Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Κεντρική σελίδα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΤΟ ΕΜΦΥΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ
 
Δεν ξέρω αν είναι γραμμένο στο DNA των γυναικών, τα άστρα ή το χουμε πάρει από τις μητέρες μας, αλλά νομίζω ότι δεν κάνω λάθος όταν δηλώνω ότι όλες έχουμε μια αυθεντική αδυναμία για τις τσαντες που είναι στη μοδα. Είμαστε παθιασμένες για αυτές, γοητευμένες και λάμπουμε σαν τα μικρά κορίτσια που μόλις έλαβαν σοκολατάκια όταν προσθέτουμε άλλο ένα στις ντουλάπες μας. Και πώς μπορούμε να μην αναπτύξουμε ένα επιπλέον πάθος για αυτά που είναι αριστουργήματα, σαν κοσμήματα για τα μικρά τσαντάκια! Πλέον, δεν μπορείτε να τα χορτάσετε! Απλά, όταν είπατε ότι θα σταματήσετε, κατά λάθος περάσατε δίπλα σε μια βιτρίνα και τα ερωτευτήκατε, και πάλι!
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ
 
Είναι ο βουδιστικος διαλογισμος από μόνος του θρησκεια ή απλά ασκηση του νου, όπως και οι περισσότεροι εκ των άλλων διαλογισμών; Αν και ο βουδιστικός διαλογισμος δεν είναι θρησκεια, είναι εμπνευσμένη από τους στόχους της βουδιστικής θρησκείας. Τελικά, το ανθρώπινο μυαλό είναι η καρδιά της βουδιστικής διδασκαλίας. Η Ντάμα, ή η βουδιστικη διδασκαλια, είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη από όλες τις άλλες θρησκείες. Ο Βούδας επίσης, συχνά εξομοιώνεται με το Θεό και οι άνθρωποι θεωρούν τον βουδιστικό διαλογισμο ως μια μέθοδο απόδρασης από τον πραγματικό κόσμο, ενώ δεν είναι έτσι.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΛΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ – ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
 
Για την εξωτερική ομορφια μας το Πιλατες είναι μια μορφή ασκησης που βοηθάει να παραμείνουν σε φορμα οι άνθρωποι όλων των ηλικιών. Αυτή η μορφή της άσκησης δεν έχει παρενέργειες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Πλεονεκτήματα του Πιλάτες Γενικά, καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, τείνουν να χάνουν την μυϊκή τους τόνωση, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμών κατά τη διάρκεια μιας επίπονης άσκησης. Οι συμβατικές μορφές ασκήσεων μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε τραυματισμούς εξαιτίας της υπερβολικής προσπάθειας.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΟΓΚΑ - Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ – ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
 
Ο διαλογισμος Γιογκα είναι η συστηματική παρατηρηση, αποδοχη, κατανόηση και κατάρτιση του κάθε επιπέδου της ύπαρξής μας, ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε και να ενσωματώσουμε αυτές τις πτυχές του εαυτού μας που κατοικούν στην άμεση εμπειρία του κέντρου της συνείδησής μας. Η σημερινή Γιογκα δεν αποτελεί ξεχωριστό μέρος του διαλογισμου γιογκα, γιατί απλά η γιογκα είναι διαλογισμος. Ωστόσο, θα διαφοροποιήσουμε το διαλογισμο Γιογκα από την πλέον δημοφιλή πεποίθηση ότι η Γιογκα έχει να κάνει με σωματικές στάσεις.
 
 Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ TAE BO ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ
 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκτονωθείτε, να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και να δυναμώσετε μαζί, όλα αυτά σε ένα. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και το Tae Bo. Οι ειδικοί το συνιστούν ως μια αποδεδειγμένα αποτελεσματική μέθοδο για να βελτιώσετε το σώμα σας με τις ασκήσεις που χρησιμοποιούνται στο Tae Bo που μοιάζει με τις πολεμικες τεχνες. Το Tae Bo είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε θέματα άσκησης. Είναι ένας συνδυασμός μεταξύ αεροβικής γυμναστικής, μπαλέτου, καράτε, μποξ, χιπ χοπ χορού και προπόνησης με βάρη.
 
 Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR 
 
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
 
Το Φθινοπωρο και ο Χειμωνας είναι δύσκολες εποχές για τη φροντίδα του μωρού, διότι, όσο μικρότερα είναι, τόσο πιο ευαίσθητα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε εγκαίρως για την αποφυγή όλων των ενοχλήσεων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την υγεια του μωρού σας. Κρατήστε το μωρό σας μακριά από απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας Ο κύριος εχθρός του μωρού στις ψυχρές εποχές δεν είναι το κρύο, αλλά η απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας.
 
 Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<