Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 10:47.45, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για ηρεμία, αρμονία, συντροφικότητα, δημόσιες σχέσεις, για ένα γάμο, αρραβώνα ή συνεταιρισμό, για μια νέα σχέση ή συνεργασία, για να ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μόδα, τη διπλωματία, για να ομορφύνετε γενικότερα και για να ψωνίσετε όμορφα ρούχα, αξεσουάρ και χρήσιμα καλλυντικά. Η γοητεία που ασκείτε στους άλλους είναι τώρα πολύ έντονη. Τώρα, θα είστε αρκετά φιλικοί, ευγενικοί, ευχάριστοι, κοινωνικοί, ανεκτικοί, δίκαιοι και πολύ καλοί διπλωμάτες, χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν εύκολα τους άλλους.


Προτιμήστε τώρα τις αρμονικές και ευχάριστες σχέσεις στη ζωή σας, αποφεύγοντας τις αρνητικές. Εκφράστε ένα πνεύμα συνεργασίας, συναδελφικότητας, φιλίας και δικαιοσύνης, και προσπαθήστε να αρέσετε ή να γίνεται αποδεκτοί από τους άλλους. Προτιμήστε να βρεθείτε σε έναν ιδιαίτερα όμορφο χώρο, με όμορφα άτομα δίπλα σας και περάστε καλά με ανθρώπους που σας φέρονται ευγενικά και σας ανεβάζουν τη διάθεση.


Οι χειρισμοί σας τώρα, μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να αλλάξετε τα πράγματα προς όφελός σας. Βρεθείτε πιο κοντά σε μια σχέση ή συνεργασία που σημαίνει πολλά για σας και υπάρχουν αληθινά συναισθήματα αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης. Κάντε ένα βήμα πίσω εφόσον υπάρξουν διαφωνίες, για να μη χαλάσετε την αρμονία και το καλό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις σας. Συζητήστε για θέματα που αφορούν δικαστήρια, δίκες, αντιδικίες, διαζύγια, προκειμένου να λύσετε προβλήματα και να έχετε τις συνθήκες υπέρ σας. Προσπαθήστε να είστε έτοιμοι να ακούσετε μια διαφορετική άποψη και να είστε πρόθυμοι να δείτε και την άλλη πλευρά ενός ζητήματος.


Ακόμα κι αν διαφωνήσετε σοβαρά με κάποιον, προσπαθήστε να βρείτε τα κοινά σας σημεία και μη δώσετε όλο το βάρος στις διαφορές που σας χωρίζουν. Προτιμήστε ένα καλό συμβιβασμό που θα σας γλιτώσει από φασαρίες, παρά διεκδικήσεις, που αναγκαστικά θα σας οδηγήσουν σε ατελείωτες μάχες. Ότι κάνετε τώρα, θα πρέπει να είναι μέσα σε ένα κλίμα καλού γούστου, αρμονίας και ισορροπίας, για να νιώσετε πως όλα πάνε καλά. Για να πετύχετε οτιδήποτε αυτή τη χρονική στιγμή, χρησιμοποιείστε μια φιλική προσέγγιση, και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως θα αμφιταλαντευτείτε από το ένα άκρο στο άλλο, θα βλέπετε και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης και με το φόβο μήπως αδικήσετε κάποια άτομα, θα είναι δύσκολο να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Τώρα, θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, ευμετάβλητοι, άστατοι και παρορμητικοί, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και επιλογές. Εξαιτίας όμως της ανάγκης σας για επιδοκιμασία, αναγνώριση και αρμονία, θα επηρεαστείτε εύκολα από τη γνώμη των άλλων.


Θέλετε τόσο πολύ να είστε αρεστοί, ώστε προτιμάτε να καταπιέζετε τα έντονα ή δυσάρεστα αισθήματά σας, για να μην προσβάλλετε ή δυσαρεστήσετε τους άλλους. Τώρα όμως, η ευγένειά σας και η αποφυγή κάθε διαμάχης, ακόμα και με εκείνους που σας προκαλούν ανοιχτά, μπορούν να ερμηνευτούν και ως αδυναμία. Η ανεύρεση της ισορροπίας ανάμεσα στον εαυτό σας και στο άτομο που έχετε δίπλα σας, είναι μια μεγάλη πρόκληση για σας, αφού τώρα μπορεί να αφιερώνετε πολύ περισσότερο χρόνο για τους άλλους, παρά για τον ίδιο σας τον εαυτό.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να μείνετε μόνοι σας, να χωρίσετε με μια σημαντική σχέση ή να διακόψετε μια σημαντική συνεργασία ή να αδικήσετε πρόσωπα που εκτιμάτε. Μη μείνετε σε ένα περιβάλλον όπου δεν νιώθετε πως είστε ευπρόσδεκτοι, ή που υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις που μπορούν να σας χαλάσουν την ηρεμία και γενικότερα την ευχάριστη διάθεσή σας. Μην εξαρτάστε συνεχώς από τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα και ιδιαίτερα από το σύντροφο, προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Απλά, ακούστε τη γνώμη τους και αποφασίστε μόνοι σας.
Θα έχετε μια ιδιαίτερη εύνοια αν ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, με τις φιλοδοξίες και με ιδιαίτερα υψηλούς και δύσκολους στόχους. Τώρα θα μπορέσετε να διακρίνετε την ουσία των πραγμάτων και δεν θα πρέπει να επηρεαστείτε από την εμφάνισή τους. Η εξωτερική σας εμφάνιση θα πρέπει να είναι προσεγμένη, να είστε ντυμένοι ανάλογα την περίσταση, σοβαροί, αλλά δίχως ακρότητες.


Στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ θα πρέπει να βάλετε πάνω από όλα τη λογική, από το συναίσθημα. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από τα πάθη της στιγμής. Προτιμήστε τις σταθερές και μακρόχρονες ΣΧΕΣΕΙΣ, που δεν θα σταθούν εμπόδιο στα επαγγελματικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σας.


Διατηρήστε μια λογική σε θέματα οικονομικά και διαχείρισης, οργανωθείτε περισσότερο, και δεν θα χάσετε.
Τώρα θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και θα νιώσετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με το έτερον ήμισυ, μέσα σε μια ΣΧΕΣΗ. Έχετε ανάγκη από ασφάλεια, ηρεμία και συντροφικότητα και καλό είναι να προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε ή και να επισημοποιήσετε μια ερωτική ΣΧΕΣΗ που βλέπετε πως αξίζει πολλά, με μια συγκατοίκηση, έναν ΑΡΡΑΒΩΝΑ ή ακόμα κι ένα ΓΑΜΟ. Σας ενδιαφέρει πολύ να κάνετε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ΠΑΙΔΙΑ και μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα. Προτιμήστε τώρα να ξεκινήσετε μια σταθερή ΣΧΕΣΗ εφόσον υπάρχουν έντονα συναισθήματα, παρά μια περαστική ΣΧΕΣΗ, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε.


Αποφύγετε τις ακραίες συναισθηματικές εκδηλώσεις, την έντονη ζήλια και κτητικότητα, όπου μπορούν να απομακρύνουν τους άλλους από κοντά σας, και προσπαθήστε να τα κρατήσετε μέσα σας. Έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη για την πατρική οικογένεια, το σπίτι και τη μητέρα σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε τώρα μαζί τους ή να πάτε να τους δείτε.


Τώρα θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας, κι αυτό μπορεί να σας κάνει να προσκολληθείτε με μεγάλη ευκολία σε μια ΣΧΕΣΗ, ακόμα κι αν αυτή δεν σας ταιριάζει, ή δεν σας δίνει αυτά που έχετε ανάγκη. Προτιμήστε τώρα να διατηρήσετε μια μυστικότητα στην ερωτική σας ζωή και να τη διαφυλάξετε από τα αδιάκριτα βλέμματα ή την κακή κριτική, για να μπορέσετε να τη διατηρήσετε αλώβητη.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τώρα μπορείτε να κάνετε οικονομία, να είστε μαζεμένοι με τα έξοδά σας και να αποφύγετε να τα σπαταλήσετε αλόγιστα. Με ευκολία μπορείτε τώρα να χειριστείτε οικονομικά θέματα και να χειριστείτε προς όφελός σας πολλές οικονομικές διαπραγματεύσεις. Μπορείτε να βγάλετε τώρα πολύ περισσότερα χρήματα αν ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες ακινήτων και οικοπέδων ή γενικότερα με σταθερές και μακρόχρονες επενδύσεις.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Θα πρέπει να κρατήσετε κρυφά όλα σας τα σχέδια, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θα προσθέσουν περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, για να μη σας αντιγράψουν ή σας κλέψουν ιδέες και συνεργάτες μέσα από τα χέρια σας. Είστε ιδιαίτερα μαχητικοί τώρα όσον αφορά την απόκτηση περισσότερων υλικών αγαθών ή και χρημάτων, και θα κάνετε τα πάντα για να βγείτε κερδισμένοι. Μια υπερβολική ανασφάλεια από πλευράς σας για τα χρήματα, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίο άγχος, ανησυχία, υπερβολικές αντιδράσεις, έντονη επιφυλακτικότητα και στυγνή οικονομία.


Τώρα μπορείτε να χάσετε αρκετά χρήματα αν δεν προσέξετε τη κάθε σας κίνηση. Καλύτερα να αποφύγετε κάθε είδους επένδυση, γιατί μάλλον θα χάσετε χρήματα αντί για να κερδίσετε. Αν παρόλα αυτά θέλετε οπωσδήποτε τώρα να κινηθείτε, ασχοληθείτε με κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, ασφάλειες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, κάνουν τον συναισθηματικό σας κόσμο αρκετά πλούσιο, θα είστε αρκετά ευαίσθητοι, αλλά δεν θα το αφήσετε να βγει και να φανεί προς τα έξω. Προσπαθήστε με κάθε μέσο να καλυφθείτε και να προστατευτείτε συναισθηματικά και υλικά, προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς και θωρακισμένοι απέναντι σε πιθανούς κινδύνους.


Πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, μοιραία γεγονότα, εντάσεις και οδυνηρές απώλειες που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητής σας περιουσίας, όπου θα σας κάνουν εσωστρεφείς και επιθετικούς.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας οδηγούν σε ερωτικές σχέσεις εντελώς αντισυμβατικές, ασυνήθιστες ή πρωτοποριακές. Κεραυνοβόλοι έρωτες μπορούν να σας χτυπήσουν την πόρτα εντελώς ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένετε με τίποτα. Τα πάντα μπορούν τώρα να συμβούν καθώς θα υπάρχει μια έντονη νευρικότητα, πολλές εναλλαγές και θα υπάρξουν πολλά ξαφνικά γεγονότα, από μια εντελώς νέα και ξαφνική σχέση, μέχρι έναν εντελώς ξαφνικό χωρισμό.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα τη ζωή σας μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα, όπου πολύ πιθανό να κρατήσει πολύ λίγο, αλλά να μείνει χαραγμένος στη μνήμη και στην καρδιά σας με πολύ έντονα γράμματα.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα μόνο μέσα από την πραγματική φιλία με το έτερον ήμισυ, την απόλυτη ελευθερία και αυτονομία και από τις δυο πλευρές, μπορείτε να νιώσετε ολοκληρωμένοι, και πως έχετε αυτά που θέλετε. Ασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα, κάντε καινούργια πράγματα για να μη σας προλάβει η ρουτίνα, αλλιώς, αν τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μπορείτε να κάνετε μαζί και τολμήσετε να περιορίσετε ο ένας τον άλλον, να είστε σίγουροι πως αυτή η σχέση θα τελειώσει εντελώς ξαφνικά και με τον πιο εκρηκτικό τρόπο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, είναι ότι πρέπει για να τερματίσετε ορισμένες δυσάρεστες καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες, που βρίσκονται τώρακαι σας ταλαιπωρούν, χωρίς να υπολογίσετε τις απώλειες. Προτιμήστε τώρα και παραδοθείτε άμεσα σε έντονες ερωτικές καταστάσεις ή σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που πιθανό να σας παρουσιαστεί τώρα εντελώς ξαφνικά, αλλά θα αποτελέσουν μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σας και θα περάσετε υπέροχα.


Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την επιστήμη, την έρευνα, την αστρολογία, την ψυχολογία ή τη μεταφυσική, όπου μπορούν να σας βοηθήσει να βρείτε σημαντικές απαντήσεις εκεί που δεν το περιμένετε. Ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές σε θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, ασφάλειας, μπορούν να σας εκπλήξουν θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το πώς θα το χειριστείτε.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, βοηθούν στο να μπορείτε να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας στους άλλους με περισσότερη ευκολία. Τώρα δεν χάνετε ευκαιρία για βόλτες, ταξίδια ή φιλοσοφικές αναζητήσεις και συζητήσεις. Οι σκέψεις σας όμως θα είναι αρκετά επηρεασμένες από τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητοί στους άλλους. Θα έχετε αυξημένη φαντασία και μια προτίμηση για συνεχείς αναζητήσεις, μετακινήσεις, γνώσεις και ταξίδια. Θα κυνηγάτε τη γνώση, και θα αναλάβετε πολλά θέματα μαζί ασχολούμενοι ταυτόχρονα μαζί τους.


Τα συναισθήματα και οι διαθέσεις σας πιθανό να αλλάξουν γρήγορα, γενικά θα είστε ευμετάβλητοι, και θα επηρεάζεστε συναισθηματικά από πολλά πράγματα συγχρόνως.
Αυξάνεται τώρα η σύνεση, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η πρακτικότητα, η οργανωτικότητα, η επιμονή, το επιχειρηματικό ένστικτο και η φιλοδοξία σας, και μπορείτε να φέρετε εις πέρας αξιόπιστα, οτιδήποτε κι αν αναλάβετε. Οι άλλοι μπορούν να στηριχθούν σε σας, θα έχετε μια φοβερή συναισθηματική και ψυχική δύναμη, και μπορείτε να αντέξετε τα πάντα με αξιοθαύμαστη υπομονή. Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να είναι αρκετά καταπιεσμένη καθώς θα φιλτράρετε όλα σας τα συναισθήματα μέσα από τη λογική και δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε εύκολα τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα παρουσία τρίτων.


Αν αποφύγετε την απαισιοδοξία, έχετε τώρα εξαιρετικές προοπτικές να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Κάποιοι περιορισμοί και δυσκολίες που θα συναντήσετε μπορούν να σας ρίξουν για λίγο, αλλά σίγουρα θα σας κάνουν πολύ πιο δυνατούς. Το διάστημα αυτό θα είστε πολύ πιο κλειστοί, απαισιόδοξοι, εργατικοί, αλλά και πιο σταθεροί στις σκέψεις, τις απόψεις, τις κινήσεις, τις ΣΧΕΣΕΙΣ και τις ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας. Η λογική κυριαρχεί, έναντι του συναισθήματος, γι’ αυτό μπορείτε να πάρετε λογικές αποφάσεις και να κάνετε λογικές κινήσεις.


Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε οτιδήποτε θέλετε να έχει διάρκεια, σταθερότητα, ασφάλεια και κοινωνική αποδοχή, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε. Εκφράστε τις φιλοδοξίες σας και προωθήστε θέματα ΚΑΡΙΕΡΑΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ώστε να φτάσετε πολύ ψηλά. Αν έχετε ήδη εργαστεί πολύ σκληρά μπορείτε τώρα να πάρετε μια προαγωγή, έναν έπαινο, να έχετε άνοδο στη ΔΟΥΛΕΙΑ και στις ΣΠΟΥΔΕΣ σας. Κάντε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ σε πράγματα που σας λείπουν και χρειάζεστε πραγματικά, καθώς και εύστοχες κινήσεις.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία, εφόσον θέλετε να διαρκέσουν για πολύ καιρό. Γνωρίστε, μιλήστε ή επισκεφτείτε άτομα μεγάλα σε ηλικία, και σίγουρα κάτι θα εισπράξετε από την εμπειρία τους. Κάντε σχέδια για το μέλλον και οργανώστε τα επάνω σε σωστές και στέρεες βάσεις. Αν δείτε πως μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία δεν σας ταιριάζει ή σας προκαλεί προβλήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την τελειώσετε οριστικά. Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι γενικότερα καλή για θέματα ερωτικά ή αισθηματικά, γιατί φέρνει αυξημένη ψυχρότητα μέσω της λογικής και της απουσίας των συναισθημάτων.


Τώρα, θα είναι καλύτερα να αποφύγετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους μας, καθώς δεν θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Καλύτερα να μην ξεκινήσετε σύντομες σχέσεις και συνεργασίες, γιατί σίγουρα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο απ’ όσο θέλετε και θα σας γίνουν αρκετά φορτικές. Αποφύγετε να πείτε ή να κάνετε οτιδήποτε επιπόλαιο, καθώς δεν θα το δουν οι άλλοι τόσο ανάλαφρα και σίγουρα θα βρείτε τον μπελά σας κατά κάποιο τρόπο. Μην κάνετε τώρα επεκτάσεις και υπερβολές, αφού σίγουρα δεν θα σας βγουν σε καλό. Αποφύγετε γενικότερα να περιορίσετε, να ελέγξετε τους άλλους, καθώς και να τους ζητήσετε οτιδήποτε, καθώς μάλλον δεν θα μπορέσουν να σας το δώσουν.


Μη ζητήσετε χάρες, εξυπηρετήσεις ή προαγωγές που δεν δικαιούστε και για τις οποίες δεν έχετε δουλέψει σκληρά για να τις κερδίσετε με το σπαθί σας και να τις αξίζετε με κάθε τρόπο. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε την υπερβολική απαισιοδοξία, την υπερβολική λογική ή την υπερβολική έλλειψη ευαισθησίας, που μπορεί να σας απομακρύνει ή και να σας στερήσει κάποια άτομα από κοντά σας. Αποφύγετε ότι κι αν κάνετε και με κάθε τρόπο την παραβίαση νόμων και κανόνων, γιατί το πιθανότερο είναι να σας πιάσουν ή γενικότερα να μπλέξετε. Κάντε πράγματα που έχετε υποσχεθεί ή συμφωνήσει για να μη φανείτε αναξιόπιστοι και απομακρύνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ από τη ζωή σας.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
     
00°33'
      
            
 
120°31'
          
            
 
134°38'
 
63°42'
  
00°01'
  
00°06'
  
 
89°45'

149°43'
 
44°53'
       

174°20'

43°41'
  
90°57'

46°05'
      

87°56'
   
04°33'
 
86°24'
  
00°05'
  
   
122°05'

58°23'
       
   
179°48'

116°30'
   
58°07'
   

88°54'
   
05°31'
 
85°26'

00°58'
    

62°02'
     
123°38'

149°58'
  
150°56'
 
  
46°54'

05°45'

57°57'
 
148°54'

62°29'

116°20'

174°26'

63°27'

87°28'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΛέων16°46'Δεύτερο1015 N 48 1ος18°48'Ζυγός
ΣελήνηΑιγόκερως08°45'Πρώτο327 S 01 2ος16°34'Σκορπιός
ΕρμήςΠαρθένος08°14'Πρώτο1109 N 00 3ος17°47'Τοξότης
ΑφροδίτηΚαρκίνος27°05'Τρίτο1021 N 03 4ος21°19'Αιγόκερως
ΑρηςΤαύρος23°23'Τρίτο817 N 03 5ος24°16'Υδροχόος
ΔίαςΚριός08°30'RΠρώτο602 N 00 6ος23°48'Ιχθείς
ΚρόνοςΥδροχόος22°26'RΤρίτο415 S 16 7ος18°48'Κριός
ΟυρανόςΤαύρος18°50'Δεύτερο817 N 04 8ος16°34'Ταύρος
ΠοσειδώναςΙχθείς24°60'RΤρίτο603 S 06 9ος17°47'Δίδυμοι
ΠλούτωναςΑιγόκερως26°53'RΤρίτο422 S 54 10ος21°19'Καρκίνος
Β. ΔεσμόςΤαύρος17°52'Δεύτερο817 N 09 11ος24°16'Λέων
ΩροσκόποςΖυγός18°48'Δεύτερο  12ος23°48'Παρθένος
ΜεσουράνημαΚαρκίνος21°19'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI