Κεντρική ΣελίδαΨηφοφορίεςΕκδόσειςΕπικοινωνίαOnline Αγορές
 
Ομορφιά-ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογία
  
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
Καλύτερες Ημέρες
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζωδια - Χαρακτηριστικά
Ζωδια - Υγεία
Ζωδια - Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Το ωροσκόπιό σας. Οι πλανήτες σας
Ο ωροσκόπος σας
Αστρολογικό Ταρώ
Ερωτικό Ταρώ
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
 
 
 
 
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ για:
2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 23:35.55, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Επιλέξτε πόλη:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το Anew.gr

 
Η επιλογή ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΡΑ του ANEW.gr είναι ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ στο σύμπαν, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Με οδηγό τα ΑΣΤΡΑ το ANEW.gr σας δίνει εντελώς δωρεάν μια σύντομη ΑΝΑΛΥΣΗ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της κάθε στιγμής, με τους σημαντικότερους τομείς της ζωής, τις σημαντικότερες πιθανές αστρολογικές επιρροές και γεγονότα, όπου επιμελείται ο κ. Παναγιωτόπουλος. Κάθε φορά που πατάτε «Σημερινός Χάρτης» ή «Οι πλανήτες Τώρα» βγαίνει ο νέος ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της ΣΤΙΓΜΗΣ (με υπολογισμένες αυτόματα και σωστές τις θερινές) με τη νέα σύντομη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε στιγμή - κάθε λεπτό πού είναι ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ και οι ΠΛΑΝΗΤΕΣ στην πόλη σας, καθώς και κάποιοι άλλοι ακόμα αστρολογικοί παράγοντες όπως διαμορφώνονται, ενώ μπορείτε να διαβάσετε και την ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ που υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή. Οι αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να αλλάξουν χρονικά μέσα σε ένα λεπτό έως και σε 2 ώρες, γι’ αυτό υπάρχει από τη μια στιγμή στην άλλη και εναλλαγή των διαθέσεων, των γεγονότων και των καταστάσεων, και είναι χρήσιμο για σας να τις παρακολουθείτε στενά, για να ξέρετε κάθε στιγμή πού βαδίζετε, ποια είναι η σωστή απόφαση ή κίνηση που πρέπει να κάνετε. Η σύντομη αυτή ανάλυση της στιγμής, δεν έχει να κάνει με το
ΖΩΔΙΟ ή το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ σας (το οποίο καλό θα ήταν να έχετε), αλλά με τις γενικότερες ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΠΠΙΡΟΕΣ που επικρατούν στο ΣΥΜΠΑΝ κάθε στιγμή, τις οποίες αν γνωρίζουμε και παρακολουθούμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας, σε συνδυασμό πάντα με το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ και τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που θα σας ήταν πολύ χρήσιμα να έχετε παράλληλα.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ του ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ αυτής από το ANEW.gr:


ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονική αυτή στιγμή είναι καλή για ηρεμία, αρμονία, συντροφικότητα, δημόσιες σχέσεις, για ένα γάμο, αρραβώνα ή συνεταιρισμό, για μια νέα σχέση ή συνεργασία, για να ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μόδα, τη διπλωματία, για να ομορφύνετε γενικότερα και για να ψωνίσετε όμορφα ρούχα, αξεσουάρ και χρήσιμα καλλυντικά. Η γοητεία που ασκείτε στους άλλους είναι τώρα πολύ έντονη. Τώρα, θα είστε αρκετά φιλικοί, ευγενικοί, ευχάριστοι, κοινωνικοί, ανεκτικοί, δίκαιοι και πολύ καλοί διπλωμάτες, χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν εύκολα τους άλλους.


Προτιμήστε τώρα τις αρμονικές και ευχάριστες σχέσεις στη ζωή σας, αποφεύγοντας τις αρνητικές. Εκφράστε ένα πνεύμα συνεργασίας, συναδελφικότητας, φιλίας και δικαιοσύνης, και προσπαθήστε να αρέσετε ή να γίνεται αποδεκτοί από τους άλλους. Προτιμήστε να βρεθείτε σε έναν ιδιαίτερα όμορφο χώρο, με όμορφα άτομα δίπλα σας και περάστε καλά με ανθρώπους που σας φέρονται ευγενικά και σας ανεβάζουν τη διάθεση.


Οι χειρισμοί σας τώρα, μπορούν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να αλλάξετε τα πράγματα προς όφελός σας. Βρεθείτε πιο κοντά σε μια σχέση ή συνεργασία που σημαίνει πολλά για σας και υπάρχουν αληθινά συναισθήματα αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης. Κάντε ένα βήμα πίσω εφόσον υπάρξουν διαφωνίες, για να μη χαλάσετε την αρμονία και το καλό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις σας. Συζητήστε για θέματα που αφορούν δικαστήρια, δίκες, αντιδικίες, διαζύγια, προκειμένου να λύσετε προβλήματα και να έχετε τις συνθήκες υπέρ σας. Προσπαθήστε να είστε έτοιμοι να ακούσετε μια διαφορετική άποψη και να είστε πρόθυμοι να δείτε και την άλλη πλευρά ενός ζητήματος.


Ακόμα κι αν διαφωνήσετε σοβαρά με κάποιον, προσπαθήστε να βρείτε τα κοινά σας σημεία και μη δώσετε όλο το βάρος στις διαφορές που σας χωρίζουν. Προτιμήστε ένα καλό συμβιβασμό που θα σας γλιτώσει από φασαρίες, παρά διεκδικήσεις, που αναγκαστικά θα σας οδηγήσουν σε ατελείωτες μάχες. Ότι κάνετε τώρα, θα πρέπει να είναι μέσα σε ένα κλίμα καλού γούστου, αρμονίας και ισορροπίας, για να νιώσετε πως όλα πάνε καλά. Για να πετύχετε οτιδήποτε αυτή τη χρονική στιγμή, χρησιμοποιείστε μια φιλική προσέγγιση, και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε.


Τα αρνητικά της χρονικής αυτής στιγμής είναι πως θα αμφιταλαντευτείτε από το ένα άκρο στο άλλο, θα βλέπετε και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης και με το φόβο μήπως αδικήσετε κάποια άτομα, θα είναι δύσκολο να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Τώρα, θα είστε αρκετά αναποφάσιστοι, ευμετάβλητοι, άστατοι και παρορμητικοί, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και επιλογές. Εξαιτίας όμως της ανάγκης σας για επιδοκιμασία, αναγνώριση και αρμονία, θα επηρεαστείτε εύκολα από τη γνώμη των άλλων.


Θέλετε τόσο πολύ να είστε αρεστοί, ώστε προτιμάτε να καταπιέζετε τα έντονα ή δυσάρεστα αισθήματά σας, για να μην προσβάλλετε ή δυσαρεστήσετε τους άλλους. Τώρα όμως, η ευγένειά σας και η αποφυγή κάθε διαμάχης, ακόμα και με εκείνους που σας προκαλούν ανοιχτά, μπορούν να ερμηνευτούν και ως αδυναμία. Η ανεύρεση της ισορροπίας ανάμεσα στον εαυτό σας και στο άτομο που έχετε δίπλα σας, είναι μια μεγάλη πρόκληση για σας, αφού τώρα μπορεί να αφιερώνετε πολύ περισσότερο χρόνο για τους άλλους, παρά για τον ίδιο σας τον εαυτό.


Αποφύγετε οπωσδήποτε τώρα να μείνετε μόνοι σας, να χωρίσετε με μια σημαντική σχέση ή να διακόψετε μια σημαντική συνεργασία ή να αδικήσετε πρόσωπα που εκτιμάτε. Μη μείνετε σε ένα περιβάλλον όπου δεν νιώθετε πως είστε ευπρόσδεκτοι, ή που υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις που μπορούν να σας χαλάσουν την ηρεμία και γενικότερα την ευχάριστη διάθεσή σας. Μην εξαρτάστε συνεχώς από τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα και ιδιαίτερα από το σύντροφο, προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Απλά, ακούστε τη γνώμη τους και αποφασίστε μόνοι σας.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα όμορφους και ελκυστικούς και αυξάνουν την κομψότητα στην εξωτερική σας εμφάνιση. Τώρα μπορείτε να ζήσετε σε ξέφρενους ρυθμούς, με πολλές και συχνές διασκεδάσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και υπέροχες ερωτικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς σε οποιοδήποτε χώρο κι αν βρεθείτε, ενώ οι καλλιτεχνικές ανησυχίες και η αγάπη για την τέχνη, μπορούν τώρα να εκδηλωθούν δημιουργικά. Αγοράστε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα είναι μέσα στη μόδα, και ιδιαίτερα όμορφα.


Επισκεφτείτε ένα κομμωτήριο ή ένα σπα, και ομορφύνετε λίγο περισσότερο. Τόσο η ερωτική σας ζωή, όσο και θέματα παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας. Αφεθείτε σε ένα μεγάλο ΕΡΩΤΑ, που μπορεί να σας κάνει να περάσετε υπέροχες ερωτικές στιγμές τώρα.
Το διάστημα αυτό θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, ρομαντικοί, ευκολοσυγκίνητοι και ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ σας. Γύρω σας διαχέεται ένα πέπλο μυστηρίου ιδιαίτερα ελκυστικό για τους άλλους, που δύσκολα θα μπορέσουν να καταλάβουν τι πραγματικά γίνεται με σας, και θα είναι μέσα στην αμφιβολία. Είστε ικανοί να αγαπήσετε εις βάθος ένα άτομο και αρκετά δοτικοί σε όλες σας τις ΣΧΕΣΕΙΣ, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ίσως και σε υπερβολικό βαθμό.


Τώρα θα είστε αρκετά ρομαντικοί, καλόκαρδοι και ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, και μπορείτε να γίνεται ακόμα και θυσία για εκείνους που αγαπάτε. Μπορείτε να είστε εκεί σε κάθε πρόβλημα που έχουν οι άλλοι αν και εφόσον σας χρειαστούν, έτοιμοι να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε άμεσα. Το διάστημα αυτό θα αναζητήσετε ένα ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ, παράνομο ή με κάποιο σασπένς, που θα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις σε ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ τώρα που δεν θα έχετε σωστή αίσθηση της πραγματικότητας. Αποφύγετε τις υπερβολικές υποχωρήσεις για να μην είστε εσείς οι χαμένοι σε κάθε σας ΣΧΕΣΗ. Αφήστε στους άλλους το πρώτο βήμα τώρα. Δύσκολα θα μπορέσετε να παραμείνετε πιστοί το διάστημα αυτό σε όλες τις σημαντικές ΣΧΕΣΕΙΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σας, παρόλο που οι άλλοι δεν θα μπορέσουν εύκολα να το αντιληφθούν και πιθανό να θελήσετε να το αποκρύψετε.


Σε θέματα οικονομικά τώρα θα έχετε μια περίεργη ΤΥΧΗ να σας περιτριγυρίζει και θα δείτε που έστω και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεμείνετε, θα έρθουν κάποια χρήματα από κει που δεν το περιμένετε και θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες σας. Αν και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης εσόδων και εξόδων, θα νιώθετε σαν να τα έχετε χαμένα, αφού δύσκολα θα μπορέσετε τώρα να βάλετε μια τάξη και να πειθαρχήσετε. Αποφύγετε οποιαδήποτε ριψοκίνδυνη επένδυση τώρα για να μην προκύψουν σημαντικές απώλειες που σίγουρα δεν έχετε καμιά απολύτως ανάγκη.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Θα πρέπει να κρατήσετε κρυφά όλα σας τα σχέδια, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που θα προσθέσουν περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό, για να μη σας αντιγράψουν ή σας κλέψουν ιδέες και συνεργάτες μέσα από τα χέρια σας. Είστε ιδιαίτερα μαχητικοί τώρα όσον αφορά την απόκτηση περισσότερων υλικών αγαθών ή και χρημάτων, και θα κάνετε τα πάντα για να βγείτε κερδισμένοι. Μια υπερβολική ανασφάλεια από πλευράς σας για τα χρήματα, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίο άγχος, ανησυχία, υπερβολικές αντιδράσεις, έντονη επιφυλακτικότητα και στυγνή οικονομία.


Τώρα μπορείτε να χάσετε αρκετά χρήματα αν δεν προσέξετε τη κάθε σας κίνηση. Καλύτερα να αποφύγετε κάθε είδους επένδυση, γιατί μάλλον θα χάσετε χρήματα αντί για να κερδίσετε. Αν παρόλα αυτά θέλετε οπωσδήποτε τώρα να κινηθείτε, ασχοληθείτε με κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, ασφάλειες.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, κάνουν τον συναισθηματικό σας κόσμο αρκετά πλούσιο, θα είστε αρκετά ευαίσθητοι, αλλά δεν θα το αφήσετε να βγει και να φανεί προς τα έξω. Προσπαθήστε με κάθε μέσο να καλυφθείτε και να προστατευτείτε συναισθηματικά και υλικά, προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς και θωρακισμένοι απέναντι σε πιθανούς κινδύνους.


Πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, μοιραία γεγονότα, εντάσεις και οδυνηρές απώλειες που σχετίζονται με το χώρο του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητής σας περιουσίας, όπου θα σας κάνουν εσωστρεφείς και επιθετικούς.
 
ΕΡΩΤΙΚΑ - ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, οδηγούν την ερωτική σας ζωή, είτε σε έναν ακραίο ρομαντισμό όπου θα πετάτε στα σύννεφα μέσα από εξιδανικεύσεις και υπέροχες ερωτικές στιγμές, δίχως να σκέφτεστε τι σας ξημερώνει αύριο, είτε μέσα σε μια έντονη απογοήτευση λόγω παραπλανητικών και ψεύτικων συνθηκών. Τώρα μπορείτε να προδοθείτε ακόμα και από πρόσωπα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Ενώ είναι πολύ πιθανό να περάσετε κι εσείς στην άλλη πλευρά και να κάνετε μια αδιέξοδη σχέση με ένα πρόσωπο δεσμευμένο, ακόμα κι αν δεν σας το έχει γνωστοποιήσει ακόμα. Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι τώρα με τα όμορφα λόγια και τις υπέροχες υποσχέσεις, γιατί το πιθανότερο είναι να μην έχουν ίχνος λογικής ή αλήθειας.


Εσείς που δεν έχετε ακόμα μια σταθερή σχέση, τώρα θα περάσετε υπέροχες στιγμές με πρόσωπα ιδιαίτερα ελκυστικά, γεμάτα μυστήριο, αλλά θα είναι αρκετά ασαφή σε σχέση με σχέδιά τους, και δεν θα πρέπει να περιμένετε πως σας λένε όλη την αλήθεια, ή πως η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω και να έχει μέλλον.


Εσείς που έχετε μια σταθερή σχέση, καλύτερα να αποφύγετε τις παράλληλες και αδιέξοδες σχέσεις, αν δεν θέλετε να χαλάσετε τη μόνιμη σχέση σας, και να προσπαθήσετε να περάσετε μερικές όμορφες στιγμές με το σταθερό έτερόν σας ήμισυ, κάνοντας καινούργια πράγματα μαζί, μια μακρινή βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή ένα μακρινό ταξίδι όπου θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, αυξάνουν την καλαισθησία, την καλλιτεχνία, κάνουν πιο εκλεπτυσμένο το γούστο σας, και αυξάνουν την ανάγκη σας για διασκέδαση και πολυτέλεια. Τώρα θα έχετε μια αυξημένη ευαισθησία προς τον ερωτικό σύντροφο και τα παιδιά και μια έντονη επιθυμία για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δημιουργικό τρόπο. Η χρονική αυτή στιγμή είναι η κατάλληλη για να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για θέματα συναισθηματικά, ερωτικούς συντρόφου ή παιδιών.


Αποφύγετε τις υπερβολές, τις απογοητεύσεις και τις εξιδανικεύσεις στις χαρές της ζωής, τον έρωτα, τη διασκέδαση, τα παιδιά, τον αθλητισμό. Τώρα είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν πρόσωπα που σας ελκύουν, εκτιμάτε ή αγαπάτε ιδιαίτερα, γι’ αυτό μην τους εμπιστεύεστε τυφλά.
 
Οι πλανητικές επιρροές τη χρονική αυτή στιγμή, σας κάνουν ιδιαίτερα τίμιους και θα σας ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα η αλήθεια, σε κάθε περίπτωση. Ασχοληθείτε τώρα με το διάβασμα, το γράψιμο, γενικότερα με τη μόρφωση και τη γνώση, τα ταξίδια και τις συχνές μετακινήσεις, καθώς η ενασχόλησή σας με όλα αυτά, θα σας εξιτάρει και θα σας ανεβάζει συναισθηματικά. Αυξάνεται κατακόρυφα η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σας, ενώ καλό θα ήταν να βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ κόσμο, αφού θα περάσετε πολύ καλά.


Μη δεχτείτε οτιδήποτε σας λένε οι άλλοι πριν το ερευνήσετε κι εσείς οι ίδιοι για να δείτε αν είναι αλήθεια ή όχι, και φροντίστε να είστε ειλικρινείς σε οτιδήποτε κι αν κάνετε.
Θα είστε αρκετά ευσυγκίνητοι, ευαίσθητοι, ίσως λίγο γκρινιάρηδες, αλλά και αφοσιωμένοι στους δικούς σας ανθρώπους, σε όνειρα και στόχους που επιθυμείτε πολύ να πετύχετε. Θα έχετε μια αυξημένη διαίσθηση και θα μπορείτε με ευκολία να κατανοήσετε τις διαθέσεις και τα συναισθήματα των άλλων. Ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητή περιουσία, καθώς και με θέματα που αφορούν τα παιδιά. Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε πράγματα γι’ αυτά.


Κάντε γενικότερα κινήσεις, όχι κατόπιν λογικής σκέψης, αλλά όπως σας προστάζουν τα συναισθήματά μας. Προτιμήστε τώρα να ξεκινήσετε αγοραπωλησίες ακινήτων, ανακαινίσεις, μετακομίσεις, επισκευές του προσωπικού σας χώρου, σπιτιού ή γραφείου. Κάντε νέες σχέσεις, προκειμένου να αποκτήσουν γρήγορα βάθος συναισθημάτων, σταθερότητα και οικειότητα. Ξεκινήστε μια συγκατοίκηση ή αλλάξτε σπίτι με ή χωρίς το ταίρι σας. Ξεκινήστε τη δημιουργία ή την επέκταση της οικογένειας. Προγραμματίστε ή και κάντε ένα γάμο ή έναν αρραβώνα.


Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε ή γενικότερα να ασχοληθείτε με αυτό, να το ομορφύνετε, να ψωνίσετε πράγματα που σας λείπουν ή να το καθαρίσετε. Καλέστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για φαγητό στο σπίτι σας και περάστε περισσότερο χρόνο με πρόσωπα από τον οικογενειακό σας χώρο ή με άτομα που θεωρείτε πολύ δικά σας. Αποφύγετε τώρα εξόδους σε πολυσύχναστα και απρόσωπα μέρη με πολύ κόσμο και συνωστισμό. Μην πάτε κόντρα σε άτομα της οικογενείας σας ή άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί σύντομα θα το μετανιώσετε.


Όλες οι παρορμητικές και σύντομες ερωτικές περιπέτειες που πιθανό να έχετε τώρα, δεν θα είναι δίχως συναισθηματικό κόστος. Δεν σας συμφέρουν οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις τώρα γιατί θα χάσετε πολλά. Πρέπει να αποφύγετε οπωσδήποτε να κάνετε ή να πείτε πράγματα που είναι αντίθετα ή θα σας φέρουν σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σας και αυτά που θέλετε πραγματικά.


Μη ρισκάρετε τώρα να χάσετε πρόσωπα ή και πράγματα, με τα οποία είσαστε δεμένοι συναισθηματικά και προσπαθήστε ακόμα και να υποχωρήσετε την κρίσιμη στιγμή, προκειμένου να το αποφύγετε.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ για τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ από το ANEW.gr

 
Η σύντομη αυτή ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ στηρίζεται στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ με τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ, τους ΠΛΑΝΗΤΕΣ και τους υπόλοιπους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ όπως τους δίνουμε εδώ, ανάλογα την πόλη που επιλέγετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όλες τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ που σας αναλύουμε, θα πρέπει να τις βλέπετε συνδυαστικά και να λάβετε υπόψη σας και άλλους ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ που υπάρχουν τη συγκεκριμένη περίοδο, όπως μια πιθανή ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, πιθανούς ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, θετικές ή αρνητικές ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, κ.ά., όπου μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά ή θετικά, ακόμα και μια αρκετά ευχάριστη ή δυσάρεστη αστρολογικά περίοδο. Ενημερωθείτε για όλα αυτά μέσα από τα έγκυρα ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΑΡΘΡΑ του ANEW.GR για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα. Παραγγείλτε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ σας, και να το βλέπετε σε συνδυασμό με τις ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ και διαθέσεις της κάθε στιγμής εδώ στο ANEW.gr στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ της ΣΤΙΓΜΗΣ. Χρησιμοποιήστε τα συνδυαστικά για να βλέπετε με ακρίβεια τι σας ευνοεί αστρολογικά κάθε χρονική στιγμή, ώστε να αποφύγετε άστοχες κινήσεις, λάθη και παραλήψεις.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΨΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
      
00°41'
     

148°48'
           
 
173°29'
      
00°58'
   
 
124°07'
          

116°56'

31°53'
 
92°14'
        
    
64°17'
       
 
136°23'
       
00°22'
  

91°13'

57°35'

115°54'
         
  
64°34'
         
        
54°56'
   

84°41'

64°07'
 
60°00'
   
06°32'

44°48'
   
  
84°38'

134°00'

133°45'
 
121°44'
 
149°13'

94°17'
  
    
47°14'
 
151°45'
 
124°17'

179°12'
 
86°31'
ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ
 
ΠλανήτηςΖώδιοΜοίρεςΔεκαήμ.Σε οίκοΑπόκλιση Ακμές των οίκων
ΗλιοςΥδροχόος13°46'Δεύτερο416 S 41 1ος24°27'Ζυγός
ΣελήνηΚαρκίνος12°35'Δεύτερο927 N 19 2ος22°33'Σκορπιός
ΕρμήςΑιγόκερως19°06'Δεύτερο321 S 41 3ος24°06'Τοξότης
ΑφροδίτηΙχθείς08°28'Πρώτο509 S 46 4ος27°56'Αιγόκερως
ΑρηςΔίδυμοι10°42'Δεύτερο824 N 43 5ος00°53'Ιχθείς
ΔίαςΚριός06°25'Πρώτο601 N 28 6ος00°02'Κριός
ΚρόνοςΥδροχόος26°12'Τρίτο413 S 57 7ος24°27'Κριός
ΟυρανόςΤαύρος14°60'Δεύτερο716 N 00 8ος22°33'Ταύρος
ΠοσειδώναςΙχθείς23°40'Τρίτο503 S 36 9ος24°06'Δίδυμοι
ΠλούτωναςΑιγόκερως28°44'Τρίτο422 S 39 10ος27°56'Καρκίνος
Β. ΔεσμόςΤαύρος08°28'Πρώτο714 N 19 11ος00°53'Παρθένος
ΩροσκόποςΖυγός24°27'Τρίτο  12ος00°02'Ζυγός
ΜεσουράνημαΚαρκίνος27°56'Τρίτο   
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
Όροι Χρήσης: Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright © 2001 - 2022 PP MGI
Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του anew.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη της PP MGI
Το anew.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
Created and hosted by PP MGI