Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 20:44.04, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή είναι καλή για να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε έχετε ανάγκη να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς και για να βελτιώσετε την επαγγελματική και οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, για να ομορφύνετε με οποιονδήποτε τρόπο και για ψώνια με καλό γούστο και καλή αισθητική. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα μαλθακοί, υπομονετικοί, επίμονοι, συναισθηματικοί και πρακτικοί.


Μπορείτε να απολαύσετε κάποιες πολυτέλειες, την ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού σας, το φαγητό, το ποτό και τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Κινηθείτε αργά, μεθοδικά και ιδιαίτερα προσεχτικά για να βγείτε κερδισμένοι. Τώρα μπορείτε να εργαστείτε σκληρά, είστε καλοί στη διαχείριση των οικονομικών και η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ανοίξετε έναν καινούργιο τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και να αποταμιεύσετε χρήματα, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιτρέψετε στον εαυτό σας μικρές ή μεγάλες απολαύσεις και σπατάλες.


Η Τέχνη θα έχει τώρα την τιμητική της, και μπορείτε να απολαύσετε ανάλογες δραστηριότητες. Το χρονικό διάστημα αυτό μπορούν να γίνουν μόνο σταθερές και μακρόχρονες επενδύσεις, δίχως υψηλό ρίσκο. Τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, να εδραιωθείτε κοινωνικά μέσα από συγκεντρώσεις, πάρτι και δείπνα, και να σταθεροποιήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν μεγάλη σημασία για σας και θέλετε να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα υποχωρητικοί, οκνηροί και αδρανείς, και να αποφύγετε κάθε είδος κίνηση που φοβάστε πως μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη ή πως μπορεί να σας βλάψει, και μ’ αυτόν τον τρόπο να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Μπορεί να γίνετε υπερβολικά ζηλιάρηδες, κτητικοί και εγωιστές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να βλάψετε τις σχέσεις σας αυτές και δύσκολα θα διορθώσετε τα πράγματα. Ακόμα, τη χρονική αυτή στιγμή μπορεί να γίνετε υπερβολικά οικονόμοι, επίμονοι, ή ακόμα και άπληστοι, με κίνδυνο να χάσετε σημαντικά πρόσωπα, πράγματα και ευκαιρίες.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα το υψηλό ρίσκο σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά, αν δεν είστε καλά οργανωμένοι, αν δεν έχετε ελέγξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και δεν έχετε διασφαλίσει πως δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Μην ξεκινήσετε σχέσεις που δεν θέλετε να παραμείνουν σταθερές στη ζωή σας, γιατί και θα πληγώσετε τους άλλους, αλλά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και να μην μπορείτε να τις βγάλετε εύκολα από τη ζωή σας.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε είδος συναισθηματικής υπερβολής ή γενικότερα καταχρήσεις και υπερβολές που αφορά σε θέματα φαγητού, ποτού, πολυτέλειες, σπατάλες και ψώνια, για να μη μείνετε δίχως ούτε ένα ευρώ στο πορτοφόλι σας. Κάντε τα ψώνια σας οργανωμένα, ακολουθώντας μια λίστα με όλα αυτά που χρειάζεστε απαραιτήτως.
Τη χρονική αυτή στιγμή, το περιβάλλον σας θα είναι γεμάτο εντάσεις που δύσκολα θα καταφέρετε να χειριστείτε ή να ξεφύγετε από αυτές. Καλύτερα να κατευθύνετε τώρα μόνοι σας τις καταστάσεις και μην τις αφήσετε στα χέρια των άλλων. Τώρα, θα είστε αρκετά δυναμικοί, αλλά και πολλές φορές νευρικοί σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, ενώ μέσα σας υπάρχει μια έντονη επιθυμία για να επιβληθείτε γρήγορα στους άλλους και να έχετε το πάνω χέρι.


Όλος αυτός ο δυναμισμός, θα σας βγει τώρα κυρίως στο περιβάλλον σας, και σε θέματα ερωτικά, σεξ ή άλλα εντελώς προσωπικά που έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιδιώξτε την αναγνώριση μέσα και έξω από το περιβάλλον σας, και βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να την αποκτήσετε.


Τώρα μπορεί να κάνετε κάποια λάθη από ανυπομονησία ή από κεκτημένη ταχύτητα, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, και να περιμένετε πριν κάνετε οτιδήποτε, για να αποφύγετε αυτά τα λάθη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα όμορφους και ελκυστικούς και αυξάνουν την κομψότητα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Τώρα μπορείτε να ζήσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, με πολλές και συχνές διασκεδάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρεθείτε, ενώ οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και η αγάπη για την τέχνη, μπορούν τώρα να εκδηλωθούν δημιουργικά. Αγοράστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα είναι μέσα στη μόδα, και ιδιαίτερα όμορφα.


Επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο ή ένα σπα, και ομορφύνετε λίγο περισσότερο. Τόσο η ερωτική σας ζωή, όσο και θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Αφεθείτε σε ένα μεγάλο ΕΡΩΤΑ, που μπορεί να σας κάνει να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές τώρα.
Στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ θα είστε αρκετά δοτικοί και θα παρέχετε στους άλλους κάθε υπηρεσία και οτιδήποτε σας ζητήσουν, προκειμένου να τους ευχαριστήσετε. Με ΑΓΑΠΗ τώρα μπορείτε εύκολα να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των άλλων και να τις ικανοποιήσετε. Μπορείτε να μοιραστείτε σχεδόν τα πάντα με τους άλλους και θα είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί ακόμα και στις μεγάλες δυσκολίες.


Το δυσάρεστο τώρα είναι πως πολύ πιθανό να αναζητήσετε την τελειότητα από τους άλλους και από τις ΣΧΕΣΕΙΣ σας, κι αυτό μπορεί να σας φέρει κάποιες απογοητεύσεις και γκρίνιες. Είστε ιδιαίτερα εύθραυστοι και πολύ πιθανό να προκαλέσετε μόνοι σας προβλήματα σε πολλές από τις σημαντικότερες ΣΧΕΣΕΙΣ σας. Η υπερβολική ενασχόλησή σας με τις ασήμαντες λεπτομέρειες, κουράζουν τώρα τους γύρω σας, γι’ αυτό καλύτερα να το αποφύγετε.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τώρα θα είστε αρκετά οικονόμοι και προσεχτικοί, παρόλο που πολύ πιθανό να ξοδεύσετε πολλά χρήματα για θέματα υγείας, ψυχικής και σωματικής, εργασίας και καθαριότητας. Η χρονική αυτή στιγμή είναι ότι πρέπει για να οργανώσετε έσοδα και έξοδα και να δείτε πού βαδίζετε με τα οικονομικά σας, προκειμένου να βάλετε μια τάξη και να ξοδεύσετε πιο λογικά και με μέτρο. Τα ΕΣΟΔΑ σας τώρα μπορούν να αυξηθούν μόνο με σκληρή, επίπονη και πολύωρη ΕΡΓΑΣΙΑ, αποφεύγοντας οπωσδήποτε κάθε είδους ρίσκο ή κερδοσκοπία.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Το μυαλό και η λογική είναι εκείνα που σας καθοδηγούν τώρα σε θέματα οικονομικά, και μπορούν να σας κάνουν να διακρίνετε τις σωστές ευκαιρίες. Έξυπνες ιδέες, μόνο αν υλοποιηθούν με σωστή οργάνωση και ένα καλό σχεδιασμό, μπορούν να σας φέρουν πολύ περισσότερα χρήματα τώρα. Βέβαια, θα υπάρχει τώρα ένα πρόβλημα σωστής διαχείρισης των χρημάτων σας, αφού μπορείτε να σπαταλήσετε τεράστια ποσά σε τομείς που αφορούν την επικοινωνία, τα ταξίδια, σε βόλτες, κινητά, αμάξια, μηχανές και μηχανήματα, δίχως να μπορεί κάποιος να σας σταματήσει, γιατί όλο και κάτι έξυπνο θα έχετε να του πείτε.


Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα αν ασχοληθείτε με όλες τις δραστηριότητες γύρω από τον τουρισμό, τα ταξίδια, τις ξεναγήσεις, το εμπόριο, σπουδές, σεμινάρια, παιδικά ρούχα, παιχνίδια κ.ά.
Αυξάνεται ιδιαίτερα η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός σας και θα είστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στον τρόπο που εκφράζεστε. Η εγκεφαλική επικοινωνία τώρα θα είναι πολύ σημαντική για τις αισθηματικές σας σχέσεις, καθώς και για τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Διασκεδάστε μέσα από βόλτες, παρέες, συνεχείς εναλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Το μόνο σας εμπόδιο τώρα είναι πως θα σας είναι δύσκολο να συνεργαστείτε μες τους άλλους, θα γίνεται ισχυρογνώμονες και μπορεί να δραματοποιήσετε λίγο κάποια πράγματα.
Η λογική τώρα μπορεί να υπερισχύσει του συναισθήματος. Έτσι μπορείτε να πάρετε κάποιες αρκετά λογικές και πρακτικές αποφάσεις για σημαντικούς τομείς της ζωής σας, να οργανωθείτε σωστά, ακόμα και να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή κάθε οργανωμένο σας σχέδιο. Δώστε έμφαση στη λεπτομέρεια για να βρείτε μεθοδικά κάποιες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που σας απασχολούν.


Προσαρμοστείτε σε κάθε δύσκολη κατάσταση που θα προκύψει, για να κερδίσετε χρόνο και αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία. Τώρα μπορείτε να βάλετε μια τάξη στη δουλειά σας, ή και σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού ζητήσετε από τους άλλους να είναι πιο συγκεκριμένοι με αυτά που θέλουν από εσάς. Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε αλλά και να κάνετε πολλά πράγματα μαζί, χωρίς να μπερδευτείτε, ενώ θα έχετε εξαιρετικά μεγάλες αντοχές.


Το μόνο που θα πρέπει να αποφύγετε είναι μια τάση για κριτική προς τους άλλους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας, και την υπερβολική ενασχόληση με ασήμαντες λεπτομέρειες, για να μη χάσετε την ουσία σημαντικών καταστάσεων στη ζωή σας.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τις πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, μπορεί να χαλάσετε μια άκρως ρομαντική ή ερωτική στιγμή κάνοντας κριτική στους άλλους, ασχολούμενοι με λεπτομέρειες ή με πιο πρακτικά πράγματα που μπορούν να χαλάσουν τη μαγεία της στιγμής αυτής. Υπάρχει από μεριάς σας ή από μεριάς των άλλων μια ψυχρότητα, ένα τείχος, που δύσκολα μπορείτε να προσπεράσετε. Έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα και ασφάλεια, αλλά πολύ πιθανό να μη μπορείτε να τα βρείτε τώρα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας ή άλλων πρακτικών προβλημάτων όπως με θέματα δουλειάς.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να παίξετε το ερωτικό παιχνίδι διανοητικά, αλλά οι καταστάσεις θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκες για να μπορέσετε να το απολαύσετε. Αποφύγετε τις ερωτικές σχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πολύ πιθανό λόγω προβλημάτων υγείας ή δουλειάς να απομακρυνθείτε με το έτερον ήμισυ, και να ψυχρανθείτε αρκετά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστους, κοινωνικούς, και θα αυξήσουν παράλληλα και το δυναμισμό σας. Προτιμήστε τώρα να ασχοληθείτε και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής, το ΦΛΕΡΤ, τον ΕΡΩΤΑ, την ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, τα ΠΑΙΔΙΑ, την καλοπέραση και τη δημιουργία, αφού έχουν πολλά να σας δώσουν.


Οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας μπορούν τώρα να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, αφού τα άτομα που θα είναι δίπλα σας, θα είναι τώρα ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να γίνεται λίγο εγωκεντρικοί ή να ρισκάρετε λίγο παραπάνω, αλλά θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη που χρειάζεται για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο υψηλοί κι αν είναι.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μπορεί να σας ευνοεί η κερδοσκοπία, αλλά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να έχετε ένα μέτρο και να μη ρισκάρετε υπερβολικά, λόγω υπεραισιοδοξίας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, εκφραστικούς, αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. θα νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον και θα αποζητάτε αγάπη και προστασία από τους άλλους. Η δημιουργία της ζωής τώρα θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τις επενδύσεις, το ρίσκο, τη χαρά και τη διασκέδαση. Θα βάζετε πολύ συναίσθημα σε κάθε τι που χαρίζει ικανοποίηση σε σας και στους άλλους. Θα έχετε πλούσιο συναισθηματισμό και θα προτιμάτε να περνάτε καλά.


Όμως, μια σειρά από ερωτικές περιπέτειες μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες.
Βαθιά μέσα σας έχετε τώρα ανάγκη από ηρεμία, αρμονία, συνεργασία και συντροφικότητα, και θα προσπαθήσετε να τα πετύχετε άμεσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις σας, στο σπίτι και στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε τώρα όσο το δυνατόν πιο συμβιβάσιμοι, συγκαταβατικοί, ήρεμοι και διπλωματικοί, για να πετύχετε πράγματα και να γλιτώσετε από μπελάδες. Ξεκινήστε, σκεφτείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία.


Ξεκινήστε ή επεκτείνετε μια νέα ή παλιά ΣΧΕΣΗ, φιλική, αισθηματική, επαγγελματική ή μια νέα συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και προχωρήστε σε έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό. Μια νέα συμφωνία είναι τώρα ότι πρέπει για σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με μεγάλη παρέα και ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Ψωνίστε όμορφα πράγματα, μοντέρνα και με καλό γούστο για να νιώσετε καλύτερα και πολύ πιο όμορφοι. Κάντε δημόσιες σχέσεις, πάρτι και συγκεντρώσεις, αν θέλετε να περάσουν όλοι υπέροχα και να πετύχετε τους στόχους σας.


Ομορφύνετε εξωτερικά, επισκεπτόμενοι ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, επισκεφτείτε μια έκθεση ζωγραφικής, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή ένα έργο στο σινεμά. Αποφύγετε τώρα με κάθε τρόπο τους αποχωρισμούς ή τους χωρισμούς, τη διάλυση σχέσεων και συνεργασιών, γιατί μάλλον θα το μετανιώσετε. Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι κάπως απότομοι μαζί σας, εσείς φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε διπλωματικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ρήξη ή καβγά. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις ή αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες, γιατί η αναποφασιστικότητά σας θα σας κάνει έτσι κι αλλιώς να καθυστερήσετε πολύ και ίσως να είναι τελικά πολύ αργά.


Αποφύγετε ανταγωνισμούς, πολέμους και αντιπαραθέσεις με οποιαδήποτε μορφή και για οποιονδήποτε λόγο. Η μοναξιά ή η απομόνωση τώρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για σας, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε φροντίστε να το κάνετε παρέα με άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε μια σειρά από αγορές που δεν σας χρειάζονται, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλά ή νομίζοντας πως θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα, γιατί θα αδειάσετε το πορτοφόλι σας δίχως λόγο και μπορεί να βγείτε και εκτός προϋπολογισμού.


Μην πάτε τώρα κόντρα στους άλλους και προτιμήστε να τους κάνετε όλα τα χατίρια για να μην τους χάσετε ή για να μην τους δυσαρεστήσετε και χαλάσετε το καλό κλίμα στη ΣΧΕΣΗ σας μαζί τους.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
 
00°04'
          

01°35'
 
00°17'
    
00°48'
    

05°00'

03°25'
  
00°58'
       

07°05'

05°30'

02°04'
    
00°32'
    
        
00°57'
   

178°51'

177°16'

173°50'
         

136°39'
   
118°51'

44°30'

00°42'
  
00°10'
  

134°11'

132°35'
  
29°40'

44°40'

89°11'
  
00°32'
  
 
172°41'

176°07'

178°11'

84°23'
  
54°43'
    
 
115°04'

118°29'

120°34'
    
57°38'
   

137°19'

135°44'

132°19'
   
86°02'

03°09'
    

125°32'

123°57'

120°32'

118°27'
    
63°22'

120°59'
  

123°58'

125°33'
   
57°12'
  
47°09'
   
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΖυγός02°41'Πρώτο501 S 04 1ος27°09'Ταύρος
ΣελήνηΖυγός01°06'Πρώτο502 N 47 2ος22°33'Δίδυμοι
ΕρμήςΠαρθένος27°40'RΤρίτο501 S 00 3ος14°05'Καρκίνος
ΑφροδίτηΠαρθένος25°36'Τρίτο503 N 04 4ος06°38'Λέων
ΑρηςΔίδυμοι18°10'Δεύτερο122 N 07 5ος04°37'Παρθένος
ΔίαςΚριός03°50'RΠρώτο1100 N 02 6ος12°36'Ζυγός
ΚρόνοςΥδροχόος19°20'RΔεύτερο1016 S 16 7ος27°09'Σκορπιός
ΟυρανόςΤαύρος18°30'RΔεύτερο1216 N 58 8ος22°33'Τοξότης
ΠοσειδώναςΙχθείς23°47'RΤρίτο1103 S 36 9ος14°05'Αιγόκερως
ΠλούτωναςΑιγόκερως26°09'RΤρίτο923 S 04 10ος06°38'Υδροχόος
Β. ΔεσμόςΤαύρος15°21'Δεύτερο1216 N 26 11ος04°37'Ιχθείς
ΩροσκόποςΤαύρος27°09'Τρίτο  12ος12°36'Κριός
ΜεσουράνημαΥδροχόος06°38'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI