Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Επίκαιρα Ωροσκόπια Συνοπτική λίστα άρθρων |
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΕΥΑ ΛΟΓΚΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ
 
Οι Χρυσές Σφαίρες δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό και μετέφεραν την τελετή απονομής των βραβείων από Κυριακή σε Δευτέρα, ώστε να μη συμπίπτει με την ώρα προβολής της σειράς «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» στις ΗΠΑ. Η σειρά καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο στις τηλεοράσεις τους, με τις μικρές τραγωδίες, τις αντιζηλίες, τα ένοχα μυστικά και με πολύ χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζουν όλες τις ευκολίες και δυσκολίες της οικογενειακής τους ζωής.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 9:21.02 μμ
 
 
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΦΕΛΙΣΙΤΗ ΧOΦΜΑΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΛΥΝΕΤ
 
Η σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας σεζόν το 2004 στις ΗΠΑ αλλά και σε όποια χώρα προβλήθηκε, ήρθε και στη Ελλάδα κι έχει γεμίσει ευχάριστα τα βράδια μας. Η κωμική και σκοτεινή πλευρά της ζωής των χαριτωμένων νοικοκυρών, μας έχει αιχμαλωτίσει και συγχρόνως μας έχει εκπλήξει ευχάριστα. Οι «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» σίγουρα έχουν ήδη κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, αλλά και δύο «Χρυσές Σφαίρες» της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς τόσο για το 2004, όσο και για το 2005 στην απονομή που έγινε πριν λίγες ημέρες.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 9:13.44 μμ
 
 
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ – ΜΑΡΣΙΑ ΚΡΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙ
 
Οι «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» σίγουρα έχουν ήδη κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, αλλά και δύο «Χρυσές Σφαίρες» της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς τόσο για το 2004, όσο και για το 2005 στην απονομή που έγινε πριν λίγες ημέρες. Η σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας σεζόν το 2004 στις ΗΠΑ αλλά και σε όποια χώρα προβλήθηκε, ήρθε και στη Ελλάδα κι έχει γεμίσει ευχάριστα τα βράδια μας. Η κωμική και σκοτεινή πλευρά της ζωής των χαριτωμένων νοικοκυρών, μας έχει αιχμαλωτίσει και συγχρόνως μας έχει εκπλήξει ευχάριστα.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2006, 8:56.14 μμ
 
 
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ: «ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤ ΠΙΤ»
 
Είναι η πιο διάσημη «αντροχωρίστρα» του Χόλιγουντ, όπως τουλάχιστον λένε οι κακές γλώσσες. Η γνωστή ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί περιμένει το παιδί του διάσημου καρδιοκατακτητή Μπρατ Πιτ, γεγονός που επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2006 από το περιοδικό “People” καθώς πήρε την δήλωση που έκανε σε υπάλληλο στη «Δομηνιακή Δημοκρατία» που γυρίζει της τελευταία της ταινία “The Good Shepherd” με σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Οι αντιπρόσωποι και των δύο σταρ επιβεβαίωσαν τα νέα στο γνωστό περιοδικό. Το παιδί αναμένεται να γεννηθεί αυτό το καλοκαίρι και θα είναι το πρώτο βιολογικό παιδί της Αντζελίνα Τζολί, καθώς έχει υιοθετήσει άλλα δύο παιδιά στο παρελθόν. Τον Μάντοξ που είναι 4 ετών και τον υιοθέτησε από την Καμπότζι και την Ζαχάρα, που την υιοθέτησε από την Αιθιοπία.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2006, 10:11.06 μμ
 
 
ΕINAI H RENNE ZELLEWEGER ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ;
 
Η Renne Zelleweger και ο Kenny Chesney γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2005, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συνδρομή στα θύματα του τσουνάμι. Παντρεύτηκαν στις 9 Μαΐου του 2005, σε μια τελετή που κράτησε μόλις 15 λεπτά, στο νησί St. John στα Παρθένα Νησιά της Καραϊβικής στις ΗΠΑ, και ήταν ο πρώτος γάμος και για τους δυο τους. Δεν κατάφεραν όμως να τον κρατήσουν για πολύ, αφού μετά από τέσσερις μήνες χώρισαν. Ο γάμος τους λύθηκε και επίσημα από το ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες στις 20 Δεκέμβρη του 2005.
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006, 10:44.18 μμ
 
 
ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ RENNE ZELLEWEGER-KENNY CHESNEY
 
Μια απρόσμενη συνάντηση, κι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ένωσε τους δύο δημοφιλείς σταρ στις αρχές του 2005 και τίποτα δεν προμήνυε τη δυσάρεστη κατάληξη που θα είχε η σχέση τους μέχρι το τέλος του έτους. Μπορεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας να κρατήσει τελικά λίγο παραπάνω, όταν εξελίσσεται τόσο γρήγορα σε γάμο και αναλώνεται μέσα στη ρουτίνα της καθημερινής ζωής;
 
  Συγγραφέας: Τ. Π. Παν.   Πηγή: ANEW.GR
Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2006, 10:27.11 μμ
 
 
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η