Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
 
Σε όλα τα στάδια μιας σχεσης από το ερευνητικό πρώτο βλέμμα, το μαγικό πρώτο φιλί και τα χτυποκάρδια της αρχής, μέχρι την δέσμευση της ώριμης συντροφικότητας, τα ΟΝΕΙΡΑ υποστηρίζουν πιστά και καθοδηγούν το κάθε βήμα μας στο μονοπάτι της αγάπης. Όσο προχωράμε στην πορεία της επαφής δύο ανεξάρτητων, μέχρι τότε, προσωπικοτήτων, τα όνειρα εμφανίζονται ιδιαίτερα ζωντανά όταν θέματα αγάπης, ταιριάσματος, επικοινωνίας και δέσμευσης απασχολούν τον νου και την καρδιά μας.
 
 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ - ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ;
 
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ( 384 - 322 π.Χ.), ο μεγάλος αυτός ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ, είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ΟΝΕΙΡΑ. Το τέταρτο βιβλίο του μνημειώδους έργου του Μικρών Φυσικών, με τίτλο Περί Ενυπνίων, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ το αφιέρωσε στα ΟΝΕΙΡΑ. Ανέπτυξε τις ιδέες του για τον ονειρικό κόσμο και κατέγραψε την θεωρία του για το τι σημαίνουν τα ΟΝΕΙΡΑ, γιατί ονειρεύεται ο άνθρωπος και για την φύση της ονειρικής κατάστασης. Υποστήριξε θερμά ότι τα ΟΝΕΙΡΑ αντανακλούν την σωματική εικόνα και κατάσταση και συνεπώς, ένας ερμηνευτής ονείρων θα μπορούσε να διαγνώσει μια ΑΣΘΕΝΕΙΑ μέσα από αυτά. Το ίδιο πίστευε και ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (460-357 π.Χ.), ο θεμελιωτής της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ. Έτσι, ο αρχαίος Έλληνας επιζητούσε βοήθεια και ΘΕΡΑΠΕΙΑ από τα ΟΝΕΙΡΑ του, κάτι πού γνωρίζουμε σήμερα από τις αναφορές για τις λατρευτικές παραδόσεις, ιδιαίτερα αυτές πού αφορούν τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ και τους λατρευτικούς ναούς του, τα ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΑ.
 
 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
 
Οι ερευνητές και οι ειδικοί σας λένε ότι χρειάζεται να μάθετε τον προσωπικό σας κώδικα συμβολισμού για να καταλάβετε και να ερμηνεύσετε το Ονειρο σας. Υπάρχουν, λένε, σύμβολα με αρχετυπική, πανανθρώπινη σημασία, αλλά τα δικά σας όνειρα μοιάζουν και είναι καθαρά προσωπικά. Για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι νοήματα δίνετε εσείς στα σύμβολα και να κατανοείτε τι μήνυμα σας στέλνει το υποσυνείδητό σας, είναι απαραίτητο, λένε οι ειδικοί, να αρχίσετε να δουλεύετε με τα όνειρά σας και. πρώτα απ΄ όλα να τα καταγράφετε. Θα το θέλατε, αλλά που να βρεθεί ο χρόνος γι΄ αυτό! Οι υποχρεώσεις αρχίζουν με το που ανοίγουν τα μάτια σας και το όνειρο σβήνει από την μνήμη όπως ο καπνός του τσιγάρου διαλύεται στον αέρα. Ακόμα όμως και αν είναι από εκείνα τα όνειρα που σας έχουν κάνει τόση εντύπωση, που μένουν στο μυαλό σας και κουβαλάτε μαζί σας την γεύση τους όλη την ημέρα επηρεάζοντας την διάθεσή σας, πως μπορείτε να το κατανοήσετε; Μια και δεν εμπιστεύεστε τους ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΕΣ - είναι δυνατόν ένα σύμβολο να σημαίνει το ίδιο για όλους; όχι βέβαια!- μένετε τελικά με τον προβληματισμό για το τι θα μπορούσε να σημαίνει το ΟΝΕΙΡΟ. Άλλο ένα μήνυμα που δεν βρήκε παραλήπτη, άλλη μια προειδοποίηση που δεν λήφθηκε υπ΄ όψη…
 
 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΕΣ
 
Τα ΟΝΕΙΡΑ σας λένε πολλά για σας. Δείχνουν αυτό που φοβάστε, αλλά και αυτό που επιθυμείτε πιο πολύ. Θα σας δώσουν έμπνευση και μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις για κάτι που απασχολεί πολύ έντονα τον νου σας. Πάνω απ΄ όλα όμως, τα όνειρα λένε την αλήθεια γι΄ αυτό που υπάρχει πραγματικά μέσα σας. Αποκαλύπτουν τι άνθρωποι είστε, την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας. Μπορούν ακόμα να αποκαλύψουν και το ΖΩΔΙΟ σας. Το κάθε ΖΩΔΙΟ αντιστοιχεί σε ένα τύπο ανθρώπου που έχει συγκεκριμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του με ένα συγκεκριμένο τρόπο και έχει επίσης συγκεκριμένες συμπεριφορές. Μια και τα όνειρα αντανακλούν αυτό που είσαστε και αυτό που υπάρχει στο υποσυνείδητό σας, σίγουρα θα δείχνουν και αυτά τα χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στο ΖΩΔΙΟ σας.
 
 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης 
 
ΑΥΤΟΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΝΩΣΗ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
 
Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας έχουν αναγνωριστεί οι εντυπωσιακές θεραπευτικές εφαρμογές της ΥΠΝΩΣΗΣ, ακόμα και σε περιπτώσεις πού μια μακρόχρονη ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ αποτυγχάνει να δώσει λύσεις, πολλοί αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό την πιθανότητα να αφεθούν στα χέρια ενός υπνοθεραπευτή για να τους υπνωτίσει. Ο κύριος λόγος γι΄ αυτήν την αρνητική στάση είναι συνήθως ο λανθασμένος μύθος ότι υπνωτίζομαι σημαίνει ότι καταντώ ένα άβουλο υποχείριο στο έλεος ενός άλλου ατόμου. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να υπνωτίσει κάποιον χωρίς την συγκατάβασή του και την θέλησή του. Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια μιας ύπνωσης, ο υπνωτιζόμενος μπορεί να αρνηθεί να κάνει κάτι πού θα τον βλάψει και ουσιαστικά ποτέ δεν χάνει τον έλεγχο. Στην πραγματικότητα, ή ΥΠΝΩΣΗ είναι ουσιαστικά ένα πολύ φυσικό φαινόμενο το οποίο συναντάμε καθημερινά. Για παράδειγμα, έχετε ποτέ βρεθεί στην κατάσταση:
 
 Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<