Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο 2024
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο  new
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο 2024  new
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Αφροδίτη & Έρωτας
Επίκαιρα Θέματα
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Οι εκλείψεις του 2024  new
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες 2024  new
Ερμής ανάδρομος 2024  new
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Οι Πλανήτες του Μηνα  new
Online Αγορές
Αστρολογικό Ταρώ
Ο ωροσκόπος σας
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Τα μυστικά των χρωμάτων για όλα τα ζωδια και τους πλανητες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ο συνδυασμός Αστρολογίας και χρωμάτων γίνεται αποκαλυπτικός για τις πιο εσωτερικές πτυχές του χαρακτήρα. Η Αστρολογία ως μέθοδος αυτογνωσίας μας αποκαλύπτει τα «συν» και τα «πλην» του χαρακτήρα μας, ενώ συγχρόνως, σαν πυξίδα, μας βοηθάει στην εξελικτική πορεία της ζωής μας. Το κάθε ζώδιο, ανάλογα την εποχή του χρόνου την οποία καλύπτει, μπορεί να εκφράσει ενέργειες που έχουν σχέση με την τοποθέτησή του στον ημερολογιακό κύκλο και με την κατάσταση που επικρατεί στη Γη την αντίστοιχη εποχή και οι οποίες επηρεάζουν τα βασικά χαρακτηριστικά του σ’ ένα εξωτερικό επίπεδο. Συγχρόνως, η προτίμησή του σε κάποια συγκεκριμένα χρώματα που πολλές φορές θεωρεί ότι του «πάνε», δείχνει ότι σ’ ένα εσωτερικό επίπεδο αναζητά το γνώμονα-δύναμη, που θα το βοηθήσει να ξεπεράσει τις αντιξοότητες οι οποίες συναισθηματικά το αποδιοργανώνουν, και δεν του επιτρέπουν να φτάσει στην επιτυχία-στόχο που έχει καθορίσει.

Το κάθε ζώδιο έχει το προσωπικό του χρώμα που το βοηθά να προβάλλει έντονα την προσωπικότητά του και να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος. Επίσης, είναι γνωστό ότι ο κάθε πλανήτης έχει τη δική του ενέργεια και τα χρώματα που τους χαρακτηρίζουν αποκαλύπτουν μ’ ένα περίεργο τρόπο αυτή την ενέργεια. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα χρώματα των πλανητών με τα χρώματα των ζωδίων και να δημιουργήσουμε τον αποκλειστικό δικό μας χρωματικό χάρτη, από τον οποίο μπορούμε να μάθουμε πολλά για το χαρακτήρα μας, το χαρακτήρα των άλλων, την εξέλιξή μας και την εξέλιξη των άλλων.

Για να δημιουργήσετε τη δική σας προσωπική χρωματική παλέτα, διαβάστε τα χρώματα που αντιστοιχούν στη δική σας προσωπικότητα, δηλαδή το χρώμα που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ήλιου σας, το χρώμα που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Ωροσκόπου σας, και στο χρώμα που αντιστοιχεί στο ζώδιο της Σελήνης σας (
αν δεν γνωρίζετε τις θέσεις αυτές κάντε κλικ εδώ για να τις υπολογίσετε), μετά, δείτε αναλυτικά τα χρώματα που αντιστοιχούν σε κάθε Πλανήτη ξεχωριστά, και φορέστε τα ανάλογα με το τί θέλετε να προβάλετε προς τα έξω και τί μηνύματα θέλετε να περάσετε μια συγκεκριμένη ημέρα. Ο προσωπικός χάρτης χρωμάτων μοιάζει με μια αλάθευτη πυξίδα, στην οποία, οποτεδήποτε κι αν κοιτάξουμε, θα καταλάβουμε αν η πορεία μας είναι σύμφωνη με αυτήν που έχουμε χαράξει ή παρεκκλίνουμε από αυτήν.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ
Η παρόρμηση, η εξωστρέφεια, η τόλμη και η αναζήτηση της πρωτιάς σας διακρίνουν και γι’ αυτό αφήστε το καθαρό και έντονο κόκκινο χρώμα να προβάλει την ανεξαρτησία, το δυναμισμό, το πάθος σας για τη ζωή. Προτιμάτε να ντύνεστε πρωτοποριακά και πάντα θέλετε να γίνεστε ο πόλος έλξης της συζήτησης των άλλων. Ακόμα κι ένα μαντήλι ή παπούτσια και τσάντες σε κόκκινο χρώμα σας βοηθούν να προκαλέσετε την εντύπωση που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σταθερότητα, η ειλικρίνεια και ο «κρυφορομαντισμός» σας γίνονται πόλος έλξης των άλλων, που αναζητούν την πρακτική σας γνώμη για διάφορα ζητήματα. Το ροζ χρώμα, που έχει μια μεγάλη γκάμα, από το καθαρό σομόν μέχρι το έντονο κοραλλί, κάνει τους άλλους να αισθάνονται ότι μπορείτε να τους «γιατρέψετε» κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν, ενώ το απαλό αυτό χρώμα καλύπτει τη σκληρότητα που μπορεί να δείξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εφηβικότητα στο ύφος και στην εμφάνισή σας είναι το κύριο χαρακτηριστικό σας. Θέλετε τη συζήτηση για να προβάλλετε τον εαυτό σας, αλλά δεν αντέχετε τη μονοτονία. Εύκολα αλλάζετε γνώμη και παλινδρομείτε ανάμεσα στις αντίθετες καταστάσεις. Το κίτρινο (όχι το αχνό ή το πρασινοκίτρινο) σας βοηθάει να δείχνετε τη διάθεση που έχετε για ζωή, για αυτοέκφραση και ο συνδυασμός του και με άλλα χρώματα προβάλλει την πολυδιάστατη προσωπικότητά σας, που είναι και η γοητεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η συναισθηματική σας ανασφάλεια εκφράζεται με δύο τρόπους, είτε σαν εσωστρέφεια είτε σαν μια «μικρή» ή «μεγάλη» γκρίνια, που πολλές φορές, χωρίς να το καταλάβετε, γίνεται κουραστική στους άλλους. Το προσωπικό σας χρώμα είναι το ανοιχτό θαλασσί ή το τιρκουάζ, που προβάλλει την προστασία που δείχνετε στις ανάγκες των άλλων, ενώ εκείνοι αισθάνονται ότι βρίσκονται σε καλά χέρια που είναι έτοιμα να «θεραπεύσουν» οποιαδήποτε αδυναμία τους.

ΛΕΩΝ
Η εξωστρέφεια, η γενναιοδωρία, η αγάπη για τα ακριβά πράγματα σας χαρακτηρίζουν και θέλετε να λάμπετε σαν το δυνατό ήλιο του καλοκαιριού. Γι’ αυτό προτιμήστε το έντονο πορτοκαλί ή το χρυσοκίτρινο που προβάλλει τη χαρά που έχετε για τη ζωή. Και αν αυτά συνδυαστούν με αρμονικά αξεσουάρ, τότε σίγουρα θα διακρίνεστε ανάμεσα στους άλλους. Η αγάπη σας για το χρυσό και τις πολύτιμες πέτρες είναι μεγάλη και γι’ αυτό συμπληρώστε με ένα μόνο κόσμημα την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το σκούρο πράσινο ή το λαδί είναι το χρώμα που προβάλλει τη σταθερότητα, την παράδοση, την πρακτικότητα, που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Οι σκέψεις σας είναι ρεαλιστικές και έχετε την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Μέσα από το πράσινο χρώμα δεν επιτρέπετε εύκολα στους άλλους να διαβάσουν τις σκέψεις σας, που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που εμφανίζονται.

ΖΥΓΟΣ
Συχνά κοινωνικοί, φιλικοί, ευγενικοί, προτιμάτε οι άλλοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για σας, ενώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο βρίσκετε την ευκαιρία να ακουμπάτε στους άλλους. Το έντονο πράσινο χρώμα, που μπορεί άλλοτε να έχει το χρώμα της χλόης και άλλοτε να γίνεται σμαραγδί, τονίζει την ανάγκη σας για έρωτα και ηρεμία, και αν το πλαισιώσετε και με άλλα παστέλ χρώματα, τότε η ρομαντική σας διάθεση γίνεται ο πόλος έλξης των «δυνατών» του περιβάλλοντός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συχνά προβάλλετε τη σοβαρότητα και την αυστηρότητα του χαρακτήρα σας, ενώ συγχρόνως δεν έχετε τη διάθεση να αποκαλύψετε εύκολα αυτά που σκέφτεστε και δεν επιτρέπετε στους άλλους να καταλάβουν τις σκέψεις σας. Κρατάτε το συνομιλητή σας σε απόσταση και προσπαθείτε να προβάλλετε την εξουσιαστική σας θέση. Ποιό άλλο χρώμα εκτός από το μαύρο θα μπορούσε να σας ταιριάξει; Ίσως το πολύ βαθύ μπορντό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η χαρά, η προθυμία να ακούσετε τους άλλους και να συζητήσετε μαζί τους διάφορα θέματα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Το μπλε χρώμα προβάλλει ιδιαίτερα την προσωπικότητά σας, αλλά και τη γνώση που έχετε σε διάφορα θέματα. Προτιμάτε την ανεξαρτησία σας και γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το βαθύ μπλε για να κρατήσετε την απόσταση που θέλετε, ενώ το φούξια μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς ακόμα κι αν φοράτε μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο στο χρώμα αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ως ζώδιο του χειμώνα, πολλές φορές δεν καταλαβαίνετε κι εσείς οι ίδιοι ότι κρατάτε μια σχετικά ψυχρή στάση απέναντι στους άλλους, την οποία διατηρείτε με τα σκούρα χρώματα που φοράτε – προτιμάτε το σκούρο καφέ. Η ανάγκη σας για επιτυχία επεμβαίνει και στο ντύσιμό σας, που είναι σοβαρό και λίγο παλαιομοδίτικο. Τα αξεσουάρ σας καφέ ή μαύρα, δείχνουν, ιδιαίτερα στην τσάντα που κρατάτε, το «βάρος» της υπευθυνότητας που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεση για επανάσταση και ελευθερία σας κάνει να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Κι ενώ δείχνετε κατανόηση και υπομονή στις διάφορες συζητήσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι και θα συμφωνήσετε στο τέλος. Προτιμάτε το μοβ χρώμα για να ξεχωρίζετε από τους άλλους, ενώ συγχρόνως το χρησιμοποιείτε για να αισθάνονται ότι μπορούν να βρουν γέφυρες για να σας κατακτήσουν και να σας πείσουν κι έτσι δεν χάνετε ποτέ τους θαυμαστές σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ρομαντισμός, η ευαισθησία, η ανάγκη της προσφοράς σας διακρίνουν και συχνά θυσιάζετε τις προσωπικές σας απολαύσεις για να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους. Ανάμεσα στη συνύπαρξη και στην ηρεμία προσπαθείτε να βρείτε την έκφραση του εαυτό σας και γι’ αυτό το τιρκουάζ χρώμα τονίζει την προσωπικότητά σας, ενώ συγχρόνως δίνετε έτσι τη δυνατότητα στους άλλους να καταλάβουν ότι μπορεί να αλλάζετε διάθεση, ενώ είστε κοντά τους.


ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΗΛΙΟΣ
Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και τη λογική, που ενώ πρέπει να έχει την απόλυτη γνώση της πραγματικότητα και της αλήθειας, χρειάζεται και την αστραφτερή λάμψη που του επιτρέπει να επιβάλλεται στο περιβάλλον του και τις καταστάσεις. Είναι η εξωστρεφής όψη της προσωπικότητάς μας και το χρώμα του είναι το χρυσό.

ΣΕΛΗΝΗ
Η Σελήνη αντιπροσωπεύει τις υποσυνειδησιακές διεργασίες και τα συναισθήματα, που ανασύρονται κάθε φορά που χρειάζεται να αποδείξουν ότι παρ’ όλα τα σκοτεινά σημεία του εσωτερικού εαυτού υπάρχουν καταγραφές και εμπειρίες που βοηθούν στην εξέλιξη της γήινης πορείας μας. Είναι η εσωστρεφής όψη της προσωπικότητάς μας και το χρώμα της είναι το ασημί.

ΕΡΜΗΣ
Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία μας, καθώς και οποιαδήποτε μετακίνηση νοητική ή σωματική. Η λειτουργία του είναι τριπλή και έχει άμεση σχέση με τον κόσμο των ιδεών, των εμπνεύσεων, της επικοινωνίας και των ριζικών αλλαγών του τρόπου που σκεφτόμαστε. Άλλοτε η ενέργειά του είναι εξωστρεφής κι άλλοτε εσωστρεφής και το χρώμα του είναι το μοβ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη αρμονία τόσο με τα υλικά όσο και με τα συναισθηματικά θέματα. Οι εμπειρίες που προσφέρει είναι θέματα ολοκλήρωσης, θετικής ή αρνητικής, η οποία μας προκαλεί να αναγνωρίσουμε το γήινο στίγμα μας και να συνυπάρξουμε με τις καταστάσεις όπως αυτές εξελίσσονται. Άλλοτε η ενέργειά της είναι εξωστρεφής και άλλοτε εσωστρεφής και το χρώμα της είναι το πράσινο.

ΑΡΗΣ
Ο Άρης αντιπροσωπεύει το ένστικτο της επιβίωσης, που άλλοτε πολεμά κι άλλοτε δημιουργεί, ανάλογα με τη στρατηγική που έχει καθορίσει και που συχνά βασίζεται στην ανθρώπινη άγνοια. Η κατασπατάληση της ενέργειας εκφράζεται σαν παρόρμηση που είναι εξωστρεφής και το χρώμα του είναι το κόκκινο.

ΔΙΑΣ
Ο Δίας αντιπροσωπεύει την επέκταση – θετική ή αρνητική – που ανοίγει νέους δρόμους στη γνώση και η οποία χρειάζεται κοινωνική ισορροπία και φιλοσοφία για να γίνει κατανοητή. Η έννοια της γνώσης της ψυχής προσπαθεί να εκφραστεί είτε επεκτείνοντας προηγούμενες εμπειρίες είτε ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Το χρώμα του είναι το ίντικο.

ΚΡΟΝΟΣ
Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την οριοθέτηση, θετική ή αρνητική, και την πραγματικότητα, η οποία θα εκφραστεί όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος, ανεξάρτητα από την ανθρώπινη επέμβαση. Η έννοια της προσωπικής βάσης, πάνω στην οποία το οικοδόμημα του εαυτού θα χτιστεί και πάλι, είναι μια πορεία περιορισμού κι αναγκαστικής απομυθοποίησης και το χρώμα είναι το νεφελώδες καφέ.

ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει την απρόσμενη κατάσταση και το φόβο για οποιαδήποτε αλλαγή, έστω κι αν είναι ευχάριστη. Η ένωση των παλαιών και νέων εμπειριών υπόκειται στους γήινους νόμους, οι οποίοι απαιτούν, για να αλλάξουν ομαδοποίηση, πρωτοποριακή και πρωτότυπη έκφραση. Η τελική γνώση θα οδηγήσει σε νέους δρόμους, οι οποίοι κρύβουν «δράκους» άγνοιας. Το χρώμα του είναι το κίτρινο.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει τα όνειρα και τις ουτοπίες.
Η διάθεση φυγής από τη σκληρή πραγματικότητα βρίσκει την καλύτερή της έκφραση στην ενέργεια αυτού του πλανήτη, ανεξάρτητα από το αν θα είναι θετική ή αρνητική. Η καθοριστική καμπή του γήινου ταξιδιού άλλοτε θα οδηγήσει σε καινούργιες εμπειρίες και άλλοτε σε επανάληψη των παλιών, που δεν ολοκληρώθηκαν μέσα στον προκαθορισμένο χρόνο. Το χρώμα του είναι το τιρκουάζ (συνδυασμός πράσινου και μπλε).

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη ριζική αλλαγή των γνώσεων και των εμπειριών.
Απαλλάσσει από τα άχρηστα στοιχεία, που καλύπτουν τις παγκόσμιες αλήθειες, και επιτρέπει μια καινούργια αρχή, μια αναγέννηση ύστερα από ένα ριζικό «ξεθεμελίωμα» που επέτρεψε και στη γη να αναπνεύσει και στην εμπειρία να βρει τη σωστή της θέση για να ολοκληρωθεί χωρίς επαναλήψεις. Το χρώμα του είναι το γυαλιστερό μαύρο.


ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ:

ΚΟΚΚΙΝΟ
Προβάλλει μια ανεξαρτησία, αποκλειστικότητα, δυναμισμό, όπως και το πάθος, το άτομο έχει τη διάθεση να προβάλλει μόνο αυτές τις ιδιότητες, όμως, χωρίς να το καταλάβει η συμπεριφορά του εύκολα μπορεί να φτάσει σε οριακά σημεία. Ιδιαίτερα αν γίνει μια έντονη συζήτηση, είτε από τη χροιά φωνής είτε από τα λόγια, τότε ξαφνικά και ανεξέλεγκτα μπορεί να προβάλει το θυμό του για να επιβληθεί ή να χάσει την ψυχραιμία του. Επίσης, αποζητά οι άλλοι να το προσέξουν ιδιαίτερα, γιατί δεν ξέρει να τους προσεγγίζει και μ’ αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει. Έχει αποδειχθεί ότι η συνεχής χρησιμοποίηση του κόκκινου χρώματος στα ρούχα δημιουργεί μεγάλη ένταση και σωματική εξάντληση.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Προβάλει τη χαρά και το ενδιαφέρον για τους άλλους και, αν συνδυαστεί με αρμονικά αξεσουάρ, δίνει στο άτομο μια ιδιαίτερη λάμψη και του επιτρέπει να διακρίνεται ανάμεσα στους άλλους, χωρίς να ενοχλεί ή να προκαλεί. Ιδιαίτερα το χειμώνα δίνει μια νότα αισιοδοξίας και διάθεση για επικοινωνία και αυτόματα προκαλεί τους άλλους να συζητήσουν, ακόμα κι αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο θέμα. Η διάθεση να μιλήσει γι’ αυτά που ξέρει, αν δεν ικανοποιηθεί, τότε μπορεί ξαφνικά να χάσει την ψυχραιμία του και να μιλήσει σκληρά ή να αδιαφορήσει και αν αποφύγει επισταμένα να συναντηθεί με το συγκεκριμένο άτομα ή παρέα.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Δείχνει τη διάθεση για ζωή, για αυτοέκφραση και καλεί σε μια πιο πνευματική ανταλλαγή. Προβάλλει ένα άτομο που έχει τη διάθεση για συζήτηση, ιδιαίτερα πάνω σε φιλοσοφικά θέματα, όμως σε υπερβολή δείχνει ότι το άτομο σκορπίζεται σε πολλά πράγματα και η νευρικότητά του δεν το βοηθά να ολοκληρώσει αυτά που θέλει. Επίσης, αν το χρώμα είναι λεμονί, τότε δείχνει ένα άτομο που δεν θέλει να μιλήσει ιδιαίτερα, αλλά εξαιτίας κάποιων προσωπικών εμπειριών ή προβλημάτων που του συμβαίνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μπορεί να δείξει εμπάθεια ή ζήλια ή να μιλήσει απότομα και παγερά.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Προβάλλει τη σταθερότητα, την παράδοση, την πρακτικότητα. Το άτομο δείχνει ότι οι σκέψεις του είναι αρκετά ρεαλιστικές και έχει την αποφασιστικότητα που χρειάζεται να ολοκληρώσει τα σχέδιά του. Μέσα από το πράσινο χρώμα δεν είναι εύκολο να διαβάσει ο άλλος τις σκέψεις του συνομιλητή του που μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που εμφανίζονται. Οι κοινωνικές σχέσεις το ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και γι’ αυτό πολλές φορές υποχωρεί ή διατηρεί την ψυχραιμία του, ακόμα κι όταν δεν συμφωνεί, και απλώς απαντά σε ερωτήσεις και μεταθέτει τη συζήτηση στους άλλους.

ΜΠΛΕ
Προβάλλει την ηρεμία του ατόμου, που είναι έτοιμο να ακούσει τα πάντα και πρόθυμο να βοηθήσει. Η πρόοδος της συζήτησης φαίνεται να’ ναι ο κύριος στόχος του και η διαφορετική γνώμη να μην το ενοχλεί. Όμως, ανάλογα με την απόχρωση που χρησιμοποιεί μπορεί να δείξει πόσο αυτές οι ιδιότητες πραγματικά υπάρχουν. Όσο πιο σκούρο είναι τόσο πιο πολύ είναι αποστασιοποιημένος από το συνομιλητή και σκέφτεται μόνο το συμφέρον του και το όφελος που θα έχει παρόλο το εξωτερικό ενδιαφέρον που δείχνει.

ΙΝΤΙΚΟ
Δείχνει ότι το άτομο είναι ξεκάθαρο πάνω στις απόψεις του, τις ιδέες του και τις σκέψεις του. Όταν η συζήτηση τοποθετεί σε σωστές βάσεις και έχει μια σωστή πορεία, προβάλλει τη γνώμη του με ηρεμία, χωρίς να είναι εύκολο να την αλλάξει είτε από εγωισμό, είτε γιατί από τις πρώτες φράσεις έχει φτάσει στο αποτέλεσμα, που συχνά είναι σωστό και δημιουργικό. Αν η συζήτηση είναι ανιαρή, τότε θα αρχίσει να καταστρώνει το επόμενο σχέδιό του και ενώ ο συνομιλητής του θεωρεί ότι τον έχει πείσει, τελικά έχει χάσει το χρόνο του χωρίς αποτέλεσμα.

ΜΟΒ
Προβάλλει την ανάγκη του ατόμου να ξεχωρίσει από τους άλλους και παρόλο που το διακρίνει ο χαμηλός τόνο στη συζήτηση, τελικά αυτό είναι μια υπερβολή. Του αρέσει να μαθαίνει από τους άλλους και δεν έχει αίσθηση του χρόνου όταν το θέμα τον ενδιαφέρει. Έτσι, συχνά χάνεται στη συζήτηση κι ενώ θα πάρει τις αποφάσεις του ανεπηρέαστα, οι απαντήσεις του δεν είναι τόσο ξεκάθαρες όσο θα περίμενε κανείς.

ΑΣΠΡΟ
Είναι το χρώμα που φωτίζει το άτομο και που δείχνει ότι δεν είναι έτοιμο να κρύψει τίποτα, γιατί δεν έχει κάτι που να το ενοχλεί ή να το πανικοβάλει. Είναι εύκολο στην επικοινωνία του με τους άλλους και συχνά βρίσκει τον πιο διπλωματικό τρόπο για να φέρει την ισορροπία στο περιβάλλον του. Παρόλο που δεν δείχνει ότι προσέχει τις λεπτομέρειες, τελικά ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει και πώς να το διαχειριστεί. Η διαίσθησή του το βοηθάει να καταλαβαίνει τις βλέψεις των άλλων και να αποφεύγει ύφαλους.

ΜΑΥΡΟ
Συνήθως δίνει μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυστηρότητα. Το άτομο είναι αρκετά εσωστρεφές και δεν έχει τη διάθεση να αποκαλύψει εύκολα αυτά που σκέφτεται, ούτε τη διάθεση να αφήσει στους άλλους να καταλάβουν τις εσωτερικές του σκέψεις και γνώσεις. Κρατά το συνομιλητή τους σε απόσταση και προσπαθεί να προβάλει την εξουσιαστική του θέση. Πολλές φορές μ’ αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να απομακρύνει τους ανεπιθύμητους από κοντά του, αλλά συχνά χάνει και ευκαιρίες.

**Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα «συν» και «πλην» της προσωπικότητάς σας, ή για τον χαρακτήρα ενός κοντινού σας προσώπου, αγοράστε σήμερα κιόλας μια Γενέθλια Ανάλυση γραμμένη αποκλειστικά για σας, δίνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία γέννησης ή των αγαπημένων σας προσώπων για τους οποίους θέλετε να μάθετε.**
**Για να μη βαδίζετε στα τυφλά, διαβείτε πρώτοι τα μονοπάτια της Αστρολογίας που σας δείχνουν το δρόμο. Κάντε κλικ εδώ… **

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω