Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 01:22.09, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για να επεκταθείτε, για να κάνετε νέες γνωριμίες, για μετακινήσεις, μακρινές βόλτες, μακρινά ταξίδια, για σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, για επαφές, εργασίες, σχέσεις ή συνεργασίες με ανθρώπους, εταιρίες που βρίσκονται στο εξωτερικό ή γενικότερα μακριά. Τώρα θα είστε γεμάτοι ζωή, θα έχετε σιδερένια θέληση, θα είστε αρκετά ενθουσιώδεις, ανεξάρτητοι, φιλικοί, θερμοί, ειλικρινείς και αρκετά δυναμικοί, και όλοι θα θέλουν να είναι δίπλα σας, να κάνουν μια νέα σχέση ή συνεργασία μαζί σας. Κάνετε το κάθε τι, με έναν τρόπο ιδιαίτερα γενναιόψυχο. Τώρα θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν όλα πηγαίνουν στραβά προς το παρόν.


Πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να μάθετε καινούργια πράγματα, να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις και εμπειρίες και να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε παρακάτω και να επεκταθείτε σε νέους δρόμους. Είστε πρόθυμοι για συζητήσεις υψηλού επιπέδου και μπορείτε να γίνεται αρκετά πειστικοί όταν εκφράζετε την άποψή σας στηριζόμενοι στα κατάλληλα επιχειρήματα. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα εξερεύνηση, μπορεί να αλλάξει θετικά τη ζωή σας τώρα. Τώρα μπορείτε να πετύχετε κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και αρκετά πιο μεγάλο, απ’ οτιδήποτε έχετε πετύχει έως τώρα, αρκεί να βάλετε τα δυνατά σας, αλλά να είστε σίγουροι πως θα βοηθήσει και η θεά Τύχη.


Παρακάτω υπάρχει κάτι καλύτερο για σας και δεν θα το βρείτε, αν δεν συνεχίσετε να ψάχνετε. Πολλές νέες ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν τώρα και πιθανό να πρέπει να ρισκάρετε σε νέα εδάφη για να τις κερδίσετε. Αντισταθείτε σε κάθε είδος δέσμευσης και περιορισμού τώρα, καθώς δεν σας ταιριάζουν οι πολλές υποχρεώσεις και σας «πνίγουν» αφάνταστα. Προτιμήστε σχέσεις που θα σέβονται την ελευθερία σας, αλλιώς θα είναι σύντομες, δίχως πολλές δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε αρκετά φιλικοί και εκδηλωτικοί και θα έχετε έντονη την ανάγκη της χαράς και της διασκέδασης.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κάνετε υπομονή και να περιμένετε να εξελιχθούν τα πράγματα από μόνα τους, αλλά θα θέλετε να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να τα επισπεύσετε. Αυτό είναι λάθος, γιατί θα πρέπει να αφήσετε κάποια πράγματα να ωριμάσουν πρώτα από μόνα τους, και πρέπει να μάθετε να έχετε υπομονή. Τώρα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κάποιες υπερβολές που θα σας στοιχίσουν αργά ή γρήγορα. Μπορεί να σπαταλήσετε χρήματα σε αγορές που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητες ή σπατάλες για διασκεδάσεις. Υπερβολές σε φαγητό και ποτό, μπορούν να σας προσθέσουν κιλά ή να προκαλέσουν κάποια ατυχήματα. Μην επιχειρήσετε τώρα να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, αν θέλετε να παραμείνει σταθερή στη ζωή σας, καθώς η έντονη ανάγκη που υπάρχει τώρα για περιπέτεια, ελευθερία και διάθεση για παιχνίδι, δεν φέρνει μακρόχρονες σχέσεις.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να τα αφήσετε όλα στη μέση και να μην τελειώσετε τίποτα ή να αναλάβετε πολλές ευθύνες που είναι δύσκολο να φέρετε εις πέρας. Αποφύγετε οποιαδήποτε υπερβολή μπορεί να σας στοιχίσει με οποιονδήποτε τρόπο. Αποφύγετε να εκφράζετε ωμά τις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γιατί αυτό μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς, αλλά παράλληλα και ευγενικοί, οπότε να μη νιώσουν πως τους προσβάλετε. Αποφύγετε οπωσδήποτε τις βιασύνες, γιατί όποιος βιάζεται σίγουρα σκοντάφτει.
Θα είστε γεμάτοι καλοσύνη, αισιοδοξία και θερμά συναισθήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αρκετά δημιουργικοί, με πολλές και σημαντικές επιδιώξεις και πνευματικές ασχολίες που θα θελήσετε να επεκτείνετε. Τώρα μπορείτε να παροτρύνετε τους άλλους να κάνουμε πράγματα για σας, βασιζόμενοι στα αισθήματά τους.


Είστε γεμάτοι ΑΓΑΠΗ και δοτικότητα για τα ΠΑΙΔΙΑ, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, και τις δημιουργικές σας ασχολίες και φιλοδοξίες και θα κάνετε τα πάντα τώρα για να τους έχετε ευχαριστημένους και για να περάσετε καλά μαζί τους. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Βγείτε έξω για να ερωτευτείτε, να φάτε, να πιείτε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.


Τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα και το πιθανότερο είναι οι άλλοι να είναι ιδιαίτερα θετικοί μαζί σας.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Η χρονική αυτή στιγμή, συστήνει σύνεση και πρακτικότητα στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ακόμα κι αν είστε σε θέση να βγάλετε τεράστια ποσά, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο πώς θα τα ξοδεύσετε ή για το πού θα τα επενδύσετε. Αν και το καλύτερο είναι τώρα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και να αποταμιεύσετε αυτά που σας περισσεύουν. Όσα χρήματα κι αν βγάλετε τώρα, δεν θα θεωρείτε πως είναι αρκετά, αφού συνεχώς θα νιώθετε την έλλειψή τους.


Οπλιστείτε με δύναμη και αυτοπεποίθηση, και διεκδικήστε τα χρήματα που αξίζετε. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορείτε τώρα να πετύχετε την αύξηση των εσόδων σας. Επενδύστε σε σταθερά χαρτιά που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη, σε μεγάλες εταιρίες, μόνο φροντίστε να μελετήσετε πολύ καλά και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση, για να είστε σίγουροι πως δεν θα βγείτε χαμένοι με τα οικονομικά σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, με μια προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Τώρα θα πρέπει, και μπορείτε να είστε κομψοί και μέσα στη μόδα. Θα προσέχετε και θα θέλετε να είστε κοντά ή να έχετε οτιδήποτε όμορφο και κομψό, ενώ θα σας αρέσει να είστε ευχάριστοι στους γύρω σας. Τα αισθήματά σας θα είναι σταθερά και δύσκολα θα αλλάξουν τώρα.


Προσπαθήστε να αποκτήσετε οικονομική ασφάλεια και άνεση, αφού οι οργανωτικές σας ικανότητες τώρα μπορούν να σας βοηθούν να το καταφέρετε. Προσέξτε πολύ να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας, και μια ιδιαίτερη ανάγκη για σπατάλες και πολυτέλειες, να σας παρασύρουν σε θέματα οικονομικά και περιττά έξοδα, για να μην έχετε έξοδα και απώλειες που δεν περιμένετε.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν τις ισχυρές σας επιθυμίες, τη δύναμη και τη θέλησή σας για να συγκεντρώσετε πληθώρα υλικών αγαθών, ώστε να νιώσετε ασφάλεια, αλλά και για να πετύχετε υψηλούς στόχους. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε συναισθηματικά και υλικά στο περιβάλλον σας, με το να περάσετε τους δικούς σας κανόνες, ακόμα κι αν χρειαστεί να έρθετε σε κόντρα με κάποια άτομα ή συμφέροντα.


Θα πρέπει τώρα να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές, ακόμα κι αν είναι κάπως επίπονες, και να ξεκινήσετε ακόμα και από το μηδέν, προκειμένου να βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες τόσο στα αισθηματικά όσο και στα οικονομικά σας. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια κάποια σταθερότητα στις απολαβές σας. Τη χρονική αυτή στιγμή μπορείτε να βγάλετε αρκετά χρήματα ώστε να ζήσετε μια άνετη ζωή και για να υποστηρίξετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, είναι ότι πρέπει για σοβαρή μελέτη, έρευνα, αυτοσυγκέντρωση, πολύωρο διάβασμα και ουσιαστική επικοινωνία εις βάθος με τους ανθρώπους. Ασχοληθείτε τώρα με οτιδήποτε αξιόλογο, και να είστε σίγουροι πως θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους σκοπούς σας. Η επικοινωνία σας με τους άλλους τώρα θα είναι δύσκολη και καλό θα ήταν να την αποφύγετε αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να πείτε ή να κάνετε μαζί τους.


Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα αρνητικοί μαζί σας σε κάθε σας επαφή, δεν θα έχουν τη διάθεση να επικοινωνήσουν μαζί σας ή ακόμα και να σας δουν, και καλύτερα τώρα να μην πιέζετε τα πράγματα και να απομακρυνθείτε. Έντονο άγχος, κούραση και πολλές δυσκολίες θα περάσετε σε σπουδές, επικοινωνία, ταξίδια και μετακινήσεις.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, συστήνουν να επιδιώξετε όσο γίνεται πιο δυναμικά το φλερτ, τον έρωτα, τη χαρά και τη διασκέδαση. Τώρα δεν πρέπει να υπολογίσετε καθόλου τα χρήματα προκειμένου να περάσετε καλά. Ο ερωτικός τομέας και ιδιαίτερα το σεξ, θα σας κάνουν να περάσετε υπέροχα, αρκεί να κυνηγήσετε το άτομο που σας ελκύει, δίχως κανένα δισταγμό.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση μπορεί τώρα να έχετε μια υπέροχη ερωτική περιπέτεια, αλλά δίχως να περιμένετε πολλές σταθερότητες. Περάστε κατευθείαν στο «ψητό» δίχως πολλά παιχνίδια, γιατί θα κουράσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, το οποίο θα θέλει όσο το δυνατόν πιο σταράτες εξηγήσεις.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, πρέπει να ανανεώσετε τον έρωτά σας, γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορούν να φέρουν ακόμα κι ένα χωρισμό από εγωισμό, που μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, είναι ότι πρέπει για να δραστηριοποιηθείτε άμεσα για την απόκτηση υλικών αγαθών, και την αύξηση των εσόδων σας. Τώρα θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα απαιτητικοί και μαχητικοί σε θέματα οικονομικά, για τα υπάρχοντά σας, καθώς και σε ανάλογες διαπραγματεύσεις. Παρόλο που θέλετε να νιώσετε σιγουριά στον οικονομικό τομέα, τώρα είναι πιθανό να ρισκάρετε πολλά για να πάρετε λίγα.


Αποφύγετε να είστε ριψοκίνδυνοι και να καταφύγετε στην κερδοσκοπία, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό και το πιθανότερο είναι πως θα βγείτε χαμένοι.
Προτιμήστε τώρα να είστε αρκετά ανεξάρτητοι στον τρόπο που λειτουργείτε αλλά και που ενεργείτε, και τα κάνετε τα πάντα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο για να μπορέσετε να επιτύχετε. Η πλήρης ελευθερία κινήσεων, δίχως καμιά απολύτως πίεση, έλεγχο ή περιορισμό από τους άλλους είναι τώρα ότι καλύτερο για σας. Δράστε με πρωτοτυπία ή ακόμα και με εκκεντρικότητα, γιατί θα πρέπει να ξεχωρίσετε από το πλήθος για να έχετε αυτά που επιθυμείτε.


Μπορεί να μην είναι πολλοί εκείνοι που θα σας καταλάβουν τώρα, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σας θαυμάζουν πολλοί όταν δημιουργήσετε κάτι μοναδικό, αφού τα αποτελέσματα των πράξεών σας βρίσκονται αρκετά μπροστά από την εποχή σας. Η ενασχόλησή σας με τη νέα τεχνολογία ή με πρωτοποριακές μεθόδους, μπορούν να σας φέρουν το διάστημα αυτό μοναδικές επιτυχίες.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα τίμιους και θα σας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η αλήθεια, σε κάθε περίπτωση. Ασχοληθείτε τώρα με το διάβασμα, το γράψιμο, γενικότερα με τη μόρφωση και τη γνώση, τα ταξίδια και τις συχνές μετακινήσεις, καθώς η ενασχόλησή σας με όλα αυτά, θα σας εξιτάρει και θα σας ανεβάζει συναισθηματικά. Αυξάνεται κατακόρυφα η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας, ενώ καλό θα ήταν να βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αφού θα περάσετε πολύ καλά.


Μη δεχτείτε οτιδήποτε σας λένε οι άλλοι πριν το ερευνήσετε κι εσείς οι ίδιοι για να δείτε αν είναι αλήθεια ή όχι, και φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.
Θα είστε αρκετά αισιόδοξοι, αξιοπρεπείς, εγκάρδιοι, δημιουργικοί, σίγουροι για τον εαυτό σας, γεμάτοι γενναιοδωρία και θετικά συναισθήματα για σας και τους γύρω σας, αλλά και αρκετά υπερβολικοί. Θα ασχολείστε περισσότερο με τα ΕΡΩΤΙΚΑ σας, τα ΠΑΙΔΙΑ σας, τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ, την ΑΓΑΠΗ, τον ΕΡΩΤΑ και τις ΝΕΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ με σκοπό να νιώσετε όμορφα. Προτιμήστε τώρα να αθληθείτε περισσότερο και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι. Ένας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος ΕΡΩΤΑΣ μπορεί να μπει στη ζωή σας τώρα, εκεί που δεν το περιμένετε. Δημιουργήστε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει ξανακάνει, με τόλμη και αποφασιστικότητα, προκειμένου να ξεχωρίσετε.


Τώρα θα πρέπει να διασκεδάσετε και να χαρείτε τη ζωή. Να κάνετε υπερβολές και να απολαύσετε πολυτέλειες. Ερωτευτείτε, και περάστε καλά δίχως να σκέφτεστε το αύριο ή γενικότερα το μέλλον που μπορεί να έχει μια σχέση, γιατί μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, οπότε καλύτερα να τη χαρείτε για όσο κρατήσει. Ξεκινήστε τώρα και βγείτε έξω για να διασκεδάσετε παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Κάντε μια ρομαντική έκπληξη στους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή ξεκινήστε τις προσπάθειες για να κάνετε ένα παιδί.


Ξεκινήστε γυμναστική, αυξήσετε τις ώρες που αθλείστε, ασχοληθείτε με ένα παλιό ή νέο άθλημα ή περπατήστε περισσότερο. Επισκεφτείτε ένα σπα, ένα κομμωτήριο, ή ένα ινστιτούτο ομορφιάς και να χαλαρώσετε, να αλλάξετε ή να ομορφύνετε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Αποφύγετε όμως τώρα να προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, γιατί δεν θα σας βγει. Μη μείνετε σπίτι μόνοι, αλλά προτιμήστε να έχετε μαζί σας μια καλή παρέα, για να περάσετε πιο όμορφα. Μη ριψοκινδυνέψετε τα χρήματά σας σε τυχερά παιχνίδια, ή επενδύσεις με υψηλό ρίσκο και δυνατότητα μικρού κέρδους, γιατί θα χάσετε εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξίας και σιγουριάς.


Δύσκολα θα κάνετε τώρα οικονομία ή θα ξεκινήσουμε αποταμίευση, αφού η διάθεση για σπατάλες είναι μεγαλύτερη. Αποφύγετε τώρα να παραμελήσετε τον ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ και γενικότερα τους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας, γιατί εκτός του ότι θα έχουν αρκετά παράπονα από εσάς, θα κινδυνέψετε ακόμα και να τους χάσετε, αν δεν δείξετε την απαραίτητη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να πληγώσετε τους αγαπημένους σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνετε θυσίες γι’ αυτό.


Μην πιστέψετε πως μια νέα σχέση μπορεί τώρα να έχει διάρκεια, γιατί μάλλον κάνετε λάθος. Προτιμήστε απλά να περάσετε καλά και να μη σκέφτεστε τι θα επακολουθήσει για να το απολαύσετε. Τώρα πιθανό να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια, που θα οφείλονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς και συναισθήματα, υπεραισιοδοξία ή ανάγκη για εντυπωσιασμό καθώς και στο πάθος της στιγμής.


Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές κάθε είδους που μπορούν να σας εκθέσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα κι αν τώρα δεν το αντιλαμβάνεστε, λόγω της υπεραισιοδοξίας, της χαράς και της διασκέδασης.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
     
00°29'
      
   
00°36'
        

04°25'
   
00°21'
       
   
00°40'
        
   
00°19'
        
   
92°22'

92°40'
       

05°21'
  
31°22'

31°41'

60°60'
      
 
87°32'
          
     
43°40'
      
  
28°23'

06°47'

06°28'
   
55°28'
   

44°15'

118°52'
     
31°20'
    

92°07'
 
87°42'
 
65°47'
   
114°47'

59°19'

136°22'
 
 
28°12'
   
124°59'

174°02'

115°45'
 
135°53'
  
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΙχθείς03°50'Πρώτο310 S 06 1ος01°43'Τοξότης
ΣελήνηΛέων16°56'Δεύτερο919 N 58 2ος03°05'Αιγόκερως
ΕρμήςΥδροχόος29°25'Τρίτο313 S 37 3ος09°04'Υδροχόος
ΑφροδίτηΥδροχόος07°49'Πρώτο218 S 43 4ος15°09'Ιχθείς
ΑρηςΥδροχόος07°30'Πρώτο219 S 22 5ος15°58'Κριός
ΔίαςΤαύρος10°10'Δεύτερο513 N 58 6ος10°47'Ταύρος
ΚρόνοςΙχθείς09°11'Πρώτο309 S 38 7ος01°43'Δίδυμοι
ΟυρανόςΤαύρος19°24'Δεύτερο617 N 18 8ος03°05'Καρκίνος
ΠοσειδώναςΙχθείς26°30'Τρίτο402 S 31 9ος09°04'Λέων
ΠλούτωναςΥδροχόος01°02'Πρώτο222 S 42 10ος15°09'Παρθένος
Β. ΔεσμόςΚριός18°04'Δεύτερο507 N 05 11ος15°58'Ζυγός
ΩροσκόποςΤοξότης01°43'Πρώτο  12ος10°47'Σκορπιός
ΜεσουράνημαΠαρθένος15°09'Δεύτερο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI