Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ξεκλειδώστε τα μυστικα που κρύβουν τα ονειρα με τρεις μόνο κινήσεις
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 2  
 

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Βρίσκεστε σε μια στάση λεωφορείου σε ένα δρόμο που είναι έρημος. Ο ήλιος καίει, γύρω σας υπάρχουν μόνο ξερά χωράφια και εσείς διψάτε. Βλέπετε ότι ο δρόμος ανηφορίζει προς την κορυφή ενός καταπράσινου λόφου και ξέρετε ότι εκεί, στην κορυφή υπάρχει νερό για να πιείτε. Είναι όμως πολύ ζεστή ημέρα και προτιμάτε να βολευτείτε στο παγκάκι της στάσης, παρά να περπατήσετε στον ήλιο. Ξαφνικά ακούτε το θόρυβο μηχανής και βλέπετε ότι έρχεται ένα λεωφορείο. Επιτέλους! Ξέρετε ότι έρχεται για να σας πάει προς την κορυφή του λόφου. Μόλις πλησιάζει όμως, διαπιστώνετε ότι δεν κατευθύνεται προς το μέρος σας, αλλά προς το μέρος ενός άντρα που περπατάει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ενός άντρα που σας φαίνεται γνώριμος και δεν είχατε προσέξει μέχρι τώρα.Το λεωφορείο σταματάει κάπου ανάμεσα στους δυο σας, αλλά εσείς δεν σηκώνεστε από το παγκάκι.
Αντίθετα, ο άντρας - που μοιάζει πολύ με τον συνάδελφό σας στο γραφείο- πηγαίνει προς το λεωφορείο, που ανοίγει την μπροστινή πόρτα. Λίγο πριν επιβιβαστεί, ο συνάδελφος σας γυρίζει και σας κοιτάει επίμονα, σαν να θέλει να σας πει κάτι…Ανοίγετε τα μάτια σας προβληματισμένοι με το όνειρο αυτό, αλλά γρήγορα ο νους σας αρχίζει να ασχολείται με τα καθημερινά. Η ετοιμασία του πρωινού, τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο, τι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν, τι θα γίνει σήμερα στην δουλειά… Καθώς ετοιμάζετε τον πρωινό καφέ, συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει ακόμα μέσα σας εκείνη η αίσθηση που σας άφησε αυτό το όνειρο που βλέπατε λίγο πριν ξυπνήσετε.

Τι περίεργο πράγματι! Τι να σημαίνει άραγε; Μήπως είναι μια προειδοποίηση για κάτι; Γιατί είδατε τον συγκεκριμένο συνάδελφο; Ξέρετε ότι πολλές φορές τα όνειρα μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν είναι εύκολο να τα καταλάβεις πάντοτε. Το μήνυμα σου δίνεται σαν ένας γρίφος που πρέπει να τον λύσεις, ένα αίνιγμα από τον εσωτερικό σου εαυτό, από το υποσυνείδητό σου, που καλείσαι να δώσεις την σωστή απάντηση για να σου αποκαλύψει το μυστικό του.Οι ερευνητές και οι ειδικοί σας λένε ότι χρειάζεται να μάθετε τον προσωπικό σας κώδικα συμβολισμού για να καταλάβετε και να ερμηνεύσετε το όνειρό σας. Υπάρχουν, λένε, σύμβολα με αρχετυπική, πανανθρώπινη σημασία, αλλά τα δικά σας όνειρα μοιάζουν και είναι καθαρά προσωπικά. Για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τι νοήματα δίνετε εσείς στα σύμβολα και να κατανοείτε τι μήνυμα σας στέλνει το υποσυνείδητό σας, είναι απαραίτητο, λένε οι ειδικοί, να αρχίσετε να δουλεύετε με τα όνειρά σας και. πρώτα απ΄ όλα να τα καταγράφετε. Θα το θέλατε, αλλά που να βρεθεί ο χρόνος γι΄ αυτό! Οι υποχρεώσεις αρχίζουν με το που ανοίγουν τα μάτια σας και το όνειρο σβήνει από την μνήμη όπως ο καπνός του τσιγάρου διαλύεται στον αέρα.

Ακόμα όμως και αν είναι από εκείνα τα όνειρα που σας έχουν κάνει τόση εντύπωση, που μένουν στο μυαλό σας και κουβαλάτε μαζί σας την γεύση τους όλη την ημέρα επηρεάζοντας την διάθεσή σας, πως μπορείτε να το κατανοήσετε; Μια και δεν εμπιστεύεστε τους ονειροκρίτες - είναι δυνατόν ένα σύμβολο να σημαίνει το ίδιο για όλους; όχι βέβαια!- μένετε τελικά με τον προβληματισμό για το τι θα μπορούσε να σημαίνει το όνειρο. Άλλο ένα μήνυμα που δεν βρήκε παραλήπτη, άλλη μια προειδοποίηση που δεν λήφθηκε υπ΄ όψη…ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ
Σίγουρα είναι απαραίτητο, από την στιγμή που έχετε συνειδητοποιήσει την ανάγκη να ζήσετε μια ζωή σε ισορροπία και σε αρμονία με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας, να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τις συμπεριφορές σας. Καταλαβαίνετε την ανάγκη να στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο, στο να γνωρίσετε τις υποσυνείδητες στάσεις και συμπεριφορές που σας καθορίζουν στην καθημερινότητα και που τυχόν σας απομακρύνουν από το να ζήσετε ικανοποιημένοι μια γεμάτη ζωή. Η μεγαλύτερη πύλη για το ασυνείδητο, ο βασιλικός δρόμος , σύμφωνα με τον Φρόιντ, προς την κατανόηση του πως λειτουργεί το υποσυνείδητό μας είναι τα όνειρα. Ξέρετε επίσης ότι πολλές φορές τα όνειρα σας προσφέρουν έμπνευση, καθοδήγηση αλλά και σας βοηθούν να ρίξετε μια κρυφή ματιά στο μέλλον. Ναι, είναι ζωτικής σημασίας το να δουλέψετε με τα όνειρά σας, να τα καταγράφετε, να αναλύετε και να τα ερμηνεύετε, αν θέλετε να καταλάβετε τον εαυτό σας.

Τι γίνεται όμως αν, παρόλο ότι θα το θέλατε, οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν σας επιτρέπουν να τα γράφετε και να ασχολείστε μαζί τους; Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος πιο εύκολος, πιο γρήγορος που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε το όνειρό σας και να λάβετε το μήνυμα, πίνοντας τον πρωινό καφέ σας ή οδηγώντας για την δουλειά; Κάποια μέθοδος που να μην χρειάζεται να τα καταγράφετε, αλλά να μπορείτε να τα αποκρυπτογραφείτε γρήγορα και απλά;

Μια τέτοια γρήγορη, όμως και συνάμα πολύ αποτελεσματική μέθοδο ανάλυσης και ερμηνείας των ονείρων σας δίνουμε εδώ.

Είναι εύκολη να μαθευτεί και θα μπορείτε να κατανοείτε τι σημαίνει το όνειρό σας ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας πριν σηκωθείτε , ή ετοιμάζοντας το πρωινό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε την απάντηση σε τρεις ερωτήσεις:

       

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η