Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Το Βερτεξ (Vertex) ή αλλιώς ο μεταφυσικος ωροσκοπος και οι βαθύτερές μας ανάγκες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Vertex σημαίνει κορυφή & Αντι-Vertex αντικορυφή. Οι ερμηνείες που έχουν δοθεί για το Vertex είναι οι εξής:

· Το σημείο Vertex λέγεται μεταφυσικός ωροσκόπος γιατί δηλώνει το σημείο εκείνο του προσωπικού μας ωροσκοπίου, όπου βρίσκονται οι βαθύτερες ανάγκες του ανθρώπου, το σημείο που κτυπά η καρδιά. Ο οίκος και το ζώδιο που βρίσκεται το Vertex στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, είναι το σημείο που δηλώνει τις βαθύτερες ανάγκες μας. Από τον τρόπο που βρίσκουμε το Vertex καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η σημασία του. Το Vertex βρίσκεται με άξονα τον τέταρτο οίκο, που είναι σάκος των βαθύτερων αναγκών μας άρα θα δείχνει αυτές τις ανάγκες και επιθυμίες και αν είναι χτυπημένο, ποτέ αυτές δεν θα καλυφθούν.

· Το Vertex δηλώνει τα άτομα εκείνα που μοιραία υπεισέρχονται στη ζωή μας, είτε θετικά είτε αρνητικά.
· Το Vertex σημαίνει γεγονότα που γίνονται μοιραία στη ζωή μας, φύσεως του οίκου και του ζωδίου όπου βρίσκεται το Vertex και έρχονται όταν έχουμε διελεύσεις πλανητών πάνω από το Vertex.

Σύμφωνα με πολλούς αστρολόγους, ο τέταρτος οίκος είναι ο βασικότερος οίκος γιατί εκεί είναι οι βαθύτερες ανάγκες του ανθρώπου, είναι όλες οι καταβολές, η κληρονομικότητα, όλα τα θέλω χωρίς μανδύα.

Το Vertex για εκείνους που έχουν γεννηθεί σε Βόρειο πλάτος, βρίσκεται από τον πέμπτο ως και τον όγδοο οίκο.


 
Το Vertex στα ζώδια

Vertex στον Κριό

Λαχτάρα για δημιουργικά ξεκινήματα, για ξεγνοιασιά, αυθορμητισμό, πρωτογονισμό. Λαχτάρα για διονυσιασμό (γιατί Κριός σημαίνει γέννηση και το άτομο με Vertex στο Κριό θέλει να γυρίσει σ’ αυτή την κατάσταση).


Vertex στο Ταύρο

Λαχτάρα για ασφάλεια, υλικά αγαθά, καλοπέραση, ικανότητα κτητικότητας, λαχτάρα για κάθε τι συγκεκριμένο και χειροπιαστό – για συναισθηματική κάλυψη – για τη δικτατορία της σιγουριάς – λαχτάρα για προβλεπόμενα άτομα.


Vertex στους Διδύμους

Λαχτάρα για γνώση, εναλλαγή, ποικιλία, πολλαπλότητα, λαχτάρα για επικοινωνία.


Vertex στον Καρκίνο

Λαχτάρα για πλήρη συναισθηματική κάλυψη με δυνατότητα ελέγχου. Λαχτάρα για οικογενειακή-σπιτική ζωή αλλά και προσφοράς προς τα αγαπημένα πρόσωπα – επιδιώκει να παίρνει και να δίνει σε περιορισμένο βεληνεκές.


Vertex στον Λέοντα

Λαχτάρα για δημιουργία, διασκέδαση, έρωτα, παιδιά. Γενικά το κατεξοχήν Vertex που δείχνει λαχτάρα για ζωή (Ήλιος). Αυτό το Vertex δηλώνει πως το άτομο έχει την τάση να δίνει, αλλά και να εισπράττει αναγνώριση έμμεση ή άμεση.


Vertex στην Παρθένο

Λαχτάρα για σιγουριά, για λεπτομέρεια για τήρηση κοινωνικών προσχημάτων και κοινωνική αναγνώριση· επιθυμία υπηρεσιών και μεγάλη έλξη με ότι σχετίζεται με τον χώρο της υγείας.


Vertex στον Ζυγό

Λαχτάρα για γάμο, για ολοκλήρωση μέσα από το εσύ, για την καλλιτεχνία, για πολιτική.


Vertex στον Σκορπιό

Λαχτάρα για σεξ, για καταστάσεις πάθους και σίγουρα υπεισέρχεται το στοιχείο του θανάτου έστω και με την σημασία της απορρόφησης του ερωτικού συντρόφου ή προσωπική λαχτάρα για εκδικητικότητα.


Vertex στον Τοξότη
(αυτό είναι το vertex του προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, όπως εμφανίζεται στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη)

Λαχτάρα για γνώση, λαχτάρα για ταξίδια κυρίως μακρινά, για τυχοδιωκτισμό. Γενικά το Vertex αυτό δηλώνει άτομο συνεχώς ανικανοποίητο, που εύκολα γκρεμίζει ότι έχει φτιάξει για να πάει σε κάτι άλλο.


Vertex στον Αιγόκερω

Λαχτάρα για εξουσία, μερικές φορές και με οποιοδήποτε μέσον, λαχτάρα για κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση και για όλες τις καταστάσεις που μυρίζουν παρασκήνιο και εξουσία. Λαχτάρα για χρησιμοποίηση κάθε μέσου που θα τον βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων του. Λαχτάρα να βρίσκεται κοντά σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και κύρους.


Vertex στον Υδροχόο

Λαχτάρα για ανεξαρτησία, ελευθερία, φιλίες, συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους, για κάθε τι το εκκεντρικό, πρωτοποριακό και μοντέρνο.


Vertex στους Ιχθείς

Λαχτάρα για παράδοση, συναισθηματική κάλυψη, για κάθε μορφή φυγής. Λαχτάρα για αποφυγή κάθε ευθύνης.


Το Vertex στους οίκους


Vertex στον πέμπτο οίκο

Δηλώνει πως οι βαθύτερες ανάγκες του ανθρώπου είναι η δημιουργία, ο έρωτας, η διασκέδαση, τα παιδιά, αλλά και ο τυχοδιωκτισμός.

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται θα καθορίσει ποιο από τα παραπάνω θα ενεργοποιηθεί χωρίς να αποκλείεται κανένα. Για παράδειγμα Vertex στον πέμπτο οίκο και στην Παρθένο σίγουρα θα δείξει πως το άτομο διψά για σχολαστική, λεπτομερή δημιουργία. Αυτό είναι το κύριο, δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε πως το άτομο μπορεί να τρελαίνεται για τις εναλλακτικές θεραπείες ή αρέσκεται να ακούει σοβαρή μουσική.

* Καταλαβαίνουμε πως για την ερμηνεία του Vertex ο αστρολόγος πρέπει να είναι καλλιτέχνης και να ερμηνεύει το Vertex αφού έχει δει πρώτα όλο το ωροσκόπιο και ειδικά τον τέταρτο οίκο.


Vertex στον έκτο οίκο

Δηλώνει πάθος για την εργασία ή για την υγεία ή συνεχή ενασχόληση με αυτή. Μπορεί να δηλώνει επίσης παθολογική αγάπη για τα ζώα ή γενικά μεγάλο ενδιαφέρον για την υγεία και την καθημερινή ζωή.


Vertex στον έβδομο οίκο

Σημαίνει πως το άτομο χωρίς τη σχέση αρρωσταίνει, και θα προτιμούσε φυσικά η σχέση να πάρει θεσμική μορφή. Γενικά Vertex σ’ αυτή τη θέση σημαίνει ολοκλήρωση μέσω του άλλου και όσο το άτομο είναι μόνο του νιώθει λειψό.


Vertex στον όγδοο οίκο

Σημαίνει ότι το άτομο επιθυμεί ακραίες καταστάσεις πάθους, μεγάλη έλξη για τη μεταφυσική, την ψυχολογία, την απομόνωση και τον θάνατο. Σε ακραίες περιπτώσεις ειδικά αν πάνω στο Vertex είναι ο Πλούτωνας ή το Vertex είναι στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να έχουμε αρρωστημένες καταστάσεις στη ζωή του.

Αν το Vertex κάνει καλή όψη με τον Βόρειο Δεσμό ή βρίσκεται επάνω στον Βόρειο Δεσμό, σημαίνει πως οι βαθύτερες ανάγκες βρίσκονται σε σχέση συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική με τον σκοπό της ζωής.

Γενικά, άτομα που έχουν πλανήτες πάνω στο Vertex μας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας ειδικά αν ο πλανήτης είναι ο Ήλιος.

                                                                                        **
** Αν θέλετε να μάθετε κι εσείς που βρίσκεται το δικό σας Vertex, σε ποιό ζώδιο και σε ποιόν οίκο στον γενέθλιο αστρολογικό σας χάρτη, δεν έχετε παρά να μας στείλετε μέσω email (και μόνο στο
anew@anew.gr και όχι στο info - αλλιώς δεν θα μπορείτε να πάρετε απάντηση) την προσωπική σας ημερομηνία, τοπική ώρα, πόλη και χώρα γέννησης, (π.χ.: 18 Μαίου 2007, 18:00, Αθήνα, Ελλάδα) θα σας το υπολογίσουμε με ακρίβεια μοιρών και θα το στείλουμε στο προσωπικό σας email.**
**Το
www.anew.gr
κάνει παράκληση να μην στέλνετε παραπάνω από μία ημερομηνίες σε κάθε σας email, για να μπορέσουμε σύντομα να απαντήσουμε σε όλους τους επισκέπτες μας**


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ; (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ; ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ & ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

-
ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΑΣ; ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΣΩΣΤΑ; ΒΑΛΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

-
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ TΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ;

-
Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΚΥΡΗ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΣΤΡΟ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ANEW.GR-ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ

-
ΒΙΟΡΥΘΜΟΙ: ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΒΙΟΡΥΘΜΟΥΣ - ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ 8 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ANEW.GR

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΑΣ – ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨH ΣΑΣ

Κοινοποίηση


 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω