Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 03:50.46, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να κινηθείτε στο παρασκήνιο, για να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θέλετε οι άλλοι να μάθουν, για μυστικές σχέσεις, συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες, για να ζητήσετε πράγματα από τους άλλους, για να βοηθήσετε εκεί που σας έχουν ανάγκη, για να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, για να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο με σκοπό να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα σοβαρά με περισσότερη ηρεμία. Ζητήστε βοήθεια από ειδικούς προκειμένου να λύσετε σημαντικά προβλήματα, επισκεφτείτε ένα ψυχολόγο για να κάνετε ψυχανάλυση ή για να σας βοηθήσει στιγμιαία σε ένα πρόσκαιρο πρόβλημα, διαβάστε βιβλία ψυχολογίας, αστρολογίας ή μεταφυσικής, με σκοπό περισσότερη αυτογνωσία, κάντε μακρινά ταξίδια, επεκταθείτε και αναζητήστε νέες εμπειρίες και νέους ορίζοντες.


Αυξάνεται τώρα η ισχυρή και γόνιμη φαντασία και διαίσθησή σας. Θα είστε ευγενικοί, ανεκτικοί, δεκτικοί, ευσυγκίνητοι, συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, θα έχετε μια βαθιά κατανόηση των άλλων, αλλά και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Τώρα, είστε ικανοί να θυσιαστείτε για τους άλλους, δίχως να σκεφτείτε τα δικά σας «θέλω». Έχετε πολλά και μοναδικά ταλέντα και είστε κατάλληλοι για κάθε απασχόληση.


Καλοκάγαθοι και βολικοί, τώρα μπορείτε να τα έχετε καλά με όλους. Καλύτερα όμως να αποσυρθείτε από μια ατμόσφαιρα ανταγωνιστική, γιατί αντιπαθείτε έντονα τις επιθέσεις και τις συγκρούσεις. Τώρα, θα έχετε μια παθητική προσέγγιση των πραγμάτων σε οτιδήποτε κι αν σας απασχολεί. Μπορεί να γνωρίζετε πολλά, αλλά προτιμάτε να ενεργείτε λίγο ή και καθόλου. Μπορείτε να περιμένετε, να παρατηρείτε και μετά θα ενεργήσετε σε ένα δεύτερο βαθμό, αφού θα βεβαιωθείτε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα από μόνα τους να βρουν το σωστό δρόμο και μην προσπαθήσετε να τα κατευθύνετε. Από διαίσθηση ξέρετε πως κάποια στιγμή ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του και μπορείτε να μην τα ζορίζετε.


Τώρα θα είστε αρκετά γενναιόδωροι με τους άλλους και μπορείτε να τους συγχωρήσετε οτιδήποτε κι αν σας κάνουν. Παραβλέπετε και δικαιολογείτε τις αδυναμίες των άλλων ανθρώπων όπως και τις δικές σας. Δεν σας είναι εύκολο να κάνετε διακρίσεις και θα προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, ακόμα κι αν σας τις επιβάλλουν. Μπορείτε να δεχτείτε πολλές και διαφορετικές απόψεις, αφού τώρα δεν μπορείτε να είστε άκαμπτοι και εγωιστές στις σκέψεις και τις απόψεις σας.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως τώρα μπορεί να υπάρχει μια έντονη ασάφεια, μια σύγχυση, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης, πολλές παραπλανήσεις, εξιδανικεύσεις, πολλά ψέματα και μια διάθεση για να υπάρξουν τρικλοποδιές, καταχρήσεις και παρανομίες. Δεν θα είναι εύκολο να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος, το καλό από το κακό, ή την αλήθεια από το ψέμα. Η καλοσύνη ή η έλλειψη δυναμισμού, μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης, αν ακολουθήσετε μόνο το συναίσθημα και δεν ακούσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, ώστε να πάρετε εγκαίρως τα μέτρα σας.


Τώρα μπορείτε λανθασμένα να συνεχίσετε να δίνετε ακόμα και σε ανθρώπους όπου αντιλαμβάνεστε πως επωφελούνται από αυτό ή απαιτούν πάρα πολλά από σας. Δύσκολα τώρα θα μπορέσετε να επιστρατεύσετε τη λογική σας, και το συναίσθημα είναι εκείνο που θα κυριαρχεί στις σκέψεις, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να κάνετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, να πικράνει ή να πληγώσει τους άλλους. Ακόμα κι αν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για σας, αποφύγετε τις καταχρήσεις ή και τις εξαρτήσεις, γιατί δεν πρόκειται να δώσουν λύσεις στα προβλήματά σας.


Διασφαλίστε πρόσωπα και πράγματα που είναι ιδιαίτερα πολύτιμα για σας, γιατί τώρα είναι πολύ πιθανό να σας τα κλέψουν ή να τα χάσετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει ή γενικότερα κάνει κακό, παλαιότερα, γιατί το πιθανότερο είναι πως θα το επαναλάβουν. Μην εμπιστευτείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά, ή που το ένστικτό σας σας λέει πως δεν θα πρέπει να είστε κοντά τους.
Θα πρέπει να πάρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες αποφάσεις. Θα θέλετε να πάρετε κάποιες πληροφορίες, αλλά η έντονη ορμητικότητα και ο παρορμητισμός σας δυσκολεύουν την οργάνωση και τη συγκέντρωση των πληροφοριών αυτών. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την έντονη νευρικότητα, τη βιασύνη, την απερισκεψία ή ακόμα και την επιθετικότητα, παρουσία άλλων ανθρώπων, όταν διαφωνούν μαζί σας ή όταν σας προκαλούν.


Αυξάνεται ιδιαίτερα η φιλοδοξία σας, κι αυτό μπορεί να σας κινητοποιήσει να εφαρμόσετε υπέροχα κάποιες ιδέες σας, αλλά ο εγωισμός, μπορεί να σας εμποδίσει να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Τη χρονική αυτή στιγμή, το περιβάλλον σας θα είναι γεμάτο εντάσεις που δύσκολα θα καταφέρετε να χειριστείτε ή να ξεφύγετε από αυτές. Καλύτερα να κατευθύνετε τώρα μόνοι σας τις καταστάσεις και μην τις αφήσετε στα χέρια των άλλων. Τώρα, θα είστε αρκετά δυναμικοί, αλλά και πολλές φορές νευρικοί σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, ενώ μέσα σας υπάρχει μια έντονη επιθυμία για να επιβληθείτε γρήγορα στους άλλους και να έχετε το πάνω χέρι.


Όλος αυτός ο δυναμισμός, θα σας βγει τώρα κυρίως στο περιβάλλον σας, και σε θέματα ερωτικά, σεξ ή άλλα εντελώς προσωπικά που έχουν να κάνουν με εσάς τους ίδιους, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Επιδιώξτε την αναγνώριση μέσα και έξω από το περιβάλλον σας, και βάλτε τα δυνατά σας προκειμένου να την αποκτήσετε.


Τώρα μπορεί να κάνετε κάποια λάθη από ανυπομονησία ή από κεκτημένη ταχύτητα, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, και να περιμένετε πριν κάνετε οτιδήποτε, για να αποφύγετε αυτά τα λάθη.
Τη χρονική αυτή στιγμή, θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και διαισθητικοί, περιπετειώδεις και μπορεί να προτιμήσετε να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα. Τώρα, είναι πολύ πιθανό να δώσετε την εντύπωση στους άλλους πως είστε αρκετά εύθραυστοι ή ζείτε σε ένα δικό σας κόσμο. Μάλλον θα προτιμήσετε τις όμορφες και απαγορευμένες χαρές της ζωής, μέσα από παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις γεμάτες μυστήριο, που σας κάνουν να ζείτε έντονα. Αποφύγετε την υπερβολική ανησυχία για πρόσωπα και πράγματα που δεν αξίζουν ούτε να ασχοληθείτε καν.


Καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα κάθε είδος εξάρτησης στο περιβάλλον σας, ιδιαίτερα από σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας ταιριάζουν και σας κάνουν να υποφέρετε. Αποφύγετε τώρα την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, γιατί μπορεί να προκαλέσει κακό στην υγεία σας. Τώρα οι άνθρωποι που έχετε στο περιβάλλον σας δεν μπορούν να σας πουν όλη την αλήθεια, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περιμένετε πως θα είναι απόλυτα ειλικρινείς.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα θα έχετε μια ισχυρή θέληση προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να κινηθείτε αργά, αλλά σταθερά και να οργανώσετε σωστά κάθε σας βήμα προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας, και για αργότερα. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία, αφού έχετε ήδη αποδείξει με τη σκληρή δουλειά σας πως τα δικαιούστε.


Επενδύσετε τώρα σε σταθερές αξίες, αλλά με περισσότερη θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διατροφή, το φαγητό και το ποτό ή με χώρους ομορφιάς, όπως σπα, κομμωτήρια, καταστήματα ή εμπόριο ρούχων, καλλυντικών, κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν αρκετά ευαίσθητους, κτητικούς, θα σας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θα υπολογίζετε πολύ από τα προσωπικά σας συναισθήματα. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά αγαθά και το χρήμα, και τώρα θα σας έρχονται αρκετά εύκολα και σε αφθονία. Συγκεντρώστε όσο περισσότερο υλικά αγαθά και χρήματα μπορείτε, για να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς.


Μπορείτε να αποτελέσετε ένα "στήριγμα" για το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον. Πολύ δύσκολα τώρα θα μείνετε δίχως χρήματα ή θα χάσετε αυτά που έχετε κατακτήσει, αλλά είστε σε θέση να δουλέψετε και να κάνετε θυσίες για να τα αποκτήσετε και πάλι ή για να τα πολλαπλασιάσετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με γενναιοδωρία, προτίμηση για την άνεση και επιθυμία για οικονομική σταθερότητα και επιτυχία. Θα είστε αρκετά τυχεροί με τα υλικά αγαθά και ιδιαίτερα με χρήματα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις υπερβολικές σπατάλες, σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Προτιμάτε δίπλα σας ή και πάνω σας, κάθε τι ωραίο, και δύσκολα θα αντισταθείτε προκειμένου να το αποκτήσετε.


Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να ρισκάρετε ή να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, καθώς και για να κάνετε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που σας κάνει να περνάτε πολύ καλά.
Οι μέθοδοι που μπορείτε τώρα να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι εντελώς πρωτοποριακοί, ασυνήθιστοι, όπως και η συμπεριφορά σας απέναντι στα υλικά αγαθά ή στους άλλους γενικότερα. Τώρα θα είστε αρκετά μπροστά από την εποχή σας όσον αφορά τις πηγές εισοδημάτων σας και την επαγγελματική σας ενασχόληση και οι άλλοι μάλλον δεν θα σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Τη χρονική αυτή στιγμή, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα, με ξαφνικά μεγάλα κέρδη και ξαφνικές μεγάλες απώλειες, ίσως λόγω υπερβολικού ρίσκου από μεριάς σας, που καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην υποστείτε και τις δυσάρεστες συνέπειες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και χαριτωμένους. Με ισχυρό ταμπεραμέντο, θα είστε φιλικοί και ευχάριστοι, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την εμφάνισή σας και το πώς φαίνεστε εξωτερικά, καθώς για να πετύχετε κάποια πράγματα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα σας. Μπορείτε να έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους κοντά σας και πολύ περισσότερους γνωστούς.


Στις διαπροσωπικές σας ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, τώρα μπορείτε να είστε λίγο εγωιστές, και να μην προσέχετε και τόσο πολύ τα «θέλω» των άλλων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, για να μη χάσετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς με τα συναισθήματά σας όποια κι αν είναι αυτά, γεγονός που είναι καλό αν θέλετε να τα δώσετε στους άλλους να τα αντιληφθούν και να τα εκτημήσουν ανάλογα. Προσπαθήστε μόνο αν δεν είστε σίγουροι για τους άλλους, να μην τα επιδεικνύετε. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε μια έντονη ΣΧΕΣΗ και έναν ΕΡΩΤΑ γεμάτο πάθος και ένταση, καθώς οι συνθήκες τώρα δεν ευνοούν με τίποτα τις ήρεμες καταστάσεις.


Αλλάξτε την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ και απολαύστε μια ερωτική περιπέτεια δίχως να σκέφτεστε το αύριο. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, και μπορείτε να κερδίσετε εύκολα την αποδοχή και την εύνοιά τους. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους. Προτιμήστε το διάστημα αυτό στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας το κυνήγι, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνετε σταθεροί σε μία μόνο ΣΧΕΣΗ. Αν κάποιοι είναι διατεθιμένοι να σας κρατήσουν, θα πρέπει να σας δώσουν ερεθίσματα για να τους κυνηγήσετε, έτσι ώστε να μη βαρεθείτε εύκολα.


Στα οικονομικά υπάρχει μια σχετική εύνοια της τύχης, αλλά το υψηλό ρίσκο και η ατυχής διαχείριση από μεριάς σας, μπορούν να φέρουν κάποιες απώλειες που δύσκολα θα καλύψετε. Μην ρισκάρετε πολλά για να κερδίσετε πολύ λιγότερα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έντονη ευαισθησία σε θέματα ερωτικά και έχετε άμεση ανάγκη από την υποστήριξη και την αναγνώριση των άλλων για οτιδήποτε κι αν κάνετε. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας τώρα και οι εναλλαγές των διαθέσεών σας, πολύ πιθανό να κουράσει τους άλλους και να τους απομακρύνει από κοντά σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν φαντάζουν στα μάτια σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση όπου θα έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό, ενώ μπορεί να καταλήξει σε μια συγκατοίκηση, σε γάμο ή και στη δημιουργία οικογένειας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία ή και επέκταση της οικογένειας, να αλλάξετε σπίτι, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο έτερον ήμισυ, δίχως υπερβολές. Αποφύγετε τις γκρίνιες μεταξύ σας, αλλά και τα ανακατέματα με συγγενείς, γιατί μπορούν να ψυχράνουν τη σχέση σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν υπερβολικά ευαίσθητους με τα συναισθήματά σας, ενώ θα έχετε την τάση να τα κρύβετε ή να μην τα δείχνετε καθόλου στους άλλους. Συχνές εκρήξεις και παρασκηνιακές κινήσεις σίγουρα θα δοκιμάσετε προκειμένου να επανακτήσετε τον έλεγχο, αν νιώσετε πως θίγεστε. Αυξάνεται τώρα κατακόρυφα η ισχυρή σας διαίσθηση, ο έντονος μαγνητισμός και ερωτισμός σας, καθώς και τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης, τα οποία και θα σας χρειαστούν, γιατί θα περάσετε αρκετές δυσκολίες τώρα ή αργότερα.


Τώρα, γίνεστε αρκετά δύσκολοι, δεν θα εμπιστεύεστε καθόλου τους άλλους, ακόμα και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ σας θα έχουν τώρα κάποιες διακυμάνσεις λόγω θεμάτων που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα.


Από τις σταθερές ΣΧΕΣΕΙΣ και συνεργασίες σας θα βγείτε κερδισμένοι, ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε.
Τώρα θα είστε γεμάτοι με παθιασμένα και δυνατά συναισθήματα, ισχυρή θέληση, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να επιδιώξετε επίμονα την εκπλήρωση των στόχων και επιθυμιών σας. Δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να δώσετε πράγματα στους άλλους, λόγω της υπερβολικής καχυποψίας και ανασφάλειάς σας, ενώ θα κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας και θα είστε αρκετά κλειστοί. Αυξάνεται τώρα ο ερωτισμός, η επιφυλακτικότητα, η απαιτητικότητα, η ζήλια, η κτητικότητα και η εκδικητικότητά σας, περισσότερο από ποτέ.


Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, δυσάρεστα μυστικά, ακραία πάθη και παράνομους ή αδιέξοδους ΕΡΩΤΕΣ και ΣΧΕΣΕΙΣ, γιατί αλλιώς εσείς θα χάσετε. Καλύτερα να κινηθείτε παρασκηνιακά και στα κρυφά, για να μπορέσετε να κερδίσετε πράγματα, ενώ τώρα είναι πολύ δύσκολο να σας ανακαλύψουν. Το ΣΕΞ, οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ υποθέσεις που σχετίζονται με μοιραία, κρυφά ή ακραία πάθη και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά τώρα, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.


Αν υπάρχουν κάποια αρκετά δύσκολα συναισθηματικά προβλήματα και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε, καλύτερα να επισκεφτείτε τώρα ή να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα ειδικό ψυχολόγο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Διαβάστε τώρα ψυχολογία, αστρολογία, φιλοσοφία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει προς μια καλύτερη αυτογνωσία. Καλύτερα τώρα να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο, ώστε να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν. Απομονωθούμε μόνοι ή και με καλή παρέα και για καλό σκοπό.


Προτιμήστε τώρα να κρατήσετε μυστικά κάποια πράγματα και να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, για να προλάβετε κάποιες καταστάσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν ή να σας εκθέσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με χρήματα που χρωστάτε, με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και με υποθέσεις ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Αν θέλετε τώρα να ζητήσετε περισσότερα από τους άλλους, φροντίστε να έχετε και τα κατάλληλα επιχειρήματα και να τα αξίζετε για να τα πάρετε. Καλύτερα να αποφύγετε νέες σχέσεις, αν θέλετε να είναι υγιείς και να περνάτε καλά δίχως προβλήματα ή νέες συνεργασίες, αν δεν θέλετε να έχετε οικονομικές απώλειες ή χρέη.


Γενικότερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα ενάρξεις και νέα ξεκινήματα, οικονομικές ή γενικότερα άλλες ριψοκίνδυνες επενδύσεις υλικές ή συναισθηματικές, αν θέλετε όλα να πάνε καλά και να μην προκύψουν διάφορες απώλειες, τώρα ή στο μέλλον.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            

179°04'
           
         
00°26'
  
  
07°17'
  
00°45'
      
   
28°25'
        
   
29°10'

57°35'
 
00°21'
     
  
29°57'
         
   
28°39'

57°04'

00°31'

65°52'
     
    
03°47'
       

92°18'

86°47'
    
44°02'
 
56°38'
   
  
01°14'
   
28°43'
     

44°53'

134°11'
  
05°27'

63°02'

03°22'

62°30'
 
47°24'
  
   
119°17'

90°51'

148°27'
  
94°39'
  
85°25'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤαύρος04°23'Πρώτο212 N 59 1ος19°30'Ιχθείς
ΣελήνηΣκορπιός05°19'Πρώτο814 S 58 2ος02°07'Ταύρος
ΕρμήςΚριός16°04'RΔεύτερο105 N 25 3ος01°13'Δίδυμοι
ΑφροδίτηΚριός23°21'Τρίτο107 N 48 4ος24°05'Δίδυμοι
ΑρηςΙχθείς24°56'Τρίτο103 S 10 5ος16°00'Καρκίνος
ΔίαςΤαύρος22°31'Τρίτο217 N 39 6ος11°53'Λέων
ΚρόνοςΙχθείς16°08'Δεύτερο1207 S 04 7ος19°30'Παρθένος
ΟυρανόςΤαύρος22°00'Τρίτο218 N 00 8ος02°07'Σκορπιός
ΠοσειδώναςΙχθείς28°43'Τρίτο101 S 38 9ος01°13'Τοξότης
ΠλούτωναςΥδροχόος02°05'Πρώτο1122 S 37 10ος24°05'Τοξότης
Β. ΔεσμόςΚριός14°50'Δεύτερο105 N 51 11ος16°00'Αιγόκερως
ΩροσκόποςΙχθείς19°30'Δεύτερο  12ος11°53'Υδροχόος
ΜεσουράνημαΤοξότης24°05'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI