Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ποιος ο σωστός σύντροφος για τον καθένα μας σύμφωνα με το ζωδιο, τον ωροσκοπο και το προσωπικο ωροσκοπιο;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό όσο οι σχεσεις μας και το να διαλέξει κανείς τον κατάλληλο σύντροφο, θα πρέπει να έχει όλη την απαραίτητη βοήθεια! Η αστρολογια προσφέρει σημαντικές, αποκαλυπτικές συμβουλές – και προειδοποιήσεις – που μπορούν να προκύψουν από τον τομέα των σημαντικών σχέσεων που είναι ο έβδομος Οίκος, όπως του γάμου, των στενών συνεργατών και των συνεταιρισμών στο ωροσκόπιο του καθενός μας.

Πρωταρχική σπουδαιότητα για θέματα σχέσεων στην αστρολογια έχει ποιο από τα δώδεκα ζώδια βρίσκεται στην ακμή (στην αρχή) του τομέα-οίκου στο προσωπικό του ωροσκόπιο και έτσι αποκαλείται ο «εξουσιαστής» αυτού του τομέα (οίκου). Σύμφωνα με την αστρολογια είναι επίσης σημαντικό κάθε άλλο ζώδιο που μπορεί να περιέχεται ολοκληρωτικά εκεί (και τότε αποκαλείται «εμπεριεχόμενο» ζώδιο) όπως και οποιοδήποτε άλλο ζώδιο αποτελεί ένα τμήμα του έβδομου τομέα-οίκου.Μια ανάλυση σε βάθος του ωροσκοπίου σύμφωνα με την αστρολογία – την οποία μπορείτε να έχετε μόνο από κάποιον καλά εκπαιδευμένο, έμπειρο, αξιόπιστο αστρολόγο – θα λάβει επίσης υπόψη κάθε ουράνιο σώμα – τον Ήλιο, τη Σελήνη, τους πλανήτες – που βρίσκονται στο γενέθλιο Έβδομο οίκο-τομέα και τις όψεις τους – τις σχέσεις τους με τους άλλους πλανήτες ή σημεία του ωροσκοπίου.

Αφού υπάρχουν τόσο πολλές μεταβλητές στα συστήματα οικοθεσίας και άλλοι παράγοντες, σας συνιστούμε να διαβάσετε πρώτα το ζώδιό σας, μετά το αμέσως επόμενο, σε τρίτη φάση το ζώδιο του ωροσκόπου σας και αμέσως μετά ένα ζώδιο μετά το ζώδιο του ωροσκόπου σας δηλαδή του δεύτερου οίκου, για να έχετε ένα συνδυασμό όλου του φάσματος των προσωπικών σας σχέσεων.


ΚΡΙΟΣ
(Βρείτε το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας και τους υπόλοιπους πλανήτες σας σε ποιό ζώδιο είναι μαζί με μια σύντομη γενέθλια ανάλυση εντελώς δωρεάν - κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία της γέννησής σας)
Με το φυσικό ζώδιο του γάμου και των συνεταιρισμών στο σπίτι του Ζυγού στο προσωπικό σας ωροσκόπιο, δεν θα πρέπει να υπάρχει στη ζωή σας ούτε ένα λεπτό ανίας όσον αφορά τις σχέσεις σας. Προτιμάτε και φαίνεται ότι έλκετε ταυτόχρονα πιθανούς συντρόφους των οποίων η εμφάνιση ξεπερνάει το μέτριο. Οι καλοί τρόποι, η τάξη, το καλό γούστο και οι διπλωματικές ικανότητες είναι προσόντα που αναζητάτε στους άλλους ή που θεωρείτε ακόμα και υποχρεωτικά για το υποψήφιο ταίρι σας.

Αυτοί που έχουν κάποιο ταλέντο στις καλές τέχνες – τη μουσική, τη ζωγραφική, το θέατρο, τη γλυπτική, κτλ., θα τραβήξουν την προσοχή σας και εύκολα θα τους χαρίσετε την εύνοια σας. Οι δικηγόροι μπορεί να σας φανούν γοητευτικοί. Προσέξτε για όσους φαίνεται αδύνατο να καταλήξουν ποτέ σε μια απόφαση και στη συνέχεια να την ακολουθήσουν με συνέπεια.


Φυλαχτείτε από αυτούς που φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο από το φυσιολογικό για την εξωτερική τους εμφάνιση.
Αναζητήστε σημεία εγωισμού που θα εκδηλωθεί σαν ζήλια ή και μια απροθυμία να μοιραστούν τα πράγματα ακριβοδίκαια. Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις επιλογές σας αφού το να έχετε Ζυγό στον έβδομο οίκο σας, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, φαίνεται ότι θα σας «εξαναγκάσει» να περάσετε ζευγαρωμένοι το μεγαλύτερο διάστημα της ενήλικης ζωής σας. Αν κάνετε επιλογές που δεν σας ικανοποιούν, θα «υποχρεωθείτε» να περάσετε ξανά και ξανά από την ίδια διαδικασία – μέχρι να την κάνετε σωστά!


ΤΑΥΡΟΣ

(Βρείτε το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας και τους υπόλοιπους πλανήτες σας σε ποιό ζώδιο είναι μαζί με μια σύντομη γενέθλια ανάλυση εντελώς δωρεάν - κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία της γέννησής σας)
Αν το μελλοντικό σας ταίρι δεν έχει αυτό το ιδιαίτερο σεξ απήλ και τον αισθησιασμό που εκτιμάτε, μάλλον θα βγει έξω από το παιχνίδι – εκτός κι αν συμβιβαστεί μόνο με μια φιλική σχέση. Θα ευνοήσετε κάποιον που είναι πρόθυμος να αφιερώσει πολύ από το χρόνο του για να οικοδομήσει μια ουσιαστική σχέση, δεν σας αρέσει να σας πιέζουν, ειδικά όταν πρόκειται για συναισθηματικά ζητήματα.
Μαζί με τον έμφυτο αισθησιασμό και την «εκρηκτική» εμφάνισή τους θα θέλατε να συμβαδίζει και μια εξίσου εκρηκτική λίμπιντο. Ακόμα, σας αρέσει να είναι ο άλλος ευκατάστατος ή τουλάχιστον ο μελλοντικός κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας.

Προσέξτε αυτούς των οποίων το πρωταρχικό ή το μόνο ενδιαφέρον είναι η σεξουαλική τους ικανοποίηση καθώς και όσους φτάνουν στα άκρα στο θέμα αυτό ή δεν μπορούν να συμβαδίσουν με τις δικές σας ορμές. Είναι πάρα πολύ εύκολο να τραβήξετε κοντά σας κάποιον του οποίου οι σεξουαλικές προτιμήσεις απέχουν υπερβολικά από τα δικά σας κριτήρια! Προσέξτε από την αρχή κιόλας για οποιεσδήποτε τέτοιου είδους ενδείξεις έτσι ώστε να προλάβετε και έγκαιρα να δώσετε ένα τέλος στη συγκεκριμένη σχέση.

Αν έχετε λεφτά, ιδιοκτησία ή άλλα σημαντικά αγαθά, σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα ενός προγαμιαίου συμφωνητικού, ειδικά αν ο μελλοντικός σας σύντροφος δεν είναι εξίσου πλούσιος. Αν δεν συμφωνήσει με την ιδέα σας και δεν υπογράψει, το σοφότερο θα ήταν να διακόψετε τη σχέση σας.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

(Βρείτε το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας και τους υπόλοιπους πλανήτες σας σε ποιό ζώδιο είναι μαζί με μια σύντομη γενέθλια ανάλυση εντελώς δωρεάν - κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία της γέννησής σας)
Έχετε μια ιδιαίτερη προτίμηση και φαίνεται ότι προσελκύετε πιθανούς συντρόφους που κατάγονται από άλλες πόλεις ή χώρες ή ανθρώπους που η ανατροφή τους και οι εμπειρίες της ζωής τους βρίσκονται σε αξιοσημείωτη αντίθεση με τις δικές σας. Στην πραγματικότητα, σας αρέσουν κι εσάς οι «ξένοι». Το πιθανότερο είναι ότι θα τα πάτε καλά – μπορεί ακόμα και να προτιμήσετε – με κάποιον που ταξιδεύει ή για άλλους λόγους λείπει από το σπίτι του περισσότερο από το συνηθισμένο. Δεν σας αρέσουν οι εραστές που απαιτούν υπερβολική «συντροφικότητα» ή που σας «πνίγει» με την αγάπη του ή με τις συνεχείς φροντίδες του. Χαίρεστε κάποιον που του αρέσει να ταξιδεύει συχνά – μαζί σας. Μια καλή αίσθηση του χιούμορ είναι ένα πολύ θετικό σημείο.


Προσέξτε για πιθανούς συντρόφους που είναι υπερβολικά ψυχροί, απόμακροι.
Καθόλου δεν σας αρέσει να σας αγνοούν ολοκληρωτικά! Κάτι όχι μόνο σοφό αλλά και απόλυτα αναγκαίο είναι να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να εξετάσετε το παρελθόν τους. Πρέπει να ξέρετε ότι κάποιοι «ξένοι» νομίζουν ότι μπορούν να καλύψουν τα λάθη του παρελθόντος και φαίνονται πιο γοητευτικοί απ’ όσο στην πραγματικότητα είναι.

Αν υπάρχει κάτι που θέλουν να κρύψουν, ξέρουν ότι θα είναι δυσκολότερο να το ανακαλύψετε τώρα παρά στην περίπτωση που θα κατοικούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή σας. Πάντα να είστε σε επαγρύπνηση για κάθε αντίφαση σ’ αυτά που σας λένε κάποια στιγμή και σε όσα ισχυρίζονται αργότερα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(Βρείτε το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας και τους υπόλοιπους πλανήτες σας σε ποιό ζώδιο είναι μαζί με μια σύντομη γενέθλια ανάλυση εντελώς δωρεάν - κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία της γέννησής σας)
Η επιλογή του ιδανικού συντρόφου μπορεί να μην είναι εύκολη και μπορεί να σας χρειαστεί μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνηθισμένο. Έχετε την τάση να προσελκύετε και εσείς οι ίδιοι προτιμάτε κάποιον που οι άλλοι θα μπορούσαν να τον θεωρήσουν «συναισθηματικά ψυχρό». Για σας ο γάμος μοιάζει με «επαγγελματικό συνεταιρισμό» κάτι που σημαίνει ότι θα δεσμευτείτε μόνο αν πιστεύετε ότι η ένωση σας θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Σας αρέσει και έχετε ανάγκη από ένα πρακτικό, προσγειωμένο και λογικό ταίρι που θα δουλέψει σκληρά για να προσφέρει από τη μεριά του αυτά που συμφωνήσατε στο «συμβόλαιο» σας. Το καλό σεξ είναι πιθανότατα πιο σημαντικό από το ρομαντισμό. Η αξιοπιστία και η υλική επιτυχία πιο σημαντική από την καλή εμφάνιση, τον αισθησιασμό – ή και την ηλικία ακόμα.

Προσέξτε τους πιθανούς υποψήφιους που είναι τόσο αρνητικοί ώστε με την πορεία του χρόνου να σας κάνουν να μη βλέπετε καμία θετική πλευρά σε τίποτα και σε κανένα. Δεν θα θέλατε να ζείτε σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης θλίψης και μαυρίλας! Να ελέγξετε προσεκτικά οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει για επενδύσεις ή για την εμπλοκή σας σε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα την οποία έχει σχεδιάσει ή ευθύνεται γι’ αυτήν ο υποψήφιος μνηστήρας.

Ακόμα να είστε επιφυλακτικοί αν φαίνεται να περιμένουν ότι ο γάμος θα σας αναγκάσει να υπηρετείτε σαν άμισθος υπάλληλος, πλήρους απασχόλησης, στην επιχείρηση τους, εκτός φυσικά κι αν προστατευτείτε νομικά από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Διαβάστε τα «ψιλά» γράμματα σε κάθε προγαμιαίο συμφωνητικό που σας προτείνουν.


ΛΕΩΝ

(Βρείτε το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας και τους υπόλοιπους πλανήτες σας σε ποιό ζώδιο είναι μαζί με μια σύντομη γενέθλια ανάλυση εντελώς δωρεάν - κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία της γέννησής σας)
Είτε σας αρέσει είτε όχι, φαίνεται ότι προσελκύετε πιθανούς συντρόφους που είναι, για να πούμε το λιγότερο, «ασυνήθιστοι». Ακόμα, είναι αλήθεια ότι δεν αντιμετωπίζετε θετικά όποιους δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο ή το πρωτότυπο. Για να σας αρέσει, ο υποψήφιος μνηστήρας θα πρέπει να σας διεγείρει εγκεφαλικά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για σας να αισθανθείτε ότι κάποιος είναι φίλος σας πριν αποφασίσετε να τον παντρευτείτε. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχει ή τον ενδιαφέρει σοβαρά η συμμετοχή του σε κάποιες ομαδικές δραστηριότητες, λέσχες ή κοινωνικές οργανώσεις, έχει περισσότερες πιθανότητες να σας κατακτήσει. Αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία πάντως είναι να έχετε άριστη νοητική επικοινωνία μαζί του.


Ελέγξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε πριν πάρετε κάποια απόφαση.
Προσέξτε και απομακρυνθείτε από αυτούς που ξεπερνούν τα όρια και αρχίζουν να ενεργούν παράλογα. Συνειδητοποιήστε ότι τέτοια άτομα δεν αξίζει τον κόπο να τα κρατάει κανείς κοντά του. Φανείτε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί από αυτούς που ασχολούνται τόσο πολύ με τα προβλήματα και τα ενδιαφέροντα των φίλων τους σε βαθμό που να παραμελούν εσάς και τη σχέση σας.

Βεβαιωθείτε από την αρχή ότι το ενδιαφέρον τους για σας περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από την πνευματική επαφή και την «εγκεφαλική ένωση». Δεν πρέπει να παραβλέψετε τη σεξουαλική συμβατότητα αν θέλετε να κρατήσει για καιρό η σχέση σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(Βρείτε το ζώδιο, τον ωροσκόπο σας και τους υπόλοιπους πλανήτες σας σε ποιό ζώδιο είναι μαζί με μια σύντομη γενέθλια ανάλυση εντελώς δωρεάν - κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία της γέννησής σας)
Φαίνεται ότι προσελκύετε και ότι προτιμάτε πιθανούς συντρόφους που είναι ευαίσθητοι, πολύ συναισθηματικοί, «μαλακοί» και κυρίως παθητικοί. Μπορεί να έχουν καλλιτεχνικές τάσεις ή να είναι παραγωγικοί καλλιτέχνες. Θέλετε τους πολύ ρομαντικούς ανθρώπους, επειδή σας αρέσει να σας ανεβάζουν σ’ ένα «βάθρο» και να σας λατρεύουν ολοκληρωτικά, να εννοούν όλα αυτά τα ωραία λόγια που σας λένε και που σας αφορούν. Την έγκριση σας θα κερδίσει κάποιος που θα σας φροντίζει και θα δίνει ρομαντικό χρώμα στη ζωή σας, κάνοντας σας να νιώθετε ότι ζείτε ένα αισθηματικό μυθιστόρημα. Το πιθανότερο είναι ότι θα τραβήξει την προσοχή σας κάποιος με ελκυστική εμφάνιση, ειδικά αν έχει ωραία μάτια, σκούρα μαλλιά και μακριές βλεφαρίδες.

Προσέξτε τους ανθρώπους που οι στόχοι τους δεν φαίνεται να περιλαμβάνουν κάτι το χειροπιαστό, το υλικό ή το οικονομικό. Η αγάπη από μόνη της δεν πρόκειται να πληρώνει τους λογαριασμούς! Αποφύγετε όσους δεν φαίνεται να έχουν τίποτα στο παρελθόν τους που να αποδεικνύει την αξιοπιστία τους και την υπευθυνότητα τους. Ελέγξτε δυο φορές μήπως και είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά, το οινόπνευμα ή άλλες βλαβερές ουσίες ή συνήθειες.

Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι σε κάποιον που δεν έχει καθόλου αντοχές ή που μοιάζει να του έχουν αφαιρέσει κάθε δύναμη από το χαρακτήρα του. Αν δεν μπορείτε να τον αποδεχτείτε ολοκληρωτικά «όπως είναι», μην πιστέψετε ότι θα καταφέρετε να τον αλλάξετε και να τον κάνετε όπως τον θέλετε εσείς. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ – ΜΠΕΙΤΕ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

-
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

-
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ - ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ: ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ


 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω