Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 02:53.00, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για βόλτες, ταξίδια, γνωριμίες, φλερτ, διάβασμα, γράψιμο, ανταλλαγή απόψεων, νέες ιδέες, προτάσεις και σκέψεις, μαθήματα και εμπειρίες για να διευρύνετε το νου σας, να μάθετε καινούργια πράγματα, και γενικότερα οτιδήποτε σας κινεί το ενδιαφέρον νοητικά. Τώρα υπάρχει ένας έντονος, ακόμα και παιδικός ενθουσιασμός για πρόσωπα και πράγματα, που δεν θα πρέπει όμως να σας παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις, σκέψεις και αποφάσεις.


Τώρα θα είστε ιδιαίτερα ομιλητικοί, μαθαίνετε εύκολα, το μυαλό σας θα τρέχει με υψηλές ταχύτητες, θέλετε να τα κάνετε όλα γρήγορα και εύκολα και σας ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους άλλους. Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, σε νέες σκέψεις, προτάσεις και απόψεις. Τώρα έχετε μια ιδιαίτερη ικανότητα προσαρμογής και ευελιξίας στις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Κάντε τώρα θετικές αλλαγές και δραστηριοποιηθείτε στις δημόσιες σχέσεις και τη διαφήμιση.


Φροντίστε να ενημερωθείτε από τα κατάλληλα άτομα για τα θέματα που σας απασχολούν τώρα, ώστε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει. Τα προσόντα σας τώρα είναι η ευστροφία του πνεύματος, η ευκολία στο λόγο, η διορατικότητα και η ικανότητα να επικοινωνείτε εύκολα με τους ανθρώπους ακούγοντας με ενδιαφέρον αυτά που έχουν να σας πουν. Για σας η επικοινωνία με τους άλλους τώρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά θα πρέπει να το χειριστείτε σωστά και να πιέσετε καταστάσεις που δεν είναι ακόμα ώριμες. Το χιούμορ μπορεί να σας βγάλει τώρα από κάθε δύσκολη θέση που πιθανό να βρεθείτε.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να αλλάξετε πολύ εύκολα γνώμη, διαθέσεις, στόχους, συμπεριφορές, με αποτέλεσμα να μπερδέψετε ή να φανείτε αναξιόπιστοι και ασταθείς στους άλλους. Είστε ευμετάβλητοι, αναποφάσιστοι και φτάνετε γρήγορα στην πλήξη, ενώ δεν μπορεί κανείς να πει πως ότι λέτε και ότι κάνετε τώρα, θα ισχύουν και στο μέλλον. Είναι δύσκολο για σας τώρα να παραμείνετε σταθεροί σε μια κατάσταση, ενώ υπάρχουν τόσες πολλά επιλογές γύρω σας, γι’ αυτό και η χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να είναι γεμάτη αλλαγές.


Η έλλειψη επιμονής και επιμέλειας μπορεί να φέρει αποτελέσματα που δεν θα σας αρέσουν και τόσο πολύ. Τώρα θα φαίνεστε ή και θα είστε κάπως επιπόλαιοι, τουλάχιστον για τα μάτια των άλλων, αλλά πολύ πιθανό αυτό να μην είναι τώρα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σας. Το πιθανότερο είναι τώρα να γίνετε ιδιαίτερα νευρικοί ή να εκνευριστείτε αρκετά αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν αρκετά γρήγορα. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα ανεδαφικά σχέδια, τα οποία δεν μπορείτε να στηρίξετε σε γερές βάσεις, καθώς και όλες τις υποσχέσεις και συμφωνίες, που θα είναι πολύ δύσκολο πραγματικά να τηρήσετε ή να κάνετε πράξη.


Αποφύγετε να πιστέψετε πληροφορίες που είναι πολύ πιθανό να είναι λανθασμένες κατόπιν δόλου ή μη, αλλά σε μεγάλο βαθμό παραπλανητικές. Μην παίρνετε στα σοβαρά πρόσωπα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, και το πιθανότερο είναι πως δεν αξίζουν πραγματικά, αφού είναι ιδιαίτερα επιφανειακά. Αποφύγετε, επίσης, να φορτωθείτε τώρα με ευθύνες που δεν θα σας ταιριάζουν ή με βάρη που πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να σηκώσετε.
Αυξάνεται η προσαρμοστικότητά σας, η επιχειρηματικότητα, η ταχύτητα αντίληψης κάποιων πραγμάτων, καθώς και ο ορθολογισμός σας. Προτιμήστε τώρα τη μελέτη, το διάβασμα, το γράψιμο, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια και το φλερτ, και μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, μην αλλάζετε γρήγορα γνώμη και αποφάσεις, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Ερευνήστε τώρα κάποια πράγματα πριν κάνετε οτιδήποτε.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και δυναμικοί, στις σκέψεις, τα σχέδια, τις συζητήσεις, τις επαφές, αλλά και στις αποφάσεις σας. Θέματα ερωτικών σχέσεων ή παιδιών θα σας απασχολήσουν τώρα και θα πρέπει να πάρετε κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές αποφάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Μην είστε εγωιστές με πρόσωπα που αγαπάτε ή που εκτιμάτε ιδιαίτερα, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε. Τώρα θα είστε αρκετά γενναιόδωροι, κι αυτό μπορεί κάποιοι επιτήδειοι να το εκμεταλλευτούν, γι’ αυτό προσέξτε με ποιους συναναστρέφεστε. Θα έχετε πληθώρα σχεδίων και μπορείτε να βάλετε μεγαλεπήβολους στόχους. Επιλέξτε τώρα μόνοι σας τους σκοπούς και τους στόχους σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αφού έχετε την τόλμη και τη θέληση για κάτι τέτοιο.


Αποφύγετε τον έντονο παρορμητισμό, την υπερβολή, την ισχυρογνωμοσύνη, τη μεγέθυνση ή τη δραματοποίηση κάποιων καταστάσεων και προσπαθήστε να εξετάζετε καλά τις απόψεις των άλλων, πριν τις απορρίψετε. Το υπερβολικό ρίσκο δεν θα σας βοηθήσει τώρα, γιατί μπορεί τελικά να χάσετε πολύ περισσότερα, απ’ αυτά που θα κερδίζατε δίχως να ρισκάρετε τόσο πολύ.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η διάθεσή σας τώρα να προστατεύσετε τα υπάρχοντα και ιδιαίτερα τα χρήματά σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε τεράστια ανέχεια και αυξημένες αποταμιεύσεις και κατοχή υλικών αγαθών. Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, οικιακού εξοπλισμού, για επιχειρήσεις τροφίμων και γενικότερα επενδύσεις σε σταθερές αξίες. Τα εισοδήματά σας μπορούν να αυξηθούν με δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι, που αφορούν σπίτια, οικόπεδα και ακίνητα, είτε σε συνεργασία με γυναίκες ή κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.


Αποφύγετε να είστε υπερβολικά οικονόμοι, σε βαθμό που να μη χαίρεστε τη ζωή, γιατί κάθε φορά που θα θέλετε να βγείτε, θα σκέφτεστε πως θα χαλάσετε κάποια χρήματα και μπορεί να μένετε και μέσα, αποφεύγοντας οποιοδήποτε έξοδο ή και επένδυση. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά μέσα στο σπίτι ή να ασχοληθείτε με την οικογενειακή σας επιχείρηση για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, εκφραστικούς, αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. θα νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον και θα αποζητάτε αγάπη και προστασία από τους άλλους. Η δημιουργία της ζωής τώρα θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τις επενδύσεις, το ρίσκο, τη χαρά και τη διασκέδαση. Θα βάζετε πολύ συναίσθημα σε κάθε τι που χαρίζει ικανοποίηση σε σας και στους άλλους. Θα έχετε πλούσιο συναισθηματισμό και θα προτιμάτε να περνάτε καλά.


Όμως, μια σειρά από ερωτικές περιπέτειες μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες.
Βαθιά μέσα σας έχετε τώρα ανάγκη από ηρεμία, αρμονία, συνεργασία και συντροφικότητα, και θα προσπαθήσετε να τα πετύχετε άμεσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις σας, στο σπίτι και στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε τώρα όσο το δυνατόν πιο συμβιβάσιμοι, συγκαταβατικοί, ήρεμοι και διπλωματικοί, για να πετύχετε πράγματα και να γλιτώσετε από μπελάδες. Ξεκινήστε, σκεφτείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία.


Ξεκινήστε ή επεκτείνετε μια νέα ή παλιά ΣΧΕΣΗ, φιλική, αισθηματική, επαγγελματική ή μια νέα συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και προχωρήστε σε έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό. Μια νέα συμφωνία είναι τώρα ότι πρέπει για σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με μεγάλη παρέα και ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Ψωνίστε όμορφα πράγματα, μοντέρνα και με καλό γούστο για να νιώσετε καλύτερα και πολύ πιο όμορφοι. Κάντε δημόσιες σχέσεις, πάρτι και συγκεντρώσεις, αν θέλετε να περάσουν όλοι υπέροχα και να πετύχετε τους στόχους σας.


Ομορφύνετε εξωτερικά, επισκεπτόμενοι ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, επισκεφτείτε μια έκθεση ζωγραφικής, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή ένα έργο στο σινεμά. Αποφύγετε τώρα με κάθε τρόπο τους αποχωρισμούς ή τους χωρισμούς, τη διάλυση σχέσεων και συνεργασιών, γιατί μάλλον θα το μετανιώσετε. Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι κάπως απότομοι μαζί σας, εσείς φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε διπλωματικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ρήξη ή καβγά. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις ή αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες, γιατί η αναποφασιστικότητά σας θα σας κάνει έτσι κι αλλιώς να καθυστερήσετε πολύ και ίσως να είναι τελικά πολύ αργά.


Αποφύγετε ανταγωνισμούς, πολέμους και αντιπαραθέσεις με οποιαδήποτε μορφή και για οποιονδήποτε λόγο. Η μοναξιά ή η απομόνωση τώρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για σας, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε φροντίστε να το κάνετε παρέα με άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε μια σειρά από αγορές που δεν σας χρειάζονται, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλά ή νομίζοντας πως θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα, γιατί θα αδειάσετε το πορτοφόλι σας δίχως λόγο και μπορεί να βγείτε και εκτός προϋπολογισμού.


Μην πάτε τώρα κόντρα στους άλλους και προτιμήστε να τους κάνετε όλα τα χατίρια για να μην τους χάσετε ή για να μην τους δυσαρεστήσετε και χαλάσετε το καλό κλίμα στη ΣΧΕΣΗ σας μαζί τους.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τις πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να χαλάσετε μια άκρως ρομαντική ή ερωτική στιγμή κάνοντας κριτική στους άλλους, ασχολούμενοι με λεπτομέρειες ή με πιο πρακτικά πράγματα που μπορούν να χαλάσουν τη μαγεία της στιγμής αυτής. Υπάρχει από μεριάς σας ή από μεριάς των άλλων μια ψυχρότητα, ένα τείχος, που δύσκολα μπορείτε να προσπεράσετε. Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά πολύ πιθανό να μη μπορείτε να τα βρείτε τώρα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας ή άλλων πρακτικών προβλημάτων όπως με θέματα δουλειάς.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να παίξετε το ερωτικό παιχνίδι διανοητικά, αλλά οι καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες για να μπορέσετε να το απολαύσετε. Αποφύγετε τις ερωτικές σχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό λόγω προβλημάτων υγείας ή δουλειάς να απομακρυνθείτε με το έτερον ήμισυ, και να ψυχρανθείτε αρκετά.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°53'
 
00°13'
       

90°57'
           
 
65°31'
          
    
00°40'
       

56°51'
     
00°47'
     
 
132°04'
          

122°42'
 
148°08'

133°31'

65°51'
       

55°49'
   
01°02'
       
  
137°38'

123°01'

55°21'
  
56°22'
    
   
178°10'

114°10'
  
115°11'

58°49'
   
    
44°42'

60°25'
 
45°43'
    
 
123°56'

58°25'

43°48'
  
89°43'
     
 
123°51'
  
88°22'
  
89°23'
  
43°40'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚαρκίνος22°06'Τρίτο221 N 37 1ος19°07'Δίδυμοι
ΣελήνηΖυγός23°02'Τρίτο510 S 01 2ος10°51'Καρκίνος
ΕρμήςΛέων17°31'Δεύτερο316 N 05 3ος02°10'Λέων
ΑφροδίτηΛέων02°55'Πρώτο320 N 44 4ος26°53'Λέων
ΑρηςΤαύρος25°15'Τρίτο1218 N 17 5ος28°54'Παρθένος
ΔίαςΔίδυμοι10°58'Δεύτερο1221 N 24 6ος09°10'Σκορπιός
ΚρόνοςΙχθείς19°23'RΔεύτερο1006 S 04 7ος19°07'Τοξότης
ΟυρανόςΤαύρος26°16'Τρίτο1219 N 04 8ος10°51'Αιγόκερως
ΠοσειδώναςΙχθείς29°54'RΤρίτο1101 S 14 9ος02°10'Υδροχόος
ΠλούτωναςΥδροχόος01°05'RΠρώτο823 S 03 10ος26°53'Υδροχόος
Β. ΔεσμόςΚριός10°33'Δεύτερο1104 N 11 11ος28°54'Ιχθείς
ΩροσκόποςΔίδυμοι19°07'Δεύτερο  12ος09°10'Ταύρος
ΜεσουράνημαΥδροχόος26°53'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI