Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
ΖΩΔΙΑ – ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ - ΖΩΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΤΑΥΡΟΣ
 
 
ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
21 Απριλίου – 20 Μαΐου
(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η ανάπτυξη της ικανότητας να επικοινωνεί με το φυσικό κόσμο και να αποκτά πηγές ώστε να ικανοποιεί τις σωματικές (επιβιωτικές) του ανάγκες. Η ικανότητα υλοποίησης της ορμής.


ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Η φυσιογνωμία του Ταύρου είναι μάλλον μια ευχάριστη και αξιαγάπητη φυσιογνωμία. Μέτριου αναστήματος προς το κοντό. Ξεχωρίζει για το στρογγυλό του, «πλαστικό» πρόσωπο με κατώτερο τμήμα που διαγράφεται με σαφήνεια, οφθαλμούς που προεξέχουν, σκούρα μάτια, στρογγυλά και γεμάτα, μύτη πεπλατυσμένη, λαιμό κοντό, συμπαγή, εισερχόμενο εντός των ώμων, χείλη σχετικά παχιά, κεφαλή που κλείνει - πολλές φορές - προς τη μία πλευρά, τρίχωμα λεπτό και φαιό.

Το μέτωπο έχει μια γεμάτη, σχεδόν ανάγλυφη εμφάνιση, δεν είναι συμμετρικό, το πηγούνι είναι μαλακό και στρογγυλό, ολόκληρο το πρόσωπο είναι βαρύ, με γεμάτα χείλη. Τα χέρια του έχουν την τάση να είναι τετράγωνα. Τα μαλλιά του είναι συνήθως σκούρα σπαστά ή κατσαρά. Το βήμα ενός Ταύρου είναι δυσκίνητο, μαλθακό, οκνηρό. Αν και δεν μιλάει πολύ, έχει απαλή φωνή, μαλθακή, παρατεταμένη και φιλική.

Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει την ασφάλεια, την κτητικότητα, τη συνοχή και την εκτίμηση. Είναι πράος, επινοητικός, αισθησιακός, παραγωγικός, μαλακός, υπερήφανος, συναισθηματικός, αλλά και οκνηρός, υπερφίαλος, υλιστής, εγωιστής, επίμονος, άπληστος, ζηλιάρης και ισχυρογνώμων. Η έμφυτη μαλθακότητα του τον οδηγεί σε οκνηρία και αδράνεια του σώματος και του πνεύματος. Έχει σταθερό μυαλό και κάνει μακρόχρονους συλλογισμούς.

Παρά την τάση του προς τη μαλθακότητα και την τεμπελιά του αρέσουν οι πρακτικές ενασχολήσεις και πολλές φορές του αναγνωρίζεται η επιδεξιότητα του. Η φύση του τον κάνει επιφυλακτικό και συντηρητικό. Μαθαίνει πολύ εύκολα, έχει πολύ καλή μνήμη και ξεχνάει δύσκολα τα καλά ή κακά που του κάνουν οι άλλοι. Η δύναμη της αυτοσυγκέντρωσης που διαθέτει είναι εξαιρετική. Έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τις απολαύσεις της ζωής και ξέρει πώς να την κάνει πιο όμορφη και πιο ευχάριστη.

Αγαπάει την πολυτέλεια, το χρήμα, το φαγητό, το ποτό, τον έρωτα και την τέχνη. Η Αφροδίτη που τον κυβερνά τον κάνει να αγαπά το ωραίο και του χαρίζει συχνά φωνητικό ταλέντο. Δυσνόητη φύση, θέλει να βγαίνει πάντα νικητής και έχει ανεπτυγμένο ένα αίσθημα υπεροχής απέναντι στους άλλους. Αυτό τον κάνει πολλές φορές υπερόπτη, άδικο και πεισματάρη. Αυτό το πείσμα είναι που τον ωθεί να μην μπορεί να σταματήσει, αν δεν πετύχει αυτό που θέλει.

Η μεγάλη του φιληδονία και η ζωηρή έλξη που αισθάνεται για τις γήινες απολαύσεις τον οδηγούν σε κάθε είδος κατάχρησης, μ’ αποτέλεσμα αυτό να γυρίζει εναντίον του - αν δεν μάθει πώς να τις ελέγχει. Δεν χρειάζεται βοήθεια από τους άλλους και οτιδήποτε θέλει να πετύχει το καταφέρνει μόνος του, αλλά συχνά έχει ανάγκη και δέχεται τη βοήθεια των συγγενικών του προσώπων. Οι γονείς του στέκονται δίπλα του σε όλη του τη ζωή και απολαμβάνει πολλά πλεονεκτήματα εκ μέρους του πατέρα του. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ένα πεδίο διαφορών με τους υπόλοιπους συγγενείς του.

Ο Ταύρος φημίζεται για την επαγγελματική του οξύνοια. Θα διαλέξει μια ήδη δοκιμασμένη επιχείρηση και θα τη διευρύνει σιγά-σιγά, χωρίς ποτέ να βάζει σε κίνδυνο τους κόπους ή τα χρήματά του. Ίσως γι’ αυτόν το λόγο και εξαιτίας της σταθερότητάς του, επηρεάζεται σπάνια από τις κακουχίες και τους δύσκολους καιρούς. Μεθοδικός δουλευτής που δεν μπορεί να βιαστεί ή να ταραχτεί, ακέραιος, ποτέ δεν κάνει τη δουλειά του όπως-όπως και ποτέ δεν αποτυγχάνει στην εκτέλεση του έργου που του αναθέσανε.

Η απεριόριστη υπομονή του τον βοηθάει να ξεπεράσει κάθε δυσκολία που του παρουσιάζεται και να πετύχει τους στόχους του. Τον διακρίνει η αντίστασή του προς κάθε είδος αλλαγές. Θα προτιμήσει να διατηρήσει κάτι στην κατοχή του, παρά να το πουλήσει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα ασχοληθεί με τις επενδύσεις παρά με το εμπόριο. Είναι καλός στην διαχείριση των οικονομικών του, αν και πολλές φορές προβαίνει σε σπατάλες.

Δίνει μεγάλη σημασία στην υλική του εξασφάλιση και στην οικονομική του ανεξαρτησία. Έτσι, από μικρή ηλικία, εργάζεται σκληρά για να τα αποκτήσει και συνήθως το πετυχαίνει πολύ σύντομα στην ζωή του. Οι κινήσεις που κάνει είναι μεθοδικές, αργές αλλά σταθερές και προσπαθεί να στηρίξει κάθε νέα του προσπάθεια επάνω σε γερά θεμέλια.

Πολλοί καλλιτέχνες και μουσικοί ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου. Όμως, το χαρακτηριστικό τους σημείο είναι ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν την τέχνη τους, από υλική άποψη. Έχουν επίσης, μεγάλη επιτυχία στις τραπεζικές και τις χρηματιστηριακές επιχειρήσεις και, ως εκ τούτου, μεγάλη κλίση προς τη χημεία και την καλλιέργεια της γης. Ασχολείται συνήθως με οτιδήποτε έχει σχέση με τα οικονομικά, τη γεωργία, την κηπουρική, τα κτηματικά, τις οικοδομές, καθώς όλα αυτά είναι ό,τι του χρειάζεται σαν δουλειά, μια και του αρέσει να ασχολείται με το απλό και το συγκεκριμένο.

Οι διαπροσωπικές του σχέσεις έχουν ως κύριο σκοπό την απόλαυση και στο ενεργητικό του έχει πολλές ερωτικές περιπέτειες. Ακόμα και τα συναισθήματα αγάπης που αισθάνεται έχουν ένα χαρακτήρα υλικό, γιατί κυριαρχούν πάνω απ’ όλα οι αισθήσεις. Είναι πιστός και τον ενδιαφέρει πολύ να έχει μια σταθερή σχέση, ενώ θεωρεί τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας σκοπό ζωής.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει να αποκτήσει πολλά. Είναι πολύ ανασφαλής και αισθάνεται έντονα τα συναισθήματα της κτητικότητας και της ζήλιας πολύ βαθιά μέσα του, αλλά δεν τα αφήνει να βγαίνουν στην επιφάνεια. Συχνά απογοητεύεται, όμως, από το σύντροφο που διαλέγει και η υπομονή που έχει εδώ συμβάλλει στο να συντηρεί καταστάσεις, ενώ είναι δυστυχισμένος.

Τα άτομα, τα οποία έχουν γεννηθεί στον Ταύρο αποκτούν λίγους φίλους, αλλά ούτως η άλλως ελάχιστοι απ’ αυτούς τους είναι πραγματικά χρήσιμοι. Ωστόσο, από κάποιον που κατέχει υψηλή θέση στην κοινωνία μπορούν να περιμένουν μεγάλη υποστήριξη και ηθική και υλική. Αντίθετα, οι φίλοι με τους οποίους ο Ταύρος θα έχει επαγγελματικές συνδιαλλαγές γρήγορα θα έρθουν σε σύγκρουση μαζί του και τελικά μπορεί να τον βλάψουν. Οι λίγοι, αλλά επίμονοι εχθροί του, μπορεί να του προκαλέσουν πολλές απογοητεύσεις, διαψεύσεις και στενοχώριες.

Ένας Ταύρος πρέπει να μάθη να ελέγχει τους φόβους του με τη λογική για να μπορέσει να τους ξεπεράσει. Μόνον έτσι θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση.


(αποσπάσματα από τον πρώτο τόμο-ενότητα των μαθημάτων Αστρολογίας δια αλληλογραφίας της P&P)
 
 Κριός  Ταύρος  Δίδυμοι  Καρκίνος  Λέων  Παρθένος 
 Ζυγός  Σκορπιός  Τοξότης  Αιγόκερως  Υδροxόος  Ιχθείς 
 
 
ΑΡΘΡΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
 
 • Ο 14 ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2019!
 • Αστρολογία - ζώδια: Αφροδίτη στους Ιχθείς από 27/3 - 20/4 – Προβλέψεις για σχέσεις και οικονομικά για όλα τα ζώδια.
 • Ο Άρης στους Διδύμους από 31/3-15/5 2019 – Προβλέψεις για τις εντάσεις που θα φέρει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά
 • Τα Ζώδια το Φθινόπωρο 2018
 • Ετησιες Αστρολογικες Προβλεψεις 2017 για όλα τα ζωδια – Πώς θα επηρεάσουν αναλυτικά οι πλανητες από διέλευση στο σύμπαν φέτος το ωροσκοπιο όλων και κυρίως κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 • Ετησιες Ταρω-Προβλεψεις 2017 με τις Καρτες του Αστρολογικου Ταρο για όλα τα ζωδια και τις κάρτες που επηρεάζουν το καθένα από αυτά
 • Ο Πλανήτης της επικοινωνίας Ερμης στον σοβαρό Αιγοκερω από 2/12-4/1 και από 12/1-7/2 (ανάδρομος από 19/12-8/1) – Αστρολογικες Προβλεψεις για την επιρροή του στην επικοινωνία για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
 • Διας στον ομορφο Ζυγο από 9/9/16-10/10/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τους τομείς που θα ευνοήσει κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 • Αλλάζουν ζωδια οι Δεσμοι της Σεληνης - Ο Βορειος Δεσμος στην Παρθένο - Ο Νοτιος Δεσμος στους Ιχθεις από 12/11/15 έως 9/5/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για το πώς θα επηρεάσουν κυρίως τις σχεσεις κάθε ζ
 • Κρονος στο δοτικό ζωδιο του Τοξοτη από 18/9/15 έως 20/12/17 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις αυξημένες ευθύνες που θα φέρει σε όλα τα ζωδια
 •  

  Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η