Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 04:35.53, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, για να κάνετε πράγματα για ή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε, για να ξεκινήσετε μια συγκατοίκηση, για τη δημιουργία οικογένειας, για αναζητήσεις, μετακομίσεις, αγοραπωλησίες ή επενδύσεις σε ακίνητα και οικόπεδα. Τώρα είστε αρκετά συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, ήπιοι, ευσυγκίνητοι, αφοσιωμένοι, προστατευτικοί, υποστηριχτικοί, οικονόμοι, συμπάσχετε με τον πόνο του άλλου, ταυτίζεστε με την κατάσταση που περνάει και είστε ικανοί για πολύ δυνατά συναισθήματα για τα άτομα γύρω σας.


Επηρεάζεστε εύκολα από εκείνους που αγαπάτε ή θαυμάζετε, αλλά καλύτερα να είστε δύσπιστοι απέναντι σε εκείνους που δεν γνωρίζετε καλά. Σας ενδιαφέρει πολύ το σπίτι και η οικογένεια και θα κάνετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς, ακόμα κι αν είναι εις βάρος σας. Ενεργήστε επιφυλακτικά σε σχέση με τους άλλους, μέχρι να τους γνωρίσετε καλά. Διαισθητικά νιώθετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων, καθώς και τις πιθανές ευκολίες ή δυσκολίες ή και τους κινδύνους μιας κατάστασης τώρα.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως προσεγγίζετε τα πάντα συναισθηματικά και υποκειμενικά, γεγονός που δεν σας αφήνει να δείτε αντικειμενικά, λογικά και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Είστε ενστικτώδεις, παρορμητικοί και αυθόρμητοι ενώ συχνά παρασύρεστε σε πράξεις για τις οποίες δεν μπορείτε ούτε κι εσείς να δώσετε μια ξεκάθαρη εξήγηση. Μπορείτε να κάνετε σκληρή οικονομία για να μαζέψετε χρήματα για ασφάλεια ή για να «χτίσετε» ένα όνειρό σας, αλλά μπορείτε να φτάσετε και μέχρι την υπερβολή και να μη χαίρεστε τη ζωή προκειμένου να κάνετε οικονομία.


Γίνεστε ιδιαίτερα υπερπροστατευτικοί με τα πρόσωπα που αγαπάτε, σε σημείο όπου μπορείτε ακόμα και να τους «πνίξετε». Οι διαθέσεις σας αλλάζουν πολύ εύκολα τώρα, θα είστε συγκρατημένοι συναισθηματικά, γεγονός που δεν θα αφήσει εύκολα τους άλλους να σας προσεγγίσουν. Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική σιγουριά που μπορεί να μετατραπεί σε αίσθημα εξάρτησης από τους άλλους. Είστε βαθιά προσκολλημένοι στο παρελθόν, στις ρίζες, την οικογένεια, τους αγαπημένους σας φίλους, σε σταθερές ή παλιές σχέσεις, σε μέρη και στέκια που προτιμάτε και δεν τα αλλάζετε με τίποτα.


Δεν μπορείτε τη στιγμή αυτή να ξεκινήσετε ριζικές αλλαγές ή να απομακρυνθείτε από το γνωστό και το σίγουρο, και αν σας εξαναγκάσουν για κάτι τέτοιο, μπορεί να τελικά να είναι ιδιαίτερα επίπονο και δύσκολο για σας. Τείνετε, επίσης, να προσκολλάστε σε πρόσωπα, αναμνήσεις, πράγματα που έχουν μια προσωπική ή συναισθηματική αξία, κι αυτό σας εμποδίζει να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, παρακάτω.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα την πεποίθηση πως ότι γενικά είναι καλό για σας, μπορεί να είναι το σωστό και για τους άλλους, γιατί μπορεί να ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς και να τρέφετε βαθιά συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης, αλλά μπορεί να τους καταπιέσετε ή και να τους «πνίξετε» με τις κινήσεις σας, ακόμα κι αν έχετε καλό σκοπό, έτσι ώστε να προσπαθήσουν να απομακρυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από εσάς.


Μην μείνετε σε ένα περιβάλλον όπου νιώθετε ανεπιθύμητοι, και προσπαθήστε να αποχωρήσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτό. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, μόνο και μόνο επειδή σας παρασύρει το έντονο συναίσθημα, και δίχως να τις σκεφτείτε με το μυαλό, γιατί μπορεί να κάνετε ανεπανόρθωτα λάθη.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, δείχνουν πως ότι σας απασχολεί είναι στενά συνδεδεμένο συναισθηματικά με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία και την οικογένεια. Τώρα θα είστε αρκετά αφοσιωμένοι στην οικογένεια και την παράδοση. Να προτιμάτε να έχετε μια βάση πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε κάτι, για να νιώθετε ασφαλείς. Κάθε γεγονός της οικογενειακής ζωής, θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική σας ισορροπία. Στο στενό σας οικογενειακό περιβάλλον θα εκφράζετε κάθε σας ιδέα και σκέψη και πολλές δραστηριότητές σας θα επηρεάζονται άμεσα από την προσωπική σας ζωή.


Πολύ πιθανό να έχετε αλλαγές μέσα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, διαμονής, σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, ενώ θα πρέπει να περιμένετε καλύτερες συνθήκες αργότερα.
Βαθιά μέσα σας έχετε τώρα ανάγκη από ηρεμία, αρμονία, συνεργασία και συντροφικότητα, και θα προσπαθήσετε να τα πετύχετε άμεσα στο περιβάλλον, στις σχέσεις σας, στο σπίτι και στη δουλειά. Προσπαθήστε να είστε τώρα όσο το δυνατόν πιο συμβιβάσιμοι, συγκαταβατικοί, ήρεμοι και διπλωματικοί, για να πετύχετε πράγματα και να γλιτώσετε από μπελάδες. Ξεκινήστε, σκεφτείτε και ασχοληθείτε περισσότερο με κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες, για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία.


Ξεκινήστε ή επεκτείνετε μια νέα ή παλιά ΣΧΕΣΗ, φιλική, αισθηματική, επαγγελματική ή μια νέα συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και προχωρήστε σε έναν αρραβώνα, ένα γάμο ή ένα συνεταιρισμό. Μια νέα συμφωνία είναι τώρα ότι πρέπει για σας. Βγείτε έξω, διασκεδάστε με μεγάλη παρέα και ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Δείτε ανθρώπους που εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα. Ψωνίστε όμορφα πράγματα, μοντέρνα και με καλό γούστο για να νιώσετε καλύτερα και πολύ πιο όμορφοι. Κάντε δημόσιες σχέσεις, πάρτι και συγκεντρώσεις, αν θέλετε να περάσουν όλοι υπέροχα και να πετύχετε τους στόχους σας.


Ομορφύνετε εξωτερικά, επισκεπτόμενοι ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Ασχοληθείτε περισσότερο με την τέχνη, επισκεφτείτε μια έκθεση ζωγραφικής, παρακολουθήστε μια θεατρική παράσταση ή ένα έργο στο σινεμά. Αποφύγετε τώρα με κάθε τρόπο τους αποχωρισμούς ή τους χωρισμούς, τη διάλυση σχέσεων και συνεργασιών, γιατί μάλλον θα το μετανιώσετε. Ακόμα κι αν οι άλλοι είναι κάπως απότομοι μαζί σας, εσείς φροντίστε να τους αντιμετωπίσετε διπλωματικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ρήξη ή καβγά. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις ή αναλάβετε σημαντικές πρωτοβουλίες, γιατί η αναποφασιστικότητά σας θα σας κάνει έτσι κι αλλιώς να καθυστερήσετε πολύ και ίσως να είναι τελικά πολύ αργά.


Αποφύγετε ανταγωνισμούς, πολέμους και αντιπαραθέσεις με οποιαδήποτε μορφή και για οποιονδήποτε λόγο. Η μοναξιά ή η απομόνωση τώρα δεν θα είναι και ότι καλύτερο για σας, γι’ αυτό ότι κι αν κάνετε φροντίστε να το κάνετε παρέα με άλλους. Αποφύγετε οπωσδήποτε μια σειρά από αγορές που δεν σας χρειάζονται, μόνο και μόνο για να νιώσετε καλά ή νομίζοντας πως θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα, γιατί θα αδειάσετε το πορτοφόλι σας δίχως λόγο και μπορεί να βγείτε και εκτός προϋπολογισμού.


Μην πάτε τώρα κόντρα στους άλλους και προτιμήστε να τους κάνετε όλα τα χατίρια για να μην τους χάσετε ή για να μην τους δυσαρεστήσετε και χαλάσετε το καλό κλίμα στη ΣΧΕΣΗ σας μαζί τους.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η οικονομική σας κατάσταση τώρα, συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σας. Όσο πιο ισχυρά είναι αυτά τώρα, τόσα περισσότερα χρήματα μπορείτε να βγάλετε. Μπορεί τη χρονική αυτή στιγμή να ρισκάρετε περισσότερα για να εισπράξετε λιγότερα, και με αυτόν τον τρόπο να κινδυνέψετε να χάσετε πολλά. Ωφεληθείτε από τη θεά Τύχη που σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα και σας φέρνει συνεχώς νέες ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδρώσει πολύ γι’ αυτό.


Τα εισοδήματά σας τώρα μπορούν να αυξηθούν αν ξεκινήσετε να ασχολείστε με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν ή αφορούν κυρίως τη χαρά, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία γενικότερα, τα παιδιά, τον αθλητισμό, την τηλεόραση, τα κοσμήματα κ.ά.
Αυξάνεται τη χρονική αυτή στιγμή η συντηρητικότητα, η επιφυλακτικότητα και ο λογικός τρόπος σκέψης σας, ενώ παράλληλα η επιχειρηματικότητά σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά και να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Τώρα, δεν θα κάνετε τίποτα, δίχως να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε κάποιες παραγωγικές ιδέες και η λογική, θα σας βοηθήσει στο να σταθεροποιηθείτε οικονομικά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα δυναμικούς, παρορμητικούς, γεμάτους θάρρος και μερικές φορές θράσος και θα δεθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν. Η προσωπική σας εμφάνιση έχει μεγάλη σημασία για σας και τώρα θα της αφιερώσετε αρκετό χρόνο.


Η ισχυρή θέληση και η ζωτικότητά σας, εύκολα γίνεται αντιληπτή από το περιβάλλον σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία και μπορείτε τώρα να ηγηθείτε των άλλων σε όλους τους τομείς και να ζήσετε μια μεγάλη και ιδιαίτερα συναρπαστική περιπέτεια.
Τώρα θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ενώ τα περισσότερα ζητήματα που σας απασχολούν, θα εξαρτώνται από τη διαίσθηση ή τα συναισθήματά σας. Εμπιστευτείτε ανθρώπους που σας αποδεικνύουν πως είναι σωστοί, και μην τους διώξετε από φόβο και μόνο μήπως και σας πληγώσουν. Αναζητήστε την ασφάλεια και την προστασία από την οικογένεια ή τον εαυτό σας.


Το ΣΠΙΤΙ και η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ιδιαίτερα σημαντικά τώρα για σας και θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σε ότι κι αν αποφασίσετε, σκεφτείτε ή κάνετε. Φροντίστε τους άλλους και ιδιαίτερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αφεθείτε και στη δική τους φροντίδα. Στην ΕΡΩΤΙΚΗ σας ΖΩΗ θα πρέπει τώρα ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας να αντιληφθεί τη συναισθηματική σας διάθεση, να σας συμπαρασταθεί και να μη σας πιέσει να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε.


Προτιμήστε τώρα την ησυχία του σπιτιού σας, μείνετε μέσα και ξεκουραστείτε, ή αν θέλετε παρέα, καλέστε σπίτι σας κόσμο ή επισκεφτείτε εκείνους στα δικά τους σπίτια.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερα αρμονική σχέση, ερωτική ζωή, όπου θα νιώθετε ηρεμία και μια φοβερή ταύτιση απόψεων. Αν και χρειάζεστε ενθάρρυνση για να κάνετε οποιοδήποτε βήμα σε θέματα ερωτικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους διανοητικά με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο. Η γοητεία σας τώρα και η επίδρασή της επάνω στους άλλους είναι τώρα αδιαμφισβήτητη.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, μπορείτε να κάνετε μια νέα σχέση η οποία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι. Θα βρείτε τη συντροφικότητα που ψάχνετε, και μπορεί να μείνει σταθερή στη ζωή σας και να προχωρήσει ακόμα και σε ένα γάμο.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, τώρα θα απολαύσετε όλα τα καλά που απορρέουν από τη σχέση σας, θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί σαν ζευγάρι, θα βγείτε έξω να φάτε, να πιείτε και να περάσετε καλά σε γνωστά και μη στέκια. Το ταίρι σας τώρα θα είναι ιδιαίτερα συγκαταβατικό μαζί σας και μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, με μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Τώρα θα πρέπει, και μπορείτε να είστε κομψοί και μέσα στη μόδα. Θα προσέχετε και θα θέλετε να είστε κοντά ή να έχετε οτιδήποτε όμορφο και κομψό, ενώ θα σας αρέσει να είστε ευχάριστοι στους γύρω σας. Τα αισθήματά σας θα είναι σταθερά και δύσκολα θα αλλάξουν τώρα.


Προσπαθήστε να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και άνεση, αφού οι οργανωτικές σας ικανότητες τώρα μπορούν να σας βοηθούν να το καταφέρετε. Προσέξτε πολύ να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, και μια ιδιαίτερη ανάγκη για σπατάλες και πολυτέλειες, να σας παρασύρουν σε θέματα οικονομικά και περιττά έξοδα, για να μην έχετε έξοδα και απώλειες που δεν περιμένετε.
Τώρα μπορεί να προκύψει ένα μεγάλος και παθιασμένος ΕΡΩΤΑΣ, μια παθιασμένη ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ που θα σας δώσει υπέροχες, αλλά και αρκετά έντονες ερωτικές στιγμές. Θα είστε γενναιόδωροι, πιστοί, εκδηλωτικοί και θα δώσετε πολλά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή που αγαπάτε, μέχρι σε σημείο υπερβολής. Προσπαθήστε τώρα να κερδίσετε το ενδιαφέρον των άλλων με δυναμικό τρόπο. Αν το έτερον ήμισυ σας μιλήσει απότομα ή δεν υπολογίσει τη γνώμη και τα συναισθήματά σας, τότε θα παρεξηγηθείτε και κάτι θα «σπάσει» μέσα σας, και το ίδιο θα συμβεί και για εκείνο.


Τώρα, θέλετε να ζήσετε ένα θυελλώδη ΕΡΩΤΑ, μια θυελλώδη ΣΧΕΣΗ, γεμάτο ένταση και πάθος, και θα το επιδιώξετε με όλες σας τις δυνάμεις. Είστε αρκετά δυναμικοί και μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα, αν δείτε κάτι που σας αρέσει. Αν ξεκινήσετε τώρα μια νέα ΣΧΕΣΗ, δύσκολα θα μείνετε σταθεροί σ’ αυτή, εκτός κι αν συνεχίσει να σας κινεί ερωτικά το ενδιαφέρον και δεν προσπαθήσει να σας βάλει σε καλούπια.


Σε θέματα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, τώρα μάλλον θα είστε αρκετά σπάταλοι και υπερβολικοί με τα έξοδα και τις αγορές σας. Θα προτιμήσετε να αγοράσετε ακριβές φίρμες και γενικότερα ακριβά προϊόντα, και θα ξοδεύσετε αρκετά χρήματα για διασκεδάσεις, απολαύσεις και πολυτέλειες, προκειμένου να περάσετε καλά. Μπορεί τώρα να έχετε μια σχετική εύνοια με τα χρήματα, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε όσο γίνεται τις πολλές σπατάλες, για να μη δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι οικονομικό πρόβλημα στον εαυτό σας.
 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
  
00°54'
 
00°13'
       

91°43'
           
            
    
00°41'
       

56°52'

148°35'
    
00°46'
     
 
132°54'
          

122°46'
 
148°14'

133°36'

65°54'
       

55°53'
   
00°59'
       
  
137°43'

123°06'

55°24'
  
56°23'
    
   
178°05'

114°13'
  
115°12'

58°49'
   
    
44°45'

60°26'
 
45°44'
    
    
47°13'

31°32'
 
46°14'
  
91°58'
 

117°58'

150°19'
  
61°06'
 
04°48'

62°05'

05°42'
   
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΚαρκίνος22°10'Τρίτο121 N 37 1ος12°30'Καρκίνος
ΣελήνηΖυγός23°53'Τρίτο410 S 24 2ος02°56'Λέων
ΕρμήςΛέων17°37'Δεύτερο216 N 03 3ος25°48'Λέων
ΑφροδίτηΛέων02°60'Πρώτο220 N 43 4ος24°12'Παρθένος
ΑρηςΤαύρος25°18'Τρίτο1118 N 18 5ος29°43'Ζυγός
ΔίαςΔίδυμοι10°59'Δεύτερο1221 N 24 6ος08°18'Τοξότης
ΚρόνοςΙχθείς19°23'RΔεύτερο906 S 04 7ος12°30'Αιγόκερως
ΟυρανόςΤαύρος26°16'Τρίτο1119 N 04 8ος02°56'Υδροχόος
ΠοσειδώναςΙχθείς29°54'RΤρίτο1001 S 14 9ος25°48'Υδροχόος
ΠλούτωναςΥδροχόος01°05'RΠρώτο723 S 03 10ος24°12'Ιχθείς
Β. ΔεσμόςΚριός10°33'Δεύτερο1004 N 10 11ος29°43'Κριός
ΩροσκόποςΚαρκίνος12°30'Δεύτερο  12ος08°18'Δίδυμοι
ΜεσουράνημαΙχθείς24°12'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI