Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 04:30.03, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο, για να κάνετε δυναμικά νέα ξεκινήματα, για να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα, έτσι ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Μπορείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές, αρκεί να είστε αποφασισμένοι. Τολμήστε ότι δεν έχετε τολμήσει έως τώρα, ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα, γυμναστείτε περισσότερο και βγάλτε δημιουργικά, ακόμα και στον ερωτικό τομέα την αυξημένη ενεργητικότητά σας.


Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωτικότητα, ενέργεια, δύναμη, τόλμη και αυτοπεποίθηση, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να διεκδικήσετε από τους άλλους πολλά πράγματα με περισσότερη αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με το κεφάλι ψηλά και να αναζητήσετε καινούργιες εμπειρίες με ζήλο και ενθουσιασμό. Είστε άμεσοι, ειλικρινείς, θετικοί και τελείως ξεκάθαροι στον τρόπο που επικοινωνείτε.


Μπορείτε να εκπληρώσετε δύσκολους και ιδιαίτερα τολμηρούς στόχους, αρκεί να ρισκάρετε, στηριζόμενοι όμως σε μια κάποια λογική σκέψη και οργάνωση, αλλιώς αφήστε το. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι ίσως όχι τόσο το πώς θα κάνετε οτιδήποτε, αλλά το γιατί πρέπει να το κάνετε. Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως μπορεί να σας κάνει να μην έχετε καθόλου τακτ και ευαισθησία. Πολύ πιθανόν τώρα να ρισκάρετε πολύ περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε να κερδίσετε και δίχως καμιά απολύτως οργάνωση ή λογική.


Τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχάσετε τελείως τις ανάγκες των άλλων ή να γίνετε κάπως εγωιστές. Επίσης μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, παρορμητικοί και επιπόλαιοι, έτσι ώστε να κάνετε κινήσεις που είτε θα είναι υπερβολικές, είτε θα πέσουν στο κενό, είτε δεν θα έχουν σταθερότητα και αξιοπιστία. Δεν θα είναι εύκολο να συνεργαστείτε τώρα με τους άλλους και ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε μια μοναχική πορεία, ή την πορεία του αρχηγού για τους άλλους.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ενεργήσετε εντελώς παρορμητικά και δίχως δεύτερη σκέψη, γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις και καβγάδες που δεν οδηγούν πουθενά. Προσπαθήστε να αποφύγετε το υψηλό ρίσκο σε οτιδήποτε κι αν κάνετε, γιατί μπορεί να χάσετε πολύ περισσότερα από αυτά που ήδη έχετε. Η επίδειξη δύναμης ή διάθεση για κυριαρχία τώρα, δεν σας συμφέρει καθόλου, γιατί μπορεί να σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, που πιθανό να μην έχετε σκεφτεί.


Η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καθόλου καλή για να ηρεμήσετε, να κοιμηθείτε, να ξεκουραστείτε, να συμβιβαστείτε ή για να μην κάνετε απολύτως τίποτα, γιατί ο εκνευρισμός θα είναι μεγάλος και δύσκολα θα τον κρατήσετε μέσα σας δίχως να τον εξωτερικεύσετε κατά κάποιον τρόπο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, παρορμητικούς, γεμάτους θάρρος και μερικές φορές θράσος και θα δεθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Η προσωπική σας εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία για σας και τώρα θα της αφιερώσετε αρκετό χρόνο.


Η ισχυρή θέληση και η ζωτικότητά σας, εύκολα γίνεται αντιληπτή από το περιβάλλον σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία και μπορείτε τώρα να ηγηθείτε των άλλων σε όλους τους τομείς και να ζήσετε μια μεγάλη και ιδιαίτερα συναρπαστική περιπέτεια.
Θα πρέπει να πάρετε σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιες αποφάσεις. Θα θέλετε να πάρετε κάποιες πληροφορίες, αλλά η έντονη ορμητικότητα και ο παρορμητισμός σας δυσκολεύουν την οργάνωση και τη συγκέντρωση των πληροφοριών αυτών. Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μάθετε τι σκέφτονται οι άλλοι για σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε την έντονη νευρικότητα, τη βιασύνη, την απερισκεψία ή ακόμα και την επιθετικότητα, παρουσία άλλων ανθρώπων, όταν διαφωνούν μαζί σας ή όταν σας προκαλούν.


Αυξάνεται ιδιαίτερα η φιλοδοξία σας, κι αυτό μπορεί να σας κινητοποιήσει να εφαρμόσετε υπέροχα κάποιες ιδέες σας, αλλά ο εγωισμός, μπορεί να σας εμποδίσει να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα εσωστρεφείς, μυστικοπαθείς και κλειστούς, κι αυτό μπορεί να εμποδίσει τη σωστή και άμεση επικοινωνία σας με τους άλλους. Προτιμήστε να κινηθείτε στο παρασκήνιο και να κάνετε μυστικές σχέσεις, συνεργασίες, συναντήσεις, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή και συμφωνίες, γιατί αυτά σας ευνοούν τώρα περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο. Διατηρήστε μυστικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ που θα κάνετε τώρα, για να μη σας κλέψουν πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις μέσα από τα χέρια σας.


Τώρα είναι πολύ πιθανό να γίνεται θυσία για τους άλλους, να προσφέρετε λύσεις χωρίς να υπολογίζετε τις προσωπικές σας ανάγκες ή απώλειες. Πολύ πιθανό να συναντήσετε τώρα κρυφούς ή και φανερούς εχθρούς που θα σας πολεμήσουν ύπουλα ή με δόλια μέσα. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε και να μην τους δώσετε τροφή για να χρησιμοποιήσουν.


Αποφύγετε παράνομες και αδιέξοδες ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, που μπορεί να είναι συναρπαστικές και γεμάτες μυστήριο, αλλά μπορεί να σας βάλουν σε κίνδυνο.
Η έντονη ευαισθησία και ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορούν τώρα να σας εμποδίσουν να κάνετε πράξη όλα αυτά που θέλετε. Τα συναισθήματα που νιώθετε για πρόσωπα και πράγματα, σας «δένουν» χέρια και πόδια και μόνο αν επιστρατεύσετε όλη σας τη λογική έχετε ελπίδες να απελευθερωθείτε. Έχετε τόσα πολλά μέσα σας που θέλετε να εκφράσετε προς τα έξω στους άλλους, αλλά τα βλέπετε σχεδόν ως ένα «βουνό» και πιθανό τελικά να μη μπορέσετε να πράξετε τίποτα και να παραμείνετε στα όνειρα και στους σχεδιασμούς.


Ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να κινηθείτε αποτελεσματικά το διάστημα αυτό είναι να δραστηριοποιηθείτε παρασκηνιακά, υπόγεια, μυστικά και δίχως να γνωρίζουν πολλοί για τις κινήσεις σας ή μέσω της τέχνης. Αλλιώς η κάθε σας δραστηριοποίηση θα είναι προς όφελος των άλλων, αφού θα προτιμήσετε γίνεται θυσία για εκείνους, παρά να κάνετε πράγματα για σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάτι τέτοιο, απασχολούμενοι με όσο το δυνατόν πιο δημιουργικές ασχολίες για σας.


Η διαίσθηση είναι το μεγάλο σας όπλο τώρα, όπου μπορεί να οδηγήσει σωστά την κάθε σας κίνηση. Εμπιστευτείτε τη, αλλά παράλληλα μην αφήσετε τελείως στην άκρη και την όποια λογική σας έχει απομείνει τώρα.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Τώρα θα έχετε μια ισχυρή θέληση προκειμένου να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Μπορείτε να σκεφτείτε λογικά, να κινηθείτε αργά, αλλά σταθερά και να οργανώσετε σωστά κάθε σας βήμα προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας, και για αργότερα. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα με λογικά επιχειρήματα και στοιχεία, αφού έχετε ήδη αποδείξει με τη σκληρή δουλειά σας πως τα δικαιούστε.


Επενδύσετε τώρα σε σταθερές αξίες, αλλά με περισσότερη θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα από επαγγέλματα που σχετίζονται με τη διατροφή, το φαγητό και το ποτό ή με χώρους ομορφιάς, όπως σπα, κομμωτήρια, καταστήματα ή εμπόριο ρούχων, καλλυντικών, κ.ά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας γεμίζουν με γενναιοδωρία, προτίμηση για την άνεση και επιθυμία για οικονομική σταθερότητα και επιτυχία. Θα είστε αρκετά τυχεροί με τα υλικά αγαθά και ιδιαίτερα με χρήματα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε λίγο τις υπερβολικές σπατάλες, σκεπτόμενοι το μέλλον σας. Προτιμάτε δίπλα σας ή και πάνω σας, κάθε τι ωραίο, και δύσκολα θα αντισταθείτε προκειμένου να το αποκτήσετε.


Αυτή η στιγμή είναι η καλύτερη για να ρισκάρετε ή να διαπραγματευτείτε θέματα οικονομικά, καθώς και για να κάνετε μια σταθερή σχέση με ένα άτομο που σας κάνει να περνάτε πολύ καλά.
Οι μέθοδοι που μπορείτε τώρα να βγάλετε περισσότερα χρήματα, θα είναι εντελώς πρωτοποριακοί, ασυνήθιστοι, όπως και η συμπεριφορά σας απέναντι στα υλικά αγαθά ή στους άλλους γενικότερα. Τώρα θα είστε αρκετά μπροστά από την εποχή σας όσον αφορά τις πηγές εισοδημάτων σας και την επαγγελματική σας ενασχόληση και οι άλλοι μάλλον δεν θα σας καταλαβαίνουν απόλυτα. Τη χρονική αυτή στιγμή, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν οικονομικά σκαμπανεβάσματα, με ξαφνικά μεγάλα κέρδη και ξαφνικές μεγάλες απώλειες, ίσως λόγω υπερβολικού ρίσκου από μεριάς σας, που καλό θα ήταν να το αποφύγετε για να μην υποστείτε και τις δυσάρεστες συνέπειες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς και χαριτωμένους. Με ισχυρό ταμπεραμέντο, θα είστε φιλικοί και ευχάριστοι, γεγονός που σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο περιβάλλον σας. Θα πρέπει να προσέχετε αρκετά την εμφάνισή σας και το πώς φαίνεστε εξωτερικά, καθώς για να πετύχετε κάποια πράγματα, είναι ιδιαίτερα σημαντική η εικόνα σας. Μπορείτε να έχετε έντονη κοινωνική ζωή, πολλούς φίλους κοντά σας και πολύ περισσότερους γνωστούς.


Στις διαπροσωπικές σας ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, τώρα μπορείτε να είστε λίγο εγωιστές, και να μην προσέχετε και τόσο πολύ τα «θέλω» των άλλων. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, για να μη χάσετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.
Τώρα θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς με τα συναισθήματά σας όποια κι αν είναι αυτά, γεγονός που είναι καλό αν θέλετε να τα δώσετε στους άλλους να τα αντιληφθούν και να τα εκτημήσουν ανάλογα. Προσπαθήστε μόνο αν δεν είστε σίγουροι για τους άλλους, να μην τα επιδεικνύετε. Προτιμήστε τώρα να ζήσετε μια έντονη ΣΧΕΣΗ και έναν ΕΡΩΤΑ γεμάτο πάθος και ένταση, καθώς οι συνθήκες τώρα δεν ευνοούν με τίποτα τις ήρεμες καταστάσεις.


Αλλάξτε την ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ και απολαύστε μια ερωτική περιπέτεια δίχως να σκέφτεστε το αύριο. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς στους άλλους, και μπορείτε να κερδίσετε εύκολα την αποδοχή και την εύνοιά τους. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλετε από τους άλλους. Προτιμήστε το διάστημα αυτό στις ΣΧΕΣΕΙΣ σας το κυνήγι, καθώς είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνετε σταθεροί σε μία μόνο ΣΧΕΣΗ. Αν κάποιοι είναι διατεθιμένοι να σας κρατήσουν, θα πρέπει να σας δώσουν ερεθίσματα για να τους κυνηγήσετε, έτσι ώστε να μη βαρεθείτε εύκολα.


Στα οικονομικά υπάρχει μια σχετική εύνοια της τύχης, αλλά το υψηλό ρίσκο και η ατυχής διαχείριση από μεριάς σας, μπορούν να φέρουν κάποιες απώλειες που δύσκολα θα καλύψετε. Μην ρισκάρετε πολλά για να κερδίσετε πολύ λιγότερα.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δίνουν μια έντονη ευαισθησία σε θέματα ερωτικά και έχετε άμεση ανάγκη από την υποστήριξη και την αναγνώριση των άλλων για οτιδήποτε κι αν κάνετε. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός σας τώρα και οι εναλλαγές των διαθέσεών σας, πολύ πιθανό να κουράσει τους άλλους και να τους απομακρύνει από κοντά σας. Αποφύγετε οπωσδήποτε παράνομες ή αδιέξοδες σχέσεις, όσο ελκυστικές κι αν φαντάζουν στα μάτια σας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση όπου θα έχει πολύ έντονο συναισθηματισμό, ενώ μπορεί να καταλήξει σε μια συγκατοίκηση, σε γάμο ή και στη δημιουργία οικογένειας.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία ή και επέκταση της οικογένειας, να αλλάξετε σπίτι, και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο έτερον ήμισυ, δίχως υπερβολές. Αποφύγετε τις γκρίνιες μεταξύ σας, αλλά και τα ανακατέματα με συγγενείς, γιατί μπορούν να ψυχράνουν τη σχέση σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα συναισθηματικούς απέναντι στους άλλους και κυρίως προς τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, δημοφιλείς και μπορείτε εύκολα να γίνεται η ψυχή της παρέας. Οι ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ και οι πιθανές διαφωνίες σας με τους άλλους, μπορούν τώρα να επηρεάσουν την ψυχολογία σας και όλες τις αποφάσεις και κινήσεις σας.


Η ΤΥΧΗ σας κατά ένα περίεργο τρόπο, τη στιγμή αυτή συνδέεται με την τύχη κάποιου άλλου, μέσα από κοινά ενδιαφέροντα και σταθερές ΣΧΕΣΕΙΣ, φιλικές, αισθηματικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές.
Τώρα θα είστε γεμάτοι με παθιασμένα και δυνατά συναισθήματα, ισχυρή θέληση, ενώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να επιδιώξετε επίμονα την εκπλήρωση των στόχων και επιθυμιών σας. Δεν θα σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να δώσετε πράγματα στους άλλους, λόγω της υπερβολικής καχυποψίας και ανασφάλειάς σας, ενώ θα κρατήσετε πολλά για τον εαυτό σας και θα είστε αρκετά κλειστοί. Αυξάνεται τώρα ο ερωτισμός, η επιφυλακτικότητα, η απαιτητικότητα, η ζήλια, η κτητικότητα και η εκδικητικότητά σας, περισσότερο από ποτέ.


Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, δυσάρεστα μυστικά, ακραία πάθη και παράνομους ή αδιέξοδους ΕΡΩΤΕΣ και ΣΧΕΣΕΙΣ, γιατί αλλιώς εσείς θα χάσετε. Καλύτερα να κινηθείτε παρασκηνιακά και στα κρυφά, για να μπορέσετε να κερδίσετε πράγματα, ενώ τώρα είναι πολύ δύσκολο να σας ανακαλύψουν. Το ΣΕΞ, οι ΕΡΩΤΙΚΕΣ υποθέσεις που σχετίζονται με μοιραία, κρυφά ή ακραία πάθη και αδιέξοδες σχέσεις μπορούν να σας δώσουν μεγάλη χαρά τώρα, αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.


Αν υπάρχουν κάποια αρκετά δύσκολα συναισθηματικά προβλήματα και δεν ξέρετε πώς να τα χειριστείτε, καλύτερα να επισκεφτείτε τώρα ή να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα ειδικό ψυχολόγο και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Διαβάστε τώρα ψυχολογία, αστρολογία, φιλοσοφία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας βοηθήσει προς μια καλύτερη αυτογνωσία. Καλύτερα τώρα να απομονωθείτε από τον πολύ κόσμο, ώστε να τακτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και συναισθήματα που σας προβληματίζουν. Απομονωθούμε μόνοι ή και με καλή παρέα και για καλό σκοπό.


Προτιμήστε τώρα να κρατήσετε μυστικά κάποια πράγματα και να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, για να προλάβετε κάποιες καταστάσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν ή να σας εκθέσουν. Ασχοληθείτε περισσότερο με χρήματα που χρωστάτε, με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και με υποθέσεις ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. Αν θέλετε τώρα να ζητήσετε περισσότερα από τους άλλους, φροντίστε να έχετε και τα κατάλληλα επιχειρήματα και να τα αξίζετε για να τα πάρετε. Καλύτερα να αποφύγετε νέες σχέσεις, αν θέλετε να είναι υγιείς και να περνάτε καλά δίχως προβλήματα ή νέες συνεργασίες, αν δεν θέλετε να έχετε οικονομικές απώλειες ή χρέη.


Γενικότερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τώρα ενάρξεις και νέα ξεκινήματα, οικονομικές ή γενικότερα άλλες ριψοκίνδυνες επενδύσεις υλικές ή συναισθηματικές, αν θέλετε όλα να πάνε καλά και να μην προκύψουν διάφορες απώλειες, τώρα ή στο μέλλον.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
            

178°46'
           
         
00°26'
  
  
07°19'
  
00°45'
      
   
28°26'
        
   
29°08'

57°34'
 
00°21'
     
  
29°56'
         
   
28°37'

57°03'

00°31'

65°52'
     
    
03°46'
       

92°19'

86°26'
    
44°03'
 
56°38'
   
  
01°14'
   
28°42'
     

28°34'

150°12'
   
46°41'
 
46°09'

07°07'

63°46'
  

121°08'

57°38'
      
85°26'

28°48'
 
92°34'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΤαύρος04°25'Πρώτο112 N 59 1ος05°51'Κριός
ΣελήνηΣκορπιός05°39'Πρώτο715 S 06 2ος14°41'Ταύρος
ΕρμήςΚριός16°04'RΔεύτερο105 N 25 3ος11°13'Δίδυμοι
ΑφροδίτηΚριός23°23'Τρίτο107 N 49 4ος03°17'Καρκίνος
ΑρηςΙχθείς24°58'Τρίτο1203 S 10 5ος25°52'Καρκίνος
ΔίαςΤαύρος22°32'Τρίτο217 N 39 6ος24°12'Λέων
ΚρόνοςΙχθείς16°08'Δεύτερο1207 S 04 7ος05°51'Ζυγός
ΟυρανόςΤαύρος22°00'Τρίτο218 N 00 8ος14°41'Σκορπιός
ΠοσειδώναςΙχθείς28°43'Τρίτο1201 S 38 9ος11°13'Τοξότης
ΠλούτωναςΥδροχόος02°05'Πρώτο1122 S 37 10ος03°17'Αιγόκερως
Β. ΔεσμόςΚριός14°50'Δεύτερο105 N 51 11ος25°52'Αιγόκερως
ΩροσκόποςΚριός05°51'Πρώτο  12ος24°12'Υδροχόος
ΜεσουράνημαΑιγόκερως03°17'Πρώτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI