Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 21:25.05, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την παρουσία σας, για να τραβήξετε γενικότερα την προσοχή και να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος δίχως να χρειαστεί να προσπαθήσετε και πολύ. Όλες οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι επαφές σας θα είναι τώρα γύρω από θέματα που αφορούν τη χαρά και τη διασκέδασή σας, τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά, τον αθλητισμό, τον χώρο του θεάματος ή δημιουργικές ασχολίες, και μπορείτε να κερδίσετε τα μέγιστα από το καθένα από αυτά, αρκεί να χειριστείτε σωστά κάποιες καταστάσεις.


Ο ερωτικός σύντροφος και τα παιδιά, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσοχή. Προτιμήστε την άνεση και την πολυτέλεια, από τη μιζέρια και την οικονομία, και αν δουλέψετε σκληρά, μπορείτε να τα αποκτήσετε αρκετά εύκολα. Είναι πολύ πιθανό τώρα ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα, εκεί που δεν το περιμένετε και να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.


Μπορείτε τώρα να περάσετε πολύ όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κανονίσετε να βγείτε μαζί για μια υπέροχη βόλτα, ένα ρομαντικό δείπνο ή ειδικότερα μια ερωτική συνάντηση. Είστε αυτάρκεις, υπερήφανοι, μια ιδιαίτερα επιβλητική παρουσία, έχετε έναν έντονο ερωτισμό, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και σας αρέσει πολύ να βάζετε υψηλούς στόχους, τους οποίους συνήθως καταφέρνετε με ευκολία. Έχετε μεγάλο θάρρος, κουράγιο και τόλμη, και οι άνθρωποι θα αναζητήσουν από σας δύναμη, σιγουριά και ενθάρρυνση.


Βγάλτε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και μην επιτρέψετε στους άλλους να σας δουν πληγωμένους, δυσαρεστημένους ή απελπισμένους, ακόμα κι αν μέσα σας έτσι αισθάνεστε τώρα. Βελτιώστε τώρα την εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεται ακόμα πιο λαμπεροί και φροντίστε να βγείτε έξω για να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως ενθουσιάζεστε μάλλον εύκολα και μπορείτε να πλήξετε με τους άλλους εξίσου εύκολα αν δεν έχετε κάτι ή κάποιον να σας κρατά συνεχώς το ενδιαφέρον σε εγρήγορση. πως η υπερηφάνεια σας προσβάλλεται μάλλον εύκολα και γρήγορα θυμώνετε, αλλά είστε άτομο που συγχωρεί και ιδιαίτερα εύκολα, καθώς προτιμά την ειρήνη από τον πόλεμο.


Τώρα μπορεί να είστε λίγο παραπάνω ματαιόδοξοι, και να μη μπορείτε να μείνετε στο παρασκήνιο, καθώς θέλετε να ηγηθείτε και οι άλλοι να σας αποδεχθούν ως αρχηγό. Δεν δέχεστε διαταγές ή καθοδήγηση από τους άλλους, κι αυτό μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Είστε πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους, αλλά μέσα σας περιμένετε την αναγνώριση και την εκτίμηση που νιώθετε πως σας αξίζει. Μπορεί να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα στο να κάνετε σχέσεις ή συνεργασίες με άτομα που είναι ισχυρά όπως εσείς, μιας και δεν μπορείτε να υποχωρήσετε εύκολα, αφού σας είναι δύσκολο να μοιραστείτε τον ηγετικό σας ρόλο με άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα όλα τα δράματα, τους ακραίους έρωτες και τις ακραίες ερωτικές σχέσεις με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν, με ανθρώπους που είναι δεσμευμένοι και δεν σας κάνουν να περνάτε καλά ή δεν θα μπορείτε εύκολα να τους έχετε δικούς σας. Μείνετε μακριά από παρέες που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη δοτικότητά σας. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν με ψεύτικους επαίνους, κολακείες και θαυμασμούς. Αποφύγετε να κάνετε νέες σχέσεις αν επιθυμείτε να κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού όλες οι νέες σας σχέσεις τώρα, θα είναι μόνο και μόνο για να περάσετε καλά για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να τις διατηρήσετε και στο μέλλον.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Τώρα θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, δραστήριοι, ευγενικοί, ειλικρινείς, γεμάτοι χιούμορ και διάθεση για περιπέτεια. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε καινούργια, και όσο το δυνατόν, πιο συναρπαστικά πράγματα, για να μη βαρεθείτε σε ΣΧΕΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ή γενικότερα καταστάσεις που πιθανό να σας κρατούν στάσιμους.


Προσπαθήστε να βρεθείτε μέσα στα πράγματα και να εμβαθύνετε όσο περισσότερο μπορείτε. Περιπλανηθείτε, νοητικά ή πραγματικά με τη βοήθεια βιβλίων, ταξιδιών, γνωρίστε καινούργια μέρη, πρόσωπα και πράγματα, γιατί έχουν πολλά να σας δώσουν. Σεβαστείτε τους τύπους και τα έθιμα της κοινωνίας, παρόλο που μπορεί και να μην τα τηρήσετε.


Αποφύγετε να μιλήσετε ή να ενεργήσετε κάπως βιαστικά, γιατί θα χάσετε πολλά πράγματα. Αποφύγετε μια τάση να γίνεται υπερβολικοί σε πολλούς τομείς, και ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής, για να μην πάρετε κάποια παραπανίσια κιλά.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή σας συστήνει να είστε συνεπείς και συγκεκριμένοι, όσον αφορά τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μόνο αν βάλετε κάτω το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να βρει νέες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια. Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να δουλεύετε σκληρά και με μεθοδικότητα, και ασχοληθείτε με δουλειές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της υγείας, σε δουλειές πρακτικές ή με εμπόριο μηχανημάτων.


Αποφύγετε τώρα να «κολλήσετε» σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε πολλές ευκαιρίες. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, γιατί μπορεί να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα σε κάθε σας προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.
Αυξάνεται ιδιαίτερα η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός σας και θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Η εγκεφαλική επικοινωνία τώρα θα είναι πολύ σημαντική για τις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και για τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Διασκεδάστε μέσα από βόλτες, παρέες, συνεχείς εναλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Το μόνο σας εμπόδιο τώρα είναι πως θα σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε μες τους άλλους, θα γίνεται ισχυρογνώμονες και μπορεί να δραματοποιήσετε λίγο κάποια πράγματα.
Τώρα θα έχετε μια τάση να παίρνετε τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά περνώντας από ένα "πνευματικό κόσκινο" τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Με υπομονή, πειθαρχία, μεθοδικότητα και αυστηρό προγραμματισμό μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε σας όνειρο, αρκεί να το παλέψετε. Αν παραμείενετε σταθεροί, ασχοληθείτε μόνο με ένα θέμα, δεν το εγκαταλείψετε, και οργανώσετε σωστά την επίθεσή σας, τότε σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.


Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε σκέψεις, επιχειρήματα και συναισθήματα στους άλλους, προτιμήστε να τους τα εκφράσετε γράφοντάς τα, καθώς θα το εκτιμήσουν εξίσου. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δύσπιστοι με τους άλλους και πιθανό να τους ασκήσετε λίγο πιο σκληρή κριτική από ότι συνήθως, δίχως να το αντιληφθείτε. Η ικανότητα αυτοσυγκέντρωσης και πειθαρχίας επάνω σε ένα συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό, μπορείτε να κάνει τώρα τη διαφορά υπέρ σας.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας χαρίζουν απλόχερα τύχη στον ερωτικό τομέα. Μια νέα σχέση, τα άτομα που γνωρίζετε τώρα ή που έχετε ήδη δίπλα σας, θα είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξή σας, θα σας γεμίσουν χαρά, καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα. Βέβαια, μια σύντομη ερωτική περιπέτεια θα την απολαύσετε περισσότερο από οτιδήποτε, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή ενός ταξιδιού, παρά μια σταθερή σχέση. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια σταθερή σχέση που θέλετε να έχει διάρκεια.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τις επαφές, τις βόλτες και τις μετακινήσεις ή τα ταξίδια σας, να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο και να απολαύσετε τον έρωτα, δίχως να σκέφτεστε το αύριο, όπου πιθανό να μην τους ξαναδείτε.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα είστε στα καλύτερά σας, μπορεί να ξεκινήσετε μαζί με το έτερον ήμισυ για νέες περιπέτειες, για μια βόλτα ή για ένα ταξιδάκι ακόμα και μακρινό, τα οποία θα ανανεώσουν τη σχέση σας και θα φέρουν περισσότερη χαρά στις ζωές και των δυο σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα όμορφους και ελκυστικούς και αυξάνουν την κομψότητα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Τώρα μπορείτε να ζήσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, με πολλές και συχνές διασκεδάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρεθείτε, ενώ οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και η αγάπη για την τέχνη, μπορούν τώρα να εκδηλωθούν δημιουργικά. Αγοράστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα είναι μέσα στη μόδα, και ιδιαίτερα όμορφα.


Επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο ή ένα σπα, και ομορφύνετε λίγο περισσότερο. Τόσο η ερωτική σας ζωή, όσο και θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Αφεθείτε σε ένα μεγάλο ΕΡΩΤΑ, που μπορεί να σας κάνει να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές τώρα.
Θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί σε θέματα ερωτικά, σεξουαλικά, κληρονομικά, φορολογικά, ασφαλιστικά και γενικότερα οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες και χρέη προς τρίτους. Μπορείτε να ξεπληρώσετε λογαριασμούς και δάνεια και να φύγει ένα βάρος από πάνω σας.


Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε πολύ περισσότερα χρήματα, μια αύξηση του μισθού σας, με ή χωρίς τη βοήθεια των άλλων, της πατρικής οικογένειας, ενός πλούσιου γάμου ή μέσω μιας τυχερής συνεργασίας. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις πολλές σπατάλες και τα υπέρογκα έξοδα, για να μη δημιουργήσετε πολλά χρέη που δύσκολα θα ξεπληρώσετε αργότερα.


Μια ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ θα σας συντροφεύει σε θέματα ΕΡΩΤΙΚΑ, αφού μπορείτε να βρείτε ένα άτομο που θα σας ταιριάζει, τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα, απόλυτα. Επίσης, μπορεί να καλύψει όλες τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σας, κάνοντάς σας να νιώσετε αρκετά ασφαλείς και σίγουροι γι’ αυτή τη σχέση.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν το συναισθηματικό σας δέσιμο με φίλους, γνωστούς, συλλόγους, εταιρίες και πρώην ερωτικούς συντρόφους. Τώρα θα έχετε ανάγκη να ανήκετε σε μια ευρύτερη ομάδα και θα το επιδιώξετε δυναμικά. Θέλετε να έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων, τόσο στο σπίτι, στη δουλειά, ακόμα και μέσα σε όλες σας τις σχέσεις. Αυξάνεται η δεκτικότητά σας, αλλά θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.


Τώρα πολύ πιθανό να κατανοήσετε και να βοηθήσετε τους άλλους, ίσως περισσότερο απ’ ότι θα κατανοήσετε ή θα βοηθήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Σημαντικοί άνθρωποι σε θέσεις κλειδιά, θα σας βοηθήσουν και θα προωθήσουν τα σχέδιά σας.
Θα είστε αρκετά ευσυγκίνητοι, ευαίσθητοι, ίσως λίγο γκρινιάρηδες, αλλά και αφοσιωμένοι στους δικούς σας ανθρώπους, σε όνειρα και στόχους που επιθυμείτε πολύ να πετύχετε. Θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση και θα μπορείτε με ευκολία να κατανοήσετε τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητή περιουσία, καθώς και με θέματα που αφορούν τα παιδιά. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε πράγματα γι’ αυτά.


Κάντε γενικότερα κινήσεις, όχι κατόπιν λογικής σκέψης, αλλά όπως σας προστάζουν τα συναισθήματά μας. Προτιμήστε τώρα να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, ανακαινίσεις, μετακομίσεις, επισκευές του προσωπικού σας χώρου, σπιτιού ή γραφείου. Κάντε νέες σχέσεις, προκειμένου να αποκτήσουν γρήγορα βάθος συναισθημάτων, σταθερότητα και οικειότητα. Ξεκινήστε μια συγκατοίκηση ή αλλάξτε σπίτι με ή χωρίς το ταίρι σας. Ξεκινήστε τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειας. Προγραμματίστε ή και κάντε ένα γάμο ή έναν αρραβώνα.


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή γενικότερα να ασχοληθείτε με αυτό, να το ομορφύνετε, να ψωνίσετε πράγματα που σας λείπουν ή να το καθαρίσετε. Καλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για φαγητό στο σπίτι σας και περάστε περισσότερο χρόνο με πρόσωπα από τον οικογενειακό σας χώρο ή με άτομα που θεωρείτε πολύ δικά σας. Αποφύγετε τώρα εξόδους σε πολυσύχναστα και απρόσωπα μέρη με πολύ κόσμο και συνωστισμό. Μην πάτε κόντρα σε άτομα της οικογενείας σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί σύντομα θα το μετανιώσετε.


Όλες οι παρορμητικές και σύντομες ερωτικές περιπέτειες που πιθανό να έχετε τώρα, δεν θα είναι δίχως συναισθηματικό κόστος. Δεν σας συμφέρουν οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις τώρα γιατί θα χάσετε πολλά. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να κάνετε ή να πείτε πράγματα που είναι αντίθετα ή θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και αυτά που θέλετε πραγματικά.


Μη ρισκάρετε τώρα να χάσετε πρόσωπα ή και πράγματα, με τα οποία είσαστε δεμένοι συναισθηματικά και προσπαθήστε ακόμα και να υποχωρήσετε την κρίσιμη στιγμή, προκειμένου να το αποφύγετε.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
        
00°05'
   
            
 
178°29'
 
00°42'
        
 
173°46'

04°43'

00°50'
        

177°48'
           
  
84°57'

89°40'
        

62°53'

135°14'

46°17'
 
114°55'
 
00°23'
  
00°35'
  

148°02'
  
136°10'

29°46'

46°30'

85°09'
  
00°57'
  

94°58'
    
06°35'
      
     
62°13'
  
55°39'
   
 
54°26'
   
42°09'
 
04°21'
    

123°40'
  
135°32'

58°33'

134°48'

173°27'

88°18'
  
92°39'
 

137°50'

60°17'

121°14'

125°57'
    
42°52'
 
05°51'
 
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤοξότης17°42'Δεύτερο522 S 52 1ος14°02'Λέων
ΣελήνηΚαρκίνος05°48'Πρώτο1127 N 26 2ος06°15'Παρθένος
ΕρμήςΑιγόκερως04°17'Πρώτο525 S 41 3ος03°10'Ζυγός
ΑφροδίτηΤοξότης29°34'Τρίτο524 S 09 4ος05°32'Σκορπιός
ΑρηςΔίδυμοι15°30'RΔεύτερο1124 N 59 5ος10°52'Τοξότης
ΔίαςΙχθείς29°14'Τρίτο801 S 34 6ος14°29'Αιγόκερως
ΚρόνοςΥδροχόος20°35'Τρίτο715 S 49 7ος14°02'Υδροχόος
ΟυρανόςΤαύρος15°44'RΔεύτερο1016 N 12 8ος06°15'Ιχθείς
ΠοσειδώναςΙχθείς22°40'Τρίτο804 S 01 9ος03°10'Κριός
ΠλούτωναςΑιγόκερως27°01'Τρίτο622 S 56 10ος05°32'Ταύρος
Β. ΔεσμόςΤαύρος11°23'Δεύτερο1015 N 15 11ος10°52'Δίδυμοι
ΩροσκόποςΛέων14°02'Δεύτερο  12ος14°29'Καρκίνος
ΜεσουράνημαΤαύρος05°32'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI