Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αυρα - Το μυστικο της επιτυχιας περνά από τον πλανητη Πλουτωνα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Αν αναρωτιέστε γιατί κάποιοι άνθρωποι κλέβουν την παράσταση και ακτινοβολούν, ενώ εσείς έχετε μονίμως τις μαύρες σας... Αν ψάχνετε απεγνωσμένα να βρείτε τι είναι αυτό το «κάτι» που κάνει μερικές γυναίκες να κλέβουν την παράσταση, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν σε δεύτερο πλάνο... Τότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε τη μυστική συνταγή της επιτυχίας στην αύρα σας και –με τη βοήθεια του Πλούτωνα– να αφήσετε το δροσερό της αεράκι να σας συνεπάρει... Παραδεχτείτε το! Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν να κλέβουν την παράσταση – έτσι απλά, χωρίς να κάνουν ιδιαίτερο κόπο. Που μπαίνουν στο χώρο και όλα τα βλέμματα στρέφονται κατευθείαν επάνω τους, οι συζητήσεις κόβονται μαχαίρι και η ατμόσφαιρα αλλάζει με τη μία. Και υπάρχουν άλλες, που με το ζόρι αποσπούν ένα ουδέτερο και άχρωμο «καλησπέρα», που απλώς δίνουν την αδιάφορη αίσθηση ότι ένα ακόμα άτομο προστέθηκε στο χώρο... Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; Τι είναι αυτό που μετατρέπει μια σχετικά ουδέτερη και μέτριας εμφάνισης γυναίκα σε ... Κλόντια Σίφερ και που κάνει ακόμα και τις δίμετρες καλλονές να χάνονται στη λάμψη της;


Όλα ή τίποτα…

Αύρα... Είναι η μαγική λέξη που κρύβει το μυστικό της επιτυχίας. Ή, για να μιλήσουμε πιο ... επιστημονικά, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που «εκπέμπει» ο καθένας μας και που αντανακλά την εικόνα που «βγάζουμε» προς τα έξω. Με τη δύναμή της μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα – και τίποτα. Από τι θα εξαρτηθεί; Από το αν θα την καταπιέσουμε ή θα την αφήσουμε να δείξει τον πραγματικό μας εαυτό. Και κυρίως, από το αν θα αφήσουμε κατά μέρος την προσποίηση και τις προσπάθειες να φανούμε «κάπως» και γίνουμε –πολύ απλά– ο εαυτός μας.

 

Τι ενισχύει την αύρα μας
Η καλή διάθεση, η αισιοδοξία και η ηρεμία.
- Το συναίσθημα ότι είμαστε καλά με τον εαυτό μας.
- Η ευτυχία και η αίσθηση ικανοποίησης από τη ζωή.
- Το να είμαστε ο εαυτός μας, χωρίς προσποιήσεις.


Τι κάνει την αύρα μας
πιο αδύναμη όπου σχετίζεται με τις όψεις του Πλούτωνα με τους άλλους πλανήτες στο γενέθλιο ωροσκόπιο
- Το άγχος και το στρες.
- Η προσποίηση και η προσπάθεια να φανούμε «κάπως».
- Η προσπάθεια να ανταποκριθούμε σε μια εικόνα που έχουν φτιάξει οι άλλοι για μας.
- Η ζήλια και η συνεχής σύγκριση, ανταγωνισμός και σύγκρουση με τους άλλους!

Ο Πλούτωνας
Βρείτε πού βρισκόταν ο Πλούτωνας την ημερομηνία της γέννησής σας

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την αναγέννηση και τις βίαιες ανατροπές – αλλά και τη διερεύνηση του εαυτού μας. Αυτό το διάστημα μάλιστα και μέχρι το 2008, ο Πλούτωνας μας επηρεάζει από το ζώδιο του Τοξότη, εντείνοντας τις αναζητήσεις για το ποιοί είμαστε και τι «βγάζουμε» προς τα έξω. Αν λοιπόν αναζητάτε λίγη περισσότερη γοητεία και λάμψη, αν θέλετε να κλέψετε επιτέλους την παράσταση και να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Με τη βοήθεια του «πλανήτη της αλλαγής», μπορείτε να επηρεάσετε την εικόνα που βγάζετε προς τα έξω και να κλέψετε τις εντυπώσεις. Προϋπόθεση; Να αφήσετε στην άκρη τις ζήλιες και τις συγκρίσεις και να βγάλετε από το λεξιλόγιό σας εκφράσεις του τύπου «μα πώς τα καταφέρνει αυτή...». Συνδυάζοντας το δυναμισμό με τη θέληση του Πλούτωνα, θα καταφέρετε να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό και να λάμψετε κερδίζοντας –επιτέλους– τα βλέμματα.

Ο πλανήτης της αλλαγής
Η θέση του Πλούτωνα
στο προσωπικό μας ωροσκόπιο

 

Καταλαμβάνοντας συγκεκριμένη θέση στο ωροσκόπιό μας, ο Πλούτωνας έχει συμβάλλει από τη στιγμή της γέννησής μας στη διαμόρφωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που εκπέμπουμε, του δυναμισμού και της λάμψης μας. Με τη βοήθειά του διαμορφώθηκε η αύρα που «φύσηξε» τη στιγμή της γέννησής μας, και που αποτελεί την εικόνα μας προς τα έξω, αυτό που βλέπουν οι άλλοι πάνω μας.  

Βρείτε τη θέση του Πλούτωνα τη στιγμή της γέννησής σας και μάθετε τι είναι αυτό που «βγάζετε» προς τα έξω, και πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε με τη βοήθεια του πλανήτη της αλλαγής, για να λάμψετε και να κατακτήσετε τους γύρω σας...

 

Όταν λοιπόν ο Πλούτωνας βρίσκεται:

στον Καρκίνο
Σκηνική παρουσία με δόσεις αυταρχισμού

Με τον Πλούτωνά σας στο ζώδιο του Καρκίνου, καταφέρνετε να κλέβετε μονίμως την παράσταση, προβαίνοντας σε ακραίες και συχνά παράτολμες κινήσεις. Διαθέτετε αναμφισβήτητα «σκηνική παρουσία» και την εκμεταλλεύεστε. Η ισχυρή σας θέληση όμως δίνει προς τα έξω την εντύπωση ότι το δικό σας «θέλω» είναι «πρέπει» για τους άλλους. Και μπορεί με το δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σας να προκαλείτε συχνά το θαυμασμό των γύρω σας, δύσκολα όμως κερδίζετε συμπάθειες, ιδιαίτερα όταν σας «βγαίνει» ο αυταρχικός σας εαυτός. Προσέξτε πάντως ιδιαίτερα με τους άντρες γιατί σπάνια συμφιλιώνονται με το γυναικείο αυταρχισμό και θυμηθείτε ότι ο δυναμισμός σας μπορεί και να τρομάξει το «ισχυρό» φύλο. Δείξτε τους καλύτερα ότι έχετε και ευαίσθητη πλευρά και μη φοβάστε ότι θα πληγωθεί ο εγωισμός σας. Δε χρειάζεται να γίνετε «γατούλα», αλλά λίγη τρυφερότητα δε βλάπτει. Εμπιστευτείτε το δυναμισμό της αύρας σας, αλλά σταματήστε επιτέλους να τον χρησιμοποιείτε για να κρύψετε τον τρυφερό και συναισθηματικό σας εαυτό.


στο Λέοντα
Πρωτοπόρος με «ακολούθους»

Με την επιρροή του φλογερού Λέοντα η αύρα σας παίρνει πραγματικά φωτιά! Όταν μπαίνετε σε ένα χώρο όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σας και ξέρετε να εντυπωσιάζετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το να «παρουσιάζετε» τον εαυτό σας κλέβοντας τις εντυπώσεις είναι για σας παιχνιδάκι. Ακτινοβολείτε ενέργεια και ανωτερότητα. Η αύρα του πρωτοπόρου, εκείνου που ξέρει να παίρνει πρωτοβουλίες και να οδηγεί, συνοδεύει κάθε σας κίνηση και σας αρέσει να έχετε «ακολούθους». Αυτό που σας «χαλάει» περισσότερο είναι να μην έχετε κοινό. Όταν αναγκάζεστε να περάσετε σε δεύτερο πλάνο αρρωσταίνετε κανονικά και θέλετε πάντα να βρίσκεστε στο προσκήνιο. Ιδιαίτερα όταν μια άλλη γυναίκα κλέψει την παράσταση ή διεκδικήσει εκείνον που σας αρέσει, η αυτοπεποίθησή σας πέφτει κατακόρυφα και ο δυναμισμός σας πάει περιπατο. Καλύτερα να μην αναλώνεστε σε συγκρίσεις - δεν ταιριάζει στο πνεύμα του πρωτοπόρου που διαθέτετε. Εμπιστευτείτε την αύρα σας και προχωρήστε χωρίς να αλληθωρίζετε προς άλλες κατευθύνσεις...

 
στην Παρθένο
Φιλοδοξία με δόσεις τελειομανίας

Η αύρα σας θυμίζει την κορυφή ενός παγόβουνου. Ψηλό, φωτεινό και εντυπωσιακό, προσπαθεί να φτάσει τον ουρανό. Οι φιλοδοξίες σας δεν έχουν όριο και αυτό είναι που «βγάζετε» προς τα έξω. Δίνετε την εντύπωση του «τέλειου», που προσπαθεί συνεχώς να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των άλλων και να ικανοποιήσει τους πάντες. Είστε από εκείνους που τα έχουν καλά με όλους και θυμίζετε λίγο το «καλό παιδί», που κάνει τα πάντα σωστά, κινούμενο με βάση τη λογική. Σταματήστε επιτέλους να κυνηγάτε την τελειότητα και θυμηθείτε ότι και τα παγόβουνα κάποια στιγμή αρχίζουν να λιώνουν. Και προς θεού, μην προσπαθείτε να κρύψετε τις αδυναμίες σας. Η τελειότητα καμιά φορά τρομάζει - ιδιαίτερα τους άντρες! Λίγη τεμπελιά, ένα χαμόγελο, ένα στραβοπάτημα, δε βλάπτουν. Αυτές οι μικρές ατέλεις είναι που θα κάνουν την αύρα σας να λάμψει.

 
στο Ζυγό
Οικειότητα με πινελιές γοητείας
Σας αρέσει να πειραματίζεστε και να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα, να βλέπετε τη ζωή σαν παιχνίδι – και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η αύρα σας είναι θετική, θερμή και οικεία. Είστε από εκείνους που όταν μπαίνουν σε ένα χώρο, δίνουν αμέσως την αίσθηση στους άλλους ότι τους ξέρουν χρόνια. Η αύρα σας εμπνέει εμπιστοσύνη, ζεστασιά και οικειότητα και είστε από τους ανθρώπους στους οποίους πάντα έλεγαν οι άλλοι τα μυστικά τους. Ξέρετε να ακούτε τους άλλους και αυτό βγαίνει αμέσως προς τα έξω. Ταυτόχρονα, η επιρροή του Ζυγού στον Πλούτωνα, δίνει στην αύρα σας έναν τόνο γοητείας. Δεν είχατε ποτέ πρόβλημα να σας συμπαθήσουν οι άλλοι – και σ’ αυτό βοηθάνε σίγουρα η γοητεία και η ζεστασιά σας. Προσοχή πάντως γιατί η γοητεία σας μπορεί να προκαλέσει τη ζήλια των άλλων, κάτι που δε σας αρέσει καθόλου, αφού μισείτε τις συγκρούσεις και τον πόλεμο!

 
στο Σκορπιό
Σκοτεινές δυνάμεις


Η αύρα σας κυριαρχείται από ένα συνδυασμό που «σκοτώνει» – αφού ο Πλούτωνας είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού. Η δύναμη της αύρας σας είναι τεράστια και γεμάτη εντάσεις. Διαθέτετε ασύλληπτη ενέργεια και μαχητικότητα, συνδυασμένες με απίστευτο πάθος για ό,τι κάνετε. Η ορμή και ο δυναμισμός που βγάζετε προς τα έξω όμως, μπορεί να δώσουν λίγο επιθετική εντύπωση. Ταυτόχρονα, σας αρέσει να ασχολείστε με τη μυστηριώδη και σκοτεινή πλευρά της ζωής. Αυτός ο συνδυασμός του δυνατού με το σκοτεινό, τρομάζει –ιδιαίτερα τους άντρες– και δεν αφήνει το πάθος που κρύβετε μέσα σας να φανεί. Η αύρα σας καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου με αποτέλεσμα να αποτελείτε αίνιγμα για τους άλλους και οι άντρες να φοβούνται να σας πλησιάσουν. Έτσι, το πάθος που κρύβετε μέσα σας –και που θα σας έκανε να πέσετε στη φωτιά για κάποιον– δύσκολα βγαίνει στην επιφάνεια. Διατηρήστε το μυστήριό σας, αλλά φροντίστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί και αφήστε κατά μέρος την επιθετικότητα. Μόνο τότε θα φανεί το πάθος που κρύβετε...

στον Τοξότη
Βαθύτερο ενδιαφέρον για ελευθερία


Θα νιώθετε μια ισχυρή ανάγκη για να νιώσετε ελεύθεροι, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας επάνω σας, είτε έχετε υποστεί καταπίεση είτε όχι. Θα έλκεστε από μεγαλεπήβολα σχέδια και θα έχετε ένα αρκετά μεγάλο ζήλο για να κάνετε καινούργια πράγματα συνεχώς. Θα είστε ιδιαίτερα τολμηροί σε οτιδήποτε καινούργιο δοκιμάζετε και θα τείνετε να μην βλέπετε τους κινδύνους που υπάρχουν και καραδοκούν. Πρέπει να φιλοσοφείτε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στο δρόμο μας και να τις βλέπετε ως δρόμους και διαδικασίες μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να μάθετε πράγματα και να εξελιχθείτε στη ζωή και όχι να κολλήσετε σε δυσάρεστα πρόσωπα και πράγματα που δεν σας βοηθούν να πάτε παρακάτω. Τις σημαντικότερες επιτυχίες μπορείτε να τις έχετε στη ζωή σας μέσω του εξωτερικού, άλλες χώρες εκτός του τόπου γέννησής σας, μέσω εταιριών, ανθρώπων ή συνεργασιών με άτομα ή με χώρες του εξωτερικού.


στον Αιγόκερω
Ρεαλιστική στάση


Θα έχετε μια ιδιαίτερα ισχυρή πρακτική και ρεαλιστική στάση προς τη ζωή. Είστε αρκετά φιλόδοξοι, θέλετε να πετύχετε ιδιαίτερα υψηλούς στόχους και είστε διαθετιμένοι να εργαστείτε πολύ σκληρά για να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προβεί εις βάρος άλλων τομέων στη ζωή σας, όπως στα ερωτικά ή στην οικογένεια, καθώς θα δώσετε μεγάλο βάρος στον τομέα των επαγγελικών φιλοδοξιών σας. Θα είστε αρκετά σοβαροί και δεν θα έχετε εύκολα έντονες εκδηλώσεις ενθουσιασμού και ικανοποίησης ακόμα κι αν πετύχετε κάτι σημαντικό, αλλά θα θέλετε συνεχώς περισσότερο τόσο από τον εαυτό σας όσο και από τους άλλους. Θα έχετε μια σοβαρή, συγκρατημένη συναισθηματικά και αρκετά ψυχρή στάση προς τη ζωή. Θα έχετε αρκετά καλές ηθικές αξίες αλλά θα σας λείπει πάντα ένα κομμάτι βαθύ συναισθηματισμού. Αυτό θα βοηθάει πολύ τον ρεαλισμό σας και την αντικειμενική ματιά προς πολλούς τομείς αλλά και ως προς τη λήψη αποφάσεων σε λογικό επίπεδο σχεδόν πάντα.


       

  
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω