Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πες μου το ζωδιο σου να σου πω τί Ονειρο είδες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης
   Σελίδα 1 από 3  
 


Τα όνειρα σας λένε πολλά για σας. Δείχνουν αυτό που φοβάστε, αλλά και αυτό που επιθυμείτε πιο πολύ. Θα σας δώσουν έμπνευση και μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις για κάτι που απασχολεί πολύ έντονα τον νου σας. Πάνω απ΄ όλα όμως, τα όνειρα λένε την αλήθεια γι΄ αυτό που υπάρχει πραγματικά μέσα σας.

Αποκαλύπτουν τι άνθρωποι είστε, την προσωπικότητά σας και τον χαρακτήρα σας. Μπορούν ακόμα να αποκαλύψουν και το ζώδιό σας.

Το κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε ένα τύπο ανθρώπου που έχει συγκεκριμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του με ένα συγκεκριμένο τρόπο και έχει επίσης συγκεκριμένες συμπεριφορές. Μια και τα όνειρα αντανακλούν αυτό που είσαστε και αυτό που υπάρχει στο υποσυνείδητό σας, σίγουρα θα δείχνουν και αυτά τα χαρακτηριστικά που αντιστοιχούν στο ζώδιό σας.

Σας δίνουμε εδώ τον τρόπο να ξεχωρίσετε αυτά τα όνειρα που αντιστοιχούν στο ζώδιό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα πότε ένα όνειρο έρχεται από βαθιά μέσα σας και δεν καθρεπτίζει απλά το άγχος σας ή ανακυκλώνει την καθημερινότητά σας.

 

ΚΡΙΟΣ: « ΕΙΜΑΙ»

Αν είστε Κριός, έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον πλανήτη Άρη, που είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η διεκδίκηση των πρωτείων, ο ζήλος, η αντιπαράθεση που φτάνει ακόμα και στην σύγκρουση, οι καθημερινές μάχες για την διατήρηση των κεκτημένων, οι νίκες και οι ήττες , σας αγγίζουν βαθιά μια και αντιστοιχούν στις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του αρσενικού πολεμιστή Άρη.ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Τα όνειρα που αντανακλούν την φύση του ζωδίου σας είναι όνειρα που έχουν να κάνουν με συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά και με θέματα πρωτιάς και εξουσίας. Μία σύγκρουση στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή μια αντιπαράθεση στην σχέση σας μπορεί να σταθεί αφορμή για έντονα όνειρα.

Το ονειρικό εγώ, δηλαδή ο εαυτός σας στο όνειρο, φαίνεται να είναι έτοιμος να αποδεχτεί οποιαδήποτε πρόκληση και έτσι βλέπει τους άλλους χαρακτήρες μέσα στο όνειρο σαν ανταγωνιστές. Επίσης τα όνειρά σας χαρακτηρίζονται από μια ¨ αρσενική ¨ ποιότητα που σχετίζεται με την κίνηση, την δραστηριότητα, τον ανταγωνισμό και την μάχη.

 

ΣΥΜΒΟΛΑ:

Όλα τα σύμβολα που σχετίζονται με την αρσενική φύση, την σύγκρουση και την μάχη. Μερικά απ΄ αυτά είναι :

Κριάρια

Άλογα

Ιππέας

Ακόντιο, Μαχαίρι, Αιχμηρά αντικείμενα

Κάστρα και Πύργοι

Κράνος, Ασπίδα, Όπλα γενικά

Αντικείμενα με φαλλικό σχήμα, όπως ομπρέλες, πούρα κλπ.

 

ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Οι εφιάλτες σας θα αντανακλούν τον φόβο σας για την ήττα, το χάσιμο της πρωτιάς αλλά και την δειλία. Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες σας μπορεί να είναι μια σκηνή όπου ενώ βλέπετε μια απειλή να πλησιάζει, δεν μπορείτε να κινηθείτε, να αντιδράσετε.

Έτσι, όταν είστε αγχωμένοι και πιεσμένοι, θα βλέπετε όνειρα όπου τα πόδια σας είναι καρφωμένα στην άμμο, ότι είστε παράλυτοι, ότι δεν μπορείτε να τρέξετε κ.α.

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Αν βλέπετε συχνά όνειρα που αντανακλούν την φύση του ζωδίου σας, τότε πιθανόν το υποσυνείδητό σας σας προτρέπει να βρείτε μια ισορροπία και να μην δράτε παρορμητικά και ανεξέλεγκτα, γιατί συνεχώς θα βρίσκεστε σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας.

Καλείστε λοιπόν να αναπτύξετε την θηλυκή σας πλευρά, που σχετίζεται με την αποδοχή, την δημιουργικότητα, την διαίσθηση και την γονιμότητα.

 
 
| 1 | 2 | 3 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η