Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αστρολογια και Σχεσεις – Ποια ζωδια παραδοσιακά είναι τα πιο πιστά και ποια τα πιο άπιστα σε μια σχεση;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Μπορούμε να βασιζόμαστε στην αστρολογια για να μας δείξει μια πρώτη προδιάθεση όσον αφορά τα πιστά και τα άπιστα ζωδια στις σχεσεις μας.

Βέβαια, επειδή στην αστρολογια ένα άτομο έχει εκτός από το ζωδιο του, δηλαδή τον Ήλιο του σε κάποιο ζωδιο, και άλλους πλανήτες (Σεληνη, Ερμη, Αφροδιτη, Αρη, Δια κ.ά) σε άλλα ζώδια, σίγουρα
θα πρέπει να δούμε το προσωπικό γενέθλιο ωροσκοπιό του, με τις όψεις, τους οίκους και άλλα πολλά για να βγάλουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα.


Γενικότερα όμως, μόνο από τη θέση του Ήλιου και του ωροσκόπου που είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιο-χάρτη ενός ατόμου, μπορούμε να δούμε την πίστη ή την απιστία σε γενικές γραμμές ενός ζωδίου.


Αυτό σημαίνει ότι στην αστρολογια
κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να εξωτερικεύσουν την επιθυμία να πειραματιστούν έξω από τα όρια μιας σταθερής σχέσης ή ακόμα και ενός γάμου.





Σε γενικές γραμμές θεωρείται ότι τα άτομα που μπαίνουν σε μεγαλύτερο πειρασμό είναι εκείνα που έχουν την
πλειοψηφία των πλανητών τους στη φωτιά (Κριός, Λέων, Τοξότης)και στον αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και γι’ αυτό θα πρέπει να τα εμπιστευόμαστε λιγότερο από τα υπόλοιπα με κάποιες μικρές εξαιρέσεις.


Βέβαια και η συναστρία των δύο ατόμων που βρίσκονται σε σχέση παίζει ρόλο, δηλαδή η σύγκριση του δικού σας με του δικού του/της ωροσκοπίου είναι σημαντικό, γιατί η χημεία ανάμεσα σε δύο άτομα στις σχέσεις είναι που θα δείξει και την πορεία μιας σχέσης.


Άλλα στοιχεία του χαρακτήρα μπορεί να βγάζετε εσείς σε ένα άλλο άτομα και άλλα στοιχεία να του βγάζει κάποιο άλλο άτομο με άλλους πλανήτες και ωροσκόπιο από το δικό σας. Τι γίνεται όμως αν στο γενέθλιο ωροσκόπιό του είναι σε ένα από αυτά τα ζώδια η Σελήνη, η Αφροδίτη ή ο Άρης τους;



ΚΡΙΟΣ


Αν θα πρέπει να αναφέρουμε ένα από τα λιγότερα πιστά ζώδια στις σχεσεις, θα μπορούσαμε να φωνάξουμε δυνατά: "Κριός".



Εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο είναι μόνιμα σε αναζήτηση νέων περιπετειών και προκλήσεων κάθε είδους. Λόγω της αρχιτεκτονικής του, ο Κριός είναι ο ιδανικός σύντροφος για παράλληλες συζυγικές σχέσεις: είναι παθιασμένος, πάντα έτοιμος να δοκιμάσει τη γεύση των πειρασμών και, φυσικά, είναι πρόθυμος να επιβεβαιώνεται η αξία του από κάποιον/αν άλλον/ην.


Επιπλέον, αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού θα έχετε τις ικανότητες ενός καλού εραστή, αλλά θα αγωνίζεστε συνεχώς με την γρήγορη απώλεια ενδιαφέροντος για τον άλλο. Ως εκ τούτου, στη περίπτωση του Κριού, η φλόγα του πάθους αρχίζει να σιγοσβήνει αφού κερδίσει τη σύντροφό του, καθώς ελκύεται πιο πολύ από το κυνήγι το ίδιο, παρά το φινάλε του.




ΤΑΥΡΟΣ


Ακόμα κι αν είναι οι εξαιρετικά αισθησιακοί, εκείνοι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, αγαπούν την ασφάλεια μιας σταθερής σχέσης.


Έτσι, είναι εντελώς διαφορετικοί από τους Κριούς και θα σας προσφέρουν την εγγύηση της πίστης. Ευτυχώς, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, απατούν και αν το κάνουν, μετατρέπουν ακόμα και την εξωσυζυγική σχέση σε σταθερή μακροπρόθεσμα. Εν κατακλείδι, είναι από τους πιστούς του ζωδιακού κύκλου, από γεννησιμιού τους. Συνήθως, παντρεύονται γρήγορα και κάνουν συνεχώς σχέδια για το μέλλον μαζί με τον/την συντροφό τους. Ο Ταύρος νιώθει πάντα την ανάγκη να γνωρίζει ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκεται η σχέση και πού πηγαίνει, με ποιά ταχύτητα και ποιά είναι τα εμπόδια ακριβώς.


Εκείνο που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι πως οι Ταύροι επαναπαύονται πολύ εύκολα μέσα στις σχέσεις του, αρχίζουν να μην βγαίνουν συχνά έξω και να μένουν περισσότερο μέσα στο σπίτι, αλλά γενικότερα να κάνουν με τις σχέσεις τους συνεχώς τα ίδια πράγματα με αποτέλεσμα να πέφτουν πολύ γρήγορα σε ρουτίνα. Αυτή η ρουτίνα είναι πολύ καλή για αυτούς, αλλά ίσως να μην είναι και τόσο καλή για τη σταθερή σχέση ή τον γάμο τους. Έτσι το ταίρι τους είναι εκείνο που συχνά τους απατάει λόγω της ρουτίνας στη σχέση τους και αν μαθευτεί δύσκολα θα συγχωρέσει την απιστία.


 

<ins class="adsbygoogle"

     style="display:block; text-align:center;"

     data-ad-layout="in-article"

     data-ad-format="fluid"

     data-ad-client="ca-pub-6637667730655174"

     data-ad-slot="8976959592"></ins>

<script>

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


ΔΙΔΥΜΟΙ



Δεν ονομάζονται "Δίδυμοι" (δίδυμα) για το τίποτα!



Αυτοί που καθοδηγούνται από αυτή την αστρική ενέργεια είναι διπλοί. Για το λόγο αυτό δυστυχώς γεννιούνται με την ικανότητα να αγαπάνε περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα ή, τουλάχιστον, κατά την ίδια περίοδο. Στην πραγματικότητα, η προδιάθεσή τους για απιστία προέρχεται από την ακραία παθιασμένη φύση τους. Ερωτεύονται γρήγορα και χωρίς όρια, αλλά γίνονται αδιάφοροι με την ίδια ταχύτητα. Οι δίδυμοι είναι από τα ζώδια που αγαπούν πολύ την ελευθερία τους και έτσι και προσπαθήσει κάποιος να τους ελέγξει ή να τους περιορίσει πολύ σύντομα θα τελειώσει γι’ αυτούς αυτή η σχέση μέσα τους και θα απιστήσουν.


Συχνά επιλέγουν να κάνουν παράλληλες σχέσεις και όχι να χωρίσουν ότι κάτι δεν τους ικανοποιεί μέσα στη σταθερή σχέση τους ή στο γάμο τους. Είναι συνεχώς διχασμένοι και δεν μπορούν εύκολα να πάρουν μια απόφαση για τα ερωτικά τους, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους άλλους τομείς. Είναι ένα ζώδιο που όσο εύκολα νομίζει πως μπορεί να εξαπατήσει τους άλλους και να απιστήσει, άλλο τόσο εύκολα μπορεί να την πατήσει το ίδιο και να εξαπατηθεί από τις ερωτικές σχέσεις του, γι’ αυτό και θα πρέπει να προσέχει πολύ τις νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και τις σταθερές του σχέσεις.


 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- ΖΩΔΙΑ: ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

- ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

- ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ – Πόσο παθιασμένοι είστε και πως λειτουργείτε στα ερωτικα σας συμφωνα με το ζωδιο σας;

- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Πώς λειτουργείτε βάση του ζωδιου σας, ποιοι τομείς και ποια επαγγελματα σας ταιριάζουν καλύτερα για να αναζητήσετε δουλειά

 

    

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω