Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
 
 
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Ερμής στον Σκορπιό και ανάδρομος από 1/11/2019 - 21/11/2019. Προβλέψεις για το πως θα επηρεάσει την επικοινωία κάθε ζωδίου ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 2 από 2  
 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μυαλό σας θα λειτουργεί στις χίλιες στροφές, το διάστημα από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. με τον Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό παρόλο που θα νιώθετε μπερδεμένοι/ες αρκετές φορές  για το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, γεμάτοι νέες ιδέες, σε κίνηση και έτοιμοι να τις εφαρμόσετε στο τέλος του μήνα. Φλερτ και ερωτικό παιχνίδι σε κάθε ευκαιρία θα σας ανεβάζει το ηθικό την κατάλληλη στιγμή. Νέες γνωριμίες, ταξίδια, συζητήσεις, έξοδοι και διασκεδάσεις θα φέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σας και θα σας αλλάξουν την ψυχολογία προς το καλύτερο. Σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα τα εκμεταλλευτείτε όλα αυτά τώρα, όσο πιο πρακτικά, οργανωτικά και σύντομα γίνεται, με προσοχή στις εντάσεις που προκαλούν  αυτοί  που σας ανταγωνίζονται ή γενικότερα σας ζηλεύουν. Ξέρετε εσείς!

 Η Συμβουλή για τον ανάδρομο Ερμή είναι:

Τα λάθη και οι παραλείψεις τις μέρες αυτές θα είναι πολύ πιο συχνές για όλους σας, γι’ αυτό  κερδισμένοι θα είναι εκείνοι που θα αποφύγουν τις πολλές κινήσεις και σημαντικές αποφάσεις αυτές τις δύσκολες ημέρες. Το διάστημα αυτό μπορεί να σας φέρει και νέα συμβάντα, που απλά θα συντηρούν μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή σας που θα σας κάνει κακό τόσο στη σωματική, όσο και στην ψυχική σας υγεία, αν δεν αποφασίσετε άμεσα να τα ξεκόψετε. Αν δεν είστε έτοιμοι για να διώξετε από τη ζωή σας όλα εκείνα που σας «αρρωσταίνουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά συνεχώς αρνείστε τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω σας και ιδιαίτερα μέσα σας,  ο Νοέμβριος πολύ πιθανό να είναι για εσάς ένας αρκετά δύσκολος μήνας. Κάντε κάτι πριν να είναι πολύ αργά. Ζητάτε ριζοσπαστικές λύσεις στο άμεσο περιβάλλον σας, με απόλυτο κι ίσως ακραίο τρόπο, εξαιτίας μιας αποκάλυψης ή απλά μιας συνειδητοποίησης δικής σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε κανένα να σας υποδείξει τι θα κάνετε και με ποιόν τρόπο, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή ανάδρομο στο Σκορπιό από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Διότι, θα έχετε έναν πολύ λογικό και σωστό τρόπο σκέψης που ακόμα κι αν αποδειχθεί λάθος στο μέλλον, σίγουρα θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Διαπραγματευτείτε αυτά που σας ενδιαφέρουν το διάστημα αυτό,  τόσο στον ερωτικό όσο και στον οικονομικό τομέα και ρισκάρετε, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε περισσότερα από αυτά που επιθυμείτε. Ποντάρετε σε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες γιατί αυτές είναι που θα σας αποδώσουν αργότερα.

Η Συμβουλή για τον Νοέμβριο είναι:

Προσέξτε πολύ να μη δίνετε δικαιώματα να σας σχολιάζουν, και να αποφεύγετε όσο μπορείτε ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα αρνητικοί απέναντί σας και σας χαλούν τη διάθεση όταν τους συναντάτε. Αν θέλετε να κερδίσετε έδαφος,  θα πρέπει να κινηθείτε κι τώρα στο παρασκήνιο, και να κάνετε όσα επιθυμείτε δίχως να τα ανακοινώσετε ακόμα και στα πιο κοντινά σας πρόσωπα.

Καθυστερήσεις οικονομικές στα έσοδα σας ή κάποια έξτρα έξοδα θα σας ανησυχήσουν. Καλός καιρός να ζητήσετε αυτά που σας οφείλουν.   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας κάνει πολύ πιο κοινωνικούς, ομιλητικούς και προσιτούς στους άλλους η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Θα έχετε μια πολύ καλή επικοινωνία με τα άτομα που θα σας πλησιάζουν, καθώς και με τα άτομα που είναι δίπλα σας. Συχνά όμως θα περνούν τόσες πολλές σκέψεις και σχέδια από το μυαλό σας, που μπορεί να αυξηθεί η νευρικότητά σας. Φροντίστε να μάθετε καλύτερα τα άτομα που έχετε πλάι σας ή που τώρα γνωρίζετε, και αφήστε τους τα περιθώρια να σας μάθουν κι εκείνα. Συχνές συζητήσεις ακόμα κι αν φτάσουν σε βάθος μπορεί και να τις απολαύσετε, για αυτό μην προσπαθήσετε να τις αποφύγετε.

Η Συμβουλή για τον Νοέμβριο είναι:

Σκορπιοί,  μπορεί τα οικονομικά σας να είναι αρκετά καλά αυτήν την εποχή,  αλλά τα καινούργια ξεκινήματα κατά την διάρκεια του ανάδρομου δεν πρόκειται  να σας αποδώσουν τα αναμενόμενα,  απλά να το έχετε κατά νου. Στα αισθηματικά  θα σας αποκαλυφθούν περισσότερα από αυτά που ήδη γνωρίζετε,  θα  γίνετε σοφότεροι,  και η απογοήτευση θα πάρει την θέση της πιθανής αισιοδοξίας που σας είχε καταβάλει, πριν τα γεγονότα εξελιχθούν. Κάποια παλαιά οικονομικά σας σχέδια παίρνουν χώρο στη ζωή σας πάλι.

Μελετήστε τα, κάντε την έρευνα σας αλλά μην δεσμεύεστε ακόμα. Ξέρετε εσείς. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην υγεία σας και ιδιαίτερα στο πεπτικό όπως και στο «Εντερικό Νευρικό Σύστημα ΕΝΣ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα γίνετε πολύ πιο επιρρεπείς σε αυτά που σας λένε και σας προτείνουν οι άλλοι με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Σκορπιού την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019.. Είναι πολύ πιθανό να λέγονται και να σχεδιάζονται πολλά πίσω από την πλάτη σας όλο αυτό το διάστημα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να μη δίνετε δικαιώματα. Η διάθεσή σας δεν θα είναι και η καλύτερη, και η κοινωνικότητά σας θα πέσει αρκετά. Θα προτιμάτε όλο και πιο συχνά,  κατά το διάστημα αυτό,  να μένετε μέσα ακόμα και δίχως παρέα, μόνοι με τις σκέψεις σας. Έχετε πολλά να βάλετε σε τάξη. Σκέψεις, συναισθήματα και κινήσεις που δεν ξέρετε για ποιο λόγο τις κάνετε ή δεν τις κάνετε και θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο για να αλλάξετε πολλά που τώρα σας φαίνονται πολύ δύσκολα.

 Συμβουλή του Ερμή ανάδρομου στον Σκορπιό:

Εσείς θα πρέπει το διάστημα αυτό να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε μια για πάντα ότι έχετε αφήσει άλυτο με πρόσωπα από το παρελθόν, και να κλείσετε υποθέσεις που συνεχίζουν να σας πληγώνουν και να σας ταλαιπωρούν που έχουν σαν αποτέλεσμα να σας χαλάνε την  ψυχολογία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μόνο έτσι θα πετύχετε να ηρεμήσετε και να συνεχίσετε ομαλά τη ζωή σας από δω και πέρα, σε όλους τους τομείς. Ώρα να αναγνωρίσετε το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σας. Καλός καιρός για ενδοσκόπηση.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα θετική για σας είναι η παρουσία του Ερμή ανάδρομου στο Σκορπιό την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Θα σας φέρει πολλά καινούργια σχέδια, όνειρα και στόχους, τα οποία είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε, κατόπιν όμως σοβαρής σκέψης, σχεδιασμού και οργάνωσης αλλά με κάποια καθυστέρηση. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας βγάλει από την πορεία που έχετε χαράξει, ούτε ακόμα και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στον τομέα των φίλων ή ακόμα και σχέσεων. Προχωρήστε ακάθεκτοι στα νέα σας σχέδια και μην κοιτάξετε πίσω ούτε για μια στιγμή. Κάντε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα κι αν χρειαστεί να παραμερίσετε πρόσωπα ή πράγματα για τα οποία υπάρχουν ακόμα αρκετά συναισθήματα, κάπου βαθιά μέσα σας.

Συμβουλή του ανάδρομου:

Παλαιότερες φιλίες επανέρχονται στη ζωή σας αλλά σκεφτείτε πολύ καλά αν θα τους δώσετε μια νέα ευκαιρία, μιας και μάλλον θα σας ξανακάνουν τα ίδια και το πιθανότερο είναι να χάσετε το χρόνο σας ή να σας πάνε πολύ πίσω. Αλλάξτε ή βελτιώστε το διάστημα αυτό παλαιότερους στόχους που δεν σας χρησιμεύουν σε τίποτα πια και αποφύγετε να βάλετε καινούργιους τώρα, αφού πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν και θα ταλαιπωρήσουν πολύ την ψυχολογία σας στην πορεία. Στόχοι κωλυσιεργούν αλλά μην νοιάζεστε. Παρά την πίεση που έχετε, προχωράτε στη δουλειά σας αργά και μεθοδικά.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ έντονη δυσαρέσκεια θα έχετε με το άμεσο περιβάλλον, τόσο το οικογενειακό όσο και το επαγγελματικό με την παρουσία του Ερμή ανάδρομου στο Σκορπιό την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019. Η διαφορά των απόψεων σας, με τα κοντινά πρόσωπα είναι πλέον φανερή και δεν θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε στην επικοινωνία μαζί τους. Σκεφτείτε το μέλλον όλων των σχέσεων και συνεργασιών σας, αλλά φροντίστε να φανείτε πιο διπλωματικοί, αν δεν θέλετε τελικά να χάσετε ανθρώπους ιδιαίτερα σημαντικούς από δίπλα σας, για εγωιστικούς λόγους. Δοκιμάστε να πάρετε τις αποστάσεις σας, από άτομα τοξικά που δεν βοηθούν καθόλου τη δημιουργική σας σκέψη.

 Συμβουλή του ανάδρομου:

Συγκεντρωθείτε σε στόχους που είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σας, και αφήστε τις επαναστάσεις δίχως αιτία. Μπορεί να πάνε λίγο πίσω τα σχέδιά σας όλο το διάστημα αυτό, αλλά το σίγουρο είναι πως μέσα από τα μπερδέματα και τις δυσκολίες, θα ανακαλύψετε τι ακριβώς σας εκφράζει, ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε και κατά πόσο είστε έτοιμοι για μια δέσμευση σε συναισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μην ανακοινώσετε σχέδια προσωπικά ή επαγγελματικά. Κινηθείτε στο παρασκήνιο, ώστε να διαφυλάξτε την εικόνα σας και μην εκτίθεστε.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Θα ευνοήσει όλες τις επαφές και γενικότερα την επικοινωνία σας με τους άλλους  ο Ερμής ανάδρομος στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού την περίοδο από την 1/11/2019 έως 21/11/2019., αλλά σίγουρα θα σας βάλει και σε σκέψεις. Κάποια τελευταία γεγονότα, χρειάζονται περισσότερη ανάλυση και βαθιά σκέψη προκειμένου να δείτε πως θα πρέπει να κινηθείτε από δω και μπρος. Κάντε ένα μακρινό ή ακόμα και κοντινό ταξίδι. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις που λειτουργούν ως προς το συμφέρον σας, μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Λύστε τις διαφορές σας με τους άλλους μέσα από ένα σωστό διάλογο, αποφεύγοντας τις εντάσεις τουλάχιστον μέχρι το τέλος του ανάδρομου.

 Συμβουλή του ανάδρομου:

Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις όλο αυτό το διάστημα, καθώς και νέες σχέσεις και επαφές. Ασχοληθείτε με πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση, ενώ τα έχετε ήδη ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Μόνο αυτά μπορούν να προχωρήσουν σημαντικά την περίοδο αυτή και να σας φτιάξουν και την ψυχολογία, κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους. Νέα από μακριά ίσως να μην είναι ευχάριστα. Ότι εκκρεμεί νομοτυπικά ζητά λύση.

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η