Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 03:25.57, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να επεκταθείτε, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες, μακρινά ταξίδια, για σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, για επαφές, εργασίες, σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους, εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωή, θα έχετε σιδερένια θέληση, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι, φιλικοί, θερμοί, ειλικρινείς και αρκετά δυναμικοί, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας, να κάνουν μια νέα σχέση ή συνεργασία μαζί σας. Κάνετε το κάθε τι, με έναν τρόπο ιδιαίτερα γενναιόψυχο. Τώρα θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν όλα πηγαίνουν στραβά προς το παρόν.


Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε καινούργια πράγματα, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκταθείτε σε νέους δρόμους. Είστε πρόθυμοι για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μπορείτε να γίνεται αρκετά πειστικοί όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενοι στα κατάλληλα επιχειρήματα. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα εξερεύνηση, μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας τώρα. Τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετά πιο μεγάλο, απ’ οτιδήποτε έχετε πετύχει έως τώρα, αρκεί να βάλετε τα δυνατά σας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και η θεά Τύχη.


Παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και δεν θα το βρείτε, αν δεν συνεχίσετε να ψάχνετε. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν τώρα και πιθανό να πρέπει να ρισκάρετε σε νέα εδάφη για να τις κερδίσετε. Αντισταθείτε σε κάθε είδος δέσμευσης και περιορισμού τώρα, καθώς δεν σας ταιριάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και σας «πνίγουν» αφάνταστα. Προτιμήστε σχέσεις που θα σέβονται την ελευθερία σας, αλλιώς θα είναι σύντομες, δίχως πολλές δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί και εκδηλωτικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη της χαράς και της διασκέδασης.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, αλλά θα θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να τα επισπεύσετε. Αυτό είναι λάθος, γιατί θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα από μόνα τους, και πρέπει να μάθετε να έχετε υπομονή. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν αργά ή γρήγορα. Μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητες ή σπατάλες για διασκεδάσεις. Υπερβολές σε φαγητό και ποτό, μπορούν να σας προσθέσουν κιλά ή να προκαλέσουν κάποια ατυχήματα. Μην επιχειρήσετε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν θέλετε να παραμείνει σταθερή στη ζωή σας, καθώς η έντονη ανάγκη που υπάρχει τώρα για περιπέτεια, ελευθερία και διάθεση για παιχνίδι, δεν φέρνει μακρόχρονες σχέσεις.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφήσετε όλα στη μέση και να μην τελειώσετε τίποτα ή να αναλάβετε πολλές ευθύνες που είναι δύσκολο να φέρετε εις πέρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να σας στοιχίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να εκφράζετε ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αλλά παράλληλα και ευγενικοί, οπότε να μη νιώσουν πως τους προσβάλετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις βιασύνες, γιατί όποιος βιάζεται σίγουρα σκοντάφτει.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και ισχυρούς. Θα είστε γεμάτοι μοιραία πάθη και εκρήξεις. Αυξάνονται το δυνατό ένστικτο και οι ικανότητες επιβίωσης και υπερίσχυσής σας έναντι των άλλων. Μπορεί τώρα εξωτερικά να φαίνεστε ατρόμητοι και σκληροί, αλλά μέσα σας κρύβετε έντονες ανησυχίες, φοβίες και ανασφάλειες, που καλό θα ήταν να μην αφήσετε κανένα να δει.


Η ιδιαίτερα ισχυρή σας θέληση τώρα, ο έντονος ερωτισμός και ένα ιδιαίτερο πάθος για αναγνώριση, θα σας οδηγήσουν σε σωστές επιλογές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε να επιβληθείτε στους άλλους και να επιδείξετε τη δύναμή σας με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε έχθρες και ανταγωνισμούς με το περιβάλλον σας, που μάλλον δεν σας συμφέρουν.
Θα πρέπει να αναζητήσετε με κάθε μέσο ένα νέο ΣΠΙΤΙ, την άνεση μέσα στο σπίτι και το άμεσο περιβάλλον σας, να επιδιώξετε την οικογενειακή ασφάλεια και θαλπωρή, την αύξηση των μελών της οικογενείας σας. Παραμείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδιαίτερα σε εκείνα που ανήκουν στην οικογένειά σας και δείξτε τους με πράξεις τα συναισθήματά σας. Τώρα μπορεί να επικρατήσει η ειρήνη και η αρμονία μέσα στο σπίτι σας.


Έχετε πολλά να κερδίσετε τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά αν ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες, διακοσμήσεις ή αλλαγές σε ακίνητα, από μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα ή ένα γάμο, τη δημιουργία οικογένειας όπου θα σας κάνουν να νιώθετε πολύ πιο γεμάτοι και πιο ασφαλείς, ενώ πολύ πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη ακίνητη περιουσία, εφόσον κινηθείτε σωστά τη στιγμή αυτή.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Φαίνεται πως ούτε τα υλικά αγαθά, αλλά ούτε και τα χρήματα μπορούν να κυβερνήσουν τη ζωή σας τώρα, και να σας πουν τι να κάνετε. Έχετε πολλές δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες προκειμένου να κερδίσετε τα προς το ζην, έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά θα υπάρχει μια αστάθεια. Τώρα μπορούν να είναι όλα ή του ύψους ή του βάθους για την οικονομική σας κατάσταση, αφού μια αυθόρμητη ή νευρική κίνηση από μεριά σας, αρκεί για να έρθουν τα πάνω-κάτω.


Εντελώς ξαφνικά θα κερδίσετε κάποια χρήματα, και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να τα χάσετε. Παρόλα αυτά, αν δεν φοβάστε, αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό και στις ικανότητές σας, μπορείτε να κερδίσετε αρκετά χρήματα με τους πιο πρωτότυπους τρόπους. Ξεκινήστε τώρα να επενδύετε σε δουλειές που έχουν να κάνουμε με τη νέα τεχνολογία, με τη μόδα και σε οτιδήποτε πρωτοποριακό, νέο, φρέσκο και μοντέρνο που δεν υπάρχει στην αγορά, και δεν θα χάσετε στον οικονομικό τομέα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, είναι ότι πρέπει για να δραστηριοποιηθείτε άμεσα για την απόκτηση υλικών αγαθών, και την αύξηση των εσόδων σας. Τώρα θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα απαιτητικοί και μαχητικοί σε θέματα οικονομικά, για τα υπάρχοντά σας, καθώς και σε ανάλογες διαπραγματεύσεις. Παρόλο που θέλετε να νιώσετε σιγουριά στον οικονομικό τομέα, τώρα είναι πιθανό να ρισκάρετε πολλά για να πάρετε λίγα.


Αποφύγετε να είστε ριψοκίνδυνοι και να καταφύγετε στην κερδοσκοπία, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό και το πιθανότερο είναι πως θα βγείτε χαμένοι.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τη φιλοδοξία, την επιμονή και την εργατικότητά σας, με κυριότερο στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα έχετε αρκετά μεγάλη υπομονή και επιμονή προκειμένου να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά και ασφάλεια. Τώρα θα είστε αρκετά υπεύθυνοι και σοβαροί, δύσκολα θα χάσετε τον έλεγχο, ενώ θα αποφύγετε συστηματικά να δείξετε τα συναισθήματά σας.


Τα οικονομικά βάρη θα είναι πολλά, θα περάσετε πολλές δυσκολίες σε οικονομικά θέματα, αλλά όλα αυτά θα καταφέρουν να σας εκπαιδεύσουν, ώστε να κάνετε σωστή διαχείριση και εύστοχες κινήσεις. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες οικονομικές ή συναισθηματικές επενδύσεις τώρα, γιατί θα σας προσθέσουν πολύ περισσότερες ευθύνες και άγχος που δύσκολα θα αντέξετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, κάνουν την αισθηματική και ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα ασυνήθιστη, απρόβλεπτη, ίσως και πρωτοποριακή. Προτιμήστε τώρα τις έντονες και σύντομες ερωτικές καταστάσεις, με νέους ερωτικούς συντρόφους, δίχως να σκέφτεστε το μέλλον και δίχως να υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Καταστάσεις ελεύθερες στον ερωτικό τομέα, είναι αυτές που σας εξιτάρουν και διατηρούν έντονο το ενδιαφέρον σας τώρα, ενώ κάθε προσπάθεια των άλλων για να σας σταθεροποιήσουν, θα πέφτουν στο κενό.


Τώρα, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά μικρής διάρκειας, που θα σας κάνει όμως να περάσετε υπέροχες στιγμές στον ερωτικό τομέα. Δημιουργήστε τώρα κάτι μοναδικό και πρωτότυπο, που να σας γεμίζει ολοκληρωτικά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τη χρονική αυτή στιγμή, εντάσεις, αψιμαχίες και καβγάδες, με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα, τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας, όπως και κάθε προσπάθεια για να τους περιορίσετε, γιατί θα αντιδράσουν έντονα ή μπορεί και να τους χάσετε, να απομακρυνθούν από κοντά σας και να σας απορρίψουν, εντελώς ξαφνικά.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έμφαση στην αγάπη, την αρμονία, την ηρεμία και την ομορφιά. Προσπαθήστε να γίνεται περισσότερο ρομαντικοί, για να έχετε μεγαλύτερα οφέλη στον ερωτικό τομέα. Νέες ερωτικές σχέσεις με προοπτική και μέλλον μπορούν τώρα να δημιουργηθούν και να σας δώσουν ασφάλεια και σταθερότητα.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση θα πρέπει να μη σκέφτεστε τα πιθανά έξοδα που θα κάνετε βγαίνοντας έξω τώρα, γιατί πολύ πιθανό να γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας και να περάσετε την υπόλοιπη ζωή μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να προγραμματίσετε τώρα μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή τη δημιουργία ενός απογόνου, απολαμβάνοντας ήρεμες στιγμές με το σύντροφό σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, με μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Τώρα θα πρέπει, και μπορείτε να είστε κομψοί και μέσα στη μόδα. Θα προσέχετε και θα θέλετε να είστε κοντά ή να έχετε οτιδήποτε όμορφο και κομψό, ενώ θα σας αρέσει να είστε ευχάριστοι στους γύρω σας. Τα αισθήματά σας θα είναι σταθερά και δύσκολα θα αλλάξουν τώρα.


Προσπαθήστε να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και άνεση, αφού οι οργανωτικές σας ικανότητες τώρα μπορούν να σας βοηθούν να το καταφέρετε. Προσέξτε πολύ να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, και μια ιδιαίτερη ανάγκη για σπατάλες και πολυτέλειες, να σας παρασύρουν σε θέματα οικονομικά και περιττά έξοδα, για να μην έχετε έξοδα και απώλειες που δεν περιμένετε.
Η ανάγκη για να νιώθετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι ακόμα και στον ερωτικό τομέα, είναι πρωταρχική τώρα και δύσκολα θα σας επιτρέψει ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ και μόνιμους δεσμούς. Η πίστη και η σταθερότητα δεν θα είναι το φόρτε σας. Θα σας αρέσει να έχετε ταυτόχρονα πολλούς δεσμούς, αρκεί ακόμα και αυτοί, να μην απειλούν την προσωπική σας ελευθερία. Αν ερωτευτείτε, θα σας προσελκύσει πάνω απ’ όλα η εγκεφαλική επικοινωνία που πιθανό να υπάρχει με το έτερον ήμισυ, οι κοινές απόψεις και τα παρόμοια γούστα και προτιμήσεις σας. Για να ερωτευτείτε βαθιά, θα πρέπει πραγματικά να θαυμάζετε το άτομο που έχετε απέναντί σας, κι αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για σας, γι' αυτό είναι πιο πιθανό να προκύψει ένας έντονος ενθουσιασμός.


Τώρα, θα τα φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα με το μυαλό, κι αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκεφαλικά με τους άλλους, τότε δεν μπορέσετε να μείνετε μαζί τους ούτε καν για ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ. Το διάστημα αυτό προτιμήστε μια σύντομη ή ελεύθερη σχέση για να νιώθετε ελεύθεροι και πως τίποτα δεν σας περιορίζει. Αν νιώσετε όμορφα μέσα από μία ΣΧΕΣΗ που σας αφήνει χώρο να αναπνεύσετε μπορείτε να είστε ιδιαίτερα δοτικοί, και οι άλλοι δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθούν μαζί σας. Μην δίνετε περισσότερα από όσο πρέπει σε μια ΣΧΕΣΗ. Οι ΦΙΛΟΙ παίζουν σε όλους τους τομείς ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα είστε πολύ φιλικοί με τους άλλους αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο, αφού ένα κομμάτι σας θα μένει συνεχώς αποστασιοποιημένο. Τώρα θα είστε αρκετά δημοφιλείς στο άμεσο περιβάλλον σας, κι αυτό μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε πολλά πράγματα.


Σε θέματα οικονομικά το διάστημα αυτό θα είστε αρκετά τυχεροί και δεν μείνετε εύκολα δίχως χρήματα, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Πολύ πιθανό να σας έρθουν χρήματα από κει που δεν το περιμένετε εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, είτε έχετε δουλέψει σκληρά για να τα κερδίσετε, είτε όχι.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν υπερβολικά ευαίσθητους με τα συναισθήματά σας, ενώ θα έχετε την τάση να τα κρύβετε ή να μην τα δείχνετε καθόλου στους άλλους. Συχνές εκρήξεις και παρασκηνιακές κινήσεις σίγουρα θα δοκιμάσετε προκειμένου να επανακτήσετε τον έλεγχο, αν νιώσετε πως θίγεστε. Αυξάνεται τώρα κατακόρυφα η ισχυρή σας διαίσθηση, ο έντονος μαγνητισμός και ερωτισμός σας, καθώς και τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, τα οποία και θα σας χρειαστούν, γιατί θα περάσετε αρκετές δυσκολίες τώρα ή αργότερα.


Τώρα, γίνεστε αρκετά δύσκολοι, δεν θα εμπιστεύεστε καθόλου τους άλλους, ακόμα και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σας θα έχουν τώρα κάποιες διακυμάνσεις λόγω θεμάτων που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα.


Από τις σταθερές ΣΧΕΣΕΙΣ και συνεργασίες σας θα βγείτε κερδισμένοι, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε.
Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, αξιοπρεπείς, εγκάρδιοι, δημιουργικοί, σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι γενναιοδωρία και θετικά συναισθήματα για σας και τους γύρω σας, αλλά και αρκετά υπερβολικοί. Θα ασχολείστε περισσότερο με τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, την ΑΓΑΠΗ, τον ΕΡΩΤΑ και τις ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ με σκοπό να νιώσετε όμορφα. Προτιμήστε τώρα να αθληθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ένας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ΕΡΩΤΑΣ μπορεί να μπει στη ζωή σας τώρα, εκεί που δεν το περιμένετε. Δημιουργήστε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει ξανακάνει, με τόλμη και αποφασιστικότητα, προκειμένου να ξεχωρίσετε.


Τώρα θα πρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή. Να κάνετε υπερβολές και να απολαύσετε πολυτέλειες. Ερωτευτείτε, και περάστε καλά δίχως να σκέφτεστε το αύριο ή γενικότερα το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση, γιατί μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, οπότε καλύτερα να τη χαρείτε για όσο κρατήσει. Ξεκινήστε τώρα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή ξεκινήστε τις προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί.


Ξεκινήστε γυμναστική, αυξήσετε τις ώρες που αθλείστε, ασχοληθείτε με ένα παλιό ή νέο άθλημα ή περπατήστε περισσότερο. Επισκεφτείτε ένα σπα, ένα κομμωτήριο, ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να χαλαρώσετε, να αλλάξετε ή να ομορφύνετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε όμως τώρα να προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σας βγει. Μη μείνετε σπίτι μόνοι, αλλά προτιμήστε να έχετε μαζί σας μια καλή παρέα, για να περάσετε πιο όμορφα. Μη ριψοκινδυνέψετε τα χρήματά σας σε τυχερά παιχνίδια, ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και δυνατότητα μικρού κέρδους, γιατί θα χάσετε εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξίας και σιγουριάς.


Δύσκολα θα κάνετε τώρα οικονομία ή θα ξεκινήσουμε αποταμίευση, αφού η διάθεση για σπατάλες είναι μεγαλύτερη. Αποφύγετε τώρα να παραμελήσετε τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ και γενικότερα τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας, γιατί εκτός του ότι θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς, θα κινδυνέψετε ακόμα και να τους χάσετε, αν δεν δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να πληγώσετε τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες γι’ αυτό.


Μην πιστέψετε πως μια νέα σχέση μπορεί τώρα να έχει διάρκεια, γιατί μάλλον κάνετε λάθος. Προτιμήστε απλά να περάσετε καλά και να μη σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει για να το απολαύσετε. Τώρα πιθανό να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια, που θα οφείλονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και συναισθήματα, υπεραισιοδοξία ή ανάγκη για εντυπωσιασμό καθώς και στο πάθος της στιγμής.


Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές κάθε είδους που μπορούν να σας εκθέσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν τώρα δεν το αντιλαμβάνεστε, λόγω της υπεραισιοδοξίας, της χαράς και της διασκέδασης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
     
00°27'
      
  
00°55'

00°15'
        

04°21'
   
00°25'
       
   
00°40'
        
   
00°21'
        
   
92°16'

92°37'
       

05°16'
  
31°16'

31°37'

60°60'
      
 
88°34'
          
     
43°41'
      
  
28°32'

06°53'

06°32'
   
55°28'
   

44°09'

119°54'
     
31°20'
    
  
61°41'
  
132°18'
  
88°37'
   

135°19'

60°38'
     
149°12'
  
179°28'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΙχθείς03°55'Πρώτο210 S 04 1ος27°53'Τοξότης
ΣελήνηΛέων17°58'Δεύτερο819 N 37 2ος04°30'Υδροχόος
ΕρμήςΥδροχόος29°34'Τρίτο213 S 34 3ος14°20'Ιχθείς
ΑφροδίτηΥδροχόος07°55'Πρώτο218 S 41 4ος18°36'Κριός
ΑρηςΥδροχόος07°34'Πρώτο219 S 21 5ος15°16'Ταύρος
ΔίαςΤαύρος10°11'Δεύτερο413 N 59 6ος07°12'Δίδυμοι
ΚρόνοςΙχθείς09°11'Πρώτο209 S 37 7ος27°53'Δίδυμοι
ΟυρανόςΤαύρος19°24'Δεύτερο517 N 18 8ος04°30'Λέων
ΠοσειδώναςΙχθείς26°30'Τρίτο302 S 31 9ος14°20'Παρθένος
ΠλούτωναςΥδροχόος01°02'Πρώτο122 S 42 10ος18°36'Ζυγός
Β. ΔεσμόςΚριός18°04'Δεύτερο307 N 05 11ος15°16'Σκορπιός
ΩροσκόποςΤοξότης27°53'Τρίτο  12ος07°12'Τοξότης
ΜεσουράνημαΖυγός18°36'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI