Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 11:42.12, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για εγκεφαλικές διεργασίες, για να βάλετε την τεχνολογία στη ζωή σας και να την αφήσετε να σας απλοποιήσει τη ζωή και να σας μάθει περισσότερα πράγματα, για να βάλετε νέους στόχους, για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, για να αναζητήσετε ή να κερδίσετε την ελευθερία και την αυτονομία σας, για να κάνετε νέους φίλους ή και για να συναντήσετε παλαιότερους, για να επανασυνδεθείτε με παλαιότερες ερωτικές σχέσεις, για να επαναστατήσετε ενάντια σε κάθε αδικία, για νέες πρωτοποριακές προτάσεις και ιδέες. Βάζετε πάνω απ’ όλα την προσωπική σας ελευθερία και αυτονομία σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.


Τώρα θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, φιλικοί, ευδιάθετοι, φιλελεύθεροι και δεν θα αντέχετε με τίποτα την καταπίεση και τον περιορισμό. Μόνο οι ελεύθερες σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν και γενικότερα κάθε σχέση που σέβεται τις αυξημένες ελευθερίες σας, το πνεύμα και την προσωπικότητά σας. Τώρα, χρειάζεται οπωσδήποτε να υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία με τα άτομα γύρω σας, προκειμένου να συνεννοηθείτε. Δέχεστε κάθε διαφορετική άποψη, αλλά δεν μπορείτε με τίποτα να δεχτείτε οποιαδήποτε προσπάθεια για να σας επιβληθούν.


Έχετε δυνατή θέληση, έντονες και διαμορφωμένες απόψεις και δεν μπορείτε τώρα να αλλάξετε εύκολα συνήθειες. Μπορείτε όμως να κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας προκειμένου να εξελιχθείτε και να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Τώρα μπορείτε να είστε δίπλα σε φίλους και γνωστούς που σας έχουν πραγματικά ανάγκη και είστε πρόθυμοι να προσφέρετε και να τους βοηθήσετε.


Μια περίεργη Τύχη είναι τώρα δίπλα σας, και μπορεί να σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα ιδανικά της ισότητας, της εντιμότητας, των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της αδελφοσύνης και της κοινωνικής δικαιοσύνης χρωματίζουν την όλη προσέγγιση και προοπτική σας τώρα προς τη ζωή. Ενδιαφέρεστε ειλικρινά για το καλό του συνόλου και όχι μόνο για τη δική σας προσωπική ευημερία.


Τώρα ίσως παραμελήσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, επιθυμίες και αισθήματα, για χάρη του συνόλου. Έλκεστε από τις πιο επίκαιρες και προοδευτικές ιδέες που συμβαδίζουν με το πνεύμα της εποχής και συνήθως ηγείστε, αν και δεν είναι αυτό αυτοσκοπός σας. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ομάδες, κοινωνικές προσπάθειες, επιμορφωτικές και προοδευτικές κινήσεις. Όλες οι σχέσεις σας τώρα, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, θα πρέπει να έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σας αλλιώς θα σας είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε να τις έχετε για πολύ καιρό. Οι άλλοι σας βλέπουν ως καλούς φίλους ή και συντρόφους και θα είστε μαζί τους αντικειμενικοί και δίκαιοι.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι η υπερβολική διάθεση για ελευθερία, αυτονομία και επαναστατικότητα, όπου δεν μπορεί να αντέξει κανένα είδος περιορισμού, σταθερότητας ή αδικίας. Αυτό καθιστά δύσκολο να σταθεροποιήσετε νέες ή παλαιότερες σχέσεις ή συνεργασίες, αφού η χρονική αυτή στιγμή δεν μπορεί αν ανεχτεί κανένα είδος δέσμευσης. Είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι και δύσκολα να σταθεροποιηθείτε οπουδήποτε. Δεν νιώθετε άνετα με τους παραδοσιακούς σεξουαλικούς ρόλους και θα έχετε τώρα μια πιο απελευθερωμένη στάση απέναντι σε παραδοσιακές έννοιες όπως το γάμο, τις σταθερές και μονογαμικές σχέσεις και τις διάφορες ευθύνες στη ζωή.


Η ζωή σας τώρα δεν μπορεί με τίποτα να υπάρξει μέσα στα παραδοσιακά πλαίσια της κοινωνίας, κι αν γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεστε πολλά διαλείμματα και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Δεν μπορείτε τώρα να εκδηλώσετε εύκολα τα συναισθήματά σας, όποια κι αν είναι αυτά, και πιθανό να μην είστε και άμεσοι στην ανταπόκρισή σας στις συναισθηματικές εκδηλώσεις των άλλων, αφού τείνετε τώρα να είστε πολύ λογικοί.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν ο στόχος σας είναι ο γάμος ή γενικότερα μια μονογαμική και σταθερή σχέση, γιατί δύσκολα όλα αυτά θα ευδοκιμήσουν. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να εμπλακείτε σε σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους που σας πιέζουν, σας περιορίζουν, σας ελέγχουν συνεχώς, και δεν σας αφήνουν την απαραίτητη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων. Αποφύγετε οπωσδήποτε να αλλάξετε στόχους ή να προσπαθήσετε να τους θέσετε σε εφαρμογή, αν δεν φροντίσετε να τους οργανώσετε σωστά και να αναπτύξετε μια λεπτομερή στρατηγική. Αποφύγετε ερωτικά μπερδέματα σε αδιέξοδες σχέσεις που μπορεί να σας δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας, αλλά μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικά πρόσωπα από τη ζωή σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συντηρητικούς, αυτοπεριοριστικούς, αυξάνουν τις μεγάλες αντοχές, την υπομονή και την επιμονή σας σε προσωπικά ζητήματα. Προτιμήστε τώρα να έχετε τον απόλυτο έλεγχο μέσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.


Τη χρονική αυτή στιγμή πολύ πιθανό να αισθανθείτε μια απέραντη μοναξιά, ανασφάλεια ή εγκατάλειψη. Μπορείτε όμως να αντλήσετε από μέσα σας τη δύναμη και να περάσετε τώρα δύσκολα εμπόδια, προκειμένου να πετύχετε. Τώρα, μπορεί να συναντήσετε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά θα μάθετε πολλά απ’ αυτές και θα ανακαλύψετε πώς ότι δεν σας «σκοτώνει», σας κάνει πολύ πιο δυνατούς.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και διαισθητικοί, περιπετειώδεις και μπορεί να προτιμήσετε να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα. Τώρα, είναι πολύ πιθανό να δώσετε την εντύπωση στους άλλους πως είστε αρκετά εύθραυστοι ή ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. Μάλλον θα προτιμήσετε τις όμορφες και απαγορευμένες χαρές της ζωής, μέσα από παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις γεμάτες μυστήριο, που σας κάνουν να ζείτε έντονα. Αποφύγετε την υπερβολική ανησυχία για πρόσωπα και πράγματα που δεν αξίζουν ούτε να ασχοληθείτε καν.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα κάθε είδος εξάρτησης στο περιβάλλον σας, ιδιαίτερα από σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας ταιριάζουν και σας κάνουν να υποφέρετε. Αποφύγετε τώρα την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, γιατί μπορεί να προκαλέσει κακό στην υγεία σας. Τώρα οι άνθρωποι που έχετε στο περιβάλλον σας δεν μπορούν να σας πουν όλη την αλήθεια, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είναι απόλυτα ειλικρινείς.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα διορατικούς, εύστροφους, ενώ θα προτιμάτε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων σε οτιδήποτε κι αν κάνετε. Τώρα, μπορείτε να λύσετε άμεσα δύσκολα προβλήματα, με πρωτότυπες ή εκκεντρικές λύσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους πολύ πιθανό να διακατέχεται από εντάσεις, οι άλλοι μπορεί να είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας και δεν θα είναι εύκολο να εκφράσετε τώρα με ηρεμία, ψυχραιμία και σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας.


Φροντίστε να είστε πρόθυμοι για ανταλλαγή απόψεων, και για να αλλάξετε απόψεις που βλέπετε πως δεν σας ωφελούν πια. Αποφύγετε καβγάδες ακόμα και με πρόσωπα που σας προκαλούν και προσπαθήστε να μείνετε μακριά τους ή να απομακρυνθείτε με έξυπνους τρόπους. Μεγάλη προσοχή τώρα κατά τις μετακινήσεις σας, γιατί πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας ή λανθασμένης παρόρμησης.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τη χρονική αυτή στιγμή θα είστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και μαχητικοί, προκειμένου να καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Μια έντονη παρορμητικότητα όμως, μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες, υψηλό ρίσκο και λάθος επιλογές. Δεν μπορείτε να κάνετε πρακτικές αγορές ή σταθερές επενδύσεις, κι αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στον οικονομικό τομέα σας αυτή τη στιγμή.


Αν ρισκάρετε πολλά τώρα, μπορεί και να χάσετε τεράστια ποσά. Λίγη σύνεση, οργάνωση και λογική σκέψη, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από ενάρξεις επιχειρήσεων τώρα, από νέα δυναμικά ξεκινήματα και μέσα σε εταιρίες ή γενικότερα δουλειές όπου υπάρχει έντονος ανταγωνισμός.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με γενναιοδωρία, προτίμηση για την άνεση και επιθυμία για οικονομική σταθερότητα και επιτυχία. Θα είστε αρκετά τυχεροί με τα υλικά αγαθά και ιδιαίτερα με χρήματα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις υπερβολικές σπατάλες, σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Προτιμάτε δίπλα σας ή και πάνω σας, κάθε τι ωραίο, και δύσκολα θα αντισταθείτε προκειμένου να το αποκτήσετε.


Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να ρισκάρετε ή να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, καθώς και για να κάνετε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που σας κάνει να περνάτε πολύ καλά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα μαχητικούς, δραστήριους, αυξάνουν τα κίνητρά, και μπορείτε τώρα να ελέγξετε, να οργανώνετε και να φέρετε εις πέρας με επιτυχία δύσκολους στόχους, κάτι που αργά ή γρήγορα θα σας το αναγνωρίσουν. Αυξάνεται επίσης και η φιλοδοξία αλλά και ικανότητά σας να κατορθώσετε κάτι πολύ σημαντικό στο χώρο των επαγγελματικών και της καριέρας σας. Η κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδος μπορούν τώρα να έρθουν άμεσα, αρκεί να τα κυνηγήσετε.


Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον κάποιων σχέσεων και συνεργασιών σας και ξεκινήστε να οργανώνετε σχολαστικά την εφαρμογή τους.
O ενθουσιασμός και η αισιοδοξία καθοδηγούν τις πράξεις σας τώρα. Θα είστε αρκετά δραστήριοι και αποφασιστικοί, γεμάτοι θάρρος και δύναμη. Μια πραγματικά αστείρευτη πηγή ενέργειας, όπου μπορείτε να πάρετε γρήγορες και έξυπνες αποφάσεις δίχως να τις σκεφτείτε και πολύ. Τώρα θα έχετε το θάρρος της γνώμης σας και θα φροντίσετε να κάνετε πράξη όλα όσα σκέπτεστε, ακριβώς με τον τρόπο που τα σκέπτεστε.


Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι πως μπορεί να υπερβάλετε και να οδηγηθείτε σε λάθη από υπερβολική αισιοδοξία, γι' αυτό δεν θα πρέπει να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Θα είστε ευμετάβλητοι και θα αλλάξετε τον τρόπο που δράτε, γεγονός που μπορεί και να σας βγει σε καλό. Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε όλες τις συνθήκες, κι αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα όταν συναντήσετε κάποιες δυσκολίες.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση σε θέματα ερωτικά. Τώρα για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα πρέπει να κινηθείτε σε διανοητικό επίπεδο, με περισσότερο χιούμορ και θα πρέπει να σας εκτιμήσουν για το μυαλό σας. Στείλτε έξυπνα μηνύματα μέσω τηλεφώνου, ίντερνετ ή ακόμα και με τα μάτια σε απόσταση βολής.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να απολαύσετε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, δίχως να χρειαστεί να περάσετε στην πράξη, από μακριά, αλλά ακόμα κι αν έρθετε πιο κοντά, μην ελπίζετε σε πολλές σταθερότητες. Πιο πολλά θα είναι πάντως τα λόγια από τα έργα.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το έτερον ήμισυ, να στείλετε τα κατάλληλα μηνύματα για να παίξετε με το σύντροφό τους, να πάτε μια βόλτα ή ένα ταξιδάκι, όπου θα ξεφύγετε έστω και για λίγο από τη ρουτίνα.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, ευνοούν την επικοινωνία τη συχνή επαφή και τη συζήτηση με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα. Θα είστε πολύ πιο θαρραλέοι, εφευρετικοί, με προοδευτική σκέψη, γεμάτοι εμπνεύσεις και ορμητικότητα. Θα έχετε φοβερή διαύγεια σκέψης, μια μοναδική ικανότητα σύλληψης νέων ιδεών και μπορείτε τώρα να κάνετε τις ιδέες και τα οράματά σας πραγματικότητα.
Τώρα θα έχετε μια τάση να παίρνετε τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά περνώντας από ένα "πνευματικό κόσκινο" τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Με υπομονή, πειθαρχία, μεθοδικότητα και αυστηρό προγραμματισμό μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας όνειρο, αρκεί να το παλέψετε. Αν παραμείενετε σταθεροί, ασχοληθείτε μόνο με ένα θέμα, δεν το εγκαταλείψετε, και οργανώσετε σωστά την επίθεσή σας, τότε σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.


Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε σκέψεις, επιχειρήματα και συναισθήματα στους άλλους, προτιμήστε να τους τα εκφράσετε γράφοντάς τα, καθώς θα το εκτιμήσουν εξίσου. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δύσπιστοι με τους άλλους και πιθανό να τους ασκήσετε λίγο πιο σκληρή κριτική από ότι συνήθως, δίχως να το αντιληφθείτε. Η ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης και πειθαρχίας επάνω σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό, μπορείτε να κάνει τώρα τη διαφορά υπέρ σας.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς απέναντι στους άλλους και κυρίως προς τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, δημοφιλείς και μπορείτε εύκολα να γίνεται η ψυχή της παρέας. Οι ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ και οι πιθανές διαφωνίες σας με τους άλλους, μπορούν τώρα να επηρεάσουν την ψυχολογία σας και όλες τις αποφάσεις και κινήσεις σας.


Η ΤΥΧΗ σας κατά ένα περίεργο τρόπο, τη στιγμή αυτή συνδέεται με την τύχη κάποιου άλλου, μέσα από κοινά ενδιαφέροντα και σταθερές ΣΧΕΣΕΙΣ, φιλικές, αισθηματικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές.
Τώρα θα έχετε μια έντονη εσωτερική ανάγκη να είστε περισσότερο υπεύθυνοι, σωστοί, μεθοδικοί, λεπτομερείς, ακριβείς, να ασχολείστε με λεπτομέρειες και να αναζητάτε την τελειότητα σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γεγονός που μπορεί να κουράσει τόσο εσάς, όσο και τους άλλους. Προτιμήστε τώρα να σκεφτείτε και να τακτοποιήσετε όλα τα πρακτικά ζητήματα και τις δουλειές που σας απασχολούν, για να σας φύγει ένα μεγάλο άγχος. Η λογική θα πρέπει να είναι τώρα πάνω απ’ όλα, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με κάθε τρόπο, και να πετύχετε πολλά σε θέματα που χρειάζονται οργάνωση και τάξη.


Προσπαθήστε τώρα να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα εργασιακά και υγείας, δικά σας, ή των κοντινών σας προσώπων. Η σημερινή ημέρα είναι καλή για εργασίες και γενικότερα ενέργειες, που θέλουν να προσέχετε κυρίως τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Βάλτε σε τάξη τομείς που βρίσκονται σε αταξία και οργανωθείτε καλύτερα. Τακτοποιήστε θέματα καθαριότητας, προσωπικού, εργατικά, εργασιακά, πληρωμές και άλλες πρακτικές εργασίες.


Κλείστε ραντεβού για να κάνετε ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και να δείτε πως πάει η ΥΓΕΙΑ σας. Βελτιώστε τη ΔΙΑΤΡΟΦΗ σας, κάντε τη πιο υγιεινή, ξεκινήστε ΔΙΑΙΤΑ για μια πιο σωστή διατροφή, ακόμα και συμβουλευόμενοι ειδικούς. Εφόσον αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσετε μια θεραπεία οποιαδήποτε μορφής ή μια φαρμακευτική αγωγή. Ξεκινήστε ή επεκτείνετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής και συχνότερης άσκησης. Προσπαθήστε τώρα να μη ζητήσετε πράγματα, απότομα, απαιτητικά και μέσα από γκρίνια, γιατί δεν θα πετύχετε τίποτα και μπορεί να έχετε πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Μην κάνετε τώρα δουλειές ή σχέσεις του ποδαριού, σύντομες και επιπόλαιες, γιατί θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε εργασίες που δεν θέλετε να εξεταστούν εξονυχιστικά και να βγουν ψεγάδια στην επιφάνεια.


Η υπερβολική ενασχόληση με την καθαριότητα, οι ασήμαντες λεπτομέρειες και η υπερβολική κριτική προς τους άλλους, μπορούν τώρα να σας προκαλέσουν πολλές απώλειες και δυσάρεστες στιγμές, γι’ αυτό καλύτερα να τα αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η υπερβολική ανησυχία και το υπερβολικό άγχος για οποιοδήποτε θέμα τώρα, όσο σοβαρό κι αν είναι, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες στην υγεία σας, σωματική και ψυχική, οπότε φροντίστε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό για να μπορέσετε να το παρακάμψετε.


Προσφέρετε ότι μπορείτε στους άλλους, αλλά όχι παραμελώντας τις δικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
   
00°27'
    
00°46'
   

88°15'
 
00°39'
      
00°19'
  
            

42°15'

46°01'

63°24'
      
00°58'
  

05°06'
           
  
122°34'

174°02'

148°50'

00°00'
      
  
57°20'

120°44'
 
65°14'
      
 
114°32'

136°03'
         
       
55°18'
    

45°38'

133°53'
 
87°53'
    
56°17'
   
    
134°25'
       

65°17'
 
44°08'
    
91°55'
  
64°01'
 
  
29°17'
 
03°01'

151°51'

86°37'
   
137°26'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης12°59'Δεύτερο1022 S 21 1ος18°16'Υδροχόος
ΣελήνηΠαρθένος14°43'Δεύτερο709 N 00 2ος04°04'Κριός
ΕρμήςΑιγόκερως04°08'Πρώτο1125 S 31 3ος09°08'Ταύρος
ΑφροδίτηΣκορπιός00°44'Πρώτο809 S 39 4ος04°51'Δίδυμοι
ΑρηςΤοξότης07°52'Πρώτο1021 S 54 5ος26°43'Δίδυμοι
ΔίαςΤαύρος06°42'RΠρώτο212 N 30 6ος19°12'Καρκίνος
ΚρόνοςΙχθείς01°28'Πρώτο112 S 31 7ος18°16'Λέων
ΟυρανόςΤαύρος20°11'RΤρίτο317 N 29 8ος04°04'Ζυγός
ΠοσειδώναςΙχθείς24°53'RΤρίτο103 S 11 9ος09°08'Σκορπιός
ΠλούτωναςΑιγόκερως28°37'Τρίτο1223 S 07 10ος04°51'Τοξότης
Β. ΔεσμόςΚριός22°17'Τρίτο208 N 40 11ος26°43'Τοξότης
ΩροσκόποςΥδροχόος18°16'Δεύτερο  12ος19°12'Αιγόκερως
ΜεσουράνημαΤοξότης04°51'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI