Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 06:01.27, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή είναι καλή για να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε έχετε ανάγκη να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς και για να βελτιώσετε την επαγγελματική και οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, για να ομορφύνετε με οποιονδήποτε τρόπο και για ψώνια με καλό γούστο και καλή αισθητική. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα μαλθακοί, υπομονετικοί, επίμονοι, συναισθηματικοί και πρακτικοί.


Μπορείτε να απολαύσετε κάποιες πολυτέλειες, την ηρεμία και την ασφάλεια του σπιτιού σας, το φαγητό, το ποτό και τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Κινηθείτε αργά, μεθοδικά και ιδιαίτερα προσεχτικά για να βγείτε κερδισμένοι. Τώρα μπορείτε να εργαστείτε σκληρά, είστε καλοί στη διαχείριση των οικονομικών και η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ανοίξετε έναν καινούργιο τραπεζικό λογαριασμό ή ακόμα και να αποταμιεύσετε χρήματα, αλλά είναι πολύ πιθανό να επιτρέψετε στον εαυτό σας μικρές ή μεγάλες απολαύσεις και σπατάλες.


Η Τέχνη θα έχει τώρα την τιμητική της, και μπορείτε να απολαύσετε ανάλογες δραστηριότητες. Το χρονικό διάστημα αυτό μπορούν να γίνουν μόνο σταθερές και μακρόχρονες επενδύσεις, δίχως υψηλό ρίσκο. Τώρα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, να εδραιωθείτε κοινωνικά μέσα από συγκεντρώσεις, πάρτι και δείπνα, και να σταθεροποιήσετε σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν μεγάλη σημασία για σας και θέλετε να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα υποχωρητικοί, οκνηροί και αδρανείς, και να αποφύγετε κάθε είδος κίνηση που φοβάστε πως μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη ή πως μπορεί να σας βλάψει, και μ’ αυτόν τον τρόπο να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Μπορεί να γίνετε υπερβολικά ζηλιάρηδες, κτητικοί και εγωιστές σε όλες σας τις σχέσεις και συνεργασίες, με αποτέλεσμα να βλάψετε τις σχέσεις σας αυτές και δύσκολα θα διορθώσετε τα πράγματα. Ακόμα, τη χρονική αυτή στιγμή μπορεί να γίνετε υπερβολικά οικονόμοι, επίμονοι, ή ακόμα και άπληστοι, με κίνδυνο να χάσετε σημαντικά πρόσωπα, πράγματα και ευκαιρίες.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα το υψηλό ρίσκο σε θέματα συναισθηματικά και οικονομικά, αν δεν είστε καλά οργανωμένοι, αν δεν έχετε ελέγξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και δεν έχετε διασφαλίσει πως δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Μην ξεκινήσετε σχέσεις που δεν θέλετε να παραμείνουν σταθερές στη ζωή σας, γιατί και θα πληγώσετε τους άλλους, αλλά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και να μην μπορείτε να τις βγάλετε εύκολα από τη ζωή σας.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε κάθε είδος συναισθηματικής υπερβολής ή γενικότερα καταχρήσεις και υπερβολές που αφορά σε θέματα φαγητού, ποτού, πολυτέλειες, σπατάλες και ψώνια, για να μη μείνετε δίχως ούτε ένα ευρώ στο πορτοφόλι σας. Κάντε τα ψώνια σας οργανωμένα, ακολουθώντας μια λίστα με όλα αυτά που χρειάζεστε απαραιτήτως.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με καλοσύνη, γενναιοδωρία, τιμιότητα, καλούς και ευγενικούς τρόπους, τους οποίους θα χρησιμοποιήσετε στο περιβάλλον σας για να κερδίσετε τους άλλους. Θα έχετε μια υπέροχη άνεση, μια ιδιαίτερη ευκολία στην επικοινωνία, ενώ ξέρετε πώς να μετατρέψετε μια κατάσταση από αρνητική σε θετική. Τώρα θα είστε αρκετά χαρούμενοι και αισιόδοξοι, και με ευκολία θα σας εμπιστευτούν οι άλλοι.


Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε τώρα είναι να μην κάνετε υπερβολές, να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία και τις σπατάλες, για να μη μπλέξετε σε καταστάσεις που τελικά δεν θα σας αρέσουν καθόλου.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, επαναστάτες, ανεξάρτητους, αυξάνουν τον ιδιόρρυθμο τρόπο σκέψης σας, την ασυνήθιστη και εκκεντρική σας συμπεριφορά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συχνές και γρήγορες εναλλαγές διαθέσεων και ενθουσιασμούς, καθώς και όλες τις εντάσεις στο περιβάλλον σας και γενικότερα στο χώρο που ζείτε και κινήστε. Ένας ξαφνικός χωρισμός ή μια εντελώς ξαφνική διάσπαση σε μια σχέση ή μια συνεργασία, θα οφείλεται τώρα στην ανάγκη για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή στον έντονο περιορισμό.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την ψυχική σας ηρεμία, τον έντονο μαγνητισμό και τη διαίσθησή σας σε θέματα οικονομικά και ερωτικά. Μπορεί να συναντήσετε ένα μοιραίο πρόσωπο για την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ, ή να γίνεται εσείς το μοιραίο πρόσωπο στη ζωή των άλλων. Θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα των άλλων, ενώ πολύ πιθανό ακόμα και να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες σε μια προσπάθεια να τους βοηθήσετε.


Προτιμήστε τώρα την αισθηματική μοναξιά, γίνετε μυστικοπαθείς σε σχέση με ερωτικά ή οικονομικά θέματα, προτιμήστε τις μυστικές, αδιέξοδες ή και παράνομες ερωτικές ΣΧΕΣΕΙΣ, για να περάσετε όμορφα, ακόμα κι αν κρατήσει για πολύ λίγο. Σε θέματα οικονομικά θα επικρατήσει τώρα ένα χάος και πολύ δύσκολα θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη.


Πολύ πιθανό τώρα να τελειώσουν κάποιες ερωτικές ή οικονομικές ΣΧΕΣΕΙΣ ή γενικότερα καταστάσεις, οι οποίες όμως δεν είχαν έτσι κι αλλιώς πολλά να σας δώσουν πλέον.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς με τα συναισθήματά σας όποια κι αν είναι αυτά, γεγονός που είναι καλό αν θέλετε να τα δώσετε στους άλλους να τα αντιληφθούν και να τα εκτημήσουν ανάλογα. Προσπαθήστε μόνο αν δεν είστε σίγουροι για τους άλλους, να μην τα επιδεικνύετε. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε μια έντονη ΣΧΕΣΗ και έναν ΕΡΩΤΑ γεμάτο πάθος και ένταση, καθώς οι συνθήκες τώρα δεν ευνοούν με τίποτα τις ήρεμες καταστάσεις.


Αλλάξτε την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ και απολαύστε μια ερωτική περιπέτεια δίχως να σκέφτεστε το αύριο. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, και μπορείτε να κερδίσετε εύκολα την αποδοχή και την εύνοιά τους. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους. Προτιμήστε το διάστημα αυτό στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας το κυνήγι, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνετε σταθεροί σε μία μόνο ΣΧΕΣΗ. Αν κάποιοι είναι διατεθιμένοι να σας κρατήσουν, θα πρέπει να σας δώσουν ερεθίσματα για να τους κυνηγήσετε, έτσι ώστε να μη βαρεθείτε εύκολα.


Στα οικονομικά υπάρχει μια σχετική εύνοια της τύχης, αλλά το υψηλό ρίσκο και η ατυχής διαχείριση από μεριάς σας, μπορούν να φέρουν κάποιες απώλειες που δύσκολα θα καλύψετε. Μην ρισκάρετε πολλά για να κερδίσετε πολύ λιγότερα.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Το μυαλό και η λογική είναι εκείνα που σας καθοδηγούν τώρα σε θέματα οικονομικά, και μπορούν να σας κάνουν να διακρίνετε τις σωστές ευκαιρίες. Έξυπνες ιδέες, μόνο αν υλοποιηθούν με σωστή οργάνωση και ένα καλό σχεδιασμό, μπορούν να σας φέρουν πολύ περισσότερα χρήματα τώρα. Βέβαια, θα υπάρχει τώρα ένα πρόβλημα σωστής διαχείρισης των χρημάτων σας, αφού μπορείτε να σπαταλήσετε τεράστια ποσά σε τομείς που αφορούν την επικοινωνία, τα ταξίδια, σε βόλτες, κινητά, αμάξια, μηχανές και μηχανήματα, δίχως να μπορεί κάποιος να σας σταματήσει, γιατί όλο και κάτι έξυπνο θα έχετε να του πείτε.


Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα αν ασχοληθείτε με όλες τις δραστηριότητες γύρω από τον τουρισμό, τα ταξίδια, τις ξεναγήσεις, το εμπόριο, σπουδές, σεμινάρια, παιδικά ρούχα, παιχνίδια κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς και εσωστρεφείς. Αποφύγετε να κάνετε γνωστές στους άλλους τις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις προθέσεις σας, γιατί τώρα δεν σας συμφέρει. Δεν θα σας είναι εύκολο να μεταδώσετε αυτά που θέλετε να πείτε στους άλλους, ενώ θα είστε αρκετά καχύποπτοι. Φροντίστε να είστε έτοιμοι να δώσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, όπου χρειαστεί.


Αυξάνεται η συμπόνια και η ευαισθησία σας για τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, και πολύ πιθανό να χαθείτε μέσα σε αυτά. Οι μυστικές συζητήσεις, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, σας ταιριάζουν τώρα καλύτερα, και έχετε να κερδίσετε πολύ περισσότερα αν κινηθείτε τη χρονική αυτή στιγμή στο παρασκήνιο.
Το διάστημα αυτό μπορείτε να σκέφτεστε, να μιλάτε και να παίρνετε τις αποφάσεις σας πολύ γρήγορα. Προσπαθήστε να μην κάνετε λάθη και παραλήψεις εξαιτίας αυτής της αυξημένης ταχύτητας και να είστε εύστοχοι. Τώρα μπορείτε να είστε αρκετά τολμηροί, ετοιμόλογοι και πολύ πιθανό να μην έχετε και κανένα ενδοιασμό προκειμένου να προσεγγίσετε άμεσα τους στόχους σας με δυναμικές συζητήσεις και προσεγγίσεις και επαφές.


Αποφύγετε τον έντονο ενθουσιασμό που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη λόγω υπερβολικής σιγουριάς, γιατί θα είναι κρίμα να χάσετε μια σημαντική νίκη τώρα που είστε τόσο κοντά. Κρατήστε για τον εαυτό σας και μόνο κάθε είδος νευρικότητας, ισχυρογνωμοσύνης, ισχυρής κριτικής ή μια τάση προς τον σαρκασμό, γιατί πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει δυσκολίες στις επαφές και στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας με τους άλλους.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Με τις πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, πρέπει να επιδιώξετε να γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για να έχετε κοντά σας και να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βάλτε τα δυνατά σας, βάλτε τα καλά σας και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε, να ξεφαντώσετε και να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Βέβαια, μπορεί να περάσετε καλά ότι κι αν γίνει σήμερα, αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια νέα σχέση.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορεί να παίξετε ερωτικά με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα όμορφο και λαμπερό, να περάσετε πολύ έντονες στιγμές μαζί του, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είστε και στο άμεσο μέλλον μαζί.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα μπορείτε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το έτερον ήμισυ, να ξαναθυμηθείτε αυτά που σας ενώνουν, δίχως να σκέφτεστε τώρα τα πιθανά προβλήματα που έχετε. Θα ξεχαστείτε αρκετά και θα περάσετε υπέροχες ανέμελες στιγμές μαζί.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν ιδιαίτερα το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές τάσεις σας, αλλά και τις τάσεις φυγής, τη δεκτικότητα, καθώς και μια έντονη διάθεσή σας για μυστικοπάθεια. Προτιμήστε τώρα το παρασκήνιο και κάντε τις περισσότερες επαφές, ενέργειες και σχέσεις σας με απόλυτη μυστικότητα. Μπορείτε να παραπλανήσετε εύκολα τους άλλους αν θέλετε να πετύχετε οτιδήποτε δίχως να σας αντιληφθούν, αλλά και να παραπλανηθείτε από εκείνους που επιθυμούν το ίδιο, ενώ μπορείτε να γίνεται θυσία για εκείνους που σας έχουν ανάγκη.


Τώρα μπορείτε να ανεχτείτε και να αντέξετε πολλά, αλλά και να δημιουργήσετε σημαντικά πράγματα ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Προτιμήστε τώρα την απομόνωση και την απομάκρυνση από τον πολύ κόσμο, προκειμένου να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
Τώρα θα αποκτήσετε τεράστια αποθέματα υπομονής και επιμονής, ιδιαίτερα αν θέλετε να πετύχετε κάτι σημαντικό. Μπορεί να χρειαστείτε κάποιο χρόνο παραπάνω για να σκεφθείτε κάποια πράγματα και να οργανωθείτε σωστά πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις, αλλά αυτό θα το κάνετε τώρα για να γίνουν τα πράγματα όσο πιο σωστά μπορούν να γίνουν. Προτιμήστε να είστε καλοί ακροατές παρά ομιλητές.


Θα είστε περισσότερο ορθολογιστές, λάτρεις της καλοπέρασης, των διασκεδάσεων και της ξεγνοιασιάς και θα τα προτιμάτε τώρα από οτιδήποτε άλλο. Τη χρονική αυτή στιγμή θα είστε σταθεροί στα αισθήματά σας απέναντι στους άλλους, αν και μπορεί να απογοητευτείτε από κάποια άτομα, ίσως λόγω της υπερβολικής δοτικότητας ή της ευκολοπιστίας που πιθανό να έχετε τώρα.


Ακολουθήστε πιστά, με υπομονή και επιμονή τα σχέδιά σας, γιατί έτσι μόνο τώρα μπορείτε να έχετε τεράστιες επιτυχίες και κέρδη.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας το να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με τους άλλους. Θα έχετε υποστήριξη από κάποια άτομα, αλλά αυτό πολύ πιθανό να σας δημιουργήσει και μια πιθανή εξάρτηση από κοντινά πρόσωπα. Θα είστε ειλικρινείς και θα προσφέρετε πολλά στους άλλους. Τώρα γίνεστε υπερβολικά εξυπηρετικοί και ευκολόπιστοι με τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και τους ΦΙΛΟΥΣ, αλλά είναι πιθανό και να απογοητευτείτε από αυτούς.


Μπορεί να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί, λόγω αναποφασιστικότητας ή υπερβολικής ενασχόλησης με ασήμαντες λεπτομέρειες.
Τώρα θα είστε γεμάτοι με παθιασμένα και δυνατά συναισθήματα, ισχυρή θέληση, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να επιδιώξετε επίμονα την εκπλήρωση των στόχων και επιθυμιών σας. Δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να δώσετε πράγματα στους άλλους, λόγω της υπερβολικής καχυποψίας και ανασφάλειάς σας, ενώ θα κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας και θα είστε αρκετά κλειστοί. Αυξάνεται τώρα ο ερωτισμός, η επιφυλακτικότητα, η απαιτητικότητα, η ζήλια, η κτητικότητα και η εκδικητικότητά σας, περισσότερο από ποτέ.


Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, δυσάρεστα μυστικά, ακραία πάθη και παράνομους ή αδιέξοδους ΕΡΩΤΕΣ και ΣΧΕΣΕΙΣ, γιατί αλλιώς εσείς θα χάσετε. Καλύτερα να κινηθείτε παρασκηνιακά και στα κρυφά, για να μπορέσετε να κερδίσετε πράγματα, ενώ τώρα είναι πολύ δύσκολο να σας ανακαλύψουν. Το ΣΕΞ, οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ υποθέσεις που σχετίζονται με μοιραία, κρυφά ή ακραία πάθη και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά τώρα, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.


Αν υπάρχουν κάποια αρκετά δύσκολα συναισθηματικά προβλήματα και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε, καλύτερα να επισκεφτείτε τώρα ή να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα ειδικό ψυχολόγο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Διαβάστε τώρα ψυχολογία, αστρολογία, φιλοσοφία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει προς μια καλύτερη αυτογνωσία. Καλύτερα τώρα να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο, ώστε να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν. Απομονωθούμε μόνοι ή και με καλή παρέα και για καλό σκοπό.


Προτιμήστε τώρα να κρατήσετε μυστικά κάποια πράγματα και να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, για να προλάβετε κάποιες καταστάσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν ή να σας εκθέσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με χρήματα που χρωστάτε, με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και με υποθέσεις ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Αν θέλετε τώρα να ζητήσετε περισσότερα από τους άλλους, φροντίστε να έχετε και τα κατάλληλα επιχειρήματα και να τα αξίζετε για να τα πάρετε. Καλύτερα να αποφύγετε νέες σχέσεις, αν θέλετε να είναι υγιείς και να περνάτε καλά δίχως προβλήματα ή νέες συνεργασίες, αν δεν θέλετε να έχετε οικονομικές απώλειες ή χρέη.


Γενικότερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα ενάρξεις και νέα ξεκινήματα, οικονομικές ή γενικότερα άλλες ριψοκίνδυνες επενδύσεις υλικές ή συναισθηματικές, αν θέλετε όλα να πάνε καλά και να μην προκύψουν διάφορες απώλειες, τώρα ή στο μέλλον.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            

178°03'
           
         
00°27'
  
  
07°24'
  
00°47'
      
   
28°27'
        
   
29°05'

57°32'
 
00°21'
     
  
29°56'
         
   
28°33'

57°00'

00°32'

65°52'
     
    
03°43'
       

92°23'

85°40'
    
44°03'
 
56°38'
   
  
01°14'
   
28°42'
     

06°17'

175°40'
  
45°45'
 
54°37'
 
42°02'
   
   
88°59'

60°32'

118°04'
 
117°32'

64°15'

07°37'
  
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤαύρος04°28'Πρώτο1213 N 00 1ος10°45'Ταύρος
ΣελήνηΣκορπιός06°25'Πρώτο615 S 25 2ος10°04'Δίδυμοι
ΕρμήςΚριός16°04'RΔεύτερο1205 N 24 3ος02°39'Καρκίνος
ΑφροδίτηΚριός23°28'Τρίτο1207 N 51 4ος24°29'Καρκίνος
ΑρηςΙχθείς25°00'Τρίτο1203 S 09 5ος20°05'Λέων
ΔίαςΤαύρος22°33'Τρίτο117 N 39 6ος24°57'Παρθένος
ΚρόνοςΙχθείς16°08'Δεύτερο1107 S 03 7ος10°45'Σκορπιός
ΟυρανόςΤαύρος22°00'Τρίτο118 N 00 8ος10°04'Τοξότης
ΠοσειδώναςΙχθείς28°44'Τρίτο1201 S 38 9ος02°39'Αιγόκερως
ΠλούτωναςΥδροχόος02°05'Πρώτο1022 S 37 10ος24°29'Αιγόκερως
Β. ΔεσμόςΚριός14°50'Δεύτερο1205 N 51 11ος20°05'Υδροχόος
ΩροσκόποςΤαύρος10°45'Δεύτερο  12ος24°57'Ιχθείς
ΜεσουράνημαΑιγόκερως24°29'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI