Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
26 ΜΑΪΟΥ 2024 11:47.19, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να οργανωθείτε περισσότερο, για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, για να προσέξετε μικρές λεπτομέρειες όπου θα κάνουν για σας τη διαφορά, για να βοηθήσετε τους άλλους και να παρέχετε τις υπηρεσίες σας ίσως και δίχως υλική ανταμοιβή, για να δουλέψετε σκληρά ή για να ασχοληθείτε με την υγεία τη δική σας, ή κάποιων κοντινών σας προσώπων. Βέβαια, παρόλο που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους, δεν θα κερδίσετε εύκολα τη συμπάθειά τους με την πρώτη ματιά.


Είστε παρατηρητικοί, μεθοδικοί, οργανωτικοί, τακτικοί, αρκετά σταθεροί, μετριοπαθείς, σεμνοί, ήπιων τόνων και μετριόφρονες, έχετε μια ισχυρή επιθυμία για μάθηση και για πρόοδο, και για το λόγο αυτό, μπορείτε να κερδίσετε τους άλλους εύκολα, αφού θα νιώθουν πως ότι λέτε το εννοείτε. Τώρα μπορείτε να γίνεται άκρως απαραίτητοι στους άλλους, με το να είστε εκεί όποτε σας χρειάζονται. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε τη σκληρή δουλειά που χρειάζεστε για να πετύχετε κάποια πράγματα, όσο δύσκολα κι αν είναι.


Τη χρονική αυτή στιγμή θα προτιμήσετε να επεξεργαστείτε λίγο παραπάνω τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχετε και θα αποφύγετε να κάνετε απότομες ή γρήγορες κινήσεις, μέχρι να σιγουρευτείτε πως είναι οι σωστές. Κινηθείτε επιφυλακτικά, αλλά άκρως ρεαλιστικά, στηριζόμενοι σε λογικά επιχειρήματα και προτάσεις. Μην κάνετε οτιδήποτε για το οποίο δεν είστε απολύτως σίγουροι, πέρα από κάθε αμφιβολία. Δεν είναι όμως εύκολο τώρα να αποτύχετε, οτιδήποτε κι αν κάνετε ή κι αν επιλέξετε, αφού σίγουρα θα το «κουράσετε» τόσο πολύ και θα το οργανώσετε μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, ώστε θα είναι αδύνατο να πάει κάτι στραβά.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να «κολλήσετε» σε κάποιες λεπτομέρειες και να χάσετε την ουσία των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω σας. Τώρα μπορεί να αγχωθείτε ή να ανησυχήσετε λίγο παραπάνω δίχως σοβαρή ή λογική αιτία. Είναι δύσκολο να μείνετε ευχαριστημένοι από τις καταστάσεις γύρω σας, αλλά ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς τώρα θα έχετε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.


Τώρα θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, αμελείς, άτολμοι, φοβισμένοι και δίχως αυτοπεποίθηση, γεγονός όπου μπορεί να σας κάνει να χάσετε ή να αμελήσετε σημαντικά πρόσωπα και πράγματα. Η έντονη επιφυλακτικότητά σας, ίσως τώρα σας κάνει να φαίνεστε περισσότερο συστηματικοί, πρακτικοί, συντηρητικοί, απόμακροι ή και ψυχροί, από όσο πραγματικά είστε. Έχετε μια τάση προς την τελειότητα, όπου κουράζει ακόμα κι εσάς, πόσο μάλλον τους άλλους, καθώς και την υπερβολική κριτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση μαζί τους, ιδιαίτερα αν δεν έχουν ζητήσει καν τη γνώμη σας. Θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερες προσπάθειες για να σας συμπαθήσουν άτομα που σημαίνουν έστω και κάτι για σας και να τους δείξετε την υπέροχη πλευρά σας.


Αποφύγετε τώρα οπωσδήποτε την σκληρή αυτοκριτική, αλλά και το να γίνεται ιδιαίτερα επικριτικοί προς τους άλλους, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Θα πρέπει να πείτε τη γνώμη σας δίχως να τη χρωματίζετε με επικριτική διάθεση. Μη βλέπετε συνεχώς τα ελαττώματα ατόμων ή και καταστάσεων, αλλά αναζητήστε τρόπους για να δείτε και τα καλά στοιχεία τους. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας και έχετε περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.


Μην καταπνίγετε τον αυθορμητισμό σας και προσπαθήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε να δημιουργήσετε ένα τείχος ανάμεσα σε σας και τους άλλους, εξαιτίας της κριτικής που τους κάνετε, των υψηλών σας απαιτήσεων και την ανάγκης σας για τάξη και τελειότητα. Μην ανησυχήσετε για προβλήματα ή καταστάσεις που δεν είναι και τόσο σοβαρά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, ευνοούν την επικοινωνία υψηλού επιπέδου με τους άλλους. Αυξάνεται η διπλωματία και η δύναμη του πνεύματός σας, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε λάθη. Αφήστε το δυναμισμό να γίνει η κινητήριος σας δύναμη, για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.


Προτιμήστε τώρα αναζητήσεις μέσα από το διάβασμα, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σας, σε διαφορετικές κουλτούρες και φιλοσοφίες, και έχετε να κερδίσετε πολλά μέσα από ταξίδια, δουλειές ή συνεργασίες με άτομα και χώρες του εξωτερικού.
Τώρα μπορείτε να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί, μεθοδικοί, πρακτικοί και ιδιαίτερα προσγειωμένοι σε όλες σας τις σκέψεις και αποφάσεις. Μελετήστε προσεκτικά κάθε σας πράξη πριν την κάνετε, παρόλο που μπορεί να σας κάνει να καθυστερήσετε αρκετά, γιατί τουλάχιστον θα είστε σίγουροι πως όλα έγιναν σωστά. Το διάστημα αυτό είστε ικανοί να αναπτύξετε μια μεθοδευμένη επικοινωνία με τους άλλους που θα είναι σταθερή, θα ξέρετε πως ότι σας λένε το εννούν και μπορεί να παραμείνει σταθερό.


Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πείσετε τώρα τους άλλους να αλλάξουν τις απόψεις, τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης τους, γι' αυτό καλύτερα να μην το προσπαθήσετε καν. Προσηλωθείτε στα σχέδιά σας και μην αφήσετε κανένα να σας τα αλλάξει. Παρόλα αυτά, η αυξημένη σας διπλωματία τώρα σας κάνει ιδιαίτερα ευγενικούς με τους άλλους. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά συμβιβάσιμοι, εκτός κι αν δείτε πως πρόκειται να χάσετε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για σας, κυρίως σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή σας συστήνει να είστε συνεπείς και συγκεκριμένοι, όσον αφορά τα χρήματα και τις ιδιοκτησίες σας, προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα μόνο αν βάλετε κάτω το μυαλουδάκι σας να δουλέψει και να βρει νέες ιδέες, τις οποίες θα πρέπει να εφαρμόσετε με κάθε λεπτομέρεια. Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να δουλεύετε σκληρά και με μεθοδικότητα, και ασχοληθείτε με δουλειές που αφορούν ολόκληρο το φάσμα της υγείας, σε δουλειές πρακτικές ή με εμπόριο μηχανημάτων.


Αποφύγετε τώρα να «κολλήσετε» σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσετε πολλές ευκαιρίες. Προσέξτε πολύ την υγεία σας, γιατί μπορεί να επιβαρυνθεί ιδιαίτερα σε κάθε σας προσπάθεια για να κερδίσετε χρήματα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σε θέματα ερωτικά δεν είναι και τόσο θετικές, αφού άλλα ζητήματα, πιο πρακτικά προέχουν. Είναι πολύ πιθανό τώρα θέματα εργασιακά να δημιουργούν εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, είτε προέρχονται από τη δική σας πλευρά, είτε από την πλευρά των άλλων. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει μια ψυχρότητα και γενικότερα ένα τείχος που εμποδίζει εσάς να έρθετε σε στενή επαφή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή γενικότερα να κάνετε μια νέα σχέση. Η δική σας έντονη καχυποψία και επιφυλακτικότητα, κρατούν τους άλλους μακριά σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα δεν θα είστε και στα καλύτερά σας στον ερωτικό τομέα, καθώς δίνετε όλο το βάρος στη δουλειά ή σε άλλες υποχρεώσεις, είτε δυσκολεύεστε να βρείτε ένα άτομο σταθερό, σοβαρό, που θα εννοεί και θα κάνει πράξη αυτά που λέει. Κατεβάστε λίγο πιο χαμηλά τον πήχη, μην έχετε υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους και αν γνωρίσετε ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, τώρα έχετε πολλές πιθανότητες να παραμείνει σταθερό μαζί σας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση τη χρονική αυτή στιγμή, μάλλον έχετε άλλες προτεραιότητες ή άλλες υποχρεώσεις να καλύψετε, παρά τον ερωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη σχέση σας, για να μην τελειώσει δίχως καν να προλάβετε να το καταλάβετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς, εκφραστικούς, αισιόδοξους και ενθουσιώδεις. θα νιώθετε πιο ασφαλείς μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον και θα αποζητάτε αγάπη και προστασία από τους άλλους. Η δημιουργία της ζωής τώρα θα είναι πολύ σημαντική για σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, τις επενδύσεις, το ρίσκο, τη χαρά και τη διασκέδαση. Θα βάζετε πολύ συναίσθημα σε κάθε τι που χαρίζει ικανοποίηση σε σας και στους άλλους. Θα έχετε πλούσιο συναισθηματισμό και θα προτιμάτε να περνάτε καλά.


Όμως, μια σειρά από ερωτικές περιπέτειες μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες.
Αυξάνεται τώρα η σύνεση, η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η πρακτικότητα, η οργανωτικότητα, η επιμονή, το επιχειρηματικό ένστικτο και η φιλοδοξία σας, και μπορείτε να φέρετε εις πέρας αξιόπιστα, οτιδήποτε κι αν αναλάβετε. Οι άλλοι μπορούν να στηριχθούν σε σας, θα έχετε μια φοβερή συναισθηματική και ψυχική δύναμη, και μπορείτε να αντέξετε τα πάντα με αξιοθαύμαστη υπομονή. Μπορεί η συναισθηματική σας ζωή να είναι αρκετά καταπιεσμένη καθώς θα φιλτράρετε όλα σας τα συναισθήματα μέσα από τη λογική και δεν θα μπορέσετε να εκφράσετε εύκολα τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα παρουσία τρίτων.


Αν αποφύγετε την απαισιοδοξία, έχετε τώρα εξαιρετικές προοπτικές να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Κάποιοι περιορισμοί και δυσκολίες που θα συναντήσετε μπορούν να σας ρίξουν για λίγο, αλλά σίγουρα θα σας κάνουν πολύ πιο δυνατούς. Το διάστημα αυτό θα είστε πολύ πιο κλειστοί, απαισιόδοξοι, εργατικοί, αλλά και πιο σταθεροί στις σκέψεις, τις απόψεις, τις κινήσεις, τις ΣΧΕΣΕΙΣ και τις ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας. Η λογική κυριαρχεί, έναντι του συναισθήματος, γι’ αυτό μπορείτε να πάρετε λογικές αποφάσεις και να κάνετε λογικές κινήσεις.


Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε οτιδήποτε θέλετε να έχει διάρκεια, σταθερότητα, ασφάλεια και κοινωνική αποδοχή, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να πετύχετε. Εκφράστε τις φιλοδοξίες σας και προωθήστε θέματα ΚΑΡΙΕΡΑΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ώστε να φτάσετε πολύ ψηλά. Αν έχετε ήδη εργαστεί πολύ σκληρά μπορείτε τώρα να πάρετε μια προαγωγή, έναν έπαινο, να έχετε άνοδο στη ΔΟΥΛΕΙΑ και στις ΣΠΟΥΔΕΣ σας. Κάντε ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ σε πράγματα που σας λείπουν και χρειάζεστε πραγματικά, καθώς και εύστοχες κινήσεις.


Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία, εφόσον θέλετε να διαρκέσουν για πολύ καιρό. Γνωρίστε, μιλήστε ή επισκεφτείτε άτομα μεγάλα σε ηλικία, και σίγουρα κάτι θα εισπράξετε από την εμπειρία τους. Κάντε σχέδια για το μέλλον και οργανώστε τα επάνω σε σωστές και στέρεες βάσεις. Αν δείτε πως μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία δεν σας ταιριάζει ή σας προκαλεί προβλήματα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να την τελειώσετε οριστικά. Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι γενικότερα καλή για θέματα ερωτικά ή αισθηματικά, γιατί φέρνει αυξημένη ψυχρότητα μέσω της λογικής και της απουσίας των συναισθημάτων.


Τώρα, θα είναι καλύτερα να αποφύγετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους μας, καθώς δεν θα έχετε την ανταπόκριση που θέλετε. Καλύτερα να μην ξεκινήσετε σύντομες σχέσεις και συνεργασίες, γιατί σίγουρα θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο απ’ όσο θέλετε και θα σας γίνουν αρκετά φορτικές. Αποφύγετε να πείτε ή να κάνετε οτιδήποτε επιπόλαιο, καθώς δεν θα το δουν οι άλλοι τόσο ανάλαφρα και σίγουρα θα βρείτε τον μπελά σας κατά κάποιο τρόπο. Μην κάνετε τώρα επεκτάσεις και υπερβολές, αφού σίγουρα δεν θα σας βγουν σε καλό. Αποφύγετε γενικότερα να περιορίσετε, να ελέγξετε τους άλλους, καθώς και να τους ζητήσετε οτιδήποτε, καθώς μάλλον δεν θα μπορέσουν να σας το δώσουν.


Μη ζητήσετε χάρες, εξυπηρετήσεις ή προαγωγές που δεν δικαιούστε και για τις οποίες δεν έχετε δουλέψει σκληρά για να τις κερδίσετε με το σπαθί σας και να τις αξίζετε με κάθε τρόπο. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε την υπερβολική απαισιοδοξία, την υπερβολική λογική ή την υπερβολική έλλειψη ευαισθησίας, που μπορεί να σας απομακρύνει ή και να σας στερήσει κάποια άτομα από κοντά σας. Αποφύγετε ότι κι αν κάνετε και με κάθε τρόπο την παραβίαση νόμων και κανόνων, γιατί το πιθανότερο είναι να σας πιάσουν ή γενικότερα να μπλέξετε. Κάντε πράγματα που έχετε υποσχεθεί ή συμφωνήσει για να μη φανείτε αναξιόπιστοι και απομακρύνετε σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ από τη ζωή σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ελκυστικούς στους άλλους, γεμάτους με έναν έντονο μαγνητισμό, ανεβάζοντας ιδιαίτερα και την αυτοπεποίθησή σας. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ερωτικός, αλλά αρκετά εκρηκτικοί στα αισθηματικά σας. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε έντονα παθιασμένες καταστάσεις και μην αφήσετε να σας ξεφύγει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τώρα θα είστε μοιραία παρουσία στις ζωές των άλλων, και δεν αποκλείεται να συναντήσετε κι εσείς ένα μοιραίο έρωτα.


Αποφύγετε τώρα να γίνεται εγωιστές και ιδιαίτερα απαιτητικοί, γιατί μπορεί να χαλάσετε ότι πιο όμορφο έχετε δημιουργήσει. Η έντονη ζήλια, ο ανταγωνισμός, η ανάγκη για εξουσία, η απολυτωσύνη, η οποιαδήποτε μορφή βίας και οι παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν τώρα να χαλάσουν την ερωτική σας ζωή ή τη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσπαθήστε να τα αποφύγετε και να ζητήσετε βοήθεια από ειδικούς, αν δείτε πως δεν μπορείτε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, θα φέρουν κάποιες δυσκολίες, αναβολές και εμπόδια, που πιθανό να προκύψουν εξαιτίας των άλλων, και ιδιαίτερα από σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, γάμους ή συνεταιρισμούς. Τώρα, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, πως δεν θα πάρετε σχεδόν τίποτα από τους άλλους και όλοι θα είναι αρκετά αρνητικοί μαζί σας, γι’ αυτό καλύτερα να τους αποφύγετε και να μην τους ζητήσετε τίποτα τη χρονική αυτή στιγμή. Όχι μόνο δεν πρόκειται να σας ευνοήσουν τώρα, αλλά θα σας φορτώσουν νέα προβλήματα και ευθύνες, και θα πρέπει να παλέψετε μόνοι για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.


Προτιμήστε τώρα τη μοναξιά, μακριά από τα προβλήματα που σας προκαλούν οι σταθερές σχέσεις, και θα περάσετε πολύ καλύτερα. Τη χρονική αυτή στιγμή ευνοούνται οι χωρισμοί και οι διασπάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες και προβλήματα.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°52'
         
            
 
125°29'
          

02°29'
   
00°54'
       

45°58'
  
43°28'
 
00°23'
      

05°32'
  
03°02'
  
00°59'
     
  
57°02'
 
31°06'
       
 
133°44'
   
06°15'

65°17'
     
  
46°03'

63°35'
 
60°33'
 
54°18'
    

123°40'
  
121°11'
 
118°08'

46°37'
 
57°36'
   
 
92°59'
  
06°33'

46°59'
      

85°37'
  
88°07'
 
91°09'
  
151°41'

150°43'
  
 
136°49'
 
06°11'
 
03°09'
 
03°06'

57°23'

114°59'

43°50'

94°18'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΔίδυμοι05°38'Πρώτο1021 N 14 1ος01°16'Παρθένος
ΣελήνηΑιγόκερως10°08'Δεύτερο528 S 08 2ος25°15'Παρθένος
ΕρμήςΤαύρος15°37'Δεύτερο914 N 21 3ος24°02'Ζυγός
ΑφροδίτηΔίδυμοι03°09'Πρώτο1020 N 22 4ος26°58'Σκορπιός
ΑρηςΚριός19°41'Δεύτερο806 N 35 5ος01°04'Αιγόκερως
ΔίαςΔίδυμοι00°07'Πρώτο1019 N 28 6ος02°56'Υδροχόος
ΚρόνοςΙχθείς18°35'Δεύτερο706 S 12 7ος01°16'Ιχθείς
ΟυρανόςΤαύρος23°52'Τρίτο918 N 29 8ος25°15'Ιχθείς
ΠοσειδώναςΙχθείς29°34'Τρίτο801 S 19 9ος24°02'Κριός
ΠλούτωναςΥδροχόος01°58'RΠρώτο522 S 44 10ος26°58'Ταύρος
Β. ΔεσμόςΚριός13°08'Δεύτερο805 N 11 11ος01°04'Καρκίνος
ΩροσκόποςΠαρθένος01°16'Πρώτο  12ος02°55'Λέων
ΜεσουράνημαΤαύρος26°58'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI