Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ερωτικη Αστρολογια – Πόσο παθιασμένοι είστε και πως λειτουργείτε στα ερωτικα σας συμφωνα με το ζωδιο σας;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια η ερωτικη δυναμική καθενός από εμάς περιγράφεται, εν μέρει, από την εκπαίδευση, τη γενετική, τις προσωπικές εμπειρίες, τους ανθρώπους που γνωρίζουμε κλπ.


Έτσι, είναι πολύ δύσκολο σύμφωνα με την αστρολογια να εξαχθούν είδη του ερωτικου χαρακτήρα.


Όπως μας δείχνει η αστρολογια οι ερωτικες ικανότητες εξαρτώνται μάλλον από τη σωματική και συναισθηματική αρμονία με τον άλλο.


Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άνθρωποι στην αστρολογια πιο ερωτικοι από άλλους ή με υψηλότερο δείκτη ερωτισμού. Ωστόσο, έχουμε επίσης κληρονομήσει την ικανότητα της εκτέλεσης στη σεξουαλική ζωή από τα άστρα.


Παρακάτω σας αναλύουμε τις ερωτικές προδιαγραφές κάθε ζωδίου σε γενικές γραμμές αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε πως για να σκιαγραφήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο
πρέπει να γνωρίζετε και το υπόλοιπο προσωπικό ωροσκόπιό του, τον γενέθλιο χάρτη του, με τις θέσεις και των άλλων πλανητών, τις όψεις
που δημιουργούνται μεταξύ τους κτλ. (Μάθετε για τις γραπτές αναλύσεις, τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουμε στο eshop μας).

Δείτε ανάλογα το ζωδιο που σας ενδιαφέρει το γενικό ερωτικό προφιλ των ζωδιων στην αστρολογια.        


ΚριόςΣτις περισσότερες από τις λίστες για σεξ, το ζώδιο του Κριού είναι στη μέση: σχεδόν υπερέχει, αλλά ποτέ δεν φτάνει στα πρώτα τρία. Ελαφρώς πολύ βιαστικοί, οι Κριοί είναι παθιασμένοι και δυναμικοί και ο αισθησιασμός τους μερικές φορές ξεχειλίζει. Επιπλέον, διάσημοι για το δημιουργικό τους πνεύμα και τον αυθορμητισμό τους, οι Κριοί γεννιούνται με σεξαπίλ διπλασιασμένο από πολλή φαντασία.


Αλλά (επειδή υπάρχει ένα "αλλά"), έχουν σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής ένα μόνιμο πρόβλημα: είναι τα παιδιά του ζωδιακού κύκλου και η έλλειψη ωριμότητας μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της, σπάνια, ακόμη και όταν πρόκειται για σεξ. Έτσι, μπορεί να είναι κακομαθημένοι, ανικανοποίητοι, γρήγορα να βαριούνται! Με λίγα λόγια - ελαφρώς απροσάρμοστοι.
Μάθετε για τις γραπτές αναλύσεις, τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουμε στο eshop μαςΤαύροςΌντας οι πιο αισθησιακοί από τα 12 ζώδια, οι Ταύροι τοποθετούν τη σεξουαλική τους ζωή στο κέντρο των καθημερινών συμφερόντων τους. Όσον αφορά τη σεξουαλικότητά τους, οι Ταύροι είναι ελεύθεροι, χωρίς προκαταλήψεις, χωρίς αναστολές.


Και η ελευθερία αυτή τους βοηθά να έχουν ακλόνητη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους - έχουν πάντα το σεξ για εγωιστική ευχαρίστηση, αλλά παραμένουν διακριτικοί στον άλλον που είναι δίπλα τους. Συνδυάζουν τα σεξουαλικά ένστικτα με τρυφερότητα και πάθος και είναι υπομονετικοί.
Μάθετε για τις γραπτές αναλύσεις, τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουμε στο eshop μαςΔίδυμοιΣυνήγοροι του ερωτισμού και μάγοι του ερωτικού παιχνιδιού είναι ο ορισμός των Διδύμων. Ποτέ δεν θα ντρέπονται για κάποιες τολμηρές φαντασιώσεις, πάντα θέλουν να πειραματιστούν νέες στάσεις στο σεξ, σεξουαλικούς ρόλους και νέες προσεγγίσεις για τη σεξουαλική πράξη.


Για τους Διδύμους, το σεξ είναι μάλλον μια πρόκληση αλλά σίγουρα σχεδόν πάντα περνάει από τον εγκέφαλο και τον βαθμό επικοινωνίας με τον άλλον. Το χιούμορ τους βοηθάει πολύ στο ερωτικό παιχνίδι.
Μάθετε για τις γραπτές αναλύσεις, τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουμε στο eshop μαςΚαρκίνοςΌντας πολύ ευαίσθητοι, διερευνάνε περισσότερο την συναισθηματική πλευρά του σεξ από τη σωματική ευχαρίστηση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ειδικά για τον Καρκίνο βασίζεται στην ικανότητά τους να είναι σεξουαλικά ανοιχτοί μόνο σε εκείνους τους συντρόφους που τους προσφέρουν εμπιστοσύνη και οι οποίοι είναι εξαιρετικά τρυφεροί.


Τέλος, οι Καρκίνοι είναι παθιασμένοι, ονειρικοί, δημιουργικοί, ενστικτώδεις ερωτικοί σύντροφοι, αλλά ήρεμοι, σταθμισμένοι και πολύ στοργικοί. Συνήθως εμπνέονται στο μέγιστο βαθμό ερωτικά με άτομα μεγαλύτερά τους.
Μάθετε για τις γραπτές αναλύσεις, τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουμε στο eshop μαςΛέωνΓια τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το ζώδιο είναι η ενσάρκωση του καλύτερου εραστή. Οι Λέοντες καίγονται συνεχώς, με ένα πάθος που ξεχειλίζει, όντας σίγουροι για τη σεξουαλική τους δύναμη. Για το λόγο αυτό, στις περισσότερες των περιπτώσεων, αναλαμβάνουν τον έλεγχο στο κρεβάτι και εξερευνούν τις σεξουαλικές απολαύσεις με δραματικότητα και ταλέντο.


Ένα μικρό μυστικό για να τους αποπλανήσετε: Οι Λέοντες μπορούν να αιχμαλωτιστούν πιο εύκολα ακόμη και στη σεξουαλική ζωή, αν παίξετε λίγο με το εγώ τους και τους το ανεβάσετε κατακόρυφα. Το πιό σημαντικό όμως είναι πως διαπρέπουν στη σεξουαλική ζωή, όταν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο.
Μάθετε για τις γραπτές αναλύσεις, τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουμε στο eshop μας           

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Αστρολογια και επαγγελματικα Πώς λειτουργείτε βάση του ζωδιου σας, ποιοι τομείς και ποια επαγγελματα σας ταιριάζουν καλύτερα για να αναζητήσετε δουλειά

-
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΦΙΛΟΥΣ; ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ; ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ; ΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ANEW.GR ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ

-
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ: ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ - ΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ, ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ANEW.GR ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

-
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΤΗΣΙΑ, ΚΑΡΜΙΚΗ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ, ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ Ή ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ κ.ά, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ESHOP ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Χ Α Μ Η Λ Ο Τ Ε Ρ Ε Σ Τ Ι Μ Ε Σ ΓΙΑ WEB(EMAIL) ONLY ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

-
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ: ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

-
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ -
ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ TΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

          

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω