Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Ερμής στον Σκορπιό και ανάδρομος από 1/11/2019 - 21/11/2019. Προβλέψεις για το πως θα επηρεάσει την επικοινωία κάθε ζωδίου ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Ερμής στο Σκορπιό και ανάδρομος από 1/11/2019 – 21/11/2019 – Αστρολογικές Προβλέψεις για το πώς θα επηρεάσει την επικοινωνία κάθε ζωδίου ξεχωριστά  

Στην αστρολογία ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού είναι φέτος ουσιαστικά ανάδρομος και όχι Stationary από 1/11/2019 έως 21/11/2019, όπου θα νιώσουμε την ανάγκη να κλειστούμε, καθώς δεν θα έχουμε και τόσο καλή διάθεση για πολλές κοινωνικότητες, και θα μας κάνει να σκεφτούμε λίγο πιο σοβαρά και εις βάθος τα προβλήματα που μας απασχολούν. Ο Ερμής σύμφωνα με την αστρολογία είναι ο πλανήτης που επηρεάζει τη σκέψη, την κρίση, αλλά και την επικοινωνία μας με τους άλλους, είναι άλλοτε αγγελιοφόρος θετικών και άλλοτε αρνητικών μηνυμάτων. Ο Ερμής στο Σκορπιό ανάδρομος, όπως μας δείχνει η αστρολογία, φέρνει υπερβολικό συναίσθημα, το οποίο δεν θα βοηθήσει την λογική να υπερισχύσει στις σχέσεις, στις συνεργασίες και στις καθημερινές συναλλαγές κατά την επαφή μας αλλά  και κατά  την επικοινωνία μας με τους άλλους, και αυτό θα είναι ένα βασικό μειονέκτημα. Ο Ερμής αυτός φέτος, σύμφωνα με την αστρολογία συγκρούεται, διότι είναι στενά συνδεδεμένος  με τα σημαντικά μεσοδιάστηματα,  βάση του βιβλίου, « Συνδυασμοί Κοσμικών Επιρροών, του Ρ. Εμπερτιν».

Όψεις Ανάδρομου

Σελήνης/Κρόνου = Η κλίση κάποιου να σταθμίζει ή να συλλογίζεται, να κατακρίνει, να μεσολαβεί. Φρόνηση, σύνεση και προσεκτικότητα - μέριμνα, αίσθηση καθήκοντος, ευσυνειδησία. - Σκέψεις για χωρισμό, η κατάσταση του να αισθάνεται κανείς λυπημένος. Η κατάσταση του να λέει κανείς: αντίο,

Ηλίου/Ποσειδώνα = Έλλειψη λογικής σκέψης. Χαμηλός δείκτης αντικειμενικότητας. Λανθασμένη αντίληψη.  Αδυναμία του νευρικού συστήματος. Αυταπάτες και φαντασιώσεις. Μια τάση για ψέματα προς τους μεγαλύτερους,

Σελήνης/’Αρη = Πρόωρη κρίση, κριτική. Νευρικότητα. Εύκολα ευερέθιστα άτομα και καταστάσεις,

Κρόνου/Β.Δεσμού, = Η κλίση του ατόμου να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Η εμπειρία των δυσκολιών κατά την διάρκεια ανταλλαγής σκέψεων με τους άλλους. _ Σκέψεις χωρισμού. Διακοπή σχέσεων, αποξένωση. Δυσάρεστα ή λυπηρά νέα.

Σελήνης/Πλούτωνα, = Μακροπρόθεσμα σχέδια χωρείς πολλές ελπίδες πραγματοποίησης. Καθυστερήσεις.

και τέλος μόνο μια καλή όψη

Ερμής=Δίας/Ουρανός = Αφθονία σκέψεων. Νοητική ετοιμότητα. Η σκόπιμα αργή συγκέντρωση της γνώσης. Μια "τυχερή στροφή" σε σχέση με τα επαγγελματικά ή την ενασχόληση κάποιου. Επαγγελματική επιτυχία.

Η όψη αυτή, (Ερμής=Δίας/Ουρανός) θα ενεργοποιηθεί στο τέλος του μήνα όταν ο Ερμής θα πάψει να είναι ανάδρομος (22/11/2019) και φυσικά θα ευνοηθούν ιδιαίτερα αυτοί που θα έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο.

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι. Καλό κουράγιο μέχρι τότε.

Γενικά, θα υπάρχει  έντονο το αίσθημα της δυσαρέσκειας και κατ’ επέκταση  η ανάγκη να οδηγηθούν όλες οι σχέσεις στον χωρισμό, λόγω έλλειψης σωστής επικοινωνίας, όπου θα φέρει έναν αυξημένο αρνητισμό, πολλές αναστολές, μπλοκαρίσματα και απαγορεύσεις στον τρόπο σκέψης, επικοινωνίας και έκφρασης γενικότερα.

Αποτέλεσμα αυτών:

Θα κλειστούμε στον εαυτό μας και θα αναζητήσουμε μια βαθύτερη ένωση με τις πιο απόκρυφες σκέψεις και συναισθήματα, όπως και με τα βαθύτερα εσωτερικά μας διλήμματα και κίνητρα. Το διάστημα αυτό θα υπάρχει μια έλλειψη δυναμισμού στις σκέψεις και τις αποφάσεις μας, καθώς και στην έκφρασή τους.

Τώρα θα επιλέξουμε την σιωπή, διότι θα πρέπει να κάνουμε πρώτα έναν ειλικρινή εσωτερικό διάλογο, προκειμένου να δούμε, αν η πορεία της σκέψης μας βαδίζει έτσι όπως θα θέλαμε, αλλιώς θα πρέπει να έχουμε το θάρρος να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να την αλλάξουμε. Θα υπάρχει μια ανάγκη για να σκεφτούμε δυο και τρεις φορές παραπάνω τα πράγματα πριν αποφασίσουμε οτιδήποτε, από υπερβολική ανασφάλεια για να μη γίνουν σημαντικά λάθη και παραλείψεις.

Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας, ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες είναι κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα είναι δύσκολο να δώσουν με λόγια στους άλλους να καταλάβουν τι θέλουν, τι αξίζουν και τι αισθάνονται.

 Ο Ερμής ανάδρομος στο Σκορπιό θα κάνει ιδιαίτερα δυναμικούς και θα επηρεάζει με πιο θετικό τρόπο τις επικοινωνίες στους Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθύες καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή άλλα στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου ακόμα και μέσα στις δυσκολίες θα βρίσκουν τον τρόπο να γίνεται το δικό τους. Θα πρέπει όμως να προσέχετε γενικότερα καθώς θα υπάρχει μια βαριά διάθεση και μια όχι και τόσο μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία με τους άλλους και αυτό θα πρέπει να το σεβαστούμε όταν συμβαίνει. Πώς όμως θα επηρεάσει η ανάδρομη φορά  του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού φέτος ξεχωριστά κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να μη μπορέσετε να αντέξετε τη σκληρή κριτική που θα δεχτείτε ακόμα και από τα κοντινά σας πρόσωπα το διάστημα που ο Ερμής ανάδρομος θα βρίσκεται στο Σκορπιό από τις από 1/11/2019 έως 21/11/2019. Θα πρέπει να βάλετε ένα τέλος σε κακές συνήθειες, αδιέξοδες σχέσεις και σπατάλες δίχως λόγο,  για πρόσωπα και πράγματα που δεν είναι τελικά και τόσο καλή επένδυση. Ερωτικά μπορεί να βιώσετε την απόλυτη μοναξιά ή τον μεγάλο έρωτα, αλλά θα κινήστε σίγουρα από το ένα άκρο στο άλλο. Δύσκολα θα βρείτε τώρα μια μέση λύση. Κάντε έναν εσωτερικό απολογισμό μόνοι σας,  μια σκληρή αυτοκριτική, μήπως και κόψετε τελικά κάποιες κακές παρέες, συνήθειες και γενικότερα αρνητικές δραστηριότητες που δεν σας βοηθούν να νιώθετε καλά.

Η συμβουλή του Κριού για την περίοδο του Ερμή ανάδρομου:

Δικαιολογημένα ανησυχείτε για τα οικονομικά σας θέματα αλλά ούτως ή άλλως θα πρέπει να περιμένετε. θα πρέπει να περιμένετε μέχρι ο ήλιος να περάσει στο ζώδιο του τοξότη από τις 20 Νοεμβρίου και μετά, όπου θα αρχίσετε να βλέπετε να ξεκινάει μία μορφή βελτίωσης επάνω σε παλιές υποχρεώσεις ή θα αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στα αρχικά σας σχέδια. Το θέμα των σχέσεων παραμένει ως έχει, με αποτέλεσμα να φέρνει κάποια μορφή ικανοποίησης,  αλλά μην κάνετε μακροχρόνια σχέδια τουλάχιστον αυτή την  χρονική περίοδο. Υπάρχει ισχυρό ένστικτο παυσης των εξελίξεων, που δημιουργεί την ανάγκη επανεξέτασης των λόγων, που προκαλούν καθυστέρηση στην επίτευξη των στόχων σας. Καθώς και πολλές αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία και μόνο του Ερμή απέναντί σας, στο ζώδιο του Σκορπιού από την 1/11/2019 έως 21/11/2019 είναι αρκετή, για να φέρει στην επιφάνεια όλες τις κόντρες και τις διαφωνίες που έχετε με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών θα είναι δύσκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό «αν και δεν είναι στην φύση σας» και να μην εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας, εκεί  όπου βλέπετε πράγματα που δεν σας εκφράζουν. Προσπαθήστε να μη φτάσετε στα άκρα και να διατηρήσετε ένα σωστό επίπεδο, επιστρατεύοντας όση διπλωματία σας έχει απομείνει, εκεί που μπορείτε. Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι εκρηκτική κάποιες φορές, αλλά τουλάχιστον θα μάθετε πολλά πράγματα γι’ αυτά που πραγματικά σκέφτονται οι άλλοι για σας. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε κατά την διάρκεια των  συζητήσεών σας και δεν μπορείτε μετά να πάρετε πίσω άσχημα και αρνητικά λόγια και αποφάσεις.

Η συμβουλή για τον Ταύρο:

Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή, φέρνει στην επιφάνεια την έντονη ανησυχία σας, για θέματα υγείας συγγενών, και δεν θα συμβάλει τόσο θετικά  στα άλλα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζετε αυτή την περίοδο. Θέματα όπως μετακόμιση, αλλαγή κατοικίας, τόπου διαμονής ίσως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια του Ερμή ανάδρομου. Βέβαια αν θα θελήσετε να λύσετε κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου,  καλά είναι να απευθυνθείτε σε παλιούς φίλους δοκιμασμένους μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Λάθη, λάθη, λάθη που πολλές φορές δεν διορθώνονται  τόσο γρήγορα όσο εσείς νομίζετε ή ελπίζατε. Ίσως νιώσετε πως οι πόροι της επιβίωσής σας, εξαρτώνται κυριολεκτικά απ΄τις διαθέσεις των άλλων καθώς σας ανησυχεί ιδιαίτερα, γιατί δεν κάτι το οποίο συνηθίζετε να σας συμβαίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα κουραστικός θα αποδειχθεί για σας ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Πολλές ώρες σκληρής δουλειάς σας περιμένουν σε όλους τους τομείς,  προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε και να αποδείξετε τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σας τις ικανότητές σας. Σημασία έχει η ποιοτική δουλειά και όχι η ποσοτική των πολλών ωρών. Μη γκρινιάζετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην τα παραμελείτε συνεχώς για τη δουλειά, ώστε να μην υπάρξουν σημαντικές προστριβές ανάμεσά σας. Μην ξεχνάτε πως και οι σημαντικότερες σχέσεις σας θέλουν επίσης πολλή δουλειά για να συνεχίζουν να υπάρχουν. Προσέξτε λίγο την υγεία σας. Φροντίστε να κοιμάστε λίγο περισσότερο όποτε μπορείτε και να κάνετε συχνά διαλείμματα για να μην αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα που θα ταλαιπωρηθείτε να ξεπεράσετε. Αποκτήστε περισσότερη οργάνωση για να τα προλαβαίνετε όλα.  

Η συμβουλή για τους Διδύμους είναι:

ότι δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές σας. Αρχίστε να σκέφτεστε κι άλλα άτομα μέσα από το περιβάλλον σας και το ποσοστό ευθύνης τους για αυτά που αντιμετωπίζετε εσείς τώρα. Θέματα οικονομικά και πολύ πιθανόν συνδεδεμένα με την κατοικία σας θα ξεπεραστούν αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο εσείς ελπίζετε. Αισθηματικά και δουλειά ξεχάστε τα για τον επόμενο μήνα. Προβλέπεται η ενέργεια σας να κατευθυνθεί, ως  προς την διεκπεραίωση και επίλυση θεμάτων ή προβλημάτων άλλων ανθρώπων. Κοινώς αγγαροδουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής μέσα από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να αποκτήσετε μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κατά την περίοδο της ανάδρομης φοράς του από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Ο ερωτικός τομέας θα είναι γεμάτος φλερτ κυρίως με ανθρώπους που θέλετε πολύ να είστε μαζί για πολύ καιρό. Ξεκαθαρίστε στους άλλους τις μέρες αυτές τις προθέσεις σας, κι αν είστε μόνοι, αναζητήστε μια σχέση που μπορεί να παραμείνει για αρκετό καιρό στη ζωή σας. Κάντε μαζί με τους αγαπημένους σας μακροχρόνια σχέδια, παρόλα τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Η δημιουργικότητά σας θα είναι έντονη και πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να βγει κάτι θετικό από αυτή.

 Η συμβουλή για τους Καρκίνους είναι

ότι οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο εσείς σχεδιάζετε να τις κάνετε. Ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε ένα χρονικό διάστημα να εξετάσετε δύο φορές τις προτάσεις που σας έχουν γίνει, ή που σκοπεύετε να κάνετε, γιατί οι δυσκολίες ανεξάρτητα από την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, θα συνεχιστούν για σας και μετά. Συμπέρασμα, η αισιοδοξία είναι πάντα καλός σύμβουλος αλλά και η εγκράτεια είναι ακόμα καλύτερος. Οπότε θα πρέπει να κάνετε, δραστικές αλλαγές στην καριέρα, που όπως φαίνεται είστε υποχρεωμένοι να δρομολογήσετε, θα πρέπει να γίνονται σταδιακά και με ιδιαίτερη προσοχή για να μη χαλάσετε ξανά τη σχέση σας με τους επόμενους η μελλοντικούς συνεργάτες σας. Κρατείστε μικρό καλάθι στην επιστροφή ενός πρώην ενέχει αοριστία και το πιθανότερο να σας επιβαρύνει.

 ΛΕΩΝ

Σας βάζει δύσκολα ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Θα προκαλέσει πολλές συγκρούσεις μέσα στο άμεσο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα δείτε ή θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Ακόμα κι αν υπάρχει τεράστια διαφορά απόψεων φροντίστε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων για να μην έρθετε σε ρήξη με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε ιδιαίτερα. Βρείτε τη χρυσή τομή και ένα τρόπο για να έρθετε πιο κοντά, ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες σας, γιατί δεν είναι καλό να χαλάσετε το όποιο καλό κλίμα υπάρχει. Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας κάθε φορά που νιώθετε πως δεν αντέχετε άλλο τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων. Μπείτε στη θέση τους και φροντίστε να πάρετε ότι καλύτερο έχουν να σας δώσουν. Οι Λέοντες αυτή την περίοδο όπως φαίνεται, θα είναι «παγιδευμένοι μέσα στο κλουβί τους» για θέματα τα οποία τους έχουν στεναχωρήσει πάρα πολύ και γνωρίζουν πως οφείλονται στα ανεπανόρθωτα λάθη του παρελθόντος, έτσι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή τους. Πρώτον, τον τρόπο αντιμετώπισης των άλλων ανθρώπων από το περιβάλλον τους, τον τρόπο αντιμετώπισης των οικονομικών τους και τον τρόπο αντιμετώπισης της υπερβολικής αισιοδοξίας τους, η οποία τους έχει φέρει σε αυτή την καθόλου ευχάριστη κατάσταση. Οπότε η διαγραφή των λαθών του παρελθόντος είναι μεν απαραίτητη για να έχετε καλή ψυχολογία, αλλά φρόνιμο είναι να κρατήσετε πάρα πολλές σημειώσεις ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά. Άλλωστε, πολύ σύντομα η κατάσταση θα γίνει πολύ καλύτερη για σας, αρκεί να έχετε διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος. Παλιά προβλήματα οικονομικά ζητούν λύση ή εκκρεμότητες με ένα ακίνητο.

*Συμβουλή για τους Λεοντες δεν υπάρχει γιατί τα ξέρουν όλα! > Παρθένοι, Ζυγοί, κλπ στην επόμενη σελίδα please! 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η