τους άλλους να ικανοποιήσουν τα δικά σας «θέλω» γιατί θα χαλάσετε σημαντικές σχέσεις που αξίζουν πολλά και τις οποίες μπορείτε να διατηρήσετε αν κάνετε ένα βήμα πίσω. 

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω