Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
26 ΜΑΪΟΥ 2024 11:14.40, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την παρουσία σας, για να τραβήξετε γενικότερα την προσοχή και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολύ. Όλες οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι επαφές σας θα είναι τώρα γύρω από θέματα που αφορούν τη χαρά και τη διασκέδασή σας, τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά, τον αθλητισμό, τον χώρο του θεάματος ή δημιουργικές ασχολίες, και μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα από το καθένα από αυτά, αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις.


Ο ερωτικός σύντροφος και τα παιδιά, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσοχή. Προτιμήστε την άνεση και την πολυτέλεια, από τη μιζέρια και την οικονομία, και αν δουλέψετε σκληρά, μπορείτε να τα αποκτήσετε αρκετά εύκολα. Είναι πολύ πιθανό τώρα ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένετε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.


Μπορείτε τώρα να περάσετε πολύ όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κανονίσετε να βγείτε μαζί για μια υπέροχη βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο ή ειδικότερα μια ερωτική συνάντηση. Είστε αυτάρκεις, υπερήφανοι, μια ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία, έχετε έναν έντονο ερωτισμό, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και σας αρέσει πολύ να βάζετε υψηλούς στόχους, τους οποίους συνήθως καταφέρνετε με ευκολία. Έχετε μεγάλο θάρρος, κουράγιο και τόλμη, και οι άνθρωποι θα αναζητήσουν από σας δύναμη, σιγουριά και ενθάρρυνση.


Βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και μην επιτρέψετε στους άλλους να σας δουν πληγωμένους, δυσαρεστημένους ή απελπισμένους, ακόμα κι αν μέσα σας έτσι αισθάνεστε τώρα. Βελτιώστε τώρα την εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεται ακόμα πιο λαμπεροί και φροντίστε να βγείτε έξω για να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως ενθουσιάζεστε μάλλον εύκολα και μπορείτε να πλήξετε με τους άλλους εξίσου εύκολα αν δεν έχετε κάτι ή κάποιον να σας κρατά συνεχώς το ενδιαφέρον σε εγρήγορση. πως η υπερηφάνεια σας προσβάλλεται μάλλον εύκολα και γρήγορα θυμώνετε, αλλά είστε άτομο που συγχωρεί και ιδιαίτερα εύκολα, καθώς προτιμά την ειρήνη από τον πόλεμο.


Τώρα μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ματαιόδοξοι, και να μη μπορείτε να μείνετε στο παρασκήνιο, καθώς θέλετε να ηγηθείτε και οι άλλοι να σας αποδεχθούν ως αρχηγό. Δεν δέχεστε διαταγές ή καθοδήγηση από τους άλλους, κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους, αλλά μέσα σας περιμένετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που νιώθετε πως σας αξίζει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στο να κάνετε σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα που είναι ισχυρά όπως εσείς, μιας και δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εύκολα, αφού σας είναι δύσκολο να μοιραστείτε τον ηγετικό σας ρόλο με άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα δράματα, τους ακραίους έρωτες και τις ακραίες ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν, με ανθρώπους που είναι δεσμευμένοι και δεν σας κάνουν να περνάτε καλά ή δεν θα μπορείτε εύκολα να τους έχετε δικούς σας. Μείνετε μακριά από παρέες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη δοτικότητά σας. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν με ψεύτικους επαίνους, κολακείες και θαυμασμούς. Αποφύγετε να κάνετε νέες σχέσεις αν επιθυμείτε να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι νέες σας σχέσεις τώρα, θα είναι μόνο και μόνο για να περάσετε καλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διατηρήσετε και στο μέλλον.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας εφιστούν την προσοχή σε θέματα ΚΑΡΙΕΡΑΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, όπου που θα απορροφήσουν και το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργικότητάς σας. Τώρα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δυναμικοί, σοβαροί και οργανωτικοί, να αναδείξτε τα ταλέντα και τις δυνατότητές, τα οποία θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε στη ζωή και να αναδειχθείτε κοινωνικά.


Μεταξύ ΚΑΡΙΕΡΑΣ και ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, τώρα θα πρέπει θα επιλέξετε την καριέρα και να αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια. Έχετε υψηλές φιλοδοξίες και όνειρα, μια ισχυρή δύναμη θέλησης και αποφασιστικότητα, τα οποία μπορούν τώρα να σας φέρουν την αναγνώριση ή και την προσοχή στον τομέα που τόσο επιθυμείτε.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και θα επιζήσετε την επικοινωνία με κάθε τρόπο και όσο περισσότερο γίνεται. Επιλέξτε αυτή τη στιγμή για να ξεκινήσετε ταξίδια, μετακινήσεις, βόλτες, ατελείωτες συζητήσεις, να γράψετε ή να στείλετε μηνύματα ή γράμματα στους άλλους, και οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στην καθημερινότητά σας, προκειμένου να μη μείνετε στάσιμοι.


Αυξήστε τώρα τη δράση, καθώς μπορείτε να σκεφτείτε και να κινηθείτε πιο γρήγορα και ευέλικτα, αποφεύγοντας την αστάθεια ή την αργοπορία, γιατί μπορούν να σας εκθέσουν. Προτιμήστε τώρα τους πιο γρήγορους ρυθμούς, πάρτε γρήγορες αποφάσεις και κάντε σύντομα κάποιες κινήσεις, αλλά μην έχετε την απαίτηση και από τους άλλους να κάνουν και να κινηθούν ακριβώς το ίδιο.


Προσπαθήστε τώρα να έχετε μια καλή επικοινωνία με τους άλλους, κι αν δεν μπορείτε να το έχετε με συγκεκριμένα άτομα, τότε καλύτερα να τους αποφύγετε και να πάτε παρακάτω, για να το βρείτε.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή σας συστήνει να είστε συνεπείς και συγκεκριμένοι, όσον αφορά τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μόνο αν βάλετε κάτω το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να βρει νέες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια. Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να δουλεύετε σκληρά και με μεθοδικότητα, και ασχοληθείτε με δουλειές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της υγείας, σε δουλειές πρακτικές ή με εμπόριο μηχανημάτων.


Αποφύγετε τώρα να «κολλήσετε» σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε πολλές ευκαιρίες. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, γιατί μπορεί να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα σε κάθε σας προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, ευνοούν την επικοινωνία υψηλού επιπέδου με τους άλλους. Αυξάνεται η διπλωματία και η δύναμη του πνεύματός σας, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε λάθη. Αφήστε το δυναμισμό να γίνει η κινητήριος σας δύναμη, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.


Προτιμήστε τώρα αναζητήσεις μέσα από το διάβασμα, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας, σε διαφορετικές κουλτούρες και φιλοσοφίες, και έχετε να κερδίσετε πολλά μέσα από ταξίδια, δουλειές ή συνεργασίες με άτομα και χώρες του εξωτερικού.
Τώρα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί, μεθοδικοί, πρακτικοί και ιδιαίτερα προσγειωμένοι σε όλες σας τις σκέψεις και αποφάσεις. Μελετήστε προσεκτικά κάθε σας πράξη πριν την κάνετε, παρόλο που μπορεί να σας κάνει να καθυστερήσετε αρκετά, γιατί τουλάχιστον θα είστε σίγουροι πως όλα έγιναν σωστά. Το διάστημα αυτό είστε ικανοί να αναπτύξετε μια μεθοδευμένη επικοινωνία με τους άλλους που θα είναι σταθερή, θα ξέρετε πως ότι σας λένε το εννούν και μπορεί να παραμείνει σταθερό.


Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πείσετε τώρα τους άλλους να αλλάξουν τις απόψεις, τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης τους, γι' αυτό καλύτερα να μην το προσπαθήσετε καν. Προσηλωθείτε στα σχέδιά σας και μην αφήσετε κανένα να σας τα αλλάξει. Παρόλα αυτά, η αυξημένη σας διπλωματία τώρα σας κάνει ιδιαίτερα ευγενικούς με τους άλλους. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά συμβιβάσιμοι, εκτός κι αν δείτε πως πρόκειται να χάσετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σας, κυρίως σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας χαρίζουν απλόχερα τύχη στον ερωτικό τομέα. Μια νέα σχέση, τα άτομα που γνωρίζετε τώρα ή που έχετε ήδη δίπλα σας, θα είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα σας γεμίσουν χαρά, καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Βέβαια, μια σύντομη ερωτική περιπέτεια θα την απολαύσετε περισσότερο από οτιδήποτε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή ενός ταξιδιού, παρά μια σταθερή σχέση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια σταθερή σχέση που θέλετε να έχει διάρκεια.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τις επαφές, τις βόλτες και τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να απολαύσετε τον έρωτα, δίχως να σκέφτεστε το αύριο, όπου πιθανό να μην τους ξαναδείτε.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα είστε στα καλύτερά σας, μπορεί να ξεκινήσετε μαζί με το έτερον ήμισυ για νέες περιπέτειες, για μια βόλτα ή για ένα ταξιδάκι ακόμα και μακρινό, τα οποία θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα φέρουν περισσότερη χαρά στις ζωές και των δυο σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, εκφραστικούς, αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. θα νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον και θα αποζητάτε αγάπη και προστασία από τους άλλους. Η δημιουργία της ζωής τώρα θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τις επενδύσεις, το ρίσκο, τη χαρά και τη διασκέδαση. Θα βάζετε πολύ συναίσθημα σε κάθε τι που χαρίζει ικανοποίηση σε σας και στους άλλους. Θα έχετε πλούσιο συναισθηματισμό και θα προτιμάτε να περνάτε καλά.


Όμως, μια σειρά από ερωτικές περιπέτειες μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες.
Αυξάνεται τώρα η σύνεση, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η πρακτικότητα, η οργανωτικότητα, η επιμονή, το επιχειρηματικό ένστικτο και η φιλοδοξία σας, και μπορείτε να φέρετε εις πέρας αξιόπιστα, οτιδήποτε κι αν αναλάβετε. Οι άλλοι μπορούν να στηριχθούν σε σας, θα έχετε μια φοβερή συναισθηματική και ψυχική δύναμη, και μπορείτε να αντέξετε τα πάντα με αξιοθαύμαστη υπομονή. Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να είναι αρκετά καταπιεσμένη καθώς θα φιλτράρετε όλα σας τα συναισθήματα μέσα από τη λογική και δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε εύκολα τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα παρουσία τρίτων.


Αν αποφύγετε την απαισιοδοξία, έχετε τώρα εξαιρετικές προοπτικές να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Κάποιοι περιορισμοί και δυσκολίες που θα συναντήσετε μπορούν να σας ρίξουν για λίγο, αλλά σίγουρα θα σας κάνουν πολύ πιο δυνατούς. Το διάστημα αυτό θα είστε πολύ πιο κλειστοί, απαισιόδοξοι, εργατικοί, αλλά και πιο σταθεροί στις σκέψεις, τις απόψεις, τις κινήσεις, τις ΣΧΕΣΕΙΣ και τις ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας. Η λογική κυριαρχεί, έναντι του συναισθήματος, γι’ αυτό μπορείτε να πάρετε λογικές αποφάσεις και να κάνετε λογικές κινήσεις.


Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε οτιδήποτε θέλετε να έχει διάρκεια, σταθερότητα, ασφάλεια και κοινωνική αποδοχή, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε. Εκφράστε τις φιλοδοξίες σας και προωθήστε θέματα ΚΑΡΙΕΡΑΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ώστε να φτάσετε πολύ ψηλά. Αν έχετε ήδη εργαστεί πολύ σκληρά μπορείτε τώρα να πάρετε μια προαγωγή, έναν έπαινο, να έχετε άνοδο στη ΔΟΥΛΕΙΑ και στις ΣΠΟΥΔΕΣ σας. Κάντε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ σε πράγματα που σας λείπουν και χρειάζεστε πραγματικά, καθώς και εύστοχες κινήσεις.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία, εφόσον θέλετε να διαρκέσουν για πολύ καιρό. Γνωρίστε, μιλήστε ή επισκεφτείτε άτομα μεγάλα σε ηλικία, και σίγουρα κάτι θα εισπράξετε από την εμπειρία τους. Κάντε σχέδια για το μέλλον και οργανώστε τα επάνω σε σωστές και στέρεες βάσεις. Αν δείτε πως μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία δεν σας ταιριάζει ή σας προκαλεί προβλήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την τελειώσετε οριστικά. Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι γενικότερα καλή για θέματα ερωτικά ή αισθηματικά, γιατί φέρνει αυξημένη ψυχρότητα μέσω της λογικής και της απουσίας των συναισθημάτων.


Τώρα, θα είναι καλύτερα να αποφύγετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους μας, καθώς δεν θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Καλύτερα να μην ξεκινήσετε σύντομες σχέσεις και συνεργασίες, γιατί σίγουρα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο απ’ όσο θέλετε και θα σας γίνουν αρκετά φορτικές. Αποφύγετε να πείτε ή να κάνετε οτιδήποτε επιπόλαιο, καθώς δεν θα το δουν οι άλλοι τόσο ανάλαφρα και σίγουρα θα βρείτε τον μπελά σας κατά κάποιο τρόπο. Μην κάνετε τώρα επεκτάσεις και υπερβολές, αφού σίγουρα δεν θα σας βγουν σε καλό. Αποφύγετε γενικότερα να περιορίσετε, να ελέγξετε τους άλλους, καθώς και να τους ζητήσετε οτιδήποτε, καθώς μάλλον δεν θα μπορέσουν να σας το δώσουν.


Μη ζητήσετε χάρες, εξυπηρετήσεις ή προαγωγές που δεν δικαιούστε και για τις οποίες δεν έχετε δουλέψει σκληρά για να τις κερδίσετε με το σπαθί σας και να τις αξίζετε με κάθε τρόπο. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε την υπερβολική απαισιοδοξία, την υπερβολική λογική ή την υπερβολική έλλειψη ευαισθησίας, που μπορεί να σας απομακρύνει ή και να σας στερήσει κάποια άτομα από κοντά σας. Αποφύγετε ότι κι αν κάνετε και με κάθε τρόπο την παραβίαση νόμων και κανόνων, γιατί το πιθανότερο είναι να σας πιάσουν ή γενικότερα να μπλέξετε. Κάντε πράγματα που έχετε υποσχεθεί ή συμφωνήσει για να μη φανείτε αναξιόπιστοι και απομακρύνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ από τη ζωή σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς, ευχάριστους και αποτελεσματικούς. Θα πρέπει να βάλετε τώρα τις πρακτικές και οργανωτικές σας ικανότητες να δουλέψουν αποδοτικά, για να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Πολλές ευκαιρίες, και επαγγελματική άνοδος μέσα από σωστές επεκτάσεις και κινήσεις σας περιμένουν τώρα.


Εκμεταλλευτείτε κάθε μία από τις ευκαιρίες αυτές για να ανεβάσετε ακόμα πιο ψηλά την καριέρα και την κοινωνική σας θέση.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°52'
         
            
 
125°45'
          

02°30'
   
00°54'
       

45°57'
  
43°28'
 
00°23'
      

05°31'
  
03°01'
  
00°59'
     
  
56°60'
 
31°05'
       
 
134°02'
   
06°15'

65°17'
     
  
46°01'

63°33'
 
60°32'
 
54°18'
    

123°39'
  
121°09'
 
118°08'

46°37'
 
57°36'
   
 
93°18'
  
06°32'

46°59'
      
 
135°14'
  
124°56'

84°30'
 
90°44'
    
  
03°16'
 
29°11'
 
60°16'

05°01'
   
95°45'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΔίδυμοι05°37'Πρώτο1021 N 14 1ος24°36'Λέων
ΣελήνηΑιγόκερως09°50'Πρώτο528 S 09 2ος17°53'Παρθένος
ΕρμήςΤαύρος15°35'Δεύτερο914 N 20 3ος16°02'Ζυγός
ΑφροδίτηΔίδυμοι03°07'Πρώτο1020 N 22 4ος18°51'Σκορπιός
ΑρηςΚριός19°40'Δεύτερο906 N 35 5ος23°26'Τοξότης
ΔίαςΔίδυμοι00°06'Πρώτο1019 N 28 6ος25°51'Αιγόκερως
ΚρόνοςΙχθείς18°35'Δεύτερο806 S 12 7ος24°36'Υδροχόος
ΟυρανόςΤαύρος23°52'Τρίτο1018 N 29 8ος17°53'Ιχθείς
ΠοσειδώναςΙχθείς29°34'Τρίτο801 S 19 9ος16°02'Κριός
ΠλούτωναςΥδροχόος01°59'RΠρώτο622 S 44 10ος18°51'Ταύρος
Β. ΔεσμόςΚριός13°08'Δεύτερο805 N 11 11ος23°25'Δίδυμοι
ΩροσκόποςΛέων24°36'Τρίτο  12ος25°51'Καρκίνος
ΜεσουράνημαΤαύρος18°51'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI