Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Μήνας γέννησης και επιλογή συντροφου στο γαμο για σημαντικες και σταθερες σχεσεις
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

 

Υπάρχουν προτιμήσεις σε σχέση με την επιλογή συντρόφου ή αυτό γίνεται εντελώς τυχαία; Απ’ ότι φαίνεται κάτι υπάρχει σε σχέση με την επιλογή του συντρόφου. Κι αυτό το κάτι είναι μαζί με τους άλλους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες συνδεδεμένο με την αστρολογία. Εδώ παρουσιάζουμε μια στατιστική έρευνα που έγινε και συνδέει το μήνα που γεννήθηκε ο σύντροφος ξεχωριστά γυναικών και αντρών με τη μεγαλύτερη συχνότητα. Φαίνεται καθαρά η χημεία των ζωδίων με ποιο τρόπο γενικά λειτουργεί για να μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα.


 

  Oι γιατροί Κοπ και Χόϋτς από τις Η.Π.Α έχουν κάνει αυτήν την πολύτιμη έρευνα και είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι η επιστήμη τελικά βγάζει παρόμοια συμπεράσματα με αυτά που οι αστρολόγοι έχουν μοιραστεί για αιώνες.

Το μοναδικό πρόβλημα με την εν λόγω έρευνα είναι ότι το «γνωστό περιοδικό Journal of Interdisciplinary Cycle Research» δεν γνωστοποιεί "όπως πάντα!" τις ημερομηνίες γέννησης των ατόμων που χρησιμοποιήθηκαν στο στατιστικό της δείγμα. Αν και ο κάθε μήνας περιλαμβάνει δύο ζώδια (το δεύτερο ζώδιο ξεκινάει περίπου 7-10 ημέρες πριν το τέλος του ημερολογιακού μήνα) αυτή η έρευνα μας βοηθάει στο να αξιολογήσουμε κατά κάποιο τρόπο τις σχέσεις μας.


Η χρονική διάρκεια των ζωδίων είναι η εξής:

Κριός: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Ταύρος: 21 Απριλίου – 20 Μαίου

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Λέων: 22 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Παρθένος: 24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Τοξότης: 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Ιχθείς: 20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τα γενικά συμπεράσματα από τον Κοπ και Χόϋτς είναι:

Για τους άντρες:

* Άντρες γεννημένοι τον Ιανουάριο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες γεννημένες τον Οκτώβριο, ενώ λιγότεροι προτίμησαν γεννημένες τον Ιούλιο.

* Άντρες γεννημένοι τον Φεβρουάριο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες γεννημένες τον Οκτώβριο, ενώ λιγότεροι γεννημένες τον Μάρτιο.

* Άντρες γεννημένοι τον Μάρτιο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες γεννημένες τον Ιανουάριο, ενώ λιγότεροι γεννημένες τον Ιούλιο.

* Άντρες γεννημένοι τον Απρίλιο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες γεννημένες τον Φεβρουάριο, ενώ ελάχιστοι γεννημένες τον Ιανουάριο.

* Άντρες γεννημένοι τον Μάιο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες γεννημένες τον Ιούνιο, ενώ ελάχιστοι τον Δεκέμβριο.

* Άντρες γεννημένοι τον Ιούνιο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Απριλίου, ενώ λιγότεροι του Οκτωβρίου.

* Άντρες γεννημένοι τον Ιούλιο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Απριλίου, ενώ λιγότεροι του Φεβρουαρίου.

* Άντρες γεννημένοι τον Αύγουστο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Ιουλίου, ενώ λιγότεροι του Νοεμβρίου.

* Άντρες γεννημένοι τον Σεπτέμβριο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Σεπτεμβρίου, ενώ λιγότεροι του Απριλίου.

* Άντρες γεννημένοι τον Οκτώβριο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Ιανουαρίου, ενώ λιγότεροι του Ιουνίου.

* Άντρες γεννημένοι το Νοέμβριο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Ιουνίου, ενώ λιγότεροι του Απριλίου

* Άντρες γεννημένοι τον Δεκέμβριο: οι περισσότεροι προτίμησαν γυναίκες του Μαίου, ενώ λιγότεροι του Ιουλίου.

Για τις γυναίκες:

* Γυναίκες γεννημένες τον Ιανουάριο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες γεννημένους τον Μάρτιο, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Απριλίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Φεβρουάριο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες γεννημένους τον Απρίλιο, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Ιουλίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Μάρτιο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες γεννημένους τον Μάιο, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Αυγούστου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Απρίλιο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες γεννημένους τον Ιούνιο, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Νοεμβρίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Μάιο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Δεκεμβρίου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Ιουνίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Ιούνιο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Νοεμβρίου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Οκτωβρίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Ιούλιο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Ιουνίου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Μαρτίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Αύγουστο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Αυγούστου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Σεπτεμβρίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Σεπτέμβριο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Σεπτεμβρίου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Απριλίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Οκτώβριο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Ιανουαρίου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Ιουνίου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Νοέμβριο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Νοεμβρίου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Αυγούστου.

* Γυναίκες γεννημένες τον Δεκέμβριο: οι περισσότερες προτίμησαν άντρες του Αυγούστου, ενώ λιγότερες προτίμησαν αυτούς του Μαίου. 

Γενικότερα βλέπουμε πως:

- Οι γυναίκες γενικά δείχνουν μια προτίμηση να παντρεύονται άντρες γεννημένους δυο μήνες αργότερα από το μήνα που γεννήθηκαν οι ίδιες. Αυτή η προτίμηση είναι ειδικά πιο δυνατή για γυναίκες γεννημένες: Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Μήπως τα εξάγωνα ανάμεσα στα ζώδια ταιριάζουν τελικά πολύ περισσότερο απ’ τα υπόλοιπα;

- Οι άντρες γενικά προτιμούν γυναίκες γεννημένες μέσα σε δυο μήνες (νωρίτερα ή αργότερα) από τον δικό τους μήνα γέννησης, ενώ δείχνουν λιγότερη προτίμηση για γυναίκες γεννημένες 4 ή 6 μήνες μακριά (πριν ή μετά).

- Άντρες γεννημένοι το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου τείνουν να δείχνουν μια προτίμηση για γυναίκες γεννημένες το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου. Έγιναν διπλάσιοι γάμοι από όσους αναμένονταν κατά τύχη. Ζώδια που πιθανόν ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, τον αέρα.

- Άντρες και γυναίκες γεννημένοι τον Απρίλιο και το πρώτο μισό του Μαίου τείνουν να δείχνουν προτίμηση στο να μην παντρεύονται μεταξύ τους. Σ’ αυτήν την περίπτωση έγιναν οι μισοί από τους γάμους που αναμένονταν κατά τύχη. Οι Κριοί με τους Ταύρος προτιμούν να μην ανακατεύονται μεταξύ τους. Ο Κριός είναι το "εγώ" πρόσωπο και ο Ταύρος προτιμάει να περνά το δικό του. Έχουμε σύγκρουση συμφερόντων δίχως μεγάλη δυνατότητα υποχώρησης.

- Άντρες γεννημένοι την περίοδο από τα μέσα του Ιουνίου μέχρι το πρώτο μισό του Ιουλίου τείνουν να παντρεύονται γυναίκες γεννημένες την περίοδο από τα μέσα του Ιουλίου μέχρι το πρώτο μισό του Αυγούστου. Έγιναν διπλάσιοι γάμοι από όσους θα αναμένονταν κατά τύχη.

 

  - Άντρες γεννημένοι το Μάρτιο που παντρεύονται γυναίκες γεννημένες τον Ιούλιο έχουν 8 φορές μεγαλύτερο αριθμό διαζυγίων από όσο θα αναμενόταν κατά τύχη. Ίσως επειδή εδώ έχουμε να κάνουμε με όψεις τετραγώνου που είναι ιδιαίτερα δυσαρμονικές. Υπάρχει έλξη αλλά και πολλές συγκρούσεις.

- Υψηλότερες τιμές διαζυγίων από τις αναμενόμενες -κατά τύχη- υπάρχουν για γάμους όπου οι άντρες είναι γεννημένοι το Φεβρουάριο με γυναίκες γεννημένες το Μάιο, όπως επίσης και για άντρες γεννημένους Ιούλιο με γυναίκες γεννημένες το Φεβρουάριο, καθώς και για άντρες γεννημένους τον Οκτώβριο με γυναίκες γεννημένες τον Ιούνιο.


    - Άντρες γεννημένοι το πρώτο μισό του Νοεμβρίου βρίσκονται διαζευγμένοι διπλάσια συχνά, από τους άντρες που είναι γεννημένοι οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Ανεξάρτητα από την ημερομηνία γεννήσεως της γυναίκας! Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία τους για περιπλάνηση.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι παρμένα από το "Journal of Interdisciplinary Cycle Research”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

-
ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΕΣ ΣΕ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ - ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΣΑΣΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Κοινοποίηση

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω