Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Επίκαιρα Ωροσκόπια Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ HILARY SWANK ΚΑΙ CHAD LOWE
 
Το λαμπρό ζευγάρι του Χόλυγουντ, η διάσημη ηθοποιός Hilary Swank και ο άντρας της, επίσης ηθοποιός, Chad Lowe, δεν είναι πια μαζί. Ύστερα από 8 χρόνια γάμου χώρισαν οριστικά μόλις πριν από λίγες ημέρες, στις 9 Ιανουαρίου 2006. Στις 28 Σεπτεμβρίου το 1997, η Hilary Swank που έχει ήδη δει την καριέρα της να απογειώνεται με δύο Όσκαρ, είχε παντρευτεί τον αδελφό του Rob Lowe, τον Chad Lowe, άλλα παρά τα πολλά χρόνια γάμου, δεν απέκτησαν παιδιά. Λέγεται πως η Swank βλέποντας την καριέρα της να πηγαίνει όλο και καλύτερα, θέλησε ν’ αφιερώσει λίγα χρόνια ακόμα για να πετύχει ακόμα καλύτερα πράγματα.
 
  Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006, 6:33.40 μμ
 
 
HILARY SWANK- CHAD LOWE: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΑΜΟΥ
 
Η κάτοχος δύο Όσκαρ, διάσημη ηθοποιός Hilary Swank είναι το πρώτο διάσημο λιοντάρι του Χόλιγουντ που χώρισε αμέσως μόλις μπήκε το 2006. Η Swank και ο άντρας της Chad Lowe χώρισαν μετά από οκτώ χρόνια γάμου, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου από το μάνατζερ της Swank, με μια σύντομη δήλωση: «Η Χίλαρη και ο Τσαντ αποφάσισαν να χωρίσουν, και ελπίζουν να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή». Καμιά δικαιολογία δεν δόθηκε για τους λόγους του χωρισμού.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2006, 6:18.35 μμ
 
 
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚΤ ΚΑΙ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ
 
Μετά από μια ιδιαίτερα επεισοδιακή σχέση ο Μπεν Αφλεκτ και η Τζενιφερ Λοπεζ, ενώ ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισαν το 2001. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως αιτία, ήταν μια άλλη Τζενιφερ, η ηθοποιός Τζενιφερ Γκαρνερ. Σήμερα, ο Μπεν Αφλεκτ είναι παντρεμένος μαζί της και μόλις έκαναν μαζί μια κόρη, στις 1/12/2005. Κατά πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η σχέση - αυτός ο γαμος, και ποια είναι αυτά τα στοιχεία που ένωσαν τους δυο τους τόσο γρήγορα και άμεσα;
 
  Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005, 4:15.11 μμ
 
 
ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΚΑΡΝΕΡ-Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚΤ
 
Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι διάσημη ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά “Alias”(2001). Έχει παίξει ακόμα στο “Pearl Harbor”(2001) και στο “Daredevil”(2003) όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Μπεν Άφλεκτ. Αμέσως μετά το χωρισμό του Άφλεκτ με την Τζένιφερ Λόπεζ, ανακοίνωσαν το δεσμό τους με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Στις 7/5/2005, δημοσιοποίησαν πως η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι έγκυος στον τρίτο μήνα από τον Μπεν και στις 1/12/2005 γέννησε μια κόρη που την ονόμασαν Βάιολετ Άνν.
 
  Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005, 3:43.59 μμ
 
 
ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚΤ: ΠΩΣ ΆΛΛΑΞΕ ΖΩΗ; ΤΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;
 
Ο γνωστός ηθοποιός και καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ Μπεν Άφλεκτ, μετά από μια σειρά αποτυχημένες σχέσεις με γνωστά ονόματα της show biz, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ κ.ά., κατάφερε επιτέλους φέτος να αλλάζει ζωή. Μέσα στο 2005 έκανε την τέλεια ανατροπή στη ζωή του, κι εκεί που δεν το περίμενε κανείς, παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Στις 29/6/2005 παντρεύτηκαν με τη διάσημη ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ, και έκαναν μαζί μια κόρη μόλις πριν από λίγες ημέρες στις 1/12/2005, στο Λος Άντζελες που την ονόμασαν Βάιολετ Ανν.
 
  Συγγραφέας: Π. Π. Αννα   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2005, 2:01.00 μμ
 
 
ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ VIOLET ANN AFFLECK, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚΤ
 
Ο σύντομος δεσμός του Μπέν Άφλεκτ με τη Τζένιφερ Γκάρνερ, κατέληξε σε γάμο μέσα σε δυο χρόνια μόλις, καθώς και στη δημιουργία μιας υπέροχης κόρης. Η Βάιολετ Άνν, όπως την ονόμασαν, γεννήθηκε μόλις πριν λίγες μέρες στις 9/12/2005 και τους έχει αλλάξει ήδη τη ζωή. Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα το παιδί που έχει κάνει τόσο χαρούμενο τον καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ, μέσα από τα σημαντικότερα στοιχεία της Παιδικής Ανάλυσης, γραμμένη αποκλειστικά από τον Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, για εκείνη.
 
  Συγγραφέας: Α. Π. Βασιλείου   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2005, 12:09.26 πμ
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η