Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Πως να οργανώσετε το τέλειο πάρτι - Αστρολογικά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Η οργάνωση ενός υπέροχου πάρτι είτε πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, είτε για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν, είτε για κάποια άλλη γιορτή προς τιμή ενός προσώπου που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας είναι σημαντική υπόθεση αν θέλετε να αισθανθεί ξεχωριστό το άτομο αυτό. Μπορεί να θέλετε να το οργανώσετε εσείς οι ίδιοι από την αρχή μέχρι το τέλος… δηλαδή να πάρετε όλο το βάρος επάνω σας… επειδή σας το έχουν ζητήσει, επειδή είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε ή επειδή κάτι τέτοιο θα έδινε μεγάλη χαρά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το πρόβλημα που συχνά έχετε είναι από πού να πρωτοξεκινήσετε.


 

Κάποιες αστρολογικές συμβουλές θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες έτσι ώστε να διοργανώσετε ένα πάρτι που θα ευχαριστήσει και το τιμώμενο πρόσωπο αλλά και τους καλεσμένους σας! Ξεκινήστε λοιπόν από το ζώδιο του τιμώμενου προσώπου ή των καλεσμένων που θέλετε να ευχαριστήσετε, δείτε τι τους ταιριάζει και τι όχι, τι τους δυσαρεστεί και θα πρέπει ν’ αποφύγετε, και συνεχίστε την υπόλοιπη οργάνωση του πάρτι πατώντας γερά πάνω σ’ ένα καλά οργανωμένο πλάνο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

    

           

           

Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΡΙΟΣ

Η αρχή είναι να συνειδητοποιήσετε ότι ο Κριός είναι δυναμικός, προσανατολισμένος στη δράση, πρωτοπόρος και ριψοκίνδυνος. Αν είναι δυνατό να κανονίσετε μια υπαίθρια συγκέντρωση κοντά στη φύση είτε σε αυλή θα ήταν ότι καλύτερο γι’ αυτόν. Ξεκινήστε όσο το δυνατόν πιο νωρίς κατά τη διάρκεια της μέρας.

Κανονίστε να υπάρχουν παιχνίδια και διαγωνισμοί και κρατήστε τους ρυθμούς σε υψηλές ταχύτητες. Αποφύγετε τα διαλείμματα για ξεκούραση αφού αυτό θα κάνει το τιμώμενο πρόσωπο να βαρεθεί.

Αν πρόκειται να σερβίρετε φαγητό βεβαιωθείτε ότι είναι ζεστό ή τουλάχιστον γεμάτο καρυκεύματα και το είδος που μπορεί να φάει κανείς εύκολα και γρήγορα. Ζεστά ή χλιαρά ποτά πρέπει να κυκλοφορούν σε αφθονία. Αν πρόκειται να του δώσετε κάποιο δώρο φροντίστε να είναι από μέταλλο, κοπτικά εργαλεία, αντικείμενα με φωτεινά χρώματα και σίγουρα κάτι πρωτοποριακό και ασυνήθιστο.

Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις γρήγορα, αν παρατηρήσετε ότι ο επίτιμος καλεσμένος αρχίζει να αφαιρείται ή να χάνει τον ενθουσιασμό του.


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος εξουσιάζει, μεταξύ άλλων, τα λεφτά, τα υλικά αγαθά, το λαιμό (άρα την όρεξη, το φαγητό και το ποτό) και εκτιμά πολύ την ποιότητα και την πολυτέλεια. Επιλέξτε ένα άνετο, προσεγμένο και πολυτελές σκηνικό αφού γι’ αυτόν η ατμόσφαιρα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Φροντίστε, επίσης, για την άνεση του τιμώμενου προσώπου και των άλλων καλεσμένων.

Μην τσιγκουνευτείτε το φαγητό ή τα ποτά γιατί θα το αντιληφθεί αμέσως και θα τον δυσαρεστήσετε. Επιλέξτε πολλές και διαφορετικές γεύσεις σε μεγάλες ποσότητες για να αισθάνεται το δείπνο πλουσιοπάροχο. Ένα πολύ όμορφο δώρο είναι καλύτερο από πολλά μικρότερα και πιο φτηνά. Ο χρυσός είναι πάντοτε μια καλή επιλογή. Σκεφτείτε ακόμα τους πολύτιμους λίθους, κάτι που θα διακοσμεί το λαιμό, έπιπλα ποιότητας ή ένα εξαιρετικό κρασί.

Τα παιχνίδια και οι άλλες διασκεδάσεις θα πρέπει να έχουν το στοιχείο της πρόκλησης, να είναι πολύ ευχάριστες, ακόμα και κάπως «ακόλαστες» αφού οι αισθήσεις παίζουν τον πρώτο ρόλο γι’ αυτόν. Ο Ταύρος θέλει να αισθάνεται ότι όλοι όσοι ήρθαν πέρασαν καλά.

Μη βιαστείτε να βάλετε ένα τέλος σ’ αυτήν την εορταστική εκδήλωση. Κρατήστε ένα αρχείο των καλεσμένων και σημειώστε τι δώρο έκανε ο καθένας ή τι πρόσφερε γενικά για τη γιορτή. Ο Ταύρος θέλει οπωσδήποτε να το γνωρίζει.


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

«Η ποικιλία είναι το αλάτι της ζωής» για τον Δίδυμο. Προγραμματίστε μια σειρά από δραστηριότητες για το πάρτι του και βεβαιωθείτε ότι το θέμα που κυριαρχεί σε όλες είναι εγκεφαλικό και επικοινωνιακό και όχι μόνο σωματικό. Φέρτε στη γιορτή όλα τα επιτραπέζια παιχνίδια λέξεων και γνώσεων που έχετε, τράπουλες και τέτοια παρόμοια.

Προβλέψτε να υπάρχει αφθονία χρόνου και χώρου για συζήτηση και «πηγαδάκια». Ενθαρρύνετε τους καλεσμένους να κυκλοφορούν στο πάρτι και γνωρίστε μεταξύ τους όσες περισσότερες παρέες μπορείτε. Αν είναι δυνατόν να μιλήσουν όλοι μεταξύ τους έστω και για λίγο αλλά και με το τιμώμενο πρόσωπο. Διατηρήστε τις δραστηριότητες σε υψηλό επίπεδο έντασης και προετοιμαστείτε ώστε να μπορείτε να παρουσιάσετε καινούργια παιχνίδια ή προκλήσεις, αν τα πράγματα αρχίσουν κάποια στιγμή να κάνουν κοιλιά.

Φροντίστε να υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ποτών και φαγητών που μπορεί κανείς να φάει γρήγορα και εύκολα καθώς κυκλοφορεί ανάμεσα στους καλεσμένους. Τα δώρα θα πρέπει να διεγείρουν τις εγκεφαλικές δραστηριότητες και παράλληλα να είναι αστεία. Θα μπορούσαν να είναι από βιβλία, ταινίες βίντεο, ραδιόφωνα, φορητές τηλεοράσεις, αξεσουάρ τηλεφώνου ή αυτοκινήτου ή ακόμα κι ένα ποδήλατο. Δώστε ένα τέλος στο πάρτι, όταν ο επίτιμος καλεσμένος χάσει το ενδιαφέρον του – κάτι που μπορεί να συμβεί γρηγορότερα απ’ όσο φαντάζεστε!


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Καρκίνος είναι βασικά ο τύπος «σπίτι και οικογένεια» το πάρτι θα πρέπει να γίνει σε ένα περιβάλλον που να θυμίζει σπίτι και αν αυτό είναι δυνατό να περιλαμβάνονται κάποια μέλη της οικογένειάς του ανάμεσα στους καλεσμένους ή άλλα άτομα που τα θεωρεί πολύ δικά του. Προγραμματίστε μια άνετη, χαλαρή συγκέντρωση. Αφήστε μεγάλα περιθώρια χρόνου έτσι ώστε να μην υπάρχουν βιασύνες ή διαφωνίες.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές ποσότητες «σπιτικού» φαγητού και ποτού. Δεν του αρέσουν τα γρήγορα σάντουιτς. Βάλτε το τιμώμενο πρόσωπο να καθίσει στην κορυφή του τραπεζιού και την «οικογένεια» γύρω του. Αν πρόκειται να προσφερθούν δώρα οι καλύτερες επιλογές είναι συνήθως αντικείμενα για το σπίτι ειδικά για την κουζίνα ή το καθιστικό. Άλλες δυνατότητες για ένα ιδιαίτερο δώρο είναι το παλιό, καλό κρασί, τα φυτά και οποιοδήποτε είδος αντίκας.

Ενθαρρύνετε τον Καρκίνο να αφηγηθεί ιστορίες και ανέκδοτα από το παρελθόν. Φροντίστε να ολοκληρωθούν όλες οι εορταστικές δραστηριότητες πριν φύγουν οι καλεσμένοι γιατί θέλει να ικανοποιηθούν όλα τα άτομα που συμπαθεί ιδιαίτερα. Μη βάλετε χρονικό περιορισμό στο πάρτι γιατί στους Καρκίνους αρέσει να χρονοτριβούν.


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΛΕΩΝ

Να θυμάστε ότι τα Λιοντάρια είναι λάτρεις της διασκέδασης. Είτε ως θεατές, είτε ως πρωταγωνιστές. Τους αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια και λατρεύουν τη δημιουργικότητα. Γι’ αυτό και η απόλαυση θα πρέπει να είναι το κεντρικό θέμα του πάρτι προκειμένου να περάσουν καλά. Φροντίστε να βρείτε ένα χώρο που προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας, έναν κήπο, ένα σπίτι με πισίνα, μια αίθουσα ψυχαγωγίας, ένα χώρο παιχνιδιών.

Αν είναι δυνατόν, προσλάβετε μια μουσική μπάντα για να μπορούν να χορέψουν οι καλεσμένοι ή κάποιο άλλο είδος καλλιτεχνών που θα εκτελέσουν διάφορα νούμερα. Η μουσική είναι ιδιαίτερα σημαντική για την έκβαση της βραδιάς. Δώστε στο τιμώμενο πρόσωπο την ευκαιρία να ανέβει στη σκηνή ή την πίστα για να χωρέψει, ή τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι παίρνει τη μερίδα του λέοντος από τη γενική προσοχή – μια πρόποση σε κάποιο σημείο της γιορτής είναι στο πρόγραμμα – αν όχι υποχρεωτική!

Μη σταματήσετε τη διασκέδαση ούτε στιγμή. Παρουσιάστε καινούργιες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδια πριν αρχίσουν οι καλεσμένοι να βαριούνται. Φροντίστε να υπάρχουν αστεία διακοσμημένα εδέσματα και ποτά και μην αφήσετε κανένα πιάτο ή ποτήρι άδειο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πάρτι πρέπει να κρατήσει μέχρι τελικής πτώσεως.


Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς και τους αρέσει η άψογη οργάνωση. Το κάθε τι πρέπει να είναι «σωστό» και στη θέση του. Ποτέ μην προγραμματίσετε μια υπερβολικά «άγρια» εκδήλωση. Ο χώρος της γιορτής πρέπει να είναι πεντακάθαρος και τακτοποιημένος. Στο βαθμό που μπορείτε κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις παραδοξότητες και τις σπατάλες.

Το τιμώμενο πρόσωπο θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ. Μην το υποχρεώσετε να απευθύνει κάποιον χαιρετισμό στους καλεσμένους, αν δεν το γνωρίζει εκ των προτέρων γιατί μπορεί να το φέρετε σε δύσκολη θέση. Το φαγητό που θα προσφέρετε θα πρέπει να είναι υγιεινό, να προσέχετε να μην υπάρχουν γεύσεις που να τον ενοχλούν και να συγκρατηθείτε ιδιαίτερα με τα ποτά.

Τα δώρα φροντίστε να είναι πρακτικά, χρήσιμα και όχι επιδεικτικά. Η διακόσμηση του χώρου που γίνεται το πάρτι θα πρέπει να είναι καλόγουστη δίχως περίεργους συνδυασμούς χρωμάτων, τίποτα το υπερβολικό. Τα πάντα πρέπει να κινηθούν βάση προγράμματος. Ξεκινήστε στην ώρα σας. Τελειώστε τη γιορτή την ώρα που ορίσατε και μην επιτρέψετε καθυστερήσεις. Τέλος, κρατήστε ένα αρχείο των καλεσμένων γιατί ο Παρθένος θα θέλει να ξέρει ποιος ήρθε και ποιος όχι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

-
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

-
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

-
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ: ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ          

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω