Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Ονειρα και Σχεσεις - Το ονειρικο μονοπατι της αγαπης
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αγγελος Βιαννίτης   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 3  
 

Σε όλα τα στάδια μιας σχέσης, από το ερευνητικό πρώτο βλέμμα, το μαγικό πρώτο φιλί και τα χτυποκάρδια της αρχής, μέχρι την δέσμευση της ώριμης συντροφικότητας, τα όνειρα υποστηρίζουν πιστά και καθοδηγούν το κάθε βήμα μας στο μονοπάτι της αγάπης. Όσο προχωράμε στην πορεία της επαφής δύο ανεξάρτητων, μέχρι τότε, προσωπικοτήτων, τα όνειρα εμφανίζονται ιδιαίτερα ζωντανά όταν θέματα αγάπης, ταιριάσματος, επικοινωνίας και δέσμευσης απασχολούν τον νου και την καρδιά μας. Γίνονται πιο μυστηριώδη και κρύβουν το συμβολικό μήνυμά τους όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με διλήμματα, με επιλογές και με αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Έχοντας μάθει τον τρόπο να ερμηνεύουμε και να κατανοούμε τα όνειρά μας, μπορούμε να στραφούμε σε αυτά και να έρθουμε σε επαφή με μια ανεξάντλητη πηγή καθοδήγησης πού μας δίνει καθαρά σημάδια αν βρισκόμαστε ή όχι στην σωστή πορεία. Με την αυξανόμενη κατανόηση και την επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό μαθαίνουμε πώς να αγαπάμε αληθινά, πως μπορούμε να μοιραστούμε τον εαυτό μας με έναν άλλο άνθρωπο και να πετύχουμε αρμονική συνύπαρξη και αμοιβαία ολοκλήρωση.
Σ΄ αυτό το σημείο, θα ακολουθήσουμε τα στάδια μιας σχέσης, από την πρώτη ματιά μέχρι την μακροχρόνια δέσμευση ή τον χωρισμό. Βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο τα όνειρα μπορούν να ξεκαθαρίσουν τις αμφιβολίες μας, να οξύνουν την διαίσθησή μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε καλύτερες επιλογές στις σχέσεις μας και να έχουμε καλύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία με τον σύντροφό μας, σε κάθε κρίσιμο στάδιο.Α: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ - ΚΟΥΦΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ

Το έθιμο είναι γνωστό: τα κορίτσια θα βάλουν κουφέτα από ένα πρόσφατο γάμο κάτω από το μαξιλάρι τους με την προσδοκία να ονειρευτούν τον άντρα που θα είναι ο σύντροφος της ζωής τους. Αφελής προκατάληψη, θα μπορούσε να πει κάποιος. Οι σύγχρονοι ερευνητές και μελετητές της ονειρικής δραστηριότητας όμως, πιστεύουν ότι πίσω από τέτοια έθιμα κρύβεται συνήθως κάποια βασική αλήθεια. Το σημείο κλειδί είναι η προσδοκία και η πίστη. Έχει αποδειχθεί ότι τα όνειρά μας μπορούν να μας δώσουν απαντήσεις, αν θέσουμε σωστά τις ερωτήσεις. Σωστά σημαίνει να έχουμε την θετική προσδοκία και την πίστη ότι το ερώτημά μας θα απαντηθεί και οι κεραίες της διαίσθησής μας θα είναι ανοιχτές για στοιχεία που μπορεί , ίσως με την μορφή ενός ονειρικού γρίφου, να μας βοηθούν να στραφούμε προς την σωστή κατεύθυνση ή να μας βοηθήσουν να αναγνωρίσουμε τον σύντροφο, όταν αυτός κάνει την εμφάνιση του στην ζωή μας.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση συντρόφου, βοηθάει να σκέφτεστε τα όνειρά σας σαν σύμμαχους σε αυτή την προσπάθεια. Δοκιμάστε να θέσετε ερωτήματα σε αυτά, λίγο πριν σας πάρει ο ύπνος, με την μορφή φανταστικών καταστάσεων. Για παράδειγμα, μπορεί να φανταστείτε τον εαυτό σας και τον σύντροφο σας να επισκέπτεστε τους γονείς του, κάτι που μπορεί με την σειρά του να προκαλέσει όνειρα που να φωτίζουν κάποιους φόβους ή κάποιες ανησυχίες σχετικά με το πόσο μπορείτε να γίνετε αποδεκτοί στην ζωή κάποιου άλλου προσώπου.

Ή μπορεί ένα όνειρο να περιέχει μια λεπτομέρεια που κάποια στιγμή αργότερα να κάνει μια σύμπτωση με κάποιο πρόσωπο που γνωρίσατε. Μην διστάζετε να ακολουθήσετε τέτοιες συμπτώσεις, αν η διαίσθησή σας σας λέει ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο.

 

Καλό είναι να έχετε υπ΄ όψιν σας ότι:

 

Η σχέση με ένα ξένο σε ένα όνειρο μπορεί να προμηνύει μια σημαντική εξωτερική συνάντηση.

Προσέξτε ιδιαίτερα τα όνειρά σας για χαρακτήρες του αντίθετου φύλου που έρχονται από τα αριστερά σας - μια μεταφορική αναλογία της συναισθηματικής ζωής- ή που φαίνονται να μπαίνουν σε νερό - παραλία, πισίνα κλπ.

Πάντα να είστε ανοιχτοί σε διαφορετικές ερμηνείες ενός ονείρου. Τα όνειρα πολλές φορές δείχνουν τους ευσεβείς πόθους μας, έτσι ένα όνειρο όπου έχουμε σχέση με κάποιο γνωστό άτομο, μπορεί να είναι μια κρυφή μας, πιθανόν ανομολόγητη επιθυμία.


          

 
 
| 1 | 2 | 3 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η