Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
ΖΩΔΙΑ – ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ - ΖΩΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
 
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Ανάπτυξη των αναλυτικών χαρισμάτων της νόησης, ώστε να επιλύει προβλήματα του φυσικού περιβάλλοντος και να βελτιώσει την αυτο-έκφραση. Η ικανότητα κάποιου να βοηθάει και να αποδεικνύεται χρήσιμος στους άλλους.


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Το κύρια σημεία του παρουσιαστικού ενός Παρθένου είναι το οβάλ πρόσωπο, το στρογγυλό μέτωπο, το κάτω χείλος λίγο προεξέχον, τα συνήθως κατσαρά μαλλιά, και η ευθεία μύτη που έχει ανασηκωμένα ρουθούνια στο χαμηλότερό της σημείο. Το ύψος είναι μέτριο και το σώμα μέτρια γεμάτο. Έχει γρήγορο νευρικό περπάτημα, σαν να είναι πάντα πολυάσχολος, και συχνά δείχνει νεώτερος από την ηλικία του.

Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου διακρίνεται από την προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια, την τελειομανία, το κριτικό πνεύμα, την προθυμία να βοηθήσει τους άλλους και την ψυχαναγκαστική του τάση. Κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητα, η φροντίδα, η τάξη, η προσοχή, η ανάλυση, η ακρίβεια, η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η μετριοφροσύνη, η αποτελεσματικότητα, και η κριτική. Η ίδια η φύση του είναι αυτή που τον οδηγεί στην παρατήρηση και της παραμικρής λεπτομέρειας.

Είναι ακούραστος και πάντα γεμάτος απορίες. Έχει τέλεια αντίληψη και έμπνευση. Ακολουθεί μια πρακτική θεώρηση για τη ζωή, όσο μπορεί κατά γράμμα. Τον χαρακτηρίζει μια απλή και σαφής διανοητικότητα και είναι ιδιαίτερα αυστηρός με τα σφάλματα των άλλων. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τη δισυπόστατη φύση του Παρθένου, εξάλλου συχνά παρουσιάζεται αναποφάσιστος για τα πράγματα που τον αφορούν.

Οι Παρθένοι είναι γενικά άνθρωποι των άκρων και με την αγνότητα που τους χαρακτηρίζει, όταν πέφτουν στα δίκτυα κάποιου πειρασμού, ξεπερνούν κάθε όριο.

Καλοί μαθητές, μερικές φορές συνοφρυώνονται με απορία ή φαίνεται να είναι αβέβαιοι. Τα κριτικά τους σχόλια μπορούν να λειτουργήσουν εποικοδομητικά, αλλά, πολλές φορές, καταλήγουν να γίνονται ενοχλητικά. Είναι επιφυλακτικοί, γι’ αυτό και δεν ανοίγονται εύκολα στους άλλους, αλλά και συντηρητικοί, ορθολογιστές, χαρισματικοί και επιδέξιοι. Είναι σχετικά σταθεροί, έχουν όμως μια τάση προς τα συναισθηματικά λόγια.

Τους αρέσει να εξυπηρετούν αλλά, συχνά, περνάνε κρίσεις απαισιοδοξίας και αισθάνονται ανασφάλεια για το μέλλον. Τους ενδιαφέρει υπερβολικά η εμφάνισή τους και τα θέματα υγιεινής. Αγαπάνε πολύ τους ανθρώπους και τα ζώα, φροντίζοντάς τα όσο περισσότερο μπορούν, ενώ, πολλές φορές, αφιερώνουν τη ζωή τους και κάνουν πολλές θυσίες.

Η ζωή τους παρουσιάζει πολλές εναλλαγές και μπορούν να φτάσουν από το ένα άκρο στο άλλο με μεγάλη ευκολία, λόγω της μεταβλητότητας της φύσης τους, ενώ έχουν πάντα ανάγκη να στηρίζονται επάνω σε κάποιον. Αναπτύσσουν μια υλιστική θεωρία για τα πράγματα και τις καταστάσεις και ακολουθούν με δογματισμό τις ιδέες και τα πιστεύω τους. Η θέλησή τους παραμένει σταθερή και δεν θυμώνουν εύκολα, αλλά δύσκολα θα ξεχάσουν κάποια προσβολή που τους γίνεται.

Οι Παρθένοι εύκολα αλλάζουν τις φιλίες τους, τις οποίες χαρακτηρίζει κάποια επιπολαιότητα και είναι τις περισσότερες φορές μικρής διάρκειας. Οι πραγματικοί φίλοι βρίσκονται μέσα στο άμεσο ή και έμμεσο οικογενειακό περιβάλλον και πρέπει να αισθανθούν πολύ οικεία με ένα άτομο για να το εμπιστευθούν και να το κάνουν πραγματικό τους φίλο.

Ο Παρθένος πρέπει να περιμένει κάποια υποστήριξη από φίλους του αντίθετου φύλου, κυρίως μάλιστα από άτομα τα οποία κατέχουν ανώτερη κοινωνική θέση. Αλλά και στην περίπτωση αυτή, παρατηρούνται πολλές μετατροπές και αστάθεια στις αποφάσεις του.

Πολλές φορές γίνεται υπερβολικός με θέματα υγείας (δικά του αλλά και των άλλων που βρίσκονται κοντά του), ενώ συχνά δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Η μανία του για τελειότητα γίνεται πολλές φορές κουραστική τόσο για τους άλλους, αλλά άλλο τόσο και για τον ίδιο του τον εαυτό. Παρόλο, όμως, που το καταλαβαίνει, δεν μπορεί εύκολα να το περιορίσει, γιατί είναι μέσα στην ίδια του τη φύση.

Στον έρωτα έχει μεγάλη επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί και συνήθως όταν θέλει κάτι σταθερό προχωρά αργά και επιφυλακτικά. Είναι υποδειγματικός ως σύντροφος και σύζυγος, σταθερός, υπομονετικός, περιποιητικός και αγαπά βαθιά, παρόλο που η ηρεμία και η ψυχραιμία που τον διακρίνει μπορούν να του προσδίδουν κάποια ψυχρότητα.

Πολλές φορές το παρακάνει με την ακρίβεια, τις λεπτομέρειες, την τάξη και την ασφάλεια που θέλει να έχουν οι άλλοι και γίνεται κουραστικός με τη διαρκή ανησυχία του για τα άτομα του περιβάλλοντός του. Συχνά καταφεύγει, εξαιτίας όλων αυτών, σε μια διαρκή γκρίνια και, στη συνέχεια, σε μία τάση για κριτική, όσον αφορά τα σφάλματα και τις ατέλειες των άλλων.

Είναι ικανός για κάθε είδους εργασία που απαιτεί ακρίβεια, λεπτομέρεια, μέθοδο και οργάνωση, αντί για έμπνευση, και γίνεται ιδιαίτερα καλός και χρήσιμος υπάλληλος. Ο Παρθένος είναι ένας θαυμαστά μεθοδικός υπάλληλος, που έχει συνήθως το μυαλό και το… γραφείο του τακτοποιημένα. Το χάρισμα της κριτικής (που το έχει καλά ανεπτυγμένο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί εποικοδομητικά για τον έλεγχο της δουλειάς των άλλων.

Ποτέ δεν πρόκειται να διαφύγει κάποιο λάθος από τη διεξοδική του εξέταση, ενώ φροντίζει πάντα ο χώρος στον οποίο εργάζεται να ανταποκρίνεται στους κανόνες εξαερισμού, φωτισμού κ.λ.π. Η κατάληξη σε κάποιο σταθερό και ικανοποιητικό βιοποριστικό επάγγελμα αργεί συνήθως. Την ανεξαρτησία και την πρόοδό του στη ζωή την οφείλει μόνο στην εργατικότητα του, τη νοημοσύνη και την υπομονή του. Δεν αποκτά εύκολα την υλική και οικονομική του ανεξαρτησία και, όταν αυτό συμβεί, οφείλεται αποκλειστικά στις ίδιες του τις δυνάμεις, αφού το θέμα αυτό είναι το ευαίσθητο σημείο του. Αργεί πολύ να νοιώσει κάποια ηρεμία, στον οικονομικό τομέα, όπου μετά από συνεχείς αγώνες και δοκιμασίες της τύχης αποκτά κάποια σχετική υλική ανεξαρτησία. 

Η ακρίβεια τον βοηθά να διακρίνεται σε ένα πλήθος ασχολίες για τις οποίες η ιδιότητα αυτή είναι απαραίτητη, όπως τα λογιστικά, η τυπογραφία, η παιδοκομία, το ράψιμο κ.α. Διακρίνεται ως εκπαιδευτικός, επιστήμονας, συγγραφέας, λογιστής, αλλά και ως γαιοκτήμονας, χημικός ή φωτογράφος.

Έχει μονομανίες με τα θέματα της υγείας και επάνω σ’ αυτό στηρίζονται και οι περισσότεροι, καθημερινοί φόβοι που έχει. Προσπαθεί να μη σκέπτεται τους φόβους του, όμως αυτό δεν είναι λύση. Καλύτερα είναι γι’ αυτόν να συζητά οτιδήποτε προκύπτει, γιατί έτσι μπορεί και να το αντιμετωπίσει αποφεύγοντας να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις.

Πρέπει να ακούει τη γνώμη των ειδικών και να τους επισκέπτεται σε κάθε πρόβλημα που του παρουσιάζεται, αντί να υποθέτει μόνος του και να μεγαλοποιεί τα πράγματα. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεραστεί κάθε πιθανή κρίση στη ζωή του.

(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)
 
 Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος 
 Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροxόος  Ιχθείς 
 
 
ΑΡΘΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
 • Ο Ερμής στον Σκορπιό και ανάδρομος από 1/11/2019 - 21/11/2019. Προβλέψεις για το πως θα επηρεάσει την επικοινωία κάθε ζωδίου ξεχωριστά
 • Αστρολογία - ζώδια: Αφροδίτη στους Ιχθείς από 27/3 - 20/4 – Προβλέψεις για σχέσεις και οικονομικά για όλα τα ζώδια.
 • Ο Άρης στους Διδύμους από 31/3-15/5 2019 – Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά
 • Τα Ζώδια το Φθινόπωρο 2018
 • Ετησιες Αστρολογικες Προβλεψεις 2017 για όλα τα ζωδια – Πώς θα επηρεάσουν αναλυτικά οι πλανητες από διέλευση στο σύμπαν φέτος το ωροσκοπιο όλων και κυρίως κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 • Ετησιες Ταρω-Προβλεψεις 2017 με τις Καρτες του Αστρολογικου Ταρο για όλα τα ζωδια και τις κάρτες που επηρεάζουν το καθένα από αυτά
 • Ο Πλανήτης της επικοινωνίας Ερμης στον σοβαρό Αιγοκερω από 2/12-4/1 και από 12/1-7/2 (ανάδρομος από 19/12-8/1) – Αστρολογικες Προβλεψεις για την επιρροή του στην επικοινωνία για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
 • Διας στον ομορφο Ζυγο από 9/9/16-10/10/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τους τομείς που θα ευνοήσει κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 • Αλλάζουν ζωδια οι Δεσμοι της Σεληνης - Ο Βορειος Δεσμος στην Παρθένο - Ο Νοτιος Δεσμος στους Ιχθεις από 12/11/15 έως 9/5/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για το πώς θα επηρεάσουν κυρίως τις σχεσεις κάθε ζ
 • Κρονος στο δοτικό ζωδιο του Τοξοτη από 18/9/15 έως 20/12/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις αυξημένες ευθύνες που θα φέρει σε όλα τα ζωδια
 •  

  Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η